Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SALON KOSMETYCZNYPINK

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-348 Szczecin Bolesława Śmiałego 32
Telefon: 519 162 004
Adres e-mail: kontakt(małpa)pink.szczecin.pl
Strona internetowa: www.pink.szczecin.pl
Opis działalności: stylizacja paznokci tipsy żelowanie paznokci zdobienia artystyczne malowanie Słowa kluczowe: stylizacja paznokci tipsy żelowanie paznokci zdobienia artystyczne malowanie

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2182
Data utworzenia profilu: 2009-11-16 21:55:24
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-16 21:55:24 

Opinie o SALON KOSMETYCZNYPINK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja.Paznokcie jak marzenie.Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola Z. dnia: 2010-02-09 20:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona.abardo polecam-pazurki super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2010-01-12 11:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna stylistka, zakochana (na taką wygląda)w swojej pracy;)nic dodać nic ująć.Rewelacja!Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tośka dnia: 2010-01-10 18:02:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACJA!!!PAZNOKCIE PO PROSTU CUD, MIÓD I ORZESZKI;)DOSTAŁAM RABAT NA ZABIEG SPA NA DŁONIE;)jAK NAJBARDZIEJ POLECAM PANIĄ GOSIĘ,PRZEMIŁA OSOBA,PRACUJE NA NAJWYŻSZEJ KLASY KOSMETYKACH, OBSŁUGA RÓWNIEZ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE(KAWA,HERBATA,MNIŁA POGAWĘDKA I PROFESJONALNIE WYKONANE PAZNOKCIE)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Z. dnia: 2010-01-06 12:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super.Polecam.Piekne zdobienia dopracowane w kazdym szczegole.Pani Gosia ma zawsze duzo nowych pomyslow.I zawsze bardzo mila atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy:)
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-01-03 17:28:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto odwiedzić ten salon.Panie znają się na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2010-01-03 16:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z przedmówczynią.Świetna stylistka Pani Gosia.Rewelacyjne pomysły i wogóle.....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem nie reklamowałam nigdy;)
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2009-12-29 21:17:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam swojej stylistki paznokci i nareszcie znalazłam.Moje pazurki są śliczne, wyglądają bardzo naturalnie(przedłużałam na formie)mało tego- zdobienie, które wykonała Pani Małgosia jest po prostu rewelacyjne!Dziewczyna ma zdolności i precyzje w palcach.Bardzo miła osóbka.Wkłada bardzo dużo serca w swoją pracę , ma zawsze pełną głowę pomysłów co do zdobień.Zele na jakich pracuje to ibd , activ i sun flower(pytałam ponieważ wcześniej robiono mi na różnych i pazurki nie trzymały się ak długo;))Na prawdę szczerze polecam Panią Małgorzate Kaciupa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez problemu na pewno- choć nie zdażyło mi się reklamować;)
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2009-11-16 22:02:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją