Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Fryzjersko - Kosmetyczny Inspiracja M&E Marzenna Poddubna

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-432 Szczecin Śląska 39/2U
Telefon: 91 400 50 03
Adres e-mail: informacja(małpa)saloninspiracja.com.pl
Strona internetowa: www.saloninspiracja.com.pl
Opis działalności: Salon Fryzjersko - Kosmetyczny Słowa kluczowe: fryzjer, fryzura, kosmetyczka, manicure, masaż, kuracja, odnowa, tipsy,

Ocena: 97% pozytywna 97x 2x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 97x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 99x 1x
Ceny usług: 98% niskie 96x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 101
Ilość odsłon profilu firmy: 7160
Data utworzenia profilu: 2011-04-27 08:20:44
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-25 08:23:07 

Opinie o Salon Fryzjersko - Kosmetyczny Inspiracja M&E Marzenna Poddubna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne cięcie i fantastyczna koloryzacja a do tego podejście dziewczyn do swojej pracy. Mega pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elka dnia: 2017-02-09 07:39:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne koloryzacje. Jestem zawsze mega zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-02-04 12:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon a najlepsze są fryzjerki - potrafią doradzić i ci najważniejsze to wykonać. Polecam Kasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-09-09 21:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna obsługa, lepszej atmosfery nie spotkałam w żadnym innym salonie jak do tej pory :) fryzura w końcu dobrze dobrana do rodzaju moich włosów i nareszcie są ona ogarnięte. wystrój, czystość i sympatia na najwyższym poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-12-19 22:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawsze zadowolona - moja fryzjerka Marzenka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-28 09:23:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra koloryzacja i świetne cięcie czego więcej chcieć. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-10-21 07:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I znowu byłam u p. Marzenki i dalej jest rewelacja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-10-08 08:21:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest spoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-10 15:12:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie fajny salon - byłam, zobaczyłam i się zrobiłam :) Warto tu wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-06-03 19:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie fajne cięcie i super koloryzacja - polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joleczka dnia: 2014-05-27 12:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze super. Jestem w 100 % zadowolona. Najlepsza fryzjerka - p. Marzenka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2014-05-26 11:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny kolor - polecam p. Marzenkę. Świetny klimat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-03-28 13:37:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Fryzjerka która poświęciła mi swój czas była bardzo miła i zajmowała się mną od samego początku aż do końca. Swietne cięcie i kolor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-01-15 08:16:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, Super i jeszcze raz SUPER - najlepsza koloryzacja jaką do tej pory miałam. Brawo p. Marzenko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2013-12-31 14:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna koloryzacja - fajny klimat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-17 13:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce i do tego fantastyczne fryzjerki. Polecam p. Marzenkę - rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-12-09 08:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon z fantastyczną p. Marzenką. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-11-15 14:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon - fantastyczne podejście do klienta. Bardzo dobre koloryzacje i świetne cięcie. Jestem juz stałą klientką i jak na razie tak pozostaje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martynka dnia: 2013-10-01 07:40:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fryzjer - potwierdzam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joleczka dnia: 2013-07-05 07:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam i zgadzam się z pozytywnymi opiniami - zrobiono mi piękne cięcie i bardzo ładny kolor. Jestem zadowlolona i na pewno zaitam jeszcze raz na nowy kolor. Polecam p. Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-04-08 08:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER, SUPER, SUPER - p. Marzenko tak trzymać. Przyjdę na dniach na ...... :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lolitka28 dnia: 2013-04-05 10:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuszona pozytywnymi opiniami poszłam do salonu i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Salon jest piękny, czysty i ma fantastyczny klimat, dodoatkowo fryzjerka (p.Gosia) zrobiła mi fantastyczny kolor z czego jestem bardzo zadowolona. Pani Gosi bardzo diżekuje za kolor i super rozmowy. Pełen relaks :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eleni29 dnia: 2013-03-21 08:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie dobry salon - polecam panią Gosię - dobre cięcie i udane koloryzacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2013-03-19 08:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również chcę dołączyć do grona zadowlonych klientek tego salonu - zawsze wychodzę zrelaksowana i bardzo zadowolona z koloryzacji. Zmiana lokalu na nowy wyszła na lepsze - jest pięknie, przytulnie i pozostał ten super klimat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewcia dnia: 2013-03-15 11:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękna koloryzacja i klimat jaki tam panuje zapewnił nowego i wiernego kinata p. Marzence :) Będę powracać na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2013-03-14 09:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne miejsce - przeprowadzka w nowe miejsce wyszła na duży PLUS, pozostał ten fantastyczny klimat i jakość usług. Rewelacyjne koloryzacje (widzę że większość Pań z koloryzacji zadowolona). Tak trzymać, nareszcie w Szczecinie jest miejsce z klimatem, super podejściem do klienta za przystępną cenę). Pani Marzenko tak trzymać. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2013-03-13 09:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, bardzo udany salon. Klimat, podejście do klienta i jakośc na bardzo wysokim poziomie - szczególnie polecam koloryzacje. Moja fryzjerka p.Gosia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-03-11 14:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon o niezwykle nastrojowym wnętrzu a umiejętności fryzjerskie na najwyższym poziomie. Zdecydowanie POLECAM ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angie dnia: 2013-02-18 20:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I znowu piękny salon (po zmianie lokalizacji) - Pani Marzenko jest przepięknie i jak zawsze usługi na bardzo wysokim poziomie. Rewelacyjne miejsce, a fryzjerki znają się na swojej pracy. Jestem zawsze mega zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-02-07 12:28:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: krzywo mnie ścieła i się jeszcze tłumaczyła ,że miałam golf i zarost
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eleni123 dnia: 2013-01-26 15:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Pani Marzenko zawsze z Panią :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-11-13 07:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z 2 dni temu i jestem bardzo zadowolona - faktycznie potwierdzają sie pozytywne opinie. Fryzjerki rewelacyjne, salon piękny i przyjazny dla klienta. Bardzo dobra koloryzacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2012-11-09 07:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon, przemiła i fachowa obsługa. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 07:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem w ciąży i dość często korzystam z tego salonu i nigdy ale to nigdy nie mogę powiedzieć takiej negatywnej opinii !? Salon śliczny, a panie znają się na pracy, zawsze słuchają i robią co się ustali. Ceny nigdy się nie zmieniają - co ustalę - tyle mam do zapłaty, a i często dostane rabacik lub inną promocje (bilety do kina) :) Ja tam będę dalej chodzić. Pani Marzenko proszę się nie przejmować wszystkim się nie dogodzi - tak trzymać dalej. Pozdrawiam Ania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-11-06 07:18:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po tej wizycie moje włosy skruszyly sie,dodam ze jestem w ciazy i prosilam aby nie uzywac rozjasniacza -zostalam oszukana ze to farba !!Koloryzacja 3d to wuelki niewypał !Umawianie sie na cene mniejsza poprzez promocje a wychodzi sie z rachunkiem duzo wiekszym !Odradzam i nie polecam !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-05 18:46:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji w tym salonie. Piękne i bardzo klimatyczne wnętrza. Na pewno wrócę i pozdrawiam fryzjerkę p. Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-09-27 10:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega fantastyczny salon - rewelacyjne koloryzacje i bardzo ciekawe cięcie. Byłam tam już z piąty raz i zawsze jestem zadowolona. Najlepsza jest powtarzalność koloru, no chyba że mi się już znudzi :) Polecam p. Sylwię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2012-08-24 08:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon, jestem zachwycona koloryzacją i na pewno zawitam tam jeszcze nie raz. Pozdrawiam p. Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2012-07-25 12:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon oferujący wysoką jakość a i ceny nie są za wysokie. Trafiłam z polecenia i jestem jak na razie bardzo zadowolona, szczególnie fantastyczne są koloryzacje - zawsze wychodzą tak jak poinny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2012-07-17 11:41:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce i to z fanatstyczną fryzjerką. Zawsze jak jestam u tej pani jest super efekt a do tego dochodzi wyjątkowy klimat tego miejsca. Moja fryzjerka to p. Gosia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-29 14:01:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie świetny salon - ja polecam dwie fryzjerki p. Marzenkę i p. Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-15 08:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p. Sylwie - rewelacyjna usługa (kolor + cięcie) a do tego fantastyczna rozmowa .... :) Sam salon też piękny - duży, czysty z fantastycznym klimatem i super muzyką. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-06-04 08:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie użytkowniczek portalu - świetne miejsce zarówno do poprway fryzury i wizerunku jak i samego relaksu. Często wymykam się prędzej z domu aby tam się zrelaksować i trochę wypocząć a przy okazji zmienić kolor itd. Polecam p. Sylwie. Tak trzymać dziewczyny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-30 11:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, Pani Marzena zna się na fachu. Fryzjer zdecydowanie z powołania :) POLECAM w ciemno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ola dnia: 2012-05-18 10:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu dotarłam z polecenia i teraz jestem bardzo wdzięczna. Salon fantastyczny z mega optymistycznym i profesjonalnym podejściem do swojej pracy. Fryzjerka ma dużo czasu dla klientki i faktycznie czułam się wyjątkowo i o dziwo się zrelaksowałam ( czego jeszcze nie zaznałam u fryzjera :)) Moja fryzjerka p. Gosia. Było bardzo miło i fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-14 07:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega zadowlolona z koloryzacji - bardzo fajny salon. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-04-25 08:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wielu namowach mojej przyjaciółki dotarłam do salonu i jestem jej medga wdzięczna - koloryzacja rewelacyjna, a od bardzo dawna nie czułam się tak komfortowo będąc u fryzjera. Czas jaki mi poświęcono na wszystkie ustalenia i omówienie koloryzacji, metody itd. był bardzo miłym zaskoczeniem - pierwszy raz nie czułam się jak "słupek w Excelu" - była jak wyjątkowa klientka z indywidualnym fryzjerem (razczej fryzjerką p. Marzenką). Dostałam aktualną prasę, kawkę i przemiła atmosferę, a efekt końcowy powalający - idealny kolor i bardzo fajna fryzura. Jestem wdzięczna i szczęśliwa że dałam się namówić i odwiedziłam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-04-17 08:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze i wszędzie z p. Sylwią - fantastyczna koloryzacja i cięcie - jestem mega zadowolona. Salon ładny i przytulny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bogusia
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-03 12:12:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon z fantasyczną fryzjerką p.Sylwią. To co zrobiła mi ta pani to prawdziwa rewelacja - nigdy nie byłam tak zadowolona z koloryzacji. Pani Sylwio ma Pani stałą i wdzięczną klientkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-02 08:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śiwietny salon, wysoka jakość i przemiła właścicielka - polecam ten salon w 100%. Koloryzacja i cięcie zawsze na bardzo wysokim poziomie. Pozdrowienia dla p. Marzenki :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-03-28 10:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon.Polecam - jestem zawsze bardzo zadowolona z efektów. Salon oferuje bardzo indywidualne podejście do klienta co mi się bardzo podoba (zawsze wychodzę zrelaksowana i wypoczęta) z fryzurą jaką chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-03-19 13:06:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemne miejsce z wzorowym podejściem do tematu :) Moja fryzjerka to p. Sylwia - rewelacyjna koloryzacja i cięcie (a było ich juz 4). Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-12 09:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne miejsce ze wzorową obsługą. Panie fryzjerki dwoją się i troją abym zawsze była zadowlona - salon ten oferuje bardzo wyoką jakość i zawsze jestem zadowlona z farbowania - rewelacja. Bardzo duży plus za klimat i podejście do klienta. Polecam p.Marzenkę :) Pani Marzenko oby tak dalej, trzymam kciuki - wierna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-06 10:41:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon z fantastycznymi fachowcami - polecam moją fryzjerkę p.Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-27 09:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem nową klientką i po wizycie wyglądam rewelacyjnie - kolor, cięcie wyszło tak jak chciałam. Poziom salonu i umiejętności pracowników oceniam bardzo wyoko - byłam u pani Sylwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-14 07:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I kolejny raz kolor wyszedł rewelacyjnie - jestem mega zadowolona z tego salonu. Polecam p.Marzenkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-09 09:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakośc i umiejętności fryzjerów /kolor zawsze idelany/ - p.Marzenka zawsze jestem z niej zadowolona. Polecam ten salon. Byłam już tam kilka razy i na 100% bedę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-01 10:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon jest bardzo fajny a i usługi w nim oferowane spełniają moje oczekiwania. Bardzo rodzinna atmosfera która w połączeniu z jakością sprawia że chce się wracać - moja fryzjerka to p.Marzenka. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-27 08:29:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo, bardzo fajny salon oferujący za każdym razem fantastyczną jakość swoich usług. Zawsze wychodzę zadowlona z koloryzacji - a jestem już stałą klientką. Moja fryzjerka p.Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 08:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie świetne miejsce, jak do tej pory jestem zawsze zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-19 13:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce i chyba jedno z lepszych w Szczecinie. Polecam szczególnie p.Marzenkę, tak trzymać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 09:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełna pozytywnych doznań po wizycie w salonie. Wszystko zrobione tak jak powinno być - koloryzacja i cięcie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-10 14:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYłam ostatnio z polecenia na koloryzacji w tym salonie i wyszłam zachwycona - bardzo dziękuję za rewelacyjny kolor i bardzo miłą atmosferę. Fryzjerka - p.Marzena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-09 08:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w jakim byłam - bynajmniej w Szczecinie. Bardzo dobra jakość usług oraz przystępna cena. Jestem zawsze bardzo zadowolona ze ślicznej koloryzacji. Polecam p.Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-29 17:13:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajne miejsce - byłam pierwszy raz i przyjdę kolejny raz i dopiero wtedy będę mogła kogoś zarekomendować z tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-28 12:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz po namowach siostry przed świętami - teraz jestem mega zadowlona i wdzięczna siostrze za podpowiedź. Elegancki lokal i fantastyczna jakość usług - teraz pozstało mi już zostać stałą klientką tego salonu. Imienia fryzjerki nie pamiętam ale lokal bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-27 07:37:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cięcie - super Koloryzacja - super Klimat - super Polecam p.Sylwie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-21 08:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemne miejsce w którym mozna się zrelaksować a jakość usług jest na wyskoim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-17 09:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie bardzo fajne miejsce, estem z mojej wczorajszej wizyty bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-16 08:23:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie bardzo udane miejsce i z przyjemnością tam wracam - jednak coraz ciężej jest się już umawiać /brakuje wolnych terminów - szczególnie przed świętami :(/ no ale to świadczy o jakości i jest spora szansa że salon utrzyma swój bardzo wysoki standard przez kolejne lata. Jestem bardzo zadowolona z wizyt a w szczególności z koloryzacj - a w szczególności z powtarzalności koloru. Polecam moją panią fryzjerkę - Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-13 12:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zawsze zadowlona z wizyty w tym salonie. Próbowałam raz póść jeszcze w inne miejsce skuszona "super promocją" i od razu wróciłam do tego salonu na ratowanie zepsutej koloryzacji. Teraz już wiem że nigdy nie zmienię tego salonu na inny - nie warto. Salon oferuje fantastyczną koloryzacje, super cięcie i dobre ceny w fantastycznym klimacie i super podejściem do klienta - czego chcieć więcej. Moja fryzjerka p.Marzena
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-12 09:00:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo klimatyczny i elegancki salon. Polecam p.Arlete która potrafi z moich włosów zawsze wyczarować cuda /cięcie i koloryzacja/. Bardzo podoba mi się podejście pracowników salonu do klienta - zawsze ma się wrażenie że klient jest no 1 :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-07 07:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon i bardzo ciekawym wystrojem, jednak najlepsza jest jakośc usług oferowanych przez ten salon. Koloryzacja i fantastyczne cięcia spowodowały że jestem już stałą klientka salonu. Polecam jako fryzjerkę p.Arlete.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-05 08:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem cały czas zachwycona tym salonem i poziomem umiejętności fryzjerek - zawsze kolor jest taki jak być powinien a co najważniejsze jest powtarzalny :) Jestem zachwycona takim domowym kliamtem i cudną atmosferą salonu. Człowiek czuje się naprawdę wyjątkowo. Polecam jako fryzjerkę moją p.Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-02 10:24:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już stałą klientką slaonu i jestem ciągle pod ogromnym wrażeniem wysokiego poziomu obsługi i podeścia do klienta. Koloryzacja za każdym razem w 100% powtarzalna /co mnie osobiście bardzo cieszy/ dodatkowo fajne cięcia i otwarcie na sugestje kleinta. Świetny klimat salonu. Polecam moją fryzjerkę p.Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-01 10:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce - ja jestem już stałą klientką i zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam p.Magdę - zawsze fajne i udane cięcie i bardzo dobra koloryzacja. Ogólnie polecam salon - duży plus za klimat i podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-29 08:14:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem natomiast bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez salon. Zawsze jest tak jak powinno być i jak fryzjerka mi to przedstwai przed cięciem i koloryzacją. Mega plus z klimat salonu. Polecam p. Marzenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-22 14:32:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie salon wzbudza pozytywne odczucia. Panuje przyjemna atmosfera, fryzjerki są miłe i dbają o klienta, ale pani, która mnie cięła wydała się średnio kompetentna - efekt całkowicie rozminął się z oczekiwaniami (Pani cięła grzywkę już po wymodelowaniu; jaki uzyskała "efekt" można się domyślić....). Z plusa i minusa wyszła mi neutralna ocena, ale mimo to nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: redstine dnia: 2011-11-22 00:04:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to salon jakiego długo szukałam w Szczecinie - posiada fantastyczny klimat i czar a co najważniejsze fryzjerki maja czas dla klienta i znają się na swojej pracy. Dodatkow ceny i pormocje oferowane przez salon sa naprawdę rewelacyjne - zawsze coś do siebie dopasować. Polecam pania która zawsze robi mi śliczna fryzurę i perfekcyjną koloryzacje - p. Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-07 14:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem juz stałą klinetką salonu i bardzo się cieszę jak widzę radość z pracy i cudne efekty pracy fryzjerek - za każdym razem jestem fantastycznie obcięta i mam bardzo piękna koloryzacje. Salon ciągle się rozwija i dodaje nowe usługi - obecnie dodatkowo zaczeły panie robić: przedłuzanie rzęs metodą 1:1, henna, makijaż :) Polecam ten salon szukającym komfortu i obsługi na najwyższym poziomie, a jako fryzjerkę p.Arletę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-04 07:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bobry salon z nastawieniem na kompleksową obsługę klienta. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z wizyty - perfekcyjna koloryzacja i ciekawe cięcia to główna zaleta wizyty u mojej fryzjerki p.Arlety. Polecam to miejsce wszystkim którzy szukają jakości w atrakcyjnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-02 12:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przytulny salon i w ciekawym klimacie - jeśłi ktoś szuka eleganckiego salonu za przystępną cenę i co najważniejsze z bardzo wysoką jakością usuługi to jest to ten salon. Jestem jego klientką od samego początku i za każdym razem jestem zadowolona. Piękne cięcia i fantastyczna koloryzacja /od jakiegoś czasu w super promocyjnej cenie/. Polecam moją fryzjerkę p.Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-27 11:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny salon z dużą ilością ciekawych promocji. Osobiście jestem zauroczona tym salonem i poziomem umiejętności fryzjerek - byłam już u 2 na koloryzacji i jestem zachwycona. Z czystym sumieniem polecam p.Marzene i p.Sylwie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-25 10:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio i wyszłam bardzo zadwolona. Salon oferuje bardzo atrkcyjne ceny choć podczas pierwszego wejścia można mieć wrażenie że to bardzo ekskluzywny salon i drogi. Nic bardziej mylnego - w tym salonie ofrują wspaniałą atmosferę i jakość za przystępną cenę. Fryzjerka która mnie obsługiwała na najwyższym poziomie: zaproponowała pozostawienie płaszcza, kawę, potem zaprosiła do pracowni gdzie omówiła ze mną fryzurę i nowy kolor, kolejna wiyzta na myjce z masażem !!! i doiero przeszła do pracy - rewelacja. Pragnę zaznaczyć że cały czas miała dla mnie czas i nie pracowała na 2-3 głowy. Duży plus za jakoć pracy i klimat. Polecam p.Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-24 10:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce z dużą ilością bardzo ciekawych promocji - mnie zainteresowała ta dotycząca koloryzacji. Wsyzstkie koloryzacje w jednej cenie bez względu na długość włosów i rodzaj koloryzacji - 139 zł !? Zaryzykowałam i wybrałam koloryzacje dla moich włosów(włosy długie) - teraz jestem mega zadowlona, zarówno z efektów koloryzacji jak i z tego że dałam się namówić fryzjerce na inny kolor niż do tej pory stosowałam. Osobiście nie znam umiejętności innych pań, ale mogę polecić fryzjerkę ktra ze mna pracowała - p.Magda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-19 11:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już stałą bywalczynią tego salonu i zawsze jestem zadowolona z koloryzacji, cięcia. Od niedawna w salonie pracuje nowa pani fryzjerka p. Magda - rewelacja. Polecam jest naprawdę rewelacyjna i wie co robi - wyszłam zadowolona choć trochę się bałam /nowa pani w salonie itd./ a do mojej p. Marzenki nie mogłam się tak szybko dostać :(. Teraz wiem na 100% że salon może zaoferować dwie sprawdzone przez moją osobę fryzjerki p. Magdę no i oczywiście p. Marzenkę - jest jeszcze inna pani ale u mniej nie byłam. Polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-14 10:23:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pięknie dobrany kolor przez fryzjerkę - pani zaproponowała mi zmianę koloru włosów na inny kolor argumentując to że jestem "jesienią" a nie jak prędzej sądziłam "wiosną". Zufałam jej i teraz jestem bardzo zadowoloną klientką salonu - p.Marzenko ma pani stałą i wdzięczną klientkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-13 08:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre fryzjerki - polecam p.Magdę. Rewelacyjna koloryzacja i perfekcyjne cięcie. Jestem bardzo zadowlona. Ciekawy klimat salonu oraz fajne promocje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-10 08:12:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już stałą klientką salonu i jestem ciągle zachwycona. Na początku myślałam że po kilku wizytach panią fryzjerką i całej załodze salonu /masaż i manicure/ zapał minie i klient będzie traktowany jak wszędzie. Jednak ku mojemu zaskoczeniu jest ciągle na bardzo wysokim poziomie - zawsze ktoś wita i proponuje kawe czy herbatę, fryzjerka zawsze omawia nową fryzurę i co jest najlepsze zawsze /bynajmniej u mnie/ efekt jest taki jak omawiany. Pełni dopełnia kilka fajnych usprawnień salonu które ułatwiają i umilają pobyt w salonie i ta zawsze fantastyczna muzyka w tle. Polecam p. Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-07 07:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce, polecam p. Marzenkę - zna się na swojej pracy. Cudowny kolor w 100% zgodny z tym co ustaliłyśmy. Bardzo duży plus za klimat i poświęcony czas - czułam się jak w domu lub u najlepszych znajomych /kawa, miła rozmowa, cicha klimatyczna muzyka/ dodatkowo bardzo duży plus za intymność w lokalu - przyciemniane szyby i dlatego nikt nie zagląda do środka i nie dziwi się jak wyglądam w trakcie farbowania :) SUPER.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-12 13:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam wczoraj i wyszłam zadowolona jak nigdy do tej pory się nie udało. Koloryzacja wykonana i dobrana cudownie – fantastyczny kontakt z fryzjerką - p. Marzena. Dodatkowo salon jest piękny i zadbany przez co człowiek czuje się wyjątkowo wśród stylizowanych mebli i klimatycznej i co najważniejsze nie „agresywnej” muzyki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-09 11:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona, dawno nie miałam tak dobrze dobranej i wykonanej koloryzacji. Przemiła atmosfera w fantastycznym klimacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-05 09:34:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam w 100% pozytywną opine na temat salonu. Z mojej wizyty w tym salonie jestem bardzo zadowlona. Rewelacyjna obsługa i fantastyczny klimat. Jestem zachwycona podejściem do mojej osoby i problemu moich włosów fryzjerki p.Marzenki. Polecam dziewczyna zna się na swojej pracy i ma zawsze dla mnie czas. Bardzo ciekawy wystrój salonu przez co jest tam wspaniały klimat - chyba niespotykany w Szczecinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-02 11:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny kolor i ciekawa sytlizacja włosów daje pełne zadowloenie z mojej wizyty. Duży plus za klimat i miłą atmosferę. Polecam p. Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-24 09:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej fryzury. Pani Marzenka zaproponowała mi radykalną zmianę i ..... jestem w szoku :) Nigdy nie byłam tak fantastycznie ścięta, no i ten kolor - pięknie. Duży plus za klimat salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-23 19:22:39 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, dlugo zastanawialam sie nad tym czy dodac swoja opinie. Bo niestety nie jest ona pozytywna, mimo ze Panie sa przemile, a salon ma super wystroj i klimat. Niestety fryzura moja jest bardzo srednia, pani zrobila mi to, o czym wczesniej mowila, ze nie bedzie mi pasowalo. I kolor... refleksy, ktore sa bardzo jasne i wygladaja jak plamy po nieudanych pasemkach, albo pozostalosci po nich, po probie farbowania. Nie jestem zadowolona, wiec polecam pojsc do tego salonu i samemu sie przekonac, bo jak widzicie, sa tez pozytywne oceny.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-08-22 12:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to salon w którym wiedzą co zrobić z moją fryzurą - polecam p. Sylwie. Świetny klimat i cudne masaże - duży plus za podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-02 07:56:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śiwetny salon z rewelacyjnymi fryzjerami. Polecam p. Sylwię i Arletę - są świetne, potrafia zrobić dokładnie to co mówią czyli kolor zawsze wyjdzie /bynajmniej u mnie/. Fajnie że na miejscu można zrobić paznokcie i doświadczyć fenomenalnych masaży. W salonie jest rodzinny klimat i wspaniałą atmosfera która mnie ujeła. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 10:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, nareszcie znalazłam fryzjera który potrafi zrobić kolor jak należy - pani Sylwia. Fajny lokal, super klimat i miła załoga. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-29 07:49:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny nowy salon fryzjerski z niespotykanym podejściem do klienta i dużym zaangażowaniem w swoja pracę - wygląda że te dziewczyny mają wizje tego co robią. Szczególnie polecam p.Arlete potrafi naprawdę pięknie dopasować fryzurę. Po kilku tygodniach nadal się świetnie układa. Byłam raz, tak na próbę u masażystki p.Małgosia - super polecam masaż ciepłymi kamieniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-07 08:31:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon - oferowane usługi na bardzo wysokim poziomie za przystępna cenę. Polecam, bardzo fajny i oryginalny klimat i nastrój z darmową kawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-27 08:22:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją