Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Krzysztof Tumielewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-343 Szczecin Boh. Warszawy 93/5
Telefon: 91 820 51 57 Kom. 608 622 488 Fax: 91 820 21 88
Adres e-mail: krzysztof-tumielewicz(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.kairp.pl
Opis działalności: Nasza Kancelaria oferuje pomoc prawną klientom indywidualnym i korporacyjnym. Słowa kluczowe: adwokat szczecin, radca prawny, kancelaria adwokacka, prawnik szczecin

Ocena: 100% pozytywna 24x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 24x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 1x
Ceny usług: 100% niskie 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 18859
Data utworzenia profilu: 23.02.2011 23:40:17
Data ostatniej aktualizacji: 05.08.2013 14:42:06 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Krzysztof Tumielewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez chwili zastanowienia mogę stwierdzić, że Kancelaria Adwokacka Pana adwokata Krzysztofa Tumielewicza, to absolutna "ekstraklasa". Proces, w którym reprezentował mnie Adwokat Krzysztof Tumielewicz trwał ponad 5 lat i odbywał się w Poznaniu, najpierw przed Sądem Okręgowy, a następnie Sądem Apelacyjnym. Strona przeciwna była reprezentowana przez trzy Kancelarie Adwokackie, w tym jedną z najbardziej znanych w Poznaniu, na czele której stroi profesor prawa. Przez cały czas trwania procesu, zawsze mogłem liczyć na rzeczową i jak się okazało skuteczną pomoc Pana Mecenasa Krzysztofa Tumielewicza i jego zespołu Kancelarii. Czy polecam Kancelarię Adwokacką Krzysztofa Tumielewicza - tak!!! tak!!! tak!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary dnia: 12.01.2020 17:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Pana Adwokata Tumielewicza. Reprezentował moją rodzinę w sprawie karnej. Doświadczony adwokat. Fachowy zespół. Zaangażowany. A przede wszystkim skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 13.07.2019 19:46:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria. Młody, przyjazny zespół. Duże doświadczenie, w sprawach w sprawach karnych, karnych gospodarczych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Pawłowski dnia: 08.04.2019 19:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reprezentował mnie adwokat Krzysztof Tumielewicz jako obrońca w sprawie karnej. Zaangażowany, a przy tym skuteczny. Nie poddaje się, mimo, że na początku nam nie szło. Zdeterminowany. Przekonał mnie, że warto próbować. Był moim kolejnym pełnomocnikiem. Poprzedni mecenas nie chciał mi pomagać twierdząc, że się nie da.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 19.11.2018 21:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z pomocy prawnej adwokata Krzysztofa Tumielewicza w sprawie karnej. Doświadczony prawnik. Najpierw analiza akt, potem stanowisko. Bardzo normalne stawki wynagrodzenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 16.11.2018 06:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz reprezentował mnie w sprawie o rozwód. Z góry powiedział jak wygląda takie postępowanie. Wywalczył dla mnie szerokie kontakty z dziećmi. Podpowiedział jak wykazać winę żony. Nie boi się. Zaangażowany. Młody,przyjazny zespół Kancelarii. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 03.04.2018 08:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz reprezentował mnie w sprawie w której byłem niesłusznie aresztowany. Bardzo aktywny. Doprowadził do uchylenia aresztu i umorzenia postępowania. Następnie reprezentował mnie w sprawie o odszkodowanie za niesłuszne aresztowanie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan B dnia: 28.01.2018 23:12:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz był moim obrońcą w sprawie karnej. Doprowadził do umorzenia większości zarzutów. Waleczny. Od razu mówi jak jest. Rozsądne stawki. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 13.06.2017 00:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz prowadził sprawę odszkodowania za wypadek w którym zostałem poszkodowany kilkanaście lat temu. Sprawa ponad trwała cztery lata. Zakończyła się korzystną dla mnie ugodą. Z adwokatem mogłem się rozliczyć dopiero po wypłaceniu mi pieniędzy. Polecam tą Kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 19.03.2017 09:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz reprezentuje naszą rodzinę w sprawie śmierci naszego syna. Wykazuje się zaangażowaniem i doświadczeniem w prowadzeniu tego typu spraw. Po zgłoszeniu tego adwokata, sprawa została objęta nadzorem Prokuratury Regionalnej. Pomimo, że jesteśmy spoza Szczecina, zdecydowaliśmy się na pomoc tej Kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 01.11.2016 22:18:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Kancelarii Adwokackiej Pana Krzystofa Tumielewicza w związku z wypadkiem w którym smierć poniósł mój syn. Adwokat przyjął sprawę bez wynagrodzenia. Najpierw reprezentował nas w sprawie karnej. Potem w cywilnej. Doprowadził do skazania sprawcy. A potem ugody z ubezpieczycielem. Byliśmy bardzo zadowoleni. Rozliczyliśmy się dopiero po pozytywnym załatwieniu sprawy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 15.04.2016 14:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystalem z pomocy Kancelari Adwokackiej Pana Krzysztofa Tumielewicza w sprawie karnej, wypadek komunikacyjny. Adwokat posiada duze doświadczenie w tego typu sprawach. W Kancelarii pracuje mlody przyjazny zespol prawnikow. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 02.04.2016 08:08:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje Adwokatowi Krzysztof Tumielewicz i jego Kancelarii. Dziękuje za zaangażowanie i pomoc. Dziękuje za poświęcony czas. Mecenas Tumielewicz podjął się prowadzenia sprawy (pro bono) z zakresu błędu lekarskiego. Mimo, że wszyscy mówili mi, że to nie ma sensu. Mecenas nie bał się zawiadomić Prokuratury, jak również Sądu Lekarskiego. Dziękujemy za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 20.08.2015 00:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarie Adwokacka Krzysztofa Tumielewicza. Pan Tumielewicz reprezentował nas w postępowaniu egzekucyjnym. Udało się doprowadzic do wstrzymania egzekucji, zawarcia ugody z wierzycielami i pozytywnego dla nas załatwienia sprawy. Polecam Renata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 02.05.2015 08:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podziękować Kancelarii Adwokacka adwokata Krzysztofa Tumielewicza za udsielona pomoc prawna w moejej sprawie. Pomimo ze bylem klientem z urzedu normalnie mnie traktowano. Przyjmowano na spotkania. Pracowano nad sprawa.poswiecal mi czas zarowno Pan Tumielewicz jak rowniez jego współpracownicy. Co najważniejsze sprawa zakonczyla sie dla mnie pozytywnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 04.02.2015 10:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz prowadził moją sprawę o rozwód. Najpierw umówiłam się na poradę prawną, podczas której mecenas Tumielewicz wytłumaczył mi jak wygląda moja sytuacja, na co mogę liczyć. Potem reprezentował mnie w postępowaniu. Adwokat Tumielewicz pomógł mi również w podziale majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 20.07.2014 21:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Zaangazowany. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.11.2013 19:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta Kancelarie. Ogólnie młodzi kontaktowi prawnicy. Normalne stawki. Korzytałam z usług adwokata Tumielewicza w sprawie rodzinnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 28.05.2013 20:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Tumielewicz prowadził moją sprawę o odroczenie wykonania kary pozbawienia wolności. Był trzecim z kolei adwokatem, którego prosiliśmy o pomoc. Jednak, jemu pierwszemu udało się doprowadzić do dwukrotnego jej odroczenia, a następnie, ponownego warunkowego zawieszenia. Polecam. Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 04.12.2012 01:04:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na spotkaniach rzeczywiście bardzo rzetelnie odpowiadał na pytania ale kontakt z tym adwokatem jest bardzo utrudniony
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.07.2012 14:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Krzysztof Tumielewicz,prowadził mój skomplikowany wypadek drogowy z korzystnym dla mnie wynikiem. Można na nim polegać.Kontakt z nim był bezpośredni i na bieżąco , to było dla mnie bardzo ważne. Dobrze ,że w końcu do niego trafiłem. Oceniam najwyżej i z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir K dnia: 18.07.2012 17:24:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan ma na prawde glowe, sile i nieugietosc w dazeniu do rozwiazywania spraw, za ktore sie bierze!Polecam zdecydowanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.W. dnia: 16.01.2012 22:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof jest profesjonalistą, który maksymalnie angażuje się w sprawę. Zawsze jest szczery i dyspozycyjny. Można na Nim polegać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renka Justyna dnia: 24.10.2011 14:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super czlowiek,madry !To czlowiek urodzony do swojegoo zawodu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.07.2011 14:35:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo symaptyczny człowiek, spostrzegawczy i zawsze ma rozwiazanie problemu. ogolem napawa optymizmem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dzinks dnia: 23.02.2011 23:41:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją