Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Emilia Kursa-Mędrek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 72-100 Szczecin, Goleniów Pocztowa 34
Telefon: Kom. 606 783 533
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.bmplegal.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3299
Data utworzenia profilu: 2012-05-30 22:27:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-05-30 22:27:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Emilia Kursa-Mędrek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Emilię!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia - Gryfice dnia: 2014-09-14 21:32:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po prostu dobry adwokat od rozwodu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-11 21:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna ocena za poziom pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-18 22:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm rzuca sie w oczy juz przy pierwszym spotkaniu. Pani Mecenas wyciaga kodeks , przerzuca strony i po kilku minutach podaje mi 3 warianty jak wybrnac z wydawaloby sie patowej sytuacji. Niewygorowana cena za uslugi i indywidualne podejscie do sprawy, inni prawnicy powinni brac przyklad z tej Pani. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2013-07-16 10:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poprzednie opinie. Z jednej strony fachowa wiedza, a z drugiej ludzkie podejście do sprawy, co jest dużym plusem przy sprawach takich jak moja o rozwód. Czasami trudno się do niej dodzwonić, ale z reguły oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam reklamacji, bo mam rozwód z ustaleniem winy
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-19 00:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałam problemy rodzinne i spadkowe po dawno zapomnianym ojcu. Pani Mecenas jest niezastąpiona nie tylko pod względem prawnym, ale też jako człowiek. Podeszła do sprawy profesjonalnie, ale i z sercem, za co jestem jej wdzięczna. Szczerze polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S.R. z Gryfic dnia: 2012-07-30 00:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam. Fachowa i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-30 22:28:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją