Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Doremix

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Zachodniopomorskie, Szczecin
Telefon: Kom. 509-398-862
Adres e-mail: januszpalac(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.doremix.pl
NIP:
955-116-45-64
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 789
Data utworzenia profilu: 2013-03-27 09:13:02
Data ostatniej aktualizacji: 2013-03-27 09:13:02 

Opinie o Zespół muzyczny Doremix

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musze polecić bo się sprawdzili. Gdyby nie oni to na weselu nie byłoby tak fajnej atmosfery. Dziękuję bardzo że byliście. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 14:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają u mnie plus. Stworzyli niesamowitą atmosferę na weselu i zatroszczyli się o oprawę muzyczną. Inne zespoły mogą im tylko pozazdrościć tak dobrego wykonania starych przebojów. Fajnie prowadzili wesele i widać że mają w tym doświadczenie. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-01 09:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół, byli u mojego brata i bawiliśmy się na prawde super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-28 13:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam ten zespół bardzo dobrze. To była dobra decyzja aby powierzyć im oprawę wesela w muzykę. Bezbłędnie wykonali swoje zadanie. Goście byli pod wrażeniem muzyki i bardzo fajnie się bawili. Chciałbym wszystkim polecić tych ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-08 13:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół jest najlepszy z tych wszystkich co znam !! Grali super! Dziękuuję ;) Goście byli zadowoleni i ja też ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 09:14:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją