Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Unique Beauty Agnieszka Warda-Ptak

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-785 Szczecin Gombrowicza 17
Telefon: 607942103 Kom. 607942103
Adres e-mail: uniquebeauty(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.unique-beauty.net
Opis działalności: Salon Kosmetologii Estetycznej Słowa kluczowe: Stylizacja paznokci, Makijaż permanentny, Mezoterapia frakcyjna mikroigłowa, Ultradźwięki, Fale radiowe, Pedicure, Depilacja, Przedłużanie rzęs, Manicure hybrydowy, Mezoterapia bezigłowa, Masaże

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3445
Data utworzenia profilu: 2014-04-08 22:17:40
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-06 22:24:44 

Opinie o Unique Beauty Agnieszka Warda-Ptak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, Solidna, fachowa obsługa. Pani Agnieszka jest Aniołem. Wychodząc po zabiegach zawsze czuje się świetnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2015-05-19 23:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała atmosfera, relaks, świetne zabiegi - dobrane idealnie do mojej skóry, pełen profesjonalizm i wspaniała obsługa - serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-02-12 21:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Profesjonalnie wykonany zabieg a zarazem przemiła atmosfera. Na pewno jeszcze tam wrócę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-11-06 17:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i kompetentnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-04-09 20:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mila Pani. Potrafi doskonale doradzic. Ja wyszlam zadowolona i napewno wroce! Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2014-04-09 12:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon UNIQUE BEAUTY jest profesjonalny-jak sama nazwa wskazuje "Niepowtarzalne Piękno" !!Zawsze jest wszystko na czas.Super doradztwo.....Absolutny profesjonalizm ! Klimat salonu oraz uśmiech kosmetyczki bardzo pozytywnie wpływają na atmosferę panującą w salonie :) Jestem zachwycona Panią Agnieszką,Jej wiedzą i podejściem do wykonywanej pracy !!!! :D Bardzo POLECAM !!!!! :D
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Izabela Miśnik dnia: 2014-04-09 12:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie zachęcam do korzystania z usług Pani Agnieszki.Po wyjsciu z gabinetu czułam się niezwykle zrelaksowana i zadowolona.Pani kosmetolog jest bardzo miłą i kompetentną osobą.Posiada szeroki zakres wiedzy zarówno praktycznej jak i teoretycznej, potrafiła odpowiedziec na każde moje pytanie związane z zasadami dbania o cerę.Wkrótce wybieram się na kolejną wizytę w gabinecie Unique Beauty co i Panśtwu serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-04-09 00:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładna - to najważniejsza cecha, idealna, pozytywne nastawienie do klienta. Fachowiec idealny! z czystym sercem - POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ptaszyna dnia: 2014-04-08 22:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam Panią Agnieszkę regularnie. Bardzo sympatyczna osoba, niezwykle kompetentna oraz pomocna. Świetna kosmetyczka. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Turystka dnia: 2014-04-08 22:26:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją