Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JULIA Helena Frik

Zawód: ślubne suknie i akcesoria - szycie, sprzedaż  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-244 Szczecin Krzywoustego 2/2
Telefon: Kom. 509 564 720
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.suknieslubne-julia.pl
NIP:
851-192-14-84
Opis działalności: Suknie ślubne oraz stroje komunijne. Słowa kluczowe: ślub, suknie, wesele, komunia

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 669
Data utworzenia profilu: 2014-05-27 09:03:38
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-27 09:03:38 

Opinie o JULIA Helena Frik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Suknie ślubne mają bardzo ładne. Jestem zadowolona,że tu trafiłam. Obsługa miła. Duży wybór. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-28 09:36:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie prowadzony salon. Mogłam liczyć na korektę długości sukni i dobór akcesoriów oraz obuwia. Pani świetnie doradza, dobrała ze mną kolor. i buciki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-21 09:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi mi polecili salon i zdecydowałam się pójść bo nie mogłam nic znaleźć ciekawego dla siebie. Tu jest sympatyczna obsługa, mogłam nawet liczyć na doradztwo. Udało nam się na szczęście wybrać najładniejszą suknię dla mnie. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 10:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Na początku nie spodziewałam się,że dostanę tu suknię dokładnie taką jak sobie wymarzyłam. Obsługa tu jest niesamowita, mogłam liczyć na pomoc. Extra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-11 10:00:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon dostosowany do potrzeb klientek. Panie chętnie doradzają i pokazują suknie. W Razie wątpliwości i odpowiedniego zgłoszenia się w odpowiednim czasie, można poprosić o uszycie sukni na miarę:) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 13:53:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją