Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klub Maluszka „Łączka Bączka” Marzena Sędłak

Zawód: żłobki  
Adres: Zachodniopomorskie, 71-807 Szczecin ul. Księżnej Ludgardy 34
Telefon: Kom. 609 105 822
Adres e-mail: klubmaluszka(małpa)bukowo.net.pl
Strona internetowa: Www.klubmaluszka­bukowo.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 31x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 1117
Data utworzenia profilu: 2014-05-15 20:35:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-15 20:35:47 

Opinie o Klub Maluszka „Łączka Bączka” Marzena Sędłak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Moje dziecko jest tu naprawdę szczęśliwe. Uważam, że żłobek jest dobrze wyposażony, dobrze przygotowany dla dzieci, dzięki czemu maluszki mogą się tu swobodnie czuć, jak w domu. Rodzinna atmosfera, niewysokie czesne jak na Szczecin. Szczerze - nie mogłam lepiej wybrać. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-25 02:46:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta placówka, to spełnienie marzeń dla wielu rodziców i ich maluchów. Kolorowe wnętrza, super atmosfera, każde dziecko traktowane indywidualnie i wyjątkowo. Podoba mnie się, że moje dziecko ma tu możliwość poznania świata i wielu aspektów życia. Niewysokie czesne i bezpieczeństwo. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-05 08:22:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam placówki domowej, z rodzinną atmosferą, z dogodnymi warunkami lokalowymi, w której moje dziecko będzie czuło się po prostu bezpiecznie. Klub Łączka Bączka okazał się być doskonałym rozwiązaniem. Ciocie są doświadczone, sympatyczne, bardzo odpowiedzialnie podchodzą do opieki nad maluszkami. Nie ma żadnego przymusu, dzieci mogą czuć się tu swobodnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-25 11:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klub Maluszka jest godny zaufania ze względu na panującą tu rodzinną atmosferę i wykwalifikowaną kadrę pedagogiczną, która pomaga dzieciom w rozwoju i wzroście na cywilizowanych ludzi. Podoba mi się to, że praktykują czytanie i słuchanie bajek, do tego że mają wiele zabaw ruchowych, plastycznych, intelektualnych. To pobudza dzieci wyobraźnie i rozwój. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-31 06:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Zapisując tutaj dziecko ma się pewność, że będzie ono zadowolone i bezpieczne. To już moje drugie dziecko, które chodzi do Łączka Bączka. Jestem zadowolona, bo nigdy nie spodziewałam się, że zapisze moje małe dzieciaczki do klubiku. Słyszałam same dobre opinie, i to mnie skłoniło. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-24 23:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Decyzja o zapisie dziecka tutaj nie była łatwa, w szczególności, że jest dużo ciekawych placówek, ale ten żłobek wyróżnił się poziomem edukacyjnych jak i atmosferą, dzięki której moje dziecko przystosowało się szybko do panujących warunków. Dbałość o każdy szczegół i wychowanie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-02 21:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że Klub Łączka Bączka daje rodzicom możliwość spokojne pracy, a maluszkom możliwość rozwoju na najwyższym poziomie. Przekonałam się o tym na własnej skórze. Dużym zaskoczeniem dla mnie jest czesne - nie wysokie jak na Szczecin. Jedzenie też warto pochwalić, przygotowane ze starannością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-08 00:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klub Maluszka Łączka Bączka spełnia moje oczekiwania. Moje dziecko czuje się tu bezpiecznie i pewnie. Nie mam powodów do obaw. Warunki lokalowe super, czesne też jakieś niewygórowane. Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-15 07:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem najlepszy klubik maluszka w naszym mieście. Wspaniała atmosfera, indywidualne podejście do dziecka i dużo ciekawych zajęć, dzięki którym dzieci mogą się rozwijać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-25 07:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że dokonałam najlepszego wyboru zapisując dziecko do tak bezpiecznej i komfortowej placówki. Okolica jest bardzo spokojna, a moje dziecko nie narzeka na pobyt, wręcz przeciwnie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-04 04:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Zapisałam dziecko we wrześniu i do dziś nie mam nic do zarzucenia. W klubiku dzieci mają komfort i bezpieczeństwo. Opiekunki potrafią zadbać o maluchy. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-16 14:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten klubik to drugi dom dla mojego dziecka. Córka jest zachwycona. Nie ma mowy o płaczu - wie dokładnie że ją odbiorę. Adaptacje przebiegła skutecznie i pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-04 23:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Córka bardzo dobrze się tu czuje. Jestem zadowolona, że dzieci nie są do niczego zmuszane, a poza tym mają super podejście do dzieci dbają przy tym o ich brzuszki :) Jedzonko jest wystarczające. Moje dziecko jest zawsze najedzone i pozytywnie zmęczone. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-14 07:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega fajny klubik. Jestem zadowolona, ze jednak tutaj zdecydowałam się zapisać maluszka. Było warto. Traktują każde dziecko indywidualnie i to mnie się podoba. Cieszę się, że moja kruszynka tak szybko się zaklimatyzowała :) Z pomocą wykwalifikowanej kadry wszystko zresztą poszło gładko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-16 08:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Mój maluszek ma tutaj wszystko czego poszukiwałam w żłobkach i klubikach. Cenowo nie najgorzej,a opieka kompleksowa więc super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-15 08:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klubik jest dobrze wyposażony, dzieciaki czują się w nim dobrze co widać po ich buźkach , no i opiekunki są konkretna, a nie jakieś wzięte z ulicy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-24 01:02:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały wybór. Uważam, że w okolicy nie ma lepszego żłobka dla dzieci. Przejrzałam sporo ofert, ale żaden klubik nie spełnił moich oczekiwań, tak jak Klub Łączka Bączka. Placówka jest doskonale przystosowana, czysta. Panie świetnie dbają o dzieci. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-26 07:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super klubik :):) Jestem mega zadowolona, ze zapisałam dziecko właśnie tutaj. Indywidualne podejście do dziecka, szeroka oferta, niewysokie czesne. W sumie nie mam zastrzeżeń. Dla mnie jest to najlepszy wybór. Dużym atutem jest lokalizacja klubu maluszka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-24 10:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziecko ma tutaj naprawdę troskliwą opiekę. Cenię sobie Łączkę Bączka. To tutaj dzięki odpowiednim zajęciom mój synek harmonijnie się rozwija. Co więcej okolica tej placówki jest bardzo cicha i spokojna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2015-07-02 09:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście o kubie malucha Łączka Bączka mogę wypowiadać się w samych superlatywach. Już sama lokalizacja jest ogromnym atutem tej placówki. Jest tutaj spokojnie i sympatycznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2015-06-14 15:04:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczęśliwą mamą dwóch brzdąców, które chodzą do tego Klubiku i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że klub zapewnia dzieciom dużo zabawy, nauki, dużo ciekawych zajęć, które mają wpływa na ich ciągły rozwój. Moi chłopcy radzą sobie doskonale z pokonywaniem trudności, otwierają się na świat, a ich rozwój przebiega teraz w takim tempie, że miło jest na to patrzeć. Jestem dumna, że wybrałam właśnie ten klubik. Ich oferta edukacyjna bowiem mnie najbardziej przekonała. Uważam, że Klub jest godny zaufania jednak głównie ze względu na pracujące tutaj opiekunki,które swoim doświadczeniem i życzliwością potrafią zbudzić zaufanie. pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-05-07 08:06:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klub Łączka Bączka spełnia moje oczekiwania. Dbają o wszechstronny rozwój dziecka i o to, by maluch czuł się po prostu w placówce jak w domu. Dziękuję za codzienną życzliwość i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2015-01-09 13:11:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super, że jest taka placówka. Moim zdaniem jest ona rewelacyjna i w pełni zgadzam się z pozytywnymi komentarzami na jej temat. To super miejsce. Do tego nauka przez zabawę przynosi efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabi dnia: 2014-12-05 12:38:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za tak wspaniałe zajęcie się moim synkiem. Jest on naprawdę szczęśliwy i zadowolony i jak po niego przychodzę mam problem z oderwaniem go od zabawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiki dnia: 2014-11-19 17:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TO JEDYNY ŻŁOBEK W SZCZECINIE, KTÓRY SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA. ATRAKCYJNA OFERTA, DOBRA CENA I CIEPŁY KLIMAT W PLACÓWCE PRZEKONAŁ MNIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZUZANNA dnia: 2014-10-29 12:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super atmosfera, opiekunki indywidualnie podchodzą do opieki nad dziećmi i utrzymują ciepły kontakt z rodzicami relacjonując im każdy dzień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-07 13:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele koleżanek z pracy polecało mi ten klubik. W końcu wraz z moim mężem zdecydowaliśmy się posłać tu naszą pociechę. Dzięki temu mogłam wrócić do pacy zawodowej. Wiem, że mój Marek ma tu znakomitą opiekę. Placówka ta spełniła wszystkie moje oczekiwania, a czesne są przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aga dnia: 2014-09-17 12:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim rodzicom pragnę gorąco zarekomendować tę placówkę. Jest ona naprawdę rewelacyjna. Cieszę się, że przy sprzyjającej pogodzie moje dziecko może bawić się w ogrodzie na świeżym powietrzu. Dodatkowo posiłki serwowane w tej placówce są naprawdę smaczne i doskonałej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-08-21 13:38:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lokalizacja klubu. Mam doskonały dostęp poprzez komunikację miejską do tego przedszkola. A warunki lokalowe klubiku sprostają moim oczekiwaniom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-05 14:39:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta placówka pozwoliła mi szybo wrócić do pracy. Godziny otwarcia są tu bardzo dogodne dla pracujących rodziców. Placówka jest przystosowana do potrzeb dzieci. Jeśli pogoda jest ładna dzieci mogą bawić się na powietrzu. Zajęcia są bardzo różnorodne oraz niezwykle interesujące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-21 22:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo podoba mi się to miejsce ze względu na doskonałą lokalizację i atmosferę,jaką spotkałam w tym miejscu. Mam bardzo dobre doświadczenia z placówką, w szczególności, iż panie pracujące w Łączku Bączku sympatycznie podchodzą do dzieci, zarażając je swoim optymizmem. Cieszę się, że w Klubie Maluszka dbają o każde dziecko z osobna, ale przy tym żadnego nie faworyzując. Mam bardzo dobry dojazd do placówki, mimo, że jest ona na pobrzeżach miasta. Podoba mi się to, że ciocie realizują program, nie zmuszają dzieci do zabaw, ale skutecznie przekonują, dzięki czemu każde dziecko może czuć się tutaj swobodnie i komfortowo. Poza tym... Jest kolorowo, sterylnie i przytulnie, a więc to wymarzone miejsce dla mojego dziecka. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-05-27 12:04:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją