Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Inspiracja M&E Marzenna Poddubna

Zawód: Fryzjer 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-427 Szczecin Śląska 39/2U
Telefon: 91 400 50 03
Adres e-mail: informacja(małpa)saloninspiracja.com.pl
Strona internetowa: www.saloninspiracja.com.pl
Opis działalności: W salonie Inspiracja M&E; dostępne są usługi fryzjerskie, kosmetyczne i manicure. Każda z tych usług jest na najwyższym poziomie. Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, kosmetyki, kosmetyczka, manicure, włosy, paznokcie, ekskluzywny, atmosfera, profesjonalny

Ocena: 98% pozytywna 99x 2x 2x

Jakość usług: 99% wysoka 99x 2x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 102x
Ceny usług: 100% niskie 97x 5x
Ilość opinii w serwisie: 103
Ilość odsłon profilu firmy: 7145
Data utworzenia profilu: 2011-04-21 09:52:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-14 10:03:11 

Opinie o Inspiracja M&E Marzenna Poddubna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie jest spoko - wszystko pięknie wyszło. Pozdrawiam dziewczyny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-02-09 07:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce z mega fachową fryzjerką. Polecam p. Msrzenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-02-04 12:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon no i wróciła p. Marzenka - Polecam tą fryzjerkę. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2016-04-25 10:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce - polecam p. Kasię. Fantastyczna koloryzacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-01-12 08:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie piękny salon z super obsługą. Fantastyczna koloryzacja wykonana przez Gosię. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-09-09 21:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon - fantastyczne podejście do klienta. Bardzo dobre koloryzacje i świetne cięcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-06-26 09:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-28 09:22:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam sprawdziłam i jestem mega zadowolona z koloryzacji- piękny kolor i bardzo udane cięcie. Polecam salon i na pewno będę tam zaglądać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-10-21 08:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdziłam osobiście po przeczytaniu opinii i potwierdzam w 100% - to jest bardzo dobry salon fryzjerski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-10-08 08:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: I ja polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena dnia: 2014-06-10 15:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelecam miejsce godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-03 18:59:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-05-27 12:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zawsze jestem zadowolona z usług Pani Marzenki. Pani Marzenko tak dalej jest Pani najlepsza i niech się Pani nie martwi - wszystkim się ...... :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-05-26 11:21:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam 3 razy u Pani Marzeny. Za pierwszym razem byłam zachywcona cięciem. Za drugim razem było już gorzej, ale okej każdy może mieć słabszy dzień. włosy nie chciały się w ogóle układać. Pani Marzena chciała chyba zaszaleć :) Trzeci raz już był porażką. Mam długie, grube i gęste włosy. prosiłam, żeby nie cieniować. niestety nie dość, że pocieniowane z przodu to jeszcze krzywo z tyłu podcięte. Efekt był nie tyle słaby co beznadziejny. nie polecam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-08 11:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i potwierdzam - fajne cięcie i super koloryzacja. Jestem mega zadowolona. Polecam p. Gosie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-03-28 13:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon - fantastyczne podejście do klienta. Bardzo dobre koloryzacje i świetne cięcie. Jestem już stałą klientką i jak na razie tak pozostaje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola dnia: 2014-01-15 08:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre koloryzacje, super klimat - polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-12-31 14:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i sprawdziłam - faktycznie fajny salon a z koloru jestem zadowolona - spokojnie polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-12-17 13:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon wszystkim które szukają świetnej koloryzacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-12-09 08:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra koloryzacja i przemiła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 14:20:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam ceny są bardzo przystępne - jednak ja zawsze jestem zadowolona z koloru - bardzo dobra obsługa i fachowe podejście do problemu. Miałam włosy mocno zniszczone - teraz są super i ten kolorek. Super załoga szczególnie polecam p. Karoline i Marzenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-10-01 07:39:21 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lokal ładny,niestety kolor jaki chciałam był daleki od blondu,był siwy.Chciałam iść na poprawkę ale bałam się efektu.Cena niska i adekwatna do usługi.
Opinia dodana przez: Moni dnia: 2013-09-24 17:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja jestem zawsze zadowolona i nie miałam jeszcze z tym salonem problemów - a jestem wybredna. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-09-23 09:12:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Zrobiły mi i mojej koleżance koszmar na głowie. Miało być fajnie, ale mimo wskazówek zrobiły co chciały.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-06 19:38:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem mega zadowolona z koloryzacji. Fantastyczne cięcie i zawsze mega udany kolor - Pani Marzenko tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2013-07-05 07:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie jest super - byłam w piątek i jestem mega zadowlona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola24 dnia: 2013-04-08 08:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon. Pięknie i fachowo. Pozdrawiam p. Marzenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 10:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm Pani Marzenki. Zakład cudowny. Fachowa i profesjonalna obsługa. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2013-03-23 11:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od dłuższego czasu chodzę do tego salonu i zawsze jestem zadowlona - zmiana miejsca wyszła na lepsze, jest przytulnie a klimat pozostał. Jednak najważniejsza jest moja fryzjerka p. MArzenka - rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agausia dnia: 2013-03-21 08:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam panią Marzenkę - duży plus za koloryzację i fantastyczne podejście do klienta - trzymam dlaej kciuki i do zobaczenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneczka dnia: 2013-03-19 08:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Gosiu wielkie dzięku za fantastyczny kolor - jestem mega zadowolona. Do zobaczenia za miesiąc :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Frytka dnia: 2013-03-15 11:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce - zresztą potwierdzają to te wszytskie pozytywne opinie. Pozdrawiam p. Gosie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia dnia: 2013-03-14 09:31:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne koloryzacje i super cięcia - to jest największy atut tego salonu. Dodoatkowo duży plus za klimat (można się zrelaksować i poplotkować :)) Super miejsce. Polecam p. Gosię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-03-13 09:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega fantastyczny fryzjer. Pani Marzenka potrafi zrobić cuda z moimi włosami - kolryzacja i cięcie zawsze idealne - polecam. Duży plus za klimat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2013-03-11 14:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera i wystrój. Ceny niskie, natomiast jakość uslug jest bardzo wysoka. Polecam Panią Gosię, która ma bardzo ciekawe pomysły, i dobrą rękę do strzyżenia. Super salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: emi dnia: 2013-01-30 22:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie dobry salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-07 07:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dość często korzystam z tego salonu i powiem tak: salon jest śliczny, a panie znają się na pracy, słuchają i robią co się ustali, ceny konkurencyjne, rabaty i inne promocje. Ja będę już stałą klientką tego salonu i pani Marzenki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-11-06 07:22:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, fantastyczna fryzjerka - p.Sylwia. Jestem mega zadowolona że udało mi się tu trafić. Duży plus za klimat i podejście do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-09-27 10:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam i zgadzam się z zadowolonymi klientkami tego salonu. Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do klienta a do tego bardzo piękne miesce ze woim klimatem. Fryzjerki na bardzo wysokim poziomie - kolor i cięcie zawsze tak jak omówią przed rozpoczęciem pracy. Moja fryzjerka p.Marzenka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bernadeta dnia: 2012-08-24 08:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to najlepszy salon w mieście - rewelacja. Poelcam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2012-07-25 12:40:27 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zniszczone włosy , p. obciela mi za krotko wlosy
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-07-17 12:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sę z zamieszczonymi tu pozytywnymi opiniami - fantastyczny salon. Moja fryzjerka p.Gosia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-17 11:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Fryzjerka która poświęciła mi swój czas była bardzo miła i zajmowała się mną od samego początku aż do końca. Było super i inaczej niż w innych salonach gdzie prawie zawsze traktowano mnie jak intruza. Wyszło świetne cięcie - pani Gosiu bardzo dziękuję. Pani wierna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-29 14:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon o bardzo wysokim standardzie bardzo miła i profesjonalna obsługa.Moja wizyta potwierdziła wszystkie pozytywne opinie jakie przeczytałam o tym salonie.Kolor i fryzura poprostu super,(zajmowała się mną pani Sylwia) napewno zostane stałą klientką mimo że mieszkam w innym mieście.Odwiedziłam wiele zakładów fryzjerskich i nigdy niebyłam tak zadowolona.Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzenka dnia: 2012-06-22 21:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna zgoda z opisami innych klientek tego salonu. Mega kompetentna fryzjerka i to w bardzo fajnym salonie. Byłam bardzo zadowolona z koloryzacji i cięcia. Super, bardzo dziękuję pani Marzenko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-15 08:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie jest tam wracać i za każdym razem się zrelaksować nie martwiąc się o jakość usługi i efekt końcowy. Fantastyczne miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2012-06-04 08:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę fajny salon z bardzo dobrymi fryzjerami. Wychodzę zawsze z udaną kolorzacją :) Pozdrawiam p. Sylwię - moja fryzjerkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzia dnia: 2012-05-30 11:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hej, Hej potwierdzam - bardzo fajny salon. Poszłam po przeczytaniu opini i po wyjściu nie byłam rozczarowania a efekt koloryzacji był fantastyczny. Klimat salonu mi również przypadł do gustu. Fryzjerka która ze mną pracowała to Pani Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniusia dnia: 2012-05-14 07:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz i wyszłam bardzo zadowolona z metamorfozy - świetne cięcie i bardzo dobra koloryzacja. Bardzo dobry klimat i podejście do klienta - udany salon. Moja fryzjerka p.Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-04-25 08:14:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne wrażenia z mojej wizyty w tym salonie. Jest czysto, bardzo ładnie a co najważniejsze fryzjerki wiedzą co i jak robić po wcześniejszym dokładnym ustaleniu wszystkiego z klientką. Byłam pozytywnie zaskoczona indywidualnym podejściem i poświęconym czasem dla mnie i jak widziałam innych klientek. Koloryzacja i cięcie wyszły dokładnie tak jak ustaliłąm w fryzjerką i chciałam. Byłam pierwszy raz i jak dobrze pamiętam to zajmowała się mną p. Sywlia. Ja polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-17 08:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam - bardzo dobry salon, moja fryzjerka to p.Sylwia. Zawsze jestem zadowolona z wizyty u tej Pani.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-04-03 12:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce, wszystko było podczas mojej wizyty tak jak miało być. Ładnie, czysto, fachowo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-02 08:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce z bardzo miłą i fachową obsługą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2012-03-28 10:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również jestem bardzo zadowolona z wizyt w tym salonie. Próbowałam ostatnio iść do kogoś innego (z czystej ciekawości) i ze łzami w oczach szybko wróciłam deklarując sowją wierność do końca życia mojej fryzjerce :)))) Włosy zostały uratowane a kolor znów był piękny i idealnie wyglądał. Moja fryzjerka - p. Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2012-03-21 10:46:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowlona z pracy p.Sylwi, zrobiła mi fantastyczny kolor (pierwszy raz wyszłam zadowolona od fryzjera). Jeśli przy kolejnej wizycie też będzie super to zobył salon kolejną stałą klientkę. Jak narazie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-15 11:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawy klimat i wystrój - zawsze wychodzę zrelaksowana i zadowolona z usługi - moja fryzjerka to p.Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-12 09:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne miejsce, panie fryzjerki starają się by klient zawsze był zadowlony - super promocje i programy motywacyjne dla klientów, jestem mega zadowolona z farbowania - rewelacja. Duży plus za klimat i podejście do klienta. Polecam p.Marzenkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-06 10:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość - mówię o moich koloryzacjach. Jestem zawsze zadowlona. Dodatkowym atutem salonu jest klimat - oryginalny w 100%. Polecam p.Marzenkę - jest rewelacyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-27 09:29:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce - polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-14 07:15:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolor wyszedł rewelacyjnie - bardzo dziękuję p.Sylwi za profesjonalizm i przemiłą atmosferę. Będę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-09 09:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon - jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-01 10:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowlolona z wizyty - ogólnie bardzo dobra jakość i bardzo ładne miejsce. Polecam p.Sylwie (innych osób nie znam)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-27 08:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce - polecam na pewno będziecie zadowolone. Polecam p.Marzenkę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-23 08:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie i dokładam swoją - miejsce jest super. Polecam w 100% p.Marzenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-19 13:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciekawy salon z pięknym i nastrojowym klimatem. Jeśli chodzi o umiejętności fryzjerów to również bardzo wysoko je oceniam - polecam panią która zawsze mi kładzie kolor - p.Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 09:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, jestem zadolona z wizyty i jakości jaką mi zaoferowano. Pojawię się ponownie na 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-10 14:50:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie mam zawsze udana koloryzację /byłam juz 4 razy/ i ciekawe cięcia. Jestem nadal pod ogromnym wrażeniem jakości usług oraz podejścia fryzjerów do klienta - pełen profesjonalizm. Moja fryzjerka p.Sylwia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-09 08:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce i bardzo ładnie wykończone a do tego koloryzacje zawsze wychodzą perfekcyjnie - jestem mega zadowolona za każdym razem. Polecam p.Sylwie i na pewno do niej będę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-29 17:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER i jeszcze raz SUPER - polecam ten salon. Miła obsługa za przystępną cenę przy wysokiej jakości. Polecam p.Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-28 12:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śiwtne, Świetne i jeszcze raz świetne miejsce. Polecam, jestem bardzo zadowolona z koloryzacji i fryzury na święta. Moja fryzjerka to p.Marzenka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-27 07:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce i jakość usług na wysokim poziomie. Fajna koloryzacja i bardzo ciekawe cięcie - wyszło super. Polecam jak zawsze zadowlona z wizyty p.Arlete.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-21 08:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon fryzjerski - byłam dopiero raz i jestem mega zadowolona. Imienia fryzjerki nie pamiętam ale mimo to bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-17 09:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon posiadający idealne podejście do klienta i pracy.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-16 08:24:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie bardzo fajnyh salon ze swoim pięknym i wysmakowanym wystrojem. Człowiek odpoczywa i relaksuje się podczas wizyty - uroku dopełnia przemiła atmosfera i perfekcyjne podejście do klienta. Jednak największą zaletą slalonu jest jakośc usług - koloryzacja, cięcie i odnowa włosa - perfekcyjne, jestem zawsze mega zadowlolona. Moja fryzjerka to p.Arleta. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-13 12:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon z bardzo eleganckim wystrojem. Poleciła mi siostra i jestem bardzo zadowolona z koloryzacji. Podoba mi się podejście do klienta i masujący fotel oraz suptelna muzyka - odpoczywałam w tym salonie. Mają ciekawe promocje. Byłam u p.Marzeny. Myślę że będę wracała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-12 08:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona , to profesjonalisci :) Jedyne co mogliby zmienić to zdjęcie Pani modelki z Ombre w galerii -nie zachęca ... do niczego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K. dnia: 2011-12-11 20:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to salon którego jestem już stałą klientką. Fantastyczna obsługa a fryzjerki znają się na swojej pracy. Polecam p.Marzenkę która zawsze robi mi idelane koloryzacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-07 07:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciekawe miejsce, bardzo dobra jakośc oferowanych usług /koloryzacja wyszła perfekcyjnie/, bardzo dużo ciekawych i atrakcyjnych promocji, perfekcyjne podejście do klienta, fantastyczny klimat salonu. Polecam w 100% no i polecam p.Magdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-05 08:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny salon i wspaniały klimat - trwafiłam tam z polecenia i już zostanę. Byłam dwa razy i jak do tej pory jestem zachwycona - kolor i cięcie to mistrzostwo świata. Polecam p.Magdę oraz p.Marzene.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-02 10:26:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce do którego systematycznie zagladam na koloryzacje - które p. Arlecie wychodzą fantastycznie. Bardzo klimatyczny wystrój i spora ilośc promocji zaskarbiło moją przychylność :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-01 10:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon z pięknym wystrojem i fantastycznym podejściem do klienta. Koloryzacja i cięcie zawsze perfekcyjne. Jestem w salonie już trzeci raz i zostanę z nim jeszcze na długo. Polecam p.Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-29 08:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już po pierwszej mojej wizycie i ... :) PIERWSZY RAZ JESTEM ZADOWOLONA z koloryzacji i zaproponowanej zmiany fryzury. Teraz wyglądam obłędnie i chyba zostanę już stałą klintką salonu :) Fajny, stylowy salon z fantastycznym klimatem - polecam fryzjerkę która mnie strzygła p. Sylwia ale widzę że dużo poleceń ma też p. Marzena /umówię sie może do niej kolejnym razem/. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-22 14:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce posiadające bardzo ciekawy klimat. Jestem zadowolona z koloryzacji w salonie i jestem jego stałą klientką. Polecam jak frzyjerkę p.Magde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-07 13:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon oferujący wspaniały klimat z uczuciem pełnego rlaksu. Jednak najważniejsze jest to że standard i jakość oferowanych usług jest na bardzo wysokim poziomie i za bardzo rozsądne pieniądze - jak dla mnie. Jestem bardzo zadowlona z mojej pierwszej koloryzacji i na 100% będę wracać do salonu i z chęcią korzystać z kolejnych usług salonu. Polecam p.Magdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-04 07:29:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe miejsce z bardzo dobrymi fryzjerkami - osobiscie chodzę do pani Arlety - jestem za każdym razem bardzo zadowolona. Świetne cięcie i koloryzacja. Polecam fryzjerkę jak i sam salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-02 12:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon z miłą atmosferą i świetnym podejściem do klienta. Jestem zawsze bardzo zadowlona z koloryzacji - za każdym razem 100% satysfakcji. Polecam jako fryzjerkę p.Magde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-27 11:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już stałą klientką tego salonu i polecam p.Marzennke za jej ciepło i cudowne koloryzacje - zawsze są idealne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-25 10:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon z fachowymi fryzjerkami. Byłam już kilka razy i zawsze jestem zadowlona z obsługi i efektu końcowego. Poelcam p.Sylwie - fantastyczne koloryzacje i cięcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-24 10:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon ze świetnym podejściem do klienta i perfekcyjnymi umiejętnościami fryzjerek - poleacam p.Sylwie. Ta dziewczyna potrafiła wykonać mi najlepszą koloryzację jaką miałam w życiu. Bardzo duży plus i pozdrowienia dla p.Sylwi za kolor i rozmowę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-19 11:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra koloryzjacja i cięcie, jestem zachwycona podejściem do klienta i fachowością pracowników salonu. Salon jest piękny i ma się wrażenie że jego celem jest zapewnienie 100% komfortu klienta podczas wizyty. Chce się wracać. Polecam p.Sylwie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-13 07:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny salon z fantastycznym klimatem. Jestem już stałą klientką i za każdym razem jestem bardzo zadowlona z efektów pracy mojej fryzjerki tym bardziej że bardzo często eksperymentuję z kolorem. Polecam p.Marzenkę - zresztą raz byłam u innej pani chyba p.Sylwai i też było super. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-10 08:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie znalazłam salon w którym robią idealny kolor. Dodatkowym atutem jest niesamowity klimat - człowiek ma uczucie pełnego relaksu i że czas się zatrzymał. Polecam jako fryzjerkę p. Marzenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-07 07:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miejsce, chyba jedyne z takim klimatem - jednak najważniejsze że znają się na swojej pracy. Polecam p.Sylwie - fantastyczne strzyżenie i wspaniała koloryzacja, wszystko idealnie dobrane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-12 13:49:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon a co najważniejsze fryzjerki znają się na swojej pracy. Pani która kładła mi kolor /p. Marzena/ zrobiła dokładnie tak jak mówiła, kolor wyszedł fantastycznie. Dodatkowo przemiła i rodzinna atmosfera salonu. Polecam wszystkim którzy szukają jakości i odpoczynku w bardzo pięknych wnętrzach i klimacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-09 11:47:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam przepięknie obcięta i Pani która zna się na robocie wyczarowała mi idealny kolor - wszystko pasuje do mojego stytu i urody. Ja osobiście gorąco polecam p. Marzenke.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-05 09:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon z fantastycznym klimatem - zawsze jak tam przychodzę to czuję że czas zwalnia i jestem sama wśród wspaniałej muzyki i zapachów. Całości obrazu dopełniają wspaniałe Panie które mają zawsze czas dla klienta bez względu czy jest u fryzjera czy na masażach. Duży plus za masujące fotele - rewelacja. Polecam p. Sylwie - zawsze fryzura jest w 100% taka jak chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-02 11:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon. Pani Marzenka uratowała moje włosy od ścięcia po wizytach w innych tzw. "salonach fryzjerskich", dodatkowo zrobiła mi fantastyczny kolor. Jestem mega zadowolona i na 100% będę wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-24 09:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon z bardzo fajnym wystrojem i klimatem. Pani Sylwia wykonała fantastyczną koloryzacje a ścięte włosy układają się bez najmniejszych problemów. Polecam wszystkim szukającym fachowców w tym zawodzie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-23 19:19:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny salon - duży przez co nie czułam się jak w klatce, cudny kilmat /chyba jedyny taki w Szczecinie !?/. Jednak najwspanialsze jest podejście dziweczyn do klienta - mają czas i wiedzę o tym co robią /bynajmniej p. Marzenna/. Polecam i na 100% będę wracać. A duży plus za fajne promocje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-02 07:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon z bardzo atrakcyjną ofertą cenową. Poleam fryzjerkę p. Marzenkę - rewelacja. Duży plus za klimat i podejście do klienta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-26 10:04:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon, duży plus za klimat i obsługę. Panie maja czas dla klienta co jest miłym zaskoczeniem (patrząc na inne salony), dodatkowo znają się na swojej pracy. Polecam fryzjerki p.Marzennę i masażystkę p.Małgosię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-29 07:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% - podejście do klienta perfekcyjne. Panie proponują rozwiązanie i potrafią słuchać. Polecam jako fryzjerkę panią Sylwie i Marzenkę. Dodatkową zaletą lokalu jest masaż u pani Małgosi - rewelacja. Dodatkow duży plus za klimat salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-13 09:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowny salon, ze wspaniałą atmosferą i przepyszną kawą. Fryzjerka p.Marzennka - rewelacja, uratowała moje włosy i wyczarowała z nich jeszcze piękną fryzurę, po kuracji włosy rewelacja. Polacam, to jest już mój salon .... Mają jeszcze kosmetyczkę i panią od pazurków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-21 10:01:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją