Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PROGRESS British School Anna Fidziukiewicz

Zawód: kursy językowe  
Adres: Zachodniopomorskie, 70-440 Szczecin Ks. Bogusława X 9/6
Telefon: (91) 435 00 05
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: kursy języków obcych Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 1647
Data utworzenia profilu: 2013-07-11 08:18:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-11 08:18:01 

Opinie o PROGRESS British School Anna Fidziukiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już trzeci rok chodzę do tej szkoły. Jestem bardzo zadowolona z tego jak przeprowadzane są lekcje. Do tej pory chodziłam tylko na język angielski, a teraz dołożyłam sobie jeszcze język francuski. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luiza dnia: 2015-10-23 09:25:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłem na kurs do kilku szkół, ale ta jest według mnie najlepsza. Fajni i mili lektorzy, którzy uczą praktycznie a nie tylko samej teorii. Zaskoczył mnie też ogromny wybór języków. Zastanawiam się nad zapisaniem na norweski, bo teraz tylko na angielski chodzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-10-22 09:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalni lekrtorzy, którzy potrafią zmotywować do nauki. Dostajemy darmowe materiały dodatkowe, a nasze postępy są sprawdzane. Ogólnie świetna szkoła, w której nauczycie się języka obcego w bardzo miłej atmosferze, bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-10-19 11:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Uczę sie portugalskiego, bo niedługo wyjeżdżam tam na staż. British School to świetna szkoła, dobrzy lektorzy, super atmosfera - aż chce się chodzić na zajęcia. Darmowe materiały dodatkowe i niedrogi kurs.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2015-10-14 12:00:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram, super szkoła. Chodzę na zajęcia z języka chińskiego od dwóch lat i dzięki świetnym lektorom, ten język nie wydaje się już taki trudny jak na początku. Mówię naprawde całkiem dobrze w tym języku, wyjeżdżam często i mam okazję sprawdzać swój język.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2015-10-12 12:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Poprawiłam swój angielski i nauczyłam się fińskiego od zera. Widać, że lektorzy uczą z pasją i są profesjonalni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-10-07 11:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczyłam się w tej szkole języka szwedzkiego, który w tej chwili znam na poziomie komunikatywnym w mowie i piśmie, a obecnie chodzę na kurs języka norweskiego. Bardzo miła atmosfera, profesjonalni lektorzy, bezproblemowe uzyskiwanie informacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-10-05 13:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, wysoki poziom, potrafią zmotywować do pracy, dobra cena kursu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: irka dnia: 2014-02-17 12:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-02-04 12:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna szkoła, od kiedy uczę się w niej mój angielski znacznie się poprawił jestem zadowolona z moich postępów w nauce. W tej szkole uczą rewealcyjni lektorzy, którzy potrafią zmotywować i zachęcić do nauki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-12-04 13:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita szkoła językowa. British School ma dobra opinię i to tez pomogło mi w podjęciu decyzji. Cena kursu korzystna a jakość nauczania znakomita. Lektor z pasją, angażujący sie w naukę kursnatów. Widzę efekty. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-13 12:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczęszczam na kurs maturalny z języka angielskiego. W British School poświęcają uczniom więcej uwagi niż w liceum. Dokładnie zapoznają z tym jak wygląda matura. Kładą nacisk na mówienie. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-24 09:24:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nauke jęz. hiszpańskiego, rewelacyjny lektor z doświadczeniem, bardzo dobre pomoce naukowe, i dużo uwagi poświęcone na skuteczną nauke języka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 14:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam British School. Ja widzę pozytywne efekty nauki języka angielskiego. Skuteczny kurs, niskie ceny. Są konkurencyjni ale uczą znakomicie. Nie zaniedbują mówienia, uczą pisania i gramatyki.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-27 10:59:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Wiem że to może i nie jest najlepsze miejsce na tego typu komentarz ale czy to co jest napisane tutaj http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,597657 na temat pracy lektora to jest prawda?
Opinia dodana przez: kowalski dnia: 2013-09-25 14:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra szkoła jezykowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karola dnia: 2013-09-05 08:42:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki ten szkole poznałam nowe języki obce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 2013-08-29 12:30:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs, który przyniósł mi same plusy. Nie mam już problemów porozumiewać się po angielksu, znalzłam dobra pracę i niedługo wyjeżdżam za granicę, gdzie przyda mi się język. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 09:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesne wyposażenie sal sprzyja efektywnej nauce języka angielskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-07-29 08:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy lektorzy, indywidualnie podchodzący do kursanta. Sale wyposażone w tablice interaktywne, dobra cena kursu. Mój angielski zdecydowanie się poprawił
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-12 14:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna szkoła. Mają bardzo dobre podejście do kursantów. Nauka przychodzi mi o wiele lepiej niż kiedy uczyłam się w szkole średniej. Grupy nie są liczne, dlatego dobrze się tam pracuje, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elia dnia: 2013-07-11 08:19:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją