Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lexpert Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Sulewska-Bajkiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-700 Ruda Śląska Wolności 114/1
Telefon: Kom. 602449434
Adres e-mail: adwokat.rudaslaska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-rudaslaska.com
NIP:
719-139-51-18
Opis działalności: Usługi prawne, reprezentacja w sądzie, sporządzanie pism procesowych, Słowa kluczowe: adwokat Śląsk, adwokat Ruda Śląska, rozwód Śląsk, adwokat Zabrze, adwokat Gliwice, adwokat Chorzów, adwokat Świętochłowice, adwokat Bytom, adwokat Katowice

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1088
Data utworzenia profilu: 15.02.2020 17:05:36
Data ostatniej aktualizacji: 16.02.2020 02:35:49 

Opinie o Lexpert Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Sulewska-Bajkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Monika Sulewska- Bajkiewicz ! Procz profesjonalizmu, doświadczeniu , precyzja, sumiennością,w szerokim spektrum działania Litery Prawa’ jest niesamowita osoba pełna empatii, zrozumienia.Dla Mnie jest to nie tyle kwintesencja kobiecości co kwintesencja Pani Mecenas, gdzie żaden klient się nie powstydzi.Zawsze przygotowana do sprawy,rzeczowa.Pani Mecenas reprezentuje mnie w kilku sprawach i nie wyobrażam sobie lepszego wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Nowak dnia: 02.06.2021 20:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco plecam Panią Mecenas Monikę Sulewską - Bajkiewicz .Korzystałem z jej pomocy w trakcie rozwodu.Jej pewność siebie, dyskrecja, empatia i profejonalizm pomógł mi w tak trudnym dla mnie momencie. Pani Mecenas jest nie tylko prawnikiem ale przede wszystkim ciepłym i dobrym człowiekiem, który nie ocenia, nie komentuje ale jest wsparciem i służy pomocą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Kaleta dnia: 04.05.2021 22:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pomocy prawnej ze strony Pani Mecenas Moniki Sulewskiej-Bajkiewicz. Wszechstronna wiedza Pani Adwokat, pełen profesjonalizm oraz sposób wyjaśniania zawiłych kwestii prawnych umożliwiły mi starannie przygotować się do rozprawy. W trakcie naszej współpracy zawsze zaangażowana i kompetentna, udzielała wyczerpujących i szczegółowych odpowiedzi na wszelkie zadawane pytania. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy prawnej z całą odpowiedzialnością polecam skorzystanie z usług Pani Moniki, jest Adwokatem z powołania, a nie z przypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna R dnia: 16.04.2021 20:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Monika jest superowym adwokatem na sali rozpraw czuje się jak ryba w wodzie. Zawsze doradzi i wesprze. Adwokat z prawdziwego powołania :) Serdecznie polecam Panią Mecenas Monikę Sulejewską - Bajkiewicz .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zuzanna. G. dnia: 25.03.2021 17:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, mimo krótkiego czasu podjęła się sprawy która oczywiście wygrała. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Strużyna dnia: 25.03.2021 16:28:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam za sobą dwie trudne sprawy, oby dwie zakończone pomyślnie dzięki pomocy pani mecenas. Pełne zaangażowanie w sprawe, profesjonalizm,można sie zwrócić o pomoc do pani mecenas w każdej chwili. Bardzo polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.09.2020 14:25:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik z sercem pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Prawnik z sercem pełen profesjonalizm
Opinia dodana przez: TOMASZ M dnia: 17.09.2020 09:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi w kancelarii. Pani adwokat Monika to osoba o wszechstronnej wiedzy, i co najważniejsze umiejąca ja wykorzystać w prowadzonych sprawach. Cechuje Ją przede wszystkim dociekliwosc, sumienność co przekłada się na efekty pracy. Oprócz tego Pani adwokat Monika jak dla mnie jest również psychologiem. Z pełnym wyczuciem i empatia podchodzi do klienta. Moje dotychczasowe sprawy powierzam całkowicie Pani adwokat jako osobie kompetentnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2020 18:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas z pełnym zaangażowaniem podeszła do mojej sprawy, kontakt na bieżąco, obsługa wzorowa, pomoc na wysokim poziomie. Perfekcyjne wyjaśnienia. Pilnuje terminów, wszystko na czas. Szczerze i serdecznie polecam. Kontakt do Pani mecenas zapisany, w razie czego w przyszłości skorzystam ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 20.04.2020 08:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjna pomoc i przygotowanie do każdej prowadzonej sprawy, zaangażowanie maksymalne, wszelkie informacje przekazywane na bieżąco, kontakt z klientem wzorowy, konkretny i życzliwy adwokat. Jestem bardzo zadowolona z pracy pani Moniki. Polecam Panią mecenas w 100%,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona M. dnia: 26.02.2020 07:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w tym co robi Pani Adwokat Kancelaria Godna polecenia i zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Wojtek P dnia: 25.02.2020 17:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam kancelarię adwokacka Lexpert i Panią adwokat Monika Sulewską-Bajkiewicz,która jeśli chodzi o prowadzenie spraw jest naprawdę dobra w tym co robi zwłaszcza w reprezentowanie w sądzie prowadzi sprawy bardzo dobrze jest w stałym kontakcie i informuje na bieżąco o krokach jak dana sprawa wygląda pełny profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka B. dnia: 23.02.2020 16:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest najbardziej empatycznym i zaangażowanym prawnikiem jakiego poznałam, a miałam doczynienia z wieloma przedstawicielami tego zawodu. Sprawa skomplikowana rozwodowa zakończona sukcesem. Walka o dzieci także. Dziękuję Pani Mecenas??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 16.02.2020 02:25:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją