Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Mateusz Królikiewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-114 Wrocław Odrzańska 24-29/11 Wrocław/11
Telefon: 537499970 Kom. 537499970
Adres e-mail: krolikiewiczmateusz(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.krolikiewicz.org
NIP:
8951936372
Opis działalności: Prawo Karne, Tymczasowe Aresztowanie, Prawo Cywilne, Słowa kluczowe: adwokat Wrocław, Jelenia Góra, Świdnica, Lubin, Legnica, Oława, Oleśnica, Środa Śląska, Trzebnica, Milicz, Wałbrzych, Dzierżoniów, Nysa, Opole, Radca Prawny

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 540
Data utworzenia profilu: 2019-08-23 10:37:50
Data ostatniej aktualizacji: 2020-02-09 08:15:33 

Opinie o Adwokat Mateusz Królikiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Wyprowadził mnie z naprawdę trudnej sytuacji. Poprzedni prawnicy rozkładali ręce, aż wreszcie trafiłem do Pana Mateusza. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Z dnia: 2020-01-22 20:14:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Pan Mateusz Krolikiewicz prowadzi mi sprawę o odszkodowanie od firmy ubezpieczeniowej. Jestem zadowolony przez profesjonalizm i indywidualne podejście, również za to ze Adkwokat zawsze ma czas, aby odpowiedzieć na moje pytania. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2020-01-22 10:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat jest osobą rzetelną, w 100% oddaną prowadzonej sprawie. Zawsze służy radą i pomocą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 2020-01-22 10:01:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa.Jestem bardzo zadowolony z usług,podchodzi do spraw bardzo profesjonalnie i rzetelnie, zawsze jest gotowy pomóc, wyjaśnia wszystko i informuje na bieżąco jak postępuje dana sprawa. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian T. dnia: 2020-01-22 09:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom świadczonych usług na najwyższym poziomie, Pan Mecenas cechuje się bardzo dużą wiedzą, doświadczeniem i profesjonalnym podejściem do sprawy. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miko dnia: 2020-01-22 09:55:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas podchodzi do sprawy profesjonalnie. Godny polecenia Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2020-01-22 09:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Królikiewicz to bez wątpienia odpowiednia osoba, której warto powierzyć swoje sprawy prywatne czy biznesowe. Wspólpracuje z Mecenasem od Początku jego kariery zawodowej i z pełna odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że lepiej trafić nie mogłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2019-08-27 12:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne rozpoznanie problemu. Fachowa obsługa. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz S. dnia: 2019-08-27 12:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem dość przykry problem z Prokuraturą, ale Pan Mateusz okazał się prawniczym saperem i szybko i sprawnie bombę rozbroił :) Polecam zwłaszcza, że bardzo niewiele za to sobie policzył.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek K dnia: 2019-08-27 12:26:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją