Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CHATANOWA

Zawód: budowlane usługi i remonty Architekt wnętrz 
Adres: Pomorskie, 81-528 Gdynia Techniczna 16
Telefon: 782089968 Kom. 782089968
Adres e-mail: biuro(małpa)chatanowa.pl
Strona internetowa: http://chatanowa.pl/
NIP:
9580956167
Opis działalności: CHATANOWA projektowanie i wykonawstwo Słowa kluczowe: aranżacja wnętrz, aranżacja, projekt kuchni, projekt łazienki, Architekt, projektowanie, remont, remonty

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 3x
Ceny usług: 83% niskie 5x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2860
Data utworzenia profilu: 14.07.2011 20:13:06
Data ostatniej aktualizacji: 15.01.2020 12:38:18 

Opinie o CHATANOWA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajni ludzie z fajnymi pomysłami. Kreatywność powyżej skali :) Funkcjonalność rozwiązań idzie w parze z estetyką i stylem. Współpraca od początku do końca układała się wzorowo. Powierzyliśmy pracowni urządzenie całego mieszkania z rynku wtórnego. Sami byśmy polegli na całej linii. Nie zdawaliśmy sobie sprawy jaki ogrom rzeczy jest do przemyślenia i na ile rzeczy trzeba zwrócić uwagę. Mistrzostwem było ustawienie wyjątkowo niewdzięcznej sypialni, wykorzystali każdy centymetr a nawet milimetr. Gdyby nie Chatanowa pewnie byśmy się rozstali podczas urządzania tego mieszkania. Wykazali się cały czas dużym taktem, spokojem i przede wszystkim cierpliwością - udało im się pogodzić nasze zupełnie skrajne gusta, temperamenty i wyobrażenie przestrzeni do wspólnego życia. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mamy zastrzeżeń :)
Opinia dodana przez: Iza i Mariusz dnia: 07.07.2020 15:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super pracownia i super ekipy. Bardzo chcę pochwalić wszystkie ekipy wykonawcze, które podjęły się wykończenia naszego nowego domu. Powierzyliśmy pracowni CHATANOWA wszystko: od projektu (łącznie z zaprojektowaniem mebli kuchennych, łazienkowych, szaf i innych elementów meblowych) po wykonawstwo, bo nie mogliśmy poświęcić tyle czasu na ogarnięcie naszej budowy - bo tak na początku wyglądał nasz dom: kurz, pył, krzywe ściany (z litości pominę nazwę wcześniejszej firmy, której powierzyliśmy to zadanie) Wiemy, jak trudno jest oprawiać czyjeś błędy i usterki, ile czasu trzeba poświęcić na odkręcenie nietrafionych pomysłów poprzedników. Chatanowa poradziła sobie z tym doskonale, udało się nam zaoszczędzić dużo nerwów, czasu i pieniędzy, bo uratowali nasz dom i zrobili z niego perełkę. Cieszymy się, że spotkaliśmy ich na swojej drodze. Cierpliwość i uśmiech mimo naszego niezdecydowania ich nie opuszczały. Poświęcili nam dużo czasu i włożyli serce w projekt, czym cieszymy się każdego dnia. Panowie z ekipy wykonawczej - czyściutcy, terminowi, słowni. Meble zrobione na czas, wszystko precyzyjne i dopięte na ostatni guzik. Wielkie dzięki i duże polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Bryl dnia: 06.04.2020 21:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całego serca polecamy. Nasze stare lokum wygląda zupełnie jak nowe. Duża wyobraźnia i precyzyjne wykorzystanie każdego centymetra kwadratowego sprawiły, że na niewielkiej przestrzeni udało się Tomkowi i Joasi zmieścić więcej niż się spodziewaliśmy, chociaż ostrzegali, że ściany "nie są z gumy". A jednak! Dziękujemy! Ekipa remontowa i stolarze współpracujący z pracownią to świetni fachowcy. Robotę wykonali dosłownie śpiewająco :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Rubartowska dnia: 31.12.2019 16:41:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam korzystania z usług firmy CHATANOWA.Na poczatku wszystko wyglada pięknie, rozmowy i ustalenia. Niestety potem jest już gorzej. Mimo mojej suestii o aranżacji jak najniższej wanny projekt zakladał bardzo wysoką i duża wannę.Projekt zabudowy stolarskiej nie spełniał warunków technicznych mianowicie szafka pod umywalkę była niska jak dla krasnoludków, za to szafka nad umywalkę ogromna i tak głęboka, że nie było mozliwości swobodnego korzystania z umywalki. Pani architekt nie przyjmuje krytyki. Sama zostałam z tym kłopotem. Przerabianie szafek trwało bardzo długo. Firma stolarska która wspólpracuje z CHATANOWA też porażka. Pani architekt nie pomogła nic by prace przy przerabianiu szafek były szybsze. Przestała odbierać telefony, nie odpowiadała na maile. To jakaś dziecinada i tyle. Szufladę do nieszczęsnej szafki pod umywalkę przerobił w ostateczności mąż, zakupił co trzeba i skrócił bo nie mieściła się ze wzgledu na syfon. Firma nie warta zainteresowania by zlecać aranżację mieszkania. Moja aranżacja nie była jakś skomplikowana,to łazienka na poddaszu. Jednak kosztował mnie ten remont wiele nerwów niepotrzebnych. Jedyny to plus to fachowiec, który wykonywał wszelkie prace związane z hydrauliką, kładzeniem kafli,terakoty itp.To fachowiec wysOkiej klasy. Naprawdę nie polecam korzystania z usług firmy CHATANOWA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 22.11.2019 12:56:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiliśmy z nimi mieszkanie dla moich rodziców. Wyszło super. Projekt z wizualizacjami! Ekipa precyzyjna. Minimalnie przekroczyliśmy budżet, ale w starym budownictwie nie da sie wszystkiego przewidzieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justa dnia: 18.01.2018 22:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy projekt kuchni i wykonanie. Chwilę trzeba było poczekać. Za to zrealizowana jest precyzyjnie i użytkuje się świetnie.Cena była akurat promocyjna więc raczej niska. Ale warto by było zapłacić nawet te kilkaset złotych więcej. A wkrótce naszą kuchnię będzie można podziwiać w numerze "Muratora" w rubryce "Dom jak nowy".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Piotr dnia: 04.12.2013 15:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna ; bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa. Ja nie miałam pomysłu jak wykończyć moje nowe mieszkanie więc zdałam się na pomoc profesjonalistów. Po spotkaniu i krótkiej rozmowie dotyczącej moich oczekiwań powstał wstępny kosztorys i projekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 14.07.2011 20:17:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją