Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Michał Jakubaszek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Jagiellońska 25A/5
Telefon: 56 30 00 122 Kom. 795 991 889
Adres e-mail: m.jakubaszek(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
879-231-62-65
Opis działalności: sprawy karne, cywilne, rodzinne, rozwody, pozwy, apelacje, odwołania Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, pomoc prawna

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x 3x
Ceny usług: 100% niskie 19x 20x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 17720
Data utworzenia profilu: 13.04.2012 22:38:46
Data ostatniej aktualizacji: 06.01.2020 17:31:53 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Michał Jakubaszek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm , wspaniały kontakt z klientem, osoba godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika Baranowska dnia: 23.01.2020 12:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Jakubaszek pomógł mi w beznadziejnej sprawie. Zapowiadało się, że dostanę wyrok, karę, zabiorą mi prawo jazdy i będę musiał zdawać egzaminy od początku. Skończyło się na warunkowym umorzeniu sprawy! :) Szczerze polecam - miły i profesjonalny mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 08.12.2019 09:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał to kompetentna osoba. W mojej sprawie zrobił wszystko zgodnie z założeniami. Szybko, sprawnie i rzeczowo. Z czystym sumieniem polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr T. dnia: 14.09.2019 11:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze sprawy rozwodowej, którą prowadził mecenas Jakubaszek. Szybki, konkretny i bez owijania w bawełnę. Trzeba było trochę zapłacić, ale warto było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 02.08.2019 18:43:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z klasą, siła spokoju i opanowania. Najpierw wygrał moją sprawę o rozwód, a teraz o podział majątku. Wszystko trwało długo, ale warto było doczekać tej chwili. Serdecznie polecam adwokata Jakubaszka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 25.09.2018 13:06:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały prawnik, świetnie przygotowany, kompetentny i sympatyczny człowiek. Zajął się sprawą karną z najdrobniejszymi szczegółami. Polecam tego adwokata bo zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 11.12.2017 12:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Michała Jakubaszka wszystkim, którzy potrzebują dobrego adwokata. Pan Michał prowadził nam sprawę o alimenty. Sprawa nie była prosta i trwała 1,5 roku ale wygraliśmy!!! W swoim życiu miałam już kilka spraw i współpracowałam z wieloma adwokatami ale Pan Michał jest pierwszą osobą, która potraktowała nas poważnie, szczerze i po przyjacielsku. Na Pana Michała Jakubaszka zawsze można liczyć. Jak nie mógł odebrać telefonu to zawsze oddzwaniał. Dziękujemy Panu bardzo panie Michale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 04.07.2017 22:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde jest w porządku. Polecam bo to jest uczciwy adwokat i bierze uczciwą cene.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 24.03.2017 07:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat. Doradzał mi w kilku sprawach przy prowadzeniu firmy i wygrał sprawę w sądzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 22.12.2016 09:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to fachowca w każdym calu a przy tym wspaniały człowiek pełen zrozumienia . Prowadził i reprezentował mnie podczas rozprawy rozwodowej ktora zakończyła się szybko i pomyślnie. Na prawdę polecam go wszystkim którzy potrzebują porady i pomocy w tej kwestii.Dziękuję Panu bardzo panie Michale i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 08.06.2016 13:12:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam te opinie i polecam tego adwokata w sprawach gospodarczych. Profeska i kultura!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: w2w dnia: 16.03.2016 13:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry , sumienny , wspaniały człowiek , pełen profesjonalizm , skuteczny w działaniu , zawsze miał dla mnie czas,mimo 3 -letniej współpracy,wszystko dobrze się skończyło, bardzo sympatyczny świetny adwokat polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariolka dnia: 07.01.2016 14:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Michał Jakubaszek reprezentował mnie podczas sprawy rozwodowej. Zawsze kompetentny, o wysokiej kulturze osobistej. Często to Pan Mecenas mobilizował mnie bym się nie poddawała ,gdy w trakcie tego ciężkiego czasu brakowało już sił. Zawsze chętny do pomocy , z niezwykle wszechstronną wiedzą ,a zarazem po prostu ludzki . Panie Mecenasie jeszcze raz dziękuję :-) Szczerze Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 28.12.2015 10:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Jakubaszka do spraw karnych. Nie chcę rozpisywać się o szczegółach mojej sprawy, bo to nic przyjemnego, ale jestem bardzo zadowolony z wyniku. Serdecznie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 25.12.2015 11:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tylko napisać,że patrzę teraz na moje dziecko jak zasypia znowu w swoim łóżku...sprawa trudna wywiezienie dziecka i skomplikowany rozwód...z całego serca dziękuje że przez 4 lata wspierał mnie Pan i dążył do tego,aby mój syn był teraz ze mną...dziękujemy oboje...polecam jak najbardziej Mecenasa Jakubaszka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 01.09.2015 21:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Jakubaszka, miałam na pierwszy rzut oka skomplikowaną sprawę rozwodową z podziałem majatku ale udało się zakończyć na jednej rozprawie i w dodatku po mojej myśli! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mari dnia: 13.07.2015 14:46:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem mieć odwieszone wykonanie kary, ale udało się wyjść z tego dzięki pomocy mecenasa Jakubaszka. Konkretny adwokat, opanowany i doskonale przygotowany do mojej sprawy. Wielkie dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kar dnia: 24.05.2015 09:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze i z całego serca polecam Mecenasa Michała Jakubaszka. Jego profesjonalizm, zaangażowanie a przede wszystkim spokój i opanowanie sprawiają, że od pierwszego spotkania jest się pewnym, że trafiło się pod dobry adres. Nie rzuca słów na wiatr, nie obiecuje tylko działa a działania przynoszą rewelacyjne efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita Zaklikowska dnia: 28.01.2015 14:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W bardzo skomplikowanej sprawie pomógł mi w stu procentach. Pełen sukces. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 12.12.2014 16:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy pierwszej rozmowie powiedział, że mnie wybroni. Słowa dotrzymał. Uprzejmy, nie wywyższa się, nie naciąga. Jednym słowem uczciwy adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 21.09.2014 22:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienność i opanowanie to dewiza tego adwokata. Kompetentny, słowny, odpowiedzialny, świetnie obyty w przepisach prawa, zorganizowany, same plusy. Z ręką na sercu polecam mecenasa Jakubaszka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 06.09.2014 21:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam go bo naprawdę zna się na tym co robi. Zleciłem mu już trzecią sprawę i ze wszystkich wywiązał się w 100%. To chyba mówi samo za siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Slavko dnia: 09.07.2014 10:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny,solidny no i skuteczny adwokat.Sprawa o podwyzke alimentow wygrana tak jak tego oczekiwałam.Zadowolenie 100%.Polecam z czystym sercem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 20.06.2014 16:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i dobrze przeprowadzona sprawa o podział majątku, a ja byłam przekonana że te sprawy ciągną się latami... Jak widać wcale tak być nie musi, zaoszczędziłam czas, pieniądze i co najważniejsze zdrowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 19.04.2014 13:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam do spraw od spadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 12.04.2014 13:05:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko pisząc - fachowiec w sprawach karnych!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: martin dnia: 23.03.2014 15:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie miałem problemów z prawem i sam nie wiedziałem co zrobić w tej sytuacji. Kolega polecił mi mec. Jakubaszka i sądzę, że była to dobra decyzja. Sprawa zakończyła się po mojej myśli i ja też polecam tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bart dnia: 06.03.2014 10:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na jednej rozprawie ustalił mi kontakty z synem, które od dłuższego czasu utrudniała mi matka syna. Polecam tego adwokata, bo jest konkretny, rzeczowy i nie naciąga na kasę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 05.01.2014 19:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawie karnej kazał mi siedzieć cicho i się nie odzywać, co mi do końca nie pasowało, ale jak się okazało wiedział co robi. Pomógł mi w mojej sprawie i każdemu życzę takiego adwokata. Opanowany, spokojny, kontakt bezproblemowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bor dnia: 09.12.2013 01:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem tego mecenasa z urzędu i obawiałem się że nie potraktuje mojej sprawy tak jakby prowadził ją prywatnie. Myliłem się bo ten adwokat zaangażowany był do końca w mojej karnej sprawie i jest efekt! ;) Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.11.2013 19:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś zastanawia się, którego adwokata wybrać do sprawy o rozwód to polecam adw. Jakubaszka. Przygotowywał wszystkie pisma, konsultował każdą rzecz. Świetny i kontaktowy prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: madzia dnia: 02.11.2013 01:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana adwokata mogę polecić do sprawy o rozwód. Nie tylko dobry prawnik, ale też wspaniały człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m dnia: 01.10.2013 23:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i solidny adwokat, a co najważniejsze - skuteczny! Ceny nie są niskie, ale za dobrego prawnika trzeba dobrze zapłacić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomi dnia: 21.09.2013 13:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka miesięcy temu przeglądałem tą stronę i zastanawiałem się, którego adwokata wybrać. Postawiłem na Jakubaszka i nie żałuję. Poprowadził mi sprawę o dozór elektroniczny i naprawdę go polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2013 16:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedną nogą siedziałem już w pudle, a teraz jestem wolny!!!!!! ;) Naprawdę wielki szacun dla mecenasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 13.03.2013 07:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie , bardzo fachowa pomoc ! Jestem w 100% zadowolony . świetny kontakt i zero problemów . Dzięki Panu Michałowi dużo zyskałem , jak najbardziej polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Murawski dnia: 08.01.2013 19:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdemu polecam tego adwokata. Jestem naprawdę zadowolony tak jak mój kolega, który też korzystał z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 25.11.2012 19:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i kompetentna obsługa, 100% polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Głowacki dnia: 22.11.2012 11:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam go bo dla mnie najważniejsza jest skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 30.06.2012 20:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Jedna porada, wezwanie do zapłaty, jedno pismo i Sąd zasądził to co chciałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 10.05.2012 00:08:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam sprawę o alimenty. Dzięki pozwowi, który napisał mi mecenas Jakubaszek i negocjacjom, na pierwszym terminie zawarłam ugodę. Teraz mam zasądzone alimenty na syna zdecydowanie wyższe niż wcześniej. Pełen profesjonalizm i świetne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 16.04.2012 14:26:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją