Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Przemysław Kwiatkowski

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Karłowicza 9/2-3
Telefon: 632721319
Adres e-mail: adwokatkwiatkowski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokatprzemyslawkwiatkowski.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat,prawnik, kancelaria adwokacka konin, koło, turek słupca

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 42x
Ceny usług: 100% niskie 18x 16x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 4399
Data utworzenia profilu: 19.11.2015 12:36:43
Data ostatniej aktualizacji: 26.11.2019 15:18:04 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Przemysław Kwiatkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardxo zaangazowany adwokat w sprawe. Duza wiedza.Sprawa o rozwód a pozniej o podzial majatku zakonczona sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Słupca dnia: 22.09.2020 22:19:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z pomocy mecenasa. Bardzo mi pomogl w rozwiazaniu wielu moich trudnych spraw. W ostatnim czasie z sukcesem zostala zakonczona sprawa o rozwod i podzial majatku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 19.08.2020 07:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mec. Kwiatkowski pomógł mi w bardzo skomplikowanej sprawie o dział spadku po rodzicach. Sprawa była bardzo trudna z powodu wielu działek zaliczonych do spadku i dużego konfliktu rodzinnego. Udało się dzięki wiedzy, skuteczności mecenasa podpisać korzystne dla mnie porozumienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 19.07.2020 21:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwod poprowadzony bardzo profesjonalnie. Bardzo konkretny adwokat. Z duza wiedza i doswiadczeniem w sprawach rodzinnych. Moj maz wniosl o orzeczenie rozwodu z mojej winy by uniknac odpowiedzialnosci za wlasne postepowanie. Dzieki zaangazowaniu mecenasa rozwod zostal orzeczony z jego winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.06.2020 22:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi w tamtym, roku sprawę o alimenty przeciwko byłemu mężowi. Wywalczyliśmy wysokie alimenty, mimo iż mój były mąż nie chciał wcześniej płacić . Z każdym problemem prawnym nawet drobnym zwracam się do tej kancelarii. Jestem bardzo zadowolona z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2020 17:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług kancelarii w sprawie rozwodu. Już na pierwszym spotkaniu mecenas mi wszystko dokładnie wyjaśnił. Na późniejszym etapie też zawsze miał czas i cierpliwość i odpowiadał na moje pytania, dzięki czemu rozwód był dla mnie mniej stresujący. Wiedza i doświadczenie pana Przemysława skutkowały orzeczeniem rozwodu z winy męża i godziwymi alimentami na moją rzecz i dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 16.04.2020 18:23:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas uregulowal sprawy spadkowe w mojej rodzinie. Sprawa byla mocno skomplikowana, ale Pan Mecenas sprawnie to zalatwil.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 30.03.2020 21:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę przeciwko ZUS, która zakończyła się wygraną.Bardzo dobrze poprowadzona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 12.02.2020 21:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Kwiatkowski poprowadził mój rozwój. I to z sukcesem. Dzięki jego zaangażowaniu sad zasadził godne alimenty dla mnie i dzieci. Mecenas bardzo mi pomógł. Ma bardzo duże doświadczenie w sprawach rozwodowych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ola dnia: 31.12.2019 08:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pomogła mi wygrać sprawę o rozwód. Jest bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 24.11.2019 21:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do kancelarii z problemem moich rodziców, tj. z problemami ogromnych długów po śmierci ojca, wyszłam z tych problemów tylko dzięki Mecenasowi. Ja i moje dzieci nie musimy się martwic o nasza przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda Wróblewska dnia: 18.10.2019 15:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat pomógł nam w sprawie długow po krewnej . Z babcią nie mieliśmy kontaktu od dziecka, nawet nie mieliśmy informacji o jej śmierci. Okazało się, ze odziedziczyliśmy długi, a nie odrzucilismy spadku w terminie. mecenas wygrał spraw ę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2019 15:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działania pana Przemka oceniam bardzo pozytywnie. Dla mnie niezaprzeczalnie specjalista w sprawach Zusu. Mi pomógł i moim znajomym z pracy w walce zusem /o emeryturę//
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 02.07.2019 10:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat spisał się na medal. Przed Sadem okręgowym wygraliśmy,niestety Zus odwołał się . Dzisiaj Sąd w Poznaniu oddalił apelację Zus. Dzięki pomocy mecenasa udało mi się wywalczyć emeryturę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 06.06.2019 17:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem jednym z poszkodowanych przez getback. Gdy samodzielnie zajmowałem się tym tematem nie miałem złudzeń, że co cokolwiek odzyskam. jednak od kiedy działa za mnie Mecenas widzę światło w tunelu. W sprawie się wiele tematów ruszyło. I pojawiły się konkretne szanse na odzyskanie pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek J dnia: 23.04.2019 20:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat z sukcesem poprowadził mi sprawę rozwodową tzn. z orzeczeniem o winie męża. Największa batalia była o alimenty. Udało się mimo , iż mój maż wykazywał bardzo niskie dochody. Pan Przemek wywalczył godne pieniądze dla moich córek. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 20.01.2019 19:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą Mecenasa udało mi się wygrac wojnę z ZUSEM o rentę chorobowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2018 12:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził moją sprawę rozwodową bardzo rzetelnie sprawnie. Nigdy nie odmówił rozmowy, spotkania. Jestem bardzo zadowolony. Planuje podział majątku i na pewno skorzystam z pomocy kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: paweł dnia: 04.09.2018 15:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł wywalczyć odszkodowanie za wypadek od ubezpieczyciela.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 19.07.2018 17:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będąc po poradę dowiedziałam się o upadłości konsumenckiej od Mecenasa. Poprowadził mi te sprawę w Poznaniu i teraz udało mi się zyskać spokój i wyście ze spirali zadłużenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 06.06.2018 14:45:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas jest bardzo dobrym specjalista w swoim fachu. Pomógł mi w skomplikowanym dziale spadku. Wszystko zostało wyprostowane jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arkadiusz S. dnia: 07.05.2018 17:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało się wygrać z moim byłym mężem i rozwód zapadł z uznaniem jego winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Maria
Opinia dodana przez: dnia: 25.04.2018 09:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Był moim pełnomocnikiem w sprawie z byłym mężem o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 23.03.2018 08:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z sukcesem zakończył mi sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 05.03.2018 12:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawda bardzo dobry specjalista, mnie wywalczył emeryturę górnicza. Sam nie dał bym rady wgrać batalii z zusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław dnia: 31.01.2018 15:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas skutecznie odwołał się od decyzji ZUS. Sąd przyznał mi rentę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna z Goliny dnia: 30.12.2017 11:01:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim adwokatem w sprawie o podział majątku. Za sprawą Mecenasa zawarłem z byłą żona ugodę, dała się przekonać Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 30.11.2017 08:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zakończony rozwód z podziałem wspólnego dorobku, zgodnie z moim żądaniem. Adwokat godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Z. dnia: 31.10.2017 07:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa do spraw karnych. Człowiek z wiedzą i zaangażowaniem w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 11.10.2017 11:55:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poprowadził mi kilka spraw m.in. rozwód. Jestem zadowolony z jego pracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 28.09.2017 10:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakończył mi pomyślnie wczoraj sprawę o rozwód. Wszystko sprawnie poszło i z korzyścią dla mnie . Dobrze zostałam pokierowana przez Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Aneta. Koło. dnia: 29.08.2017 08:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem b. zadowolony. Przeprowadził mi sprawnie rozwód. Teraz reprezentuje mnie w sprawie o podział majątku w sądzie, wszystko przebiega ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 01.08.2017 16:05:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Popieram w pełni ostatni wpis. Jest bardzo dobrym specjalistą jeśli chodzi o kwestie rodzinne. W zeszłym roku prowadził mi sprawę rozwodową. Ma bardzo dobry kontakt z Klientem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kinga Matuszak dnia: 25.05.2017 14:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas był moim pełnomocnikiem z urzędu w sprawie o rozwód bardzo mi pomógł sprawnie zakończyć ten temat i uzyskać godne alimenty na mnie i moje dzieci od byłego już męża.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: magda s. dnia: 15.04.2017 19:56:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się -dzięki pomocy mecenasa- rozwiązać problemy z długami. Zaciągnęłam kilka kredytów,na ratowanie zdrowia syna. w tym niestety jeden duży. Kiedy byłam na pierwszej wizycie powiedział, ze będzie bardzo ciężko. Jednak udało się porozumieć z wierzycielami i tym samym uniknąć licytacji domu. Inni adwokaci twierdzili, że sprawa jest beznadziejna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa z Konina dnia: 26.03.2017 17:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poprowadził mi sprawę rozwodową. Jestem bardzo zadowolony, tym bardziej, iż pracuje za granicą.Ważne było aby mieć solidnego adwokata z powodu nieobecności w kraju.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 06.03.2017 17:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowo, ma czas dla klienta. Fachowa obsługa, wygrał sprawę w sądzie o emeryturę kwestionowaną przez ZUS.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2017 13:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie za uratowanie prawa jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: witek dnia: 22.02.2017 22:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skutecznie poprowadził mi sprawę przeciwko byłemu pracodawcy i odzyskał zaległe wynagrodzenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 01.02.2017 19:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona opiniami na tym portalu- skorzystałam z pomocy Mecenasa w zeszłym roku. I była to bardzo dobra decyzja bo udało mi się uzyskać rente. Cierpię na powazne schorzenie kręgosłupa i nie jestem w stanie pracować. Zus mi nie chciał przyznać renty i uznał że mogę wracać do pracy. Mecenas wywalczył mi w sadzie rentę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa Makowska dnia: 22.01.2017 20:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. W tamtym roku miałem wypadek. Ubezpieczyciel przyznał mi tylko 2000 zł. Czułem się bezradny. W sądzie wywalczyliśmy 15 tys. Mojej siostrze prowadzi rozwód i tez jest zadowolona z wyboru bo przykłada się i wszytko jest w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 20.11.2016 20:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat sam walczyłem o prawo do emerytury.Czułem się bezsilny wobec przepisów. Skorzystałem z pomocy mecenasa / wcześniej mojemu koledze wygrał sprawę w sądzie pracy/ i w końcu się udało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jerzy dnia: 02.10.2016 21:09:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał mi sprawę o odszkodowanie.Bardzo konkretny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ola dnia: 18.08.2016 21:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadził mi sprawę rozwodowa a poźniej podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda dnia: 17.04.2016 15:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata bo wygrał skomplikowana sprawę karna mojego brata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.04.2016 20:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat. Słucha Klienta i ma dla niego czas. Przede wszystkim terminowy i konkretny człowiek. Jestem bardzo zadowolony z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: maciej dnia: 19.11.2015 12:38:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją