Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Igor Klimkowski

Zawód: Prawnik 
Adres: Łódzkie, 90-427 Łódź Kościuszki 40/10
Telefon: 422088842 Kom. 600365228
Adres e-mail: igorklimkowski(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.klimkowski-kancelaria.pl
Opis działalności: prawo budowlane , proces budowlany i inwestycyjny, warunki zabudowy, pozwolenia na budowę, wywłaszczenia, uwłaszczenia, prawo spadkowe, prawo rodzinne i opiekuńcze, postępowania egzekucyjne, licytacje komornicze, prawo podatkowe Słowa kluczowe: prawo budowlane , proces budowlany i inwestycyjny, warunki zabudowy, pozwolenia na budowę, wywłaszczenia, uwłaszczenia, prawo spadkowe, prawo rodzinne i opiekuńcze, postępowania egzekucyjne, licytacje komornicze, prawo podatkowe

Ocena: 100% pozytywna 133x

Jakość usług: 100% wysoka 132x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 131x
Ceny usług: 100% niskie 124x 7x
Ilość opinii w serwisie: 133
Ilość odsłon profilu firmy: 7746
Data utworzenia profilu: 13.08.2018 14:28:18
Data ostatniej aktualizacji: 21.11.2019 10:34:02 

Opinie o Kancelaria Prawna Igor Klimkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie! Wspaniała współpraca. Pan mecenas jest bardzo sympatyczny i kompetentny. Z jego pomocą bez problemu można rozwiązać wszystkie kwestie prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 20.06.2024 10:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam współpracę z fantastycznym mecenasem Igorem Klimkowskim. To adwokat z powołania, który ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Charakteryzuje go wyjątkowe podejście do klientów - zawsze dba o ich interesy osobiście. To dla mnie największa zaleta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 18.06.2024 11:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam! Fantastyczna współpraca z panem mecenasem. Świetne podejście do klientów. Bardzo sympatyczna współpraca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 25.05.2024 11:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu za nieocenioną pomoc w trakcie prowadzenia mojej sprawy. Pan Mecenas ma niezwykle rzeczowe i fachowe podejście do klienta. Jest zdecydowanie prawnikiem godnym zaufania. Szczerze polecam taką współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 16.05.2024 10:45:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat! Waleczny, a przede wszystkim skuteczny. Najlepszy specjalista, z jakim miałem do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 22.04.2024 12:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Klimkowski - bardzo skuteczny prawnik, polecam każdemu współpracę. Przede wszystkim ma ludzkie podejście do swoich klientów, z każdym kontaktuje się osobiście. Osobiście prowadzi też sprawy sądowe, bez pośredników. Mając takiego prawnika po swojej stronie każdy poczuje się z pewnością bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 05.04.2024 13:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% współpracę z Panem Mecenasem Igorem Klimkowskim. Cechuje go bardzo profesjonalne i fachowe podejście do klienta oraz wykonywanej pracy. Z klientami zawsze kontaktuje się OSOBIŚCIE. Jest bardzo zaangażowany w sprawy, które prowadzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 27.03.2024 10:35:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prawna Mecenasa Igora Klimkowskiego to zdecydowanie najlepszy wybór. Pan mecenas Klimkowski to profesjonalista, jest bardzo skuteczny i rzetelny. Osobiście interesuje się sprawami klientów i bardzo się w nie angażuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 26.09.2023 10:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Mecenasa Igora Klimkowskiego to kancelaria godna pochwały. Profesjonalnego i indywidualnego podejścia do klienta mogłaby się uczyć niejedna kancelaria w Polsce. Pan Mecenas Klimkowski przesympatyczny, ma bardzo dobre podejście do klienta. Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 11.07.2023 10:24:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca kancelarię Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego. 100% satysfakcji - super kontakt z klientem i sprawa doprowadzona do końca z sukcesem. Osobisty kontakt z klientem - nie spodziewałam się takiego zaangażowania :) Wielki plus, bardzo dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 14.06.2023 14:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Klimkowski zdecydowanie najlepszy. Uczciwy, obowiązkowy, ze świetnym podejściem do swoich klientów. Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z jego usług :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 29.05.2023 11:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam usługi Pana Adwokata Igora Klimkowskiego. Wszystkie sprawy prowadzone przez niego zostały doprowadzone do końca z pozytywnym skutkiem. Co ważne i istotne - Pan Mecenas zawsze dba o dobro swoich klientów osobiście. Osobiście stawia się na rozprawach i spotkaniach z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 12.04.2023 13:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Mecenasem Igorem Klimkowskim to czysta przyjemność. Pan Mecenas jest przede wszystkim bardzo konkretny i profesjonalny. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną pomoc i wsparcie. Ma fantastyczne podejście do człowieka. Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie. Bardzo zaangażowany w sprawy! Serdecznie polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja Wróbel dnia: 21.02.2023 11:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. To konkretny i skuteczny fachowiec. Wiele spraw dla mnie wygrał i zawsze reprezentował mnie osobiście, bez aplikantów czy innych zastępców. Przesympatyczny i co najważniejsze - kontaktuje się osobiście ze swoimi klientami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 16.01.2023 14:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Igor Klimkowski to świetny fachowiec. Współpraca z nim to czysta przyjemność. POLECAM - w szczególności za osobisty kontakt z klientem. Jest to dla mnie ogromny plus. Zachęcam do bezpośredniego kontaktu telefonicznego: 600 365 228.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 31.12.2022 12:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku NAJLEPSZYM WYBOREM okazał się być Pan Mecenas Igor Klimkowski. To fantastyczny adwokat, który kontaktuje się ze swoimi klientami zawsze OSOBIŚCIE. Mało kto w dzisiejszych czasach tak dba o swojego klienta jak Mecenas Klimkowski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 24.11.2022 11:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to gwarancja sukcesu i powodzenia. Wiem to z własnego doświadczenia i z własnego doświadczenia polecam go serdecznie. Dla mnie ważny jest kontakt z prawnikiem dlatego jestem bardzo zadowolona, że z panem mecenasem Klimkowskim kontakt był zawsze OSOBISTY, zawsze odbierał telefony no i stawiał się na rozprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 28.07.2022 14:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Igora Klimkowskiego. Konkretny, skuteczny, stanowczy fachowiec. Poprowadził moje sprawy sądowe. Dziękuję mu przede wszystkim za to, że na każdej rozprawie zawsze stawiał się osobiście i za wspaniały, bezpośredni kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 26.06.2022 10:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Mecenasem Klimkowskim. Dzięki sumiennemu i profesjonalnemu podejściu doprowadził moją sprawę do korzystnego rozwiązania. Serdecznie polecam jego usługi.
Opinia dodana przez: Barbara K dnia: 19.05.2022 15:28:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do Pana mecenasa Igora Klimkowskiego zupełnie przypadkiem i jestem bardzo zadowolona. Dzięki poradom prawnym i pozwie jaki napisał udało mi się wygrać sprawę rozwodową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 22.03.2022 15:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Igor Klimkowski prowadził dla mnie bardzo ważne sprawy rodzinne oraz spadkowe. Na każdej rozprawie stawiał się osobiście i był świetnie przygotowany. Podejście do tematu bardzo sumienne. Pan Mecenas to człowiek z ogromną wiedzą i godny polecenia fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 10.02.2022 16:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą stanowczością mogę polecić Pana Mecenasa Igora Klimkowskiego, jako osobę konkretną, o dużej wiedzy i wysokiej kulturze osobistej. Moja sprawa została załatwiona szybko i sprawnie z pozytywnym rezultatem. Dla mnie wielkim pozytywem było także to, że Pan Mecenas kontaktował się ze mną osobiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 04.02.2022 14:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam współpracę z mecenasem Igorem Klimkowskim i to był strzał w dziesiątkę. Taki adwokat po swojej stronie to skarb. Reprezentacja przed sądem na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edzia dnia: 07.12.2021 13:42:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z mecenasem Igorem Klimkowskim to czysta przyjemność. Do każdej rozprawy jest sumiennie przygotowany, zna przepisy i wie, co to fachowa pomoc. Zawsze kontaktuje się ze swoimi klientami osobiście. Szczerze polecam pana mecenasa Klimkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angela dnia: 14.11.2021 10:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed sądem reprezentował mnie właśnie mecenas Klimkowski. Profesjonalne podejście zarówno do obowiązków, jak i kontaktów z klientem. Komunikacja przebiegała bez problemów. Polecam zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 10.10.2021 12:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swoje sprawy zleciłam właśnie panu mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu. Pan Igor wzorowo wywiązał się ze swoich obowiązków. Punktualny, sumienny i uczciwy adwokat. Dobry kontakt, a co najważniejsze jasny sposób rozliczenia z klientem, bez narażania na dodatkowe i zbędne koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józefina dnia: 18.09.2021 15:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić mecenasa Igora Klimkowskiego. Bardzo dobry prawnik. Jestem pod wrażeniem fachowości oraz terminowości. Czułam, że naprawdę jest zainteresowany moim problemem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata5 dnia: 15.08.2021 10:26:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Klimkowski to godny polecenia prawnik, bardzo profesjonalny i zdecydowany w swoich działaniach. Cały czas miałam poczucie silnego zaangażowania w moją sprawę. I najważniejsze - pan mecenas zawsze kontaktował się ze mną osobiście i zawsze on przychodził na wszystkie rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Deborah dnia: 01.08.2021 10:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłaczam się do moich przed mówców. Moją sprawę również prowadził z sukcesem mecenas Klimkowski Igor. Sprawa wygrana również przed sądem apelacyjnym. Polecam tego mecenasa. Terminy długie ale warto. Proponuję zgłaszać się przez formularz na stronie www.klimkowski-kancelaria.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martuska1985 dnia: 24.07.2021 11:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mecenasem Igorem Klimkowskim z Łodzi miałam okazję współpracować przy sprawie rozwodowej i mogę szczerze polecać. Jest to adwokat skuteczny i doświadczony z bardzo dużym zaangażowaniem w prowadzone przez siebie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 29.05.2021 15:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Klimkowskiego jako fantastycznego specjalistę do spraw rodzinnych i cywilnych. Miałam przyjemność korzystać z jego usług podczas rozwodu i innych spraw rodzinnych. Wszystko odbyło się szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 22.05.2021 17:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego mecenas za bardzo sprawne przeprowadzenie sprawy rozwodowej i co najważniejsze z pozytywnym wynikiem. Miły, bezproblemowy i profesjonalny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Maria dnia: 15.04.2021 14:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie dobry kontakt ze specjalistami, między innymi dlatego właśnie polecam pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Super kontakt - i na żywo, i przez telefon. Zleconą przeze mnie sprawę załatwił bardzo skutecznie. Będziecie zadowoleni z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 09.04.2021 15:27:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gąszczu prawników jest dziś ciężko wybrać tę właściwą kancelarię dlatego mogę polecić mecenasa Igora Klimkowskiego. Już przy pierwszym kontakcie mecenas Klimkowski wzbudza zaufanie. Bardzo duży profesjonalizm i osobisty kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Nowaczyk dnia: 20.11.2020 14:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Klimkowski to adwokat jakich mało! Profesjonalny, bardzo rzetelnie podszedł do mojej sprawy, widoczne prawdziwe zaangażowanie i chęć pomocy. Sprawa wygrana i serdecznie dziękuję za ludzkie podejście!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dota dnia: 29.10.2020 12:32:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Igor Klimkowski - mega profesjonalista, super obeznany w temacie. Konkretny, co mi bardzo odpowiada bo lubię takich ludzi. Pozew przygotowany profesjonalnie, ze wszystkimi szczegółami. Dalsza współpraca na najwyższym poziomie. Dziękuję również za osobistą reprezentację w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika91 dnia: 24.09.2020 11:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również korzystałam z usług mecenasa Igora Klimkowskiego. Chodziło o ustalenie kontaktów z dziećmi. Są to dość trudne sprawy. Mecenas Klimkowski był bardzo dobrze przygotowany i dzięki temu skuteczny. Zawsze osobiście był na każdej rozprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 21.09.2020 15:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem mecenasem Klimkowskim ułożyła mi się bardzo dobrze. Jest on adwokatem profesjonalnym, ma praktyczne i merytoryczne podejście do klienta. Polecam bo jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 30.08.2020 09:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcona pozytywnymi opiniami skorzystałam z porady prawnej u Pana mec. Klimkowskiego i potwierdzam w 100% wszystkie pozytywne opinie. Widać, że lubi to co robi i robi to bardzo dobrze. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 23.08.2020 12:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa. Sprawa o dzial spadku zakonczona sukcesem. Dzieki mecenasowi udalo sie wypracowac porozumienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.07.2020 07:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, super kontakt osobisty, telefony odbiera pan mecenas nie żadna sekretarka :) Pomoc bardzo skuteczna, oby więcej takich adwokatów jak pan Igor Klimkowski. Polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anila dnia: 28.07.2020 12:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić mecenasa Igora Klimkowskiego. Prowadził mój rozwód, a ten nie należał do najłatwiejszych bo sprawa była mocno skomplikowana. Pan Klimkowski poprowadził rozwód profesjonalnie i sprawa skończyła się wyrokiem korzystnym dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 09.07.2020 14:14:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam klientką mecenasa Igora Klimkowskiego i mogę napisać same pozytywne słowa. Pan mecenas to osoba przemiła, z ogromnym doświadczeniem i wiedzą z zakresu prawa. Do tego podchodzi indywidualnie do każdego, osobiście pojawia się na rozprawach, co jest dla mnie bardzo istotne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna W. dnia: 15.06.2020 15:00:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam do poleceń mecenasa Igora Klimkowskiego. Pan mecenas prowadził kilka moich spraw. Za każdym razem wychodziliśmy z tego z obronną ręką, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Szczerze polecam współpracę z tym prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 09.06.2020 14:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Klimkowski to świetny prawnik, jestem bardzo zadowolona z jego usług. W moim przypadku prowadził kilka spraw i wszystkie zakończyły się sukcesem. W przyszłości jeśli zajdzie taka potrzeba to na pewno wybiorę mecenasa Klimkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 08.05.2020 13:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy sprawie rozwodowej świetnie sprawdzi się mecenas Igor Klimkowski. Jest to adwokat, który prowadził także moją sprawę rozwodową. Dzięki niemu obyło się bez większych komplikacji. Szczerze polecam i dziękuję za zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażynka dnia: 24.04.2020 10:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilkukrotnej współpracy z mecenasem Klimkowskim mogę go szczerze polecić. To prawnik zaangażowany w prowadzone przez siebie sprawy. Dziękuję mu za poświęcony czas i pomoc, mogę śmiało rekomendować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelka90 dnia: 14.04.2020 15:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem sprawę rozwodową mecenasowi Klimkowskiemu i w zasadzie o nic się nie musiałem już martwić. Miałem pełną informację o tym co się dzieje i byłem zawsze szczegółowo przygotowywany do każdej rozprawy. Sprawa wygrana także go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin B. dnia: 02.04.2020 17:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję mecenasowi Kilmkowskiemu za profesjonalne przeprowadzenie mojej sprawy rozwodowej. Odpowiednio przygotował mnie do każdej rozprawy, na każdej rozprawie stawiał się osobiście. Bardzo dziękuję za fachowe podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 27.03.2020 11:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wspokprace z Panem mecenasem. Sprawa o zachowek zakonczona sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.03.2020 08:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Klimkowskiego. Zaangażowanie, profesjonalizm, terminowość to coś czego wymagam od pełnomocnika. Polecam Sprawa WYGRANA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 23.03.2020 14:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny czlowiek i specjalista. Wytłumaczył nam dokładnie nasze położenie oraz możliwe drogi wyjścia. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RenataCyb dnia: 22.03.2020 18:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat to mecenas Klimkowski :) I piszę to z czystym sumieniem! Bardzo dziękuję za poprowadzenie sprawy spadkowej i za świetne przygotowanie do rozpraw, a także za osobiste stawiennictwo na nich!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: alaMaKota dnia: 22.03.2020 11:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski prowadził moją sprawę rozwodową i sprawę o alimenty. Wybór pana mecenasa to był strzał w dziesiątkę. Pan mecenas ma rozległą wiedzę i duże obycie na sali rozpraw. Bardzo dziękuję i jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halinka dnia: 20.03.2020 15:30:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Igor Klimkowski to prawdziwy fachowiec zna się na swojej pracy i jest w tym naprawdę dobry. Ma niesamowite podejście do klienta. Prawdopodobnie tylko dzięki niemu dziś nie chodzę w samych skarpetkach. Dziękuję raz jeszcze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 05.03.2020 19:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełne zrozumienie dla sytuacji, prawidłowa ocena sytuacji, trafione rady i sumienność a nader wszystko skuteczność - wszystko czego oczekuje sie od dobrego prawnika. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KatarzynaS dnia: 04.03.2020 01:14:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Klimkowski jest świetnym specjalistą w sprawach rozwodowych. Prowadził moją sprawę, która zakończyła się orzeczeniem winy mojego męża. Uzyskałam również wysokie alimenty, chociaż wątpiłam, że się uda. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnitaKa dnia: 01.03.2020 14:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa Igora Klimkowskiego. Duża wiedza, pełen profesjonalizm i zaangażowanie na sali sądowej. Bardzo dobry kontakt z klientem no i duża skuteczność - sprawa wygrana szybciej niż się tego spodziewałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira dnia: 29.02.2020 11:17:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas fachowy i solidny, zawsze kontakt osobisty z nim, nie z sekretarką czy aplikantami. Dla mnie to kwestia bardzo ważna i za to bardzo dziękuję. Pan mecenas jest też osobą bardzo kontaktową, to ogromna zaleta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzia dnia: 27.02.2020 14:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Klimkowski udzielał mi porad prawnych w dość skomplikowanej sprawie spadkowej. Mimo wielowątkowości i złożoności sprawy, Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem, a jednocześnie bardzo ludzkim podejściem do problemu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 26.02.2020 21:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana mecenasa z polecenia znajomych z pracy. I mogę jego usługi polecić dalej. Konkretny, terminowy i co najważniejsze doprowadza sprawy do końca. W odróżnieniu do mojego wcześniejszego adwokata zawsze dostępny i podczas prowadzenia sprawy zawsze był świetnie zorientowany w mojej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz L. dnia: 19.02.2020 01:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za merytoryczną poradę prawną, którą otrzymałam w zakresie prawa spadkowego w kancelarii pana mecenasa Klimkowskiego. Cieszę się, że pan mecenas przyjął mnie osobiście. Cenowo wyszło bardzo ok w porównaniu do konkurencyjnych kancelarii. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mucha dnia: 13.02.2020 14:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana mecenasa. Znam Pana Igora bardzo dobrze i wiem że to jeden z najlepszych adwokatów posiadający kilkunastoletnie doświadczenie w sprawach cywilmych -tym rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 11.02.2020 22:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana mecenasa. Sprawę przejął po swoim poprzedniku niby dobrym adwokackie. Jak się okazało połowa pism i dokumentów nie została złożona. Poprzedni adwokat olał to wszystko. Dopiero mecenas Klimkowski poprawił błędy poprzednika a dzięki temu sąd uwzględnił moje zadanie. Olbrzymi plus za osobiste prowadzenie sprawy i ciągły bieżący kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marleniak dnia: 27.11.2019 17:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również BARDZO, BARDZO dziękuję przede wszystkim za ludzkie podejście do mojej sprawy i nie traktowanie jej "jak kolejnego tematu" czy sposobu na zarobienie pieniędzy... Super człowiek, ludzkie podejście, profesjonalizm to mało powiedziane. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 07.11.2019 14:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym miejscu chciałabym podziekować mecenasowi Klimkowskiemu za świetnie przeprowadzoną sprawę o podział majątku wspólnego. Cieszę się że osobiście był Pan ze mną przez cały ten trudny dla mnie proces. Dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 05.11.2019 16:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Wg mnie jeden z najlepszych jakich spotkałem w życiu. Wcześniej sprawa prowadzona "niby" przez znanego adwokata i kancelarię jednakże zero kontaktu osobistego z prawnikiem, sprawy prowadzone przez aplikantów lub studentów poczynając od porady prawnej, pisma sporządzane na zasadzie "kopiuj-wklej". Mecenas KLIMKOWSKI to zupełne przeciwieństwo. Wszystko na czas, pisma przygotowywane indywidualnie do klienta. Osobisty kontakt z nim, osobiście reprezentował na rozprawie. Naprawdę polecam tego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2019 22:09:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając wiele pozytywnych opinii postanowiłem napisać iż zgadzam się z nimi. Dla mnie najważniejsze było OSOBISTE PROWADZENIE SPRAWY OD A - Z. Nie wyobrażalne było dla mnie aby kto inny pisał pisma, kto inny chodził do sądu, z kim innym rozmawiał przez telefon (nie mówiąc już o sekretariacie) itd. - i tą osobą nie był konkretny prawnik o którym jest wiele opinii. Wcześniej sprawa była prowadzona przez kancelarię, w której pracowali aplikanci a porad udzielały osoby po studiach. Dla mnie było to nie do zaakceptowania. Kierując się pozytywnymi opiniami wybrałem mecenasa Klimkowskiego i od samego początku do samego końca prowadził mnie za rękę nie unikając ze mną kontaktu kiedy miałem nie raz "głupie pytanie". POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.09.2019 22:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pan mecenas rzeczowy, merytorycznie przygotowany do sprawy. Osobiście brał udział w rozprawach, co uważam, że jest ogromną zaletą. Jestem bardzo zadowolona z współpracy z tym prawnikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 03.08.2019 09:14:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję panu mecenasowi za wparcie i merytoryczne przygotowanie do wszystkich spraw. Jednocześnie cieszy mnie fakt, że pan mecenas jest tak miłym człowiekiem. Gratuluję podejścia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 02.08.2019 16:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Przygotowanie do sprawy bardzo rzetelne, dużo poświęca czasu klientowi. Zawiłości prawne umie wytłumaczyć w sposób prosty. Dzięki Panu Mecenasowi Klimkowskiemu wygrałam sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna D. dnia: 31.07.2019 18:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, zajęty człowiek, ale wybitny w swoim fachu. Pomysłowy i z werwą. Podziękowania za odniesiony sukces.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja S. dnia: 29.07.2019 13:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o alimenty przeprowadzona bardzo profesjonalnie. Pan mecenas Klimkowski osobiście napisał pozew, a później reprezentował mnie w sądzie. Dzieki temu miałam gwarancję najwyższej jakości usług :) polecam współpracę, przebiegła naprawdę pozytywnie. Ja dziękuję za profesjonalną obsługę prawną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 24.07.2019 14:13:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie najważniejsza była gwarancja osobistego udziału prawnika w rozprawa. Nie wyobrażałam sobie sytuacji w której na rozprawy będzie wysyłany ktoś przypadkowy tj. na kogo innego pełnomocnictwo a kto inny jest na rozprawie. Tak miałam w poprzedniej kancelarii. Dla mnie było to nie do zaakceptowania. Stąd wybór padł na mecenasa Klimkowskiego. Reprezentował mnie we wszystkich pozostałych rozprawach za co bardzo dziękuję. Mecenas stosuje jasne i przejrzyste zasady. Staly Kontakt bezpośredni z mecenasem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.07.2019 18:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozwód przeprowadzona bez najmniejszych problemów. W toku sprawy uzyskałam wysokie zabezpieczenie alimentów. Brak kontaktów dzieci z ojcem. Współpraca układała się bardzo dobrze. Na bieżąco byłam o wszytskim informowana - o przebiegu sprawy. Pisma "dopieszczone" i profesjonalne. Mecenas OSOBIŚCIE uczestniczył w rozprawach dzięki czemu czułam się bezpiecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 11.07.2019 12:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam mecenasa Klimkowskiego. Facet przejął sprawę o podział majątku po swoim poprzedniku, który delikatnie mówiąc nie wiedział co ma robić - poruszał się po tej sprawie po omacku, wysyłał na rozprawy osoby które dopiero uczyły się zawodu. Dopiero Pan Klimkowski poprostował wszystkie rzeczy i dzięki temu uzyskałem to co chciałem. Wołalbym nie być już w sądzie, ale jeśli będę musiał napewno skorzystam z pomocy mecenasa Klimkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kier dnia: 08.07.2019 23:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego prawnika. Facet z życiowym podejściem, konkretny bez żadnego ściemniania. Współpraca przebiegała bardzo dobrze. Wynik oczekiwany od samego początku. Bardzo wysoka jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: melo dnia: 27.06.2019 13:53:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi mecenasa oraz prawników współpracujących z nim. Sprawa wygrana. II instancja podtrzymała wyrok dla mnie korzystny. Bardzo dziękuję mecenasowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 26.06.2019 20:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam że przy wyborze trzeba kierować się nie tylko ceną czy opiniami ale również tym czy prawnik będzie cie reprezentował osobiście czy wysyłam aplikantów lub swoich substytutów. Korzystając wcześniej z pomocy kancelarii adwokat wysyłał swoich zastęców co bardzo mi nie odpowiadało. kierując się opiniami zdecydowałem się na Pana Igora. Reprezentował mnie na dwóch rozprawach bo sprawa już się kończyła ale byłem bardzo zadowolony i na pewno w przysłości skorzystam z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek dnia: 03.06.2019 21:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas został mi polecony przez koleżankę. Początkowo nie miałam odwagi złożyć pozwu rozwodowego i rozpocząć tego całego procesu przerażały mnie po porostu wszystkie procedury sądowe oraz koszty oraz stres z tym związany. Pan mecenas w bardzo fachowy i ludzki sposób zajął się moją sprawą i poprowadził ją w ten sposób, że na sali sądowej czułam się bezpiecznie i pewnie. Przede wszystkim nie wysyłał na rozprawy swoich zastępców i był zawsze znakomicie przygotowany. Na prawdę POLECAM>
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lassek dnia: 29.05.2019 20:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na współpracę z mecenasem Klimkowskim zdecydowałem się przeglądając właśnie komentarze w internecie. Według mnie współpraca z mecenasem układała się bardzo dobrze. Moją sprawę prowadził osobiście mecenas Klimkowski i był osobiście na każdej sprawie. Dobrze, że to właśnie jeden prawnik ogarnia temat od początku czyli rozwód, wszystkie alimenty oraz podziały majątku i kontakty z dziećmi. To z perspektywy czasu wydaje mi się bardzo ważne i na to zwracajcie uwagę gdziekolwiek byście nie zlecili sprawy chyba że chcecie aby wasza sprawa prowadzona była przez kilka osób. Człowiek godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 25.04.2019 23:47:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa, którą prowadził Pan Klimkowski dotyczyła wygaśnięcia obowiązku alimentów i zakończyła się wynikiem korzystnym na moją korzyść. Wszystkie aspekty zostały bardzo szczegółowo i zrozumiale wytłumaczone. Mecenas od początku do samego końca tłumaczył jak należy postępować. Na każde moje pytanie odnośnie sprawy pan Mecenas znał odpowiedź i potrafił przełożyć na język zrozumiały dla mnie. Sprawa została przeprowadzona na dwóch terminach i z całkowitym zaangażowaniem Pana Mecenasa, który osobiście reprezentował moją osobę. Kontakt mailowy oraz telefoniczny odbywał się podczas prowadzenia całej sprawy i bez żądnych ograniczeń czasowych czy unikania kontaktów jak miało to miejsce podczas współpracy z poprzednim pełnomocnikiem. Z całą stanowczością polecam. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 10.04.2019 23:01:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski był obrońcą mojej siostry w sprawie rozwodowej oraz karnej o znęcanie się przeciwko byłemu szwagrowi. W obu sprawach wywalczył wszystko, czego chciała - rozwód z winy męża, wysokie alimenty na nią oraz skazanie szwagra i zakaz zbliżania się. Siostra w końcu mogła rozpocząć życie na nowo i to wszystko dzięki mecenasowi Klimkowskiemu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 06.04.2019 14:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi wcześniejszymi komentarzami. Z mecenasem współpracowałam około rok temu. Mecenas jest naprawdę najlepszy. Osobiście trafiłam do niego z polecenia koleżanki, której prowadził sprawę o rozwód, nie zawiodłam się. Cały proces przebiegł bardzo sprawie a nadto dokonałam dzięki niemu korzystnego dla mnie podziału majątku wspólnego. Polecam każdemu komu zależy na profesjonalizmie i konkretach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Aleksandra T. dnia: 03.04.2019 11:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług mecenasa jakiś czas temu i mogę go polecić każdemu, kto potrzebuje adwokata. Bardzo dobre podejście do całej sprawy oraz bezproblemowy kontakt. Pan mecenas hurtowo prowadził moje sprawy - rozwód, podwyższenie alimentów a równolegle podział majątku. Sam fakt, że powierzam mu trzecią sprawę z rzędu tym razem spadkową świadczy o tym jak zadowolony jestem z jego usług. W sprawach rodzinnych i spadkowych jest to wybitny specjalista i polecam zdać się na jego wiedzę i doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 25.02.2019 01:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parę miesięcy temu byłem u mecenas na poradzie. Przekonało mnie to co mówił. Zaryzykowałem i złożyłem wniosek o rozwód z winy żony. Powiem tyle... Warto było - wina żony to czego chciałem. Dzięki mecenasowi mogę spać spokojnie, że żona nie będzie ode mnie żądać alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaźmiński Pablo dnia: 11.02.2019 23:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, rzetelność, skuteczność to cechy mecenasa Klimkowskiego. Sprawa na pozór wydawała się beznadziejna i pozbawiona jakiegokolwiek sensu jej prowadzenia. Mecenas na spotkaniu przedstawił mi wszystkie drogi związane z tą sprawą, poinformował o wszystkich skutkach - nie sprzedawał mi usługi, tylko chciał rzeczywiście pomóc. Dzięki niemu uzyskałam wszystko to co chciałam. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henna dnia: 26.01.2019 12:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam i też dodam opinię o panu mecenasie. Mecenas prowadził moją sprawę z zakresu prawa rodzinnego konkretnie rozwód. Profesjonalne podejście do klienta, przygotowanie do rozprawy. Mówił mi jakie dowody mam zbierać wobec czego wiedziałem co i jak mam robić aby wygrać z niewierną żoną. Finał tej sprawy dla mnie bardzo korzystny. Z czystym sumieniem polecam go wszystkim, którzy mają lub mogą mieć podobne problemy . Prawdziwy człowiek dla ludzi i za to panu mecenasowi bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TomSed dnia: 28.12.2018 19:52:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo życiowy człowiek. Słowny, uczciwy, zaangażowany, trzymający się terminów, mający dużą wiedzę nie tylko teoretyczną ale również praktyczną - cierpliwie wszystko potrafi wytłumaczyć i przygotować mnie do sprawy. Mecenas poświęcił mi dużo czasu i był ciągle do mojej dyspozycji - przed każdą z rozpraw spotykał się ze mną po kilka razy. Dziękuję za bardzo udaną współpracę oraz pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek z Trójmiasta dnia: 04.12.2018 20:55:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Igor dał się poznać jako profesjonalista, poważnie podchodzący do sprawy klienta. Reprezentował mnie w trakcie rozwodu. Wywalczył dla mnie bardzo korzystne warunki płacenia alimentów na dzieci. Zapunktowął u mnie wiedzą i punktualnością - ponadto zawsze był bardzo dobrze przygotowany. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: druid dnia: 02.12.2018 14:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tani i dobrze. Dostałem dokładnie to po co przyszedłem :) Duży pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rikota dnia: 22.11.2018 11:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie jakiś solidny, rzeczowy fachowiec! Byłem u Pana Igora na konsultacji prawnej i naprawdę nie mogę wyjść z podziwu - zapłaciłem niewiele ponad 100 zł, a otrzymałem naprawdę kompleksową, wyczerpującą pomoc prawną. Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania ze strony Pana mecenasa. Jak dla mnie wielki pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jeziorniak dnia: 14.11.2018 07:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski to świetny specjalista od obsługi wierzytelności - miałem straszne długi i żadnych perspektyw na ich spłatę w najbliższych latach, a Pan Klimkowski pomógł mi zawrzeć ugodę z wierzycielem, tak, że teraz widzę, że uda mi się w końcu jakoś z tego bagna wyjść. Wszystko dzięki Panu mecenasowi :) Jakbyście szukali kontaktu do niego to mozna go złapać pod telefonem 600365228. Sam na początku miałem problemy ze znalezieniem kontaktu więc może to pomoże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 07.11.2018 08:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik, który pomoże we wszystkim. Bardzo rzeczowy. Doradzi. Poprowadzi sprawę bez problemu i zbędnych formalności. Same korzyści Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 02.11.2018 21:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z mojej strony bardzo serdecznie polecam usługi Pana mecenasa. Nigdy nie byłam u lepszego specjalisty, a w życiu chodzilam już po wielu prawnikach... Dziwie się, że tak mało osób o nim słyszało, bo to naprawdę mistrz w swojej dziedzinie i chyba obecnie w Łodzi ma zdecydowanie najlepszy stosunek jakości do ceny. Zdecydowanie warto, sprawdzony specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rossia dnia: 31.10.2018 12:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelności, profesjonalizmu i wrażliwości Pana Mecenasa. Wszelkie niejasności i wątpliwości co do sprawy rozwodowej były wyjaśnianie w przystępny i zrozumiały sposób. Wynik sprawy jest dla mnie rewelacyjny - wyłączna wina męża. Bardzo dobry kontakt, ustalanie dogodnych terminów oraz ogromne zaangażowanie w trakcie spotkań jak i w całym okresie prowadzenia sprawy. Mecenas przygotowywał mnie na każde posiedzenie, omawialiśmy pytania. Każde pismo sporządzane było z najwyższą starannością. Stały i ciągły kontakt z mecenasem który nigdy niczego nie obwijał w bawełnę i zawsze znajdował dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alexa Łódź dnia: 30.10.2018 11:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo bardzo zadowolona z usług mecenasa Igora. Sprawa z pozoru wydała się łatwa - pewnie jak każda, jednak już na początku pojawiły się schody bo strona przeciwna robiła trudności. Sprawa zakończyła się moją wygraną jednak strona przeciwna wniosła odwołanie więc troszkę mi zaczeły grać nerwy w ostateczności wygrałam rownież drugą rozprawę za co dziekuje i bardzo serdecznie polecam. Pan mecenas zapewnia najwyższy poziom obsługi prawnej. Wszystkie działania podjęte przez niego w moich sprawach oceniam jako pełen profesjonalizm. Zaangażowanie w każdy aspekt sprawy jest ponadprzeciętne. Pan mecenas informował mnie o postępach i jakie będą następne działania i co będziemy robili. Nigdy nie byłam zaskoczona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 29.10.2018 13:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaangażowanie, wszechstronna fachowa wiedza. Pan mecenas prowadził moją sprawę z zakresu prawa rodzinnego - alimenty oraz władzę rodzicielską. Był zawsze solidnie przygotowany do sprawy. Podoba mi się, że posiada ogromny zapał i widać, że to co robi sprawie mu olbrzymią przyjemność jak mawia wynik, "nakręca " go do dalszego działania. Wynik prowadzonej sprawy jest rewelacyjny. Podobnie jak inni POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 24.10.2018 13:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten człowiek pomógł mi wszelkimi możliwymi sposobami w bardzo trudnej dla mnie chwili. Chyba jedyny znany mi prawnik, który traktuje swój zawód, nie jako sposób na zarobek, a raczej jako pewnego rodzaju misje niesienia pomocy innym. Polecam serdecznie umówić się do niego na wizytę, bo naprawdę ciężko o drugiego takiego człowieka w tym środowisku. Skuteczny i zdolny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rokkok dnia: 24.10.2018 13:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przylanczam się do nich rozmówców. Na mecenasa trafilam omawiając się do jednej ze znanych łódzkich kancelarii. Zaimponowal mi profesjonalizmem oraz umiejętnością przedstawienia rozwiazania problemu. Przygotowywał mnie na kazda rozprawę dzięki czemu nie byłam zaskoczona. Kazda probe ublizenia mi przez męża mecenas ucinal nie pozwolił mi na przekroczenie granic. W jego towarzystwie czułam się bardzo bezpieczna , tak powinna się czuć kazda kobieta u boku swojego adwokata na sali rozpraw. Wynik sprawy wina męża - utrzymana przez sąd okręgowy. Alimenty po 2000 zł na dziecko oraz alimenty 1500 mnie. Jestem przeszczesliwa z tego wyniku a przede wszystkim ze trafiłam na mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katryn dnia: 21.10.2018 23:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Igorem odbywała się na najwyższym poziomie, tak pod kątem merytorycznym, jak i personalnym. Zaangażowanie mecenasa w naszą sprawę było bardzo duże, w szczególności w zakresie ustaleń, komunikatywności oraz wysokiej kultury osobistej, a także przygotować do każdej rozprawy. Pan mecenas jest osobą posiadającą szeroką wiedzę, doświadczenie i niezbędne cechy pozwalające mu bardzo dobrze reprezentować klienta w sądzie. Zawsze jest doskonale przygotowany, zna i pamięta sprawę, cytuje fakty w przeciwieństwie do naszego poprzednika, który z aktami zapoznawał się na korytarzu sądowym. W sądzie jest zaangażowany, opanowany i wykazuje się refleksem oraz zdecydowaniem – nie pozwala się zastraszać, zawsze gdy jest to potrzebne dochodzi do głosu i przedstawia adekwatne argumenty. Do tego jest bardzo kulturalny. Co ważne, nie dąży do przeciągania sprawy, czy eskalacji konfliktu. Szczerze polecam pana Igora każdemu, kto potrzebuje pomocy w zakresie prawnym, a sam z miłą chęcią skorzystam w przyszłości z jego usług, jeżeli będzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Andrzej G. Zgierz dnia: 19.10.2018 14:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam Pana Mecenasa. Sprawa na pozór beznadziejna okazała się całkiem inną, oczywiście została rozstrzygnięta w 100% na moją korzyść. Pełny profesjonalizm, podczas całej sprawy otrzymywałam od Pana Mecenasa tylko rzetelne i realne informacje oraz porady co do postępowania, żadnego bicia piany oraz tworzenia fałszywych obrazów jak to niejednokrotnie bywa i z czym miałam do czynienia przy współpracy z innymi prawnikami. Mecenas przygotowywał mnie przez każdą rozprawą dzięki czemu nie byłam zaskoczona pytań sądu i adwokata strony przeciwnej. Pełne zaangażowanie i życiowe podejście z ludzkim zrozumieniem sytuacji. Nie wierzyłam ale faktycznie można powiedzieć, że Pan Mecenas jest specjalistą od 'beznadziejnie' trudnych praw. Polecam jeszcze raz i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 18.10.2018 22:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik zdecydowanie warty uwagi. Pan mecenas Klimkowski dopiero od niedawna działa na własną rękę przez co z tego co widzę wiele osób obawia się do niego umawiać, a tymczasem moim zdaniem zupełnie niesłusznie... Inni znani mi prawnicy do pięt mu nie dorastają :) Pozdrawiam Serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucjan dnia: 17.10.2018 15:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę śmiało polecić - sama byłam bardzo zadowolona z usług Pana mecenasa. Pan Klimkowski to młody prawnik, ale z olbrzymią wiedzą i świetnym podejściem do klienta. Nigdy z nikim tak miło mi się nie współpracowało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kruszyna dnia: 12.10.2018 13:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to profesjonalista pod każdym względem i w pełnym tego słowa znaczeniu. Bardzo dobry kontakt z Panem Mecenasem w połączeniu z wiedzą i zaangażowaniem to klucz do sukcesu. Polecam za wiedzę, profesjonalizm i dyspozycyjność. Dzięki mecenasowi wygrałem w 100% pieniądze, które mi się należały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Paweł Trójmiasto dnia: 02.10.2018 12:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Klimkowski pomógł mi w sprawie budowy domu. Utknęliśmy na etapie projektu przez nieżyczliwych urzędników, a dzięki temu, że Pan Igor walczył jak lew możemy teraz cieszyć się własnymi czterema kontami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rysiek PŁOCK dnia: 01.10.2018 13:15:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny i bardzo utalentowany prawnik. Współpraca z tym fachowcem to była czysta przyjemność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MaxiKing dnia: 28.09.2018 21:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio, dobrze i konkretnie. Polecam tego prawnika. Otrzymałem właśnie to czego oczekiwałem. Jakby ktoś chciał się umówić do niego na wizytę to podaje numer kontaktowy 600365228
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 27.09.2018 20:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny młody specjalista! - w moim przypadku pójście do Pana Igora Klimkowskiego, pomimo jego młodego wieku jak na tą branże, okazało się być sto razy lepszą opcją niż wybór jakiegoś doświadczonego, drogiego adwokata... Właśnie takich młodych, konkretnych rzeczoznawców jak Pan Klimkowski potrzeba nam dzisiaj w Polsce. Prawnika polecam z czystym sumieniem i sam umówiłbym się do niego najchętniej jeszcze raz gdybym tylko potrzebował porady prawnej. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JJeremi dnia: 26.09.2018 18:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy Pana mecenasa błyskawicznie udało mi się uzyskać pozwolenie na odrolnienie działki i na budowę domu! Inny adwokat u którego byłem wcześniej właściwie mnie zbył, mówiąc, że w moim przypadku nie da się niczego zrobić, a Pan Igor Klimkowski po prostu wziął się uczciwie do roboty i spokojnie wszystko załatwił. Panie Igorze, bardzo dziękuję za Pana zaangażowanie i pomoc! POZDRAWIAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard z Kutna dnia: 24.09.2018 09:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, firma nie zaplacila mi wynagrodzenia za prace i wygrał w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bozena dnia: 20.09.2018 13:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Igor Klimkowski to świetny prawnik - kilka miesięcy temu prowadził dla mnie sprawę o zniesienie współwłasności i to właśnie jego zaangażowaniu i jego umiejętnością zawdzięczam swój sukces. Bardzo serdecznie polecam - jakby ktoś chciał się umówić najlepiej zadzwonić na telefon 600365228
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 20.09.2018 12:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Rzeczowy i konkretny, zna się na rzeczy. Współpraca w sprawie o nabycie spadku super. Dokumenty do sądu przygotowane na najwyższym poziomie. Do tego pan mecenas Klimkowski rozwiewa wątpliwości klientów i odpowiada na wszystkie pytania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 17.09.2018 15:28:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką wdzięcznością mogę polecić usługi mecenasa klimkowskiego. Moje dwie sprawy były prowadzone przez Mecenasa. Muszę przyznać że obie sprawy nie należały do łatwych, ale Mecenas wykazał się pełnym profesjonalizmem i znakomitą wiedzą. Jest to prawdziwy prawnik z powołania. Do sprawy podchodzi bardzo indywidualnie. "Szyje" rozwiązania do konkretnej sprawy. Pisma procesowe sporządza znakomicie. Pilnuję dogłębnie wszystkich terminów. Jest w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym z klientem. Spełnia wszystkie żądania i nie odmówił nigdy pomocy gdy taka się pojawiła. Mimo masy obowiązków i klientów ciągle znakomicie przygotowany i rewelacyjnie reprezentujący podczas rozpraw. Świetny doradca i znakomicie dąży do wygranej. Oczywiście obie prowadzone rozprawy zakończone zwycięstwem. W 100% prawnik godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Marcin S. dnia: 14.09.2018 13:15:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem dobrego prawnika, któr będzie specjalizował się w sprawach z deweloperami , prawie nieruchomości. W moim mieście (toruń) ze względu na małą ilość podobnych spraw próżno szukać adwokata, który będzie umiał wyegzekwować należną karę umowną. Musiałam szukać w większym mieście i tak znalazłam mecenasa Klimkowskiego, który moim zdaniem ma duże doświadczenie w tego typu sprawach i co najważniejsze przy najmniej dla mnie dużą skuteczność. Jestem bardzo zadowolony zarówno z kontaktu z ciągłym mecenasem jak i z przebiegu całej sprawy. Mecenas na sali sądowej wymiata, zawsze jest świetnie przygotowany, przez rozprawami analizował ze mną każdy dokument i przygotowywał mnie na niewygodne pytania. Jego argumenty i dobre przygotowanie spowodowały, że naszą sprawę zakończyłem z bardzo pozytywnym skutkiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Hubert dnia: 11.09.2018 16:58:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał dla mnie zwrot z poliso lokaty oraz przewalutowanie kredytu, pomimo, że prawnicy, u których wcześniej byłam rozłożyli ręce stwierdzając, że z tą sprawą nie da się już nic zrobić. Profesjonalizm i skuteczność. W przeciwieństwie do innych nie czarował mnie i nie obiecywał gruszek na wierzbie. Bardzo dokładnie jak laikowi wyjaśnił co i jak, i jakie są związany z tym szanse i zagrożenia. Z teogo co wiem mecenas ma bardzo dobre opinie w środowisku i jest polecany przez innych prawników, którzy starają się nie brać w mojej ocenie spraw beznadziejnych lub trudnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes, Wrocław dnia: 10.09.2018 23:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pana Igora Klimkowskiego nie wiedząc o nim właściwie nic - tak zupełnie w ciemno. Początkowo bałem się, że zrobiłem głupstwo, bo to dość młody i niezbyt znany prawanik, ale bardzo szybko zobaczyłem, że to człowiek niezwykle pracowity i ambitny, nie bojący się żadnych wyzwań, a co ważniejsze chcący po prostu pomagać ludziom. WYBÓR MECENASA KLIMKOWSKIEGO TO BYŁ STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ! Z jednej strony ciesze się, że miałem okazje współpracować z tak świetnym specjalistą z zakresu prawa cywilnego, a z drugiej jest mi przykro, że ciężko obecnie w Polsce o prawników na choć podobnym poziomie... Ten człowiek naprawdę mi pomógł i wyprowadził z nie lada problemu. Panie Igorze, jeszcze raz Panu dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kajetan Adamiak dnia: 09.09.2018 17:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Mecenas prowadził moją sprawę. Rozmowy były bardzo rzeczowe i konkretne. Zostałem poinformowany rzetelnie o sposobie prowadzenia sprawy oraz o niezbędnych dokumentach, które muszę przygotować aby uniknąć niepotrzebnych rozpraw i dopiero na wezwanie sądu uzupełniać dokumenty. W trakcie zbierania dokumentów mam ciągły kontakt z mecenasem który udziela mi informacji i prowadził za rękę przez ten proces dzieki czemu mogłem się w 100% przegotować – jakie przygotowanie taki efekt. W związku z czym zdecydowanie polecam mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 06.09.2018 16:44:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję mec. Klimkowskiemu za pomoc. Profesjonalne podejście do klienta i do sprawy. Korzystałem z polecenia i polecam dalej każdemu kto ma problem prawny. Moją sprawą mecenas zajął się bardzo szybko. Pozew został skierowany do sądu i wywalczyl dla mnie wszystko co było możliwe.. Przekonałem się że było warto skorzystać z jego pomocy pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwan Wrocław dnia: 04.09.2018 22:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Igor Klimkowski prowadził mój rozwód i jestem bardzo zadowolony. Sprawa była skomplikowana, ale wszystko dobrze się skończyło. Był rozwód z winy mojej żony i nie dostała żadnych alimentów pomimo, iż żądała. Przegrała również przed Sądem apelacyjnym. Do tego poleciłem mecenasa mojej znajomej i jej też wygrał sprawę, była wina jej męża. Chyba wszystko jedno kogo Pan Igor reprezentuje, czy faceta, czy kobietę i tak jest skuteczny. Polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin.Kwin dnia: 03.09.2018 12:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka skuteczność z ogromną profesjonalną wiedzą, kultura osobista, niezwykła charyzmą i empatia mogą i gwarantują sukces. Tak było w naszym - moim przypadku. Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Mecenas godny polecenia. Jeszcze raz dziękuję Panie Mecenasie za pomoc w naprawdę trudnej sprawie, której nikt nie chciał się podjąć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa z Torunia dnia: 02.09.2018 17:36:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa trafiłem z polecenia. Wśród licznych talentów jakie posiada Pan mecenas Igor Klimkowski niepodważalnym jest fakt, że zna się na swoim fachu jak mało kto. Dał się poznać jako osoba waleczna, odważna, konsekwentna, szukająca dla swojego klienta najlepszego rozwiązania, ale też niezwykle opanowana, nie dająca się wyprowadzić z równowagi co czasami nie jest łatwe. Jest też elastyczny, dobierając strategię do potrzeb procesu i oczywiście tego co napisze druga strona pozwu. Profesjonalne i sumienne podejście no i duże zaangażowanie w sprawę. Dla mnie mecenas był nie tylko prawnikiem ale również psychologiem, który pomógł mi przejść ten trudny dla mnie czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek z Piotrkowa Tryb. dnia: 31.08.2018 14:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas godny polecenia. Zaangażowany, aby pomóc i pełen profesjonalizmu. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Hync dnia: 30.08.2018 22:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze rozmowie jestem bardzo pozytywnie nastawiona.Pan wszystko mi wyjaśnił i uspokoił.Porada była fachowa i konkretna.Serdecznie polecam i zaraz dziękuję za rozmowę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2018 12:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Prowadził z sukcesem sprawe rozwodową mojego ś.p. męża, teraz prowadzi sprawę spadkową po nim, bo zli ludzie chcą podwazyc testament na mnie. Nie wyobrażam sobie, żeby ktos inny chodził na te rozprawy i w ogle zajmował się tym wszystkim. Bardzo duża wiedza pana Igora, konkretny specjalita, z nim nie boję się przeciwników w sądzie, zawsze walczy, wiem, że zrobi wszystko by wygrac. POLECAM, umawiajcie się do niego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WiolettaW dnia: 29.08.2018 12:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista jakich mało. Profesjonalne podejście do klienta. Agresywny na na sali rozpraw broniąc interes klienta. Nad wyraz skuteczny. Sąd w 100 procentach podzielił stanowisko mecenasa. Słowa z mowy koncowej Mecenasa stanowiły podstawę uzasadnienia w sprawie. Strona przeciwną nie miała żadnych szans pomimo iż po drugiej stronie był starszy wiekiem adwokat. Druga instancja również wygrana. Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek S. dnia: 28.08.2018 15:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa trafiłem z polecenia swojej partnerki, której mecenas prowadził z sukcesem sprawę. Mecenas na pierwszym spotkaniu zrobił bardzo dobre wrażenie które zostało do samego końca. Mecenas działa sprawnie i terminowo. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Zostałem poinformowany o wszystkich możliwościach i przebiegu sprawy, jako klient czułem się bardzo dobrze. Nie uniknąłem kontaktu z sądem jednakże mecenas przed każdą rozprawą się ze mną spotykał, przygotowywał do rozprawy w tym pytań sądu i strony przeciwnej. Po kilkunastu miesiącach wygrałem wszystko. Polecam. Najlepszy prawnik z jakim miałem do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 25.08.2018 15:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za mecenasem Igorem Klimkowskim stoi bardzo bogata wiedza i doświadczenie. Mi się bardzo miło z nim współpracowało, choć sama sprawa - nieprzyjemna. Na sali sądowej okazał mi naprawdę duże wsparcie i stał za mną murem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 23.08.2018 22:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług mec. Klimkowskiego. W mojej ocenie trudno o lepszego prawnika jeżeli ktoś całym sobą walczy o was nie tylko w pismach, przede wszystkim na sali sądowej i przed druga stroną jak LEW do samego końca. Nie boi się zdania sądu. Odpiera argumenty strony przeciwnej. Jest nieustępliwy. Jeśli zależy komukolwiek na wygranej polecam właśnie pana Klimkowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arczi dnia: 22.08.2018 12:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista z bardzo dobrym podejściem do człowieka,sumiennie i rzeczowo odpowiada na każde pytania,pełne zaangażowanie,naprawdę godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.08.2018 19:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naszą sprawę prowadziło dwóch innych mecenasów z łodzi i warszawy. Nie byliśmy zadowoleni ze współpracy. Zasięgnęliśmy języka w środowisku prawniczym i polecono nam mec Klimkowskiego. Mieliśmy ogromne szczeście trafiając na mec Klimkowskiego. Dzięki niemu wygraliśmy. Specjalista o dużej wiedzy prawniczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr i Ewa dnia: 20.08.2018 17:32:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Trefiłem do niego z polecenia znajomego, któremu mec. Klimkowski prowadził z powodzeniem sprawę o ogłoszenie upadłości. Moja sprawa o podział majątku spadkowego po kilku miesiącach zakończyła się z korzyścią dla mnie. Dzięki niemu nie muszę spłacać pozostałych współwłaścicieli. Bardzo mu za to dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 19.08.2018 11:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalne podejście do klienta. Mecenas szybko pomógł mi przekształcić użytkowanie wieczyste we własność. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 13.08.2018 14:30:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją