Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Aleksandra Grochowska-Rejmaniak Kancelaria Adwokacka Aleksandra Grochowska-Rejmaniak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podlaskie, 15-427 Białystok Lipowa 2
Telefon: Kom. 500258664
Adres e-mail: al.grochowska(małpa)gmail.com
Strona internetowa: bialystok-adwokat.com
NIP:
8252111045
Opis działalności: Kancelaria zajmuje się sprawami cywilnymi, w tym rodzinnymi i gospodarczymi, a także sprawami karnymi. Szczególna specjalizacja w zakresie rozwodów, kontaktów, alimentów oraz postępowań majątkowych - podziałów majątku, działów spadku, zachowku. Słowa kluczowe: adwokat białystok prawnik radca prawny sprawa karna rozwód podział dział alimenty kontakty spadek zachowek zasiedzenie

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 3x 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3368
Data utworzenia profilu: 28.01.2017 19:34:00
Data ostatniej aktualizacji: 16.10.2019 18:03:28 

Opinie o Adwokat Aleksandra Grochowska-Rejmaniak Kancelaria Adwokacka Aleksandra Grochowska-Rejmaniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawę o rozwód i podział majątku. Jest naprawdę jedną z najbardziej kompetentnych osób jakie spotkałam na swoje drodze. W 100% przygotowana do rozprawy, z ogromną wiedzą w sprawach rodzinnych i majątkowych. Zgłaszaliśmy takie wnioski, że adwokat drugiej strony był zaskoczony na każdym kroku a co najważniejsze sędzina nam je uwzględniła i nie dość, że dostałam alimenty na dziecko, to również na siebie, pomimo iż pracuję. Czułam się pewnie i bezpiecznie. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milena dnia: 08.02.2020 14:56:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Dzięki Pani Mecenas udało nam się po ponad dwóch latach walki zasiedzieć działkę, którą nasza rodzina użytkuje od prawie 50 lat. Sprawa była skomplikowana, bo trochę zaniedbaliśmy temat przez pokolenia i okazało się, że część osób, która mogłaby nam pomóc w zeznaniach, już nie żyje. Przeciwnicy i ich pełnomocniczka kombinowali ile się da, kłamali, oczerniali nas, złożyli apelację, ale udało się i tak. Mecenas Grochowska-Rejmaniak była dla nas dużym wsparciem i polecamy ją w sprawach cywilnych każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 16.10.2019 17:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje postępowanie karne dotyczące sprawy papierosowej poprowadzone zostało bez zarzutu i skończyło się zawiasami, a wyglądało naprawdę źle. Udało się też uciec skutecznie przed hipotekami na majątku. Adwokat przyjemna, ale też rzeczowa i kompetentna. Angażowała się na każdym etapie, nie olewała sprawy, przynajmniej wiedziałam za co płacę. Do karnych spraw godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 06.02.2019 19:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat została mi polecana przez znajomego do mojej sprawy karnej. Jego sprawa o przemyt monet zakończyła się umorzeniem przed sądem. U mnie temat był poważniejszy, zostałem aresztowany na 3 miesiące, mogło skończyć się dla mnie zrójnowaniem życia. Postępowanie prokuratorskie trwało ponad rok, ale ostatecznie zakończyło się umorzeniem i w ogóle sprawa nie została do sądu wysłana. Rzadko wystawiam opinię ale jestem na prawdę zadowolony. Kontakt ze mną i z moją rodziną przez telefon, smsy, maila, odpisuje, dba i uczciwie mówi co może. Nie obiecywała mi, że z aresztu wyjdę do 3 dniach jak zrobił to inny mecenas który ostatecznie nie zrobił nic i zwracał mi pieniądze. Najpierw ustaliliśmy linię obrony, prowadziliśmy rozmowy a potem dopiero wyjaśnienia i chyba to był krok do sukcesu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 03.11.2018 12:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Grochowska jest niezwykle twardym zawodnikiem, nie boi się niczego, reaguje błyskawicznie i ratuje z prawdziwych opresji, przy tym jest pewna tego co robi i świetnie zna przepisy, w świecie przepisów, klauzul i paragrafów porusza się jak ryba w wodzie. Pełnomocnik mojego oponenta choć bardzo się starał i kombinował nie miał z Panią Mecenas najmniejszych szans. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 24.07.2018 11:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód, w tym też walka o dziecko zakończona sukcesem, jak widać nie zawsze dziecko musi być z matką, zwłaszcza gdy ta jest alkoholiczką. Było nieszybko i ciężej niż sobie to wyobrażałem, dużo emocji i stresu, ale efekt więcej niż zadowalający. Teraz czas na podział majątku, oby nie było gorzej. Mecenas Grochowska okazała się jak na razie godna poleceń, przygotowana do spraw, odważna i co dla mnie ważne nie wysyłała ze mną na sprawy miliona zastępców. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: henryk dnia: 07.11.2017 19:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas poprowadziła 2 sprawy spadkowe w mojej rodzinie – o dział spadku i o zachowek. Jestem bardzo zadowolona. Jest młoda i z energią, nie daje sobie wejść na głowę na sprawie, dba o swojego klienta, wysłuchuje i co ważne nie zapomina tego co jej się powiedziało, ani nie zaniedbuje sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 03.07.2017 22:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skutecznie przeprowadzona rozdzielczość majątkowa z datą wsteczną i rozwód z winy mojego ex, który wyprowadził większość naszego majątku. Opłaciło się walczyć o swoje. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 17.04.2017 13:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra, rzetelna adwokatka, nie zdziera, przykłada się do spraw, tłumaczy wszystko krok po kroku. Dobry kontakt osobisty a nie przez stado aplikantów. Jestem zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 12.02.2017 14:42:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła zarówno moją sprawę rozwodową, jak i o podział majątku. Obie sprawy zostały przeprowadzone w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny i skuteczny. Dzięki zaangażowaniu Pani Mecenas, jej niezwykłej wiedzy i waleczności w sądzie, obie sprawy przy całej swojej zawiłości i beznadziejności jak się początkowo wydawało, zakończyły się dla mnie niezwykle szybko i korzystnie. Chciałabym na łamach tej strony ogromnie podziękować Pani Mecenas za pomoc jaką otrzymałam, za wsparcie na sali sądowej, za siłę i zaangażowanie w walce o majątek dla mnie i moich dzieci oraz za uczciwość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz D. dnia: 28.01.2017 19:56:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją