Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna

Zawód: Adwokat 
Adres: Podlaskie, 15-889 Białystok Brukowa 9/2
Telefon: 857420706 Kom. 605-606-136 Fax: 857420706
Adres e-mail: kzdasiuk(małpa)op.pl
Strona internetowa: https://katarzynazdasiukpiaseczna.com/
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, radca prawny, pisanie pism, prawo cywilne, prawo karne, prawo gospodarcze, prawo pracy, prawo rodzinne

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 11x 11x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 18422
Data utworzenia profilu: 04.03.2010 17:00:35
Data ostatniej aktualizacji: 16.09.2019 10:10:33 

Opinie o adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, wszechstronna wiedza prawnicza, dobre przygotowanie do sprawy Pani mecenas. Miałem przyjemność współpracować z Panią mecenas w sprawie o podział majątku. Według mnie nie ma lepszego i bardziej kompetentnego adwokata w tej dziedzinie. Pani mecenas potrafi dbać o interesy klienta . Rekomenduje Panią Mecenas
Opinia dodana przez: Klient dnia: 01.02.2022 12:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat moi rodzice, później ja ubezpieczamy budynki i gospodarstwo rolne w PZU. W tym roku wskutek obfitych opadów śniegu uległ zawaleniu dach stodoły. Zgłosiłam szkodę do PZU i po dwóch tygodniach otrzymałam pismo odmowne przyznania odszkodowania. Motywowano tym, że w miejscowości, w którym znajduje się gospodarstwo, było za małe "obciążenie śniegiem". Udałam się po pomoc prawną do Kancelarii Adwokackiej p. adw. Katarzyny Zdasiuk-Piasecznej. Dzięki pomocy pani mecenas odszkodowanie z PZU otrzymałam w zadawalającej wysokości.Polecam wszystkim Kancelarię p. mecenas. Wysokiej klasy profesjonalna i kompetentna pomoc i bardzo miła obsługa. Elżbieta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta. dnia: 01.06.2021 15:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna Zdasiuk to profesjonalizm w czystej postaci, rzetelność, ogromna wiedza i doświadczenie, a także niebywała intuicja zawodowa, które pozwoliły pewnie wygrać opiekę nad dziećmi. Podczas rozpraw celnie obnażała prawdziwe intencje strony przeciwnej. Przy tym jest to osoba, która tak po ludzku wspiera, zawsze służy radą, nie tylko otacza profesjonalną opieką ale też obiektywnie, jak przyjaciel, pomoże lepiej zrozumieć całą sytuację. Jestem przekonana, że to najlepszy adwokat, z którego pomocy mogłam skorzystać. Z całego serca wszystkim polecam Panią adwokat Katarzynę Zdasiuk jako profesjonalistę i dobrego człowieka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 24.11.2020 23:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest naprawdę kochana A przede wszystkim skuteczna. Wygrała wszystkie moje sprawy rodzinne o podwyższenie alimentów od byłego męża. Dystyngowana, spokojna, ale atakuje znienacka i celnie. Ukryty tygrys,przyczajony smok! Merytoryczna,elegancka i stawia na swoim. Polecam i podziwiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Cichosz dnia: 24.06.2020 06:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zacznę od tego, że jestem ojcem trójki dzieci. Moją sprawę rozwodową i sprawę opieki nad dziećmi, prowadziła pani Katarzyna. Przed rozpoczęciem procesu rozwodowego, rozmawiałem z kilkoma adwokatami. Kiedy tylko wspominałem o tym, że chcę żeby dzieci po rozwodzie zamieszkały ze mną, wszyscy adwokaci zdecydowanie twierdzili, że to w Polsce nieosiągalne. Aż trafiłem do p. Katarzyny Zdasiuk-Piasecznej. I co się stało... ???? OKAZAŁO SIĘ, ŻE W POLSCE OJCOWIE TEŻ MOGĄ PO ROZWODZIE WYCHOWYWAĆ DZIECI!!!!!! Wyrokiem sądu (prawomocnym), dzieci mieszkają ze mną. Opinie, które wystawili inne osoby korzystające z usług p. macenas, nie są wyssane z palca. Na sali sądowej p. Katarzyna nie daje się zagonić w kozi róg. Jest spostrzegawcza i czujna. Na cwane techniki pełnomocnika strony przeciwnej, reaguje trafnymi kontrami, a co ciekawe, używając trafionych argumentów i prawdziwych faktów ( a to bardzo ważne, bo sąd po prostu to wyczuwa). Jeżeli zadaje pytanie, to nie odpuści, dopóki nie wyciągnie odpowiedzi zgodnej z prawdą (a świadkowie i strony często kłamią, albo przeinaczają rzeczywistość). W kancelarii podchodzi do sprawy bardzo profesjocnalne i na chłodno (zainteresowani często są pod wpłwem emocji nie zawsze racjonalnie oceniają sytuacje). Może to niektórych zaskakiwać i lekko zniechęcać (niektórzy oczekują od adwokata roli spowiednika i terapeuty). Ale finalnie bardzo się to docenia, bo stawia to człowieka na równe nogi. Jeden minus, to ta powaga p. Katarzyny... Bo jak się już uśmiechnie, to aż człowiekowi serce topnieje......:) Pozdrawiam Pani Kasiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 13.09.2019 21:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z całą odpowiedzialnością polecam usługi adwokackie świadczone przez p.mecenas Katarzynę Zdasiuk-Piaseczną. Jest bardzo profesjonalnym,kompetentnym i życzliwym adwokatem , zawsze perfekcyjnie przygotowana na rozprawę.Pani Kasia prowadziła kilka moich spraw i wszystkie zakończyły się moją wygraną.Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny za Jej zaangażowanie w sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 11.06.2019 07:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo pozytywnie zaskoczyla mnie skrupulatnym i fachowym przygotowaniem do kazdej rozprawy,inteligentna i bardzo elokwentna na sali sadowej.Mam porownanie ,poniewaz wczesniej korzystalam z uslug trzech innych mecenasow.Polecam uslugi pani mecenas,moja sprawa wygrana.Zaluje ze wczesniej nie byla moim adwokatem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa dnia: 27.05.2019 15:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Mecenas.Jest rzeczowa, dokładna, słowna. Kiedy trzeba potrafi postawić do pionu i zmotywować do walki. Nigdy się nie poddaje. Profesjonalizm na najwyższym poziomie, a co najważniejsze liczy się dla niej człowiek. Jest nie tylko świetnym adwokatem, ale też często pełni rolę psychologa-terapeuty dla swoich klientek. Moim zdaniem, najlepsza Pani Mecenas w Białymstoku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 19.02.2019 01:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła naszej firmie odzyskać należność od nieuczciwego kontrahenta, którą uważaliśmy już za nieściągalną. Wszelkie ponaglenia nie pomagały. Wystarczyło jedno pismo z Kancelarii i pieniądze wpłynęły na konto. Profesjonalizm i skuteczność godne polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 21.08.2018 12:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecę z całą odpowiedzialnością. Konkretna, rzeczowa, słowna, dokładna. Skrupulatnie przygotowuje się do rozprawy. Jest również świetnym terapeutą, umie swojego klienta postawić na nogi, dodać odwagi i zagrzać do walki. Zawsze znajdzie jakieś wyjście z każdej sytuacji (nawet jak wygląda to beznadziejnie). Bardzo mi pomogła i cieszę się, że Opatrzność Boża postawiła Panią Kasię na mojej drodze. Anna z Białegostoku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 09.07.2018 13:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas rozpoznaje sprawę rzeczowo przygotowuje się na sali sądowej świeci przykładem i wybitną wiedzą nie boi się wyzwań posiadając odpowiednią wiedzę potrafi zaatakować stronę przeciwną a nawet sąd jeśli chodzi o koszta usługa Pani mecenas jest warta każdych pieniędzy co nie zmienia faktu że nie zostaniecie obdarci ze skóry Gorąco polecam u pani Zdasiuk-Piasecznej macie największe szanse na pozytywne zakończenie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: romel1979 dnia: 03.03.2016 18:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją trudną sprawę w Sądzie Apelacyjnym poprowadził pan Mecenas Mikołaj Zdasiuk z kancelarii pani Mecenas Katarzyny Zdasiuk-Piasecznej,dosłownie zmiażdżył przeciwników na rozprawie swoją niesamowitą wiedzą ,profesjonalizmem ,niezwykle skrupulatną znajomością kodeksu i oczywiście wygrał sprawę.Jestem pod wrażeniem przygotowania do sprawy przez pana Mecenasa i niesamowicie zadowolona z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 18.09.2013 15:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco i z całego serca polecam kancelarie pani mecenas Katarzyna zdasiuk Piaseczna wszystkim osobom w kraju i poza granicami kraju tak profesjonalnego adwokata nie znajdziecie i nawet nie szukajcie wspaniały kontakt chociaż przebywam poza granica kraju wszystko co się dzieje i jak postępuje sprawa informowany byłem na bieżąco wszyscy którzy czytają te opinie i szukają najlepszego adwokata nie muszą wiecej szukać poprostu chwycie za telefon i umowcie się na wizytę To nie jest reklama tej kancelarii to jest najszczersza prawda sami zobaczycie Pani mecenas jest nie tylko adwokatem jest twoim najlepszym przyjacielem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek z Chicago dnia: 04.06.2013 07:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie ojcom, których prawa nie są respektowane. Pani Mecenas rzeczowo podchodzi do konfliktu małżonków, chłodno ocenia sytuację i jasno stawia sprawy. Celnością pytań postawionych na sali sądowej jest w stanie rozgromić w pył stronę przeciwną. Egzekwuje prawa klienta z olbrzymią klasą i zaangażowaniem zaś Jej przygotowanie do sprawy sprawia, że nie ma dla Niej zadań przegranych. Polecam szczególnie w sprawach nie do wygrania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2013 17:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mec. Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna wygrała moją sprawę rozwodową i o eksmisję w Sądzie Cywilnym, a następnie w Sądzie Apelacyjnym w Białymstoku. Przez wiele lat mówiono mi, że to jest niemożliwe natomiast Pani Adwokat udowodniła, że prawda zwyciężyła. Posiada duże doświadczenie i obszerną wiedzę, rzetelnie przygotowująca się do sprawy. Po raz kolejny zaufałam Pani Mecenas i reprezentuje mnie przy podziale majątku. Polecam Jolanta Ż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Ż. dnia: 06.05.2013 14:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra...polecam :D
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazek dnia: 19.04.2013 13:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat będziemy polecać wszystkim potrzebującym. Młoda, konkretna, przewidująca, obyta w temacie prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misisinka dnia: 23.03.2013 13:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna to przykład uczciwości i kompetencji w świecie prawników. Rzeczowa, starannie przygotowująca się do każdej sprawy, z wszechstronną wiedzą prawniczą. Błyskotliwy i analityczny umysł, sprawia ze żadne sytuacje na sali sądowej nie są w stanie jej zaskoczyć.Jest brylantem w palestrze adwokackiej. Jeśli kiedykolwiek jeszcze, miałbym powierzyć reprezentowanie mnie lub moich bliskich na sali sądowej, to tylko Pani adwokat Katarzynie Zdasiuk-Piasecznej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirosław Chełstowski dnia: 31.12.2012 12:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia wygrała mają sprawę rozwodową w Sądzie Apelacyjnym w Białymstoku, podczas gdy inni twierdzili, że to praktycznie niemożliwe lub nie chcieli się wogóle podjąć. Konkretna, rzeczowa, słowna, dokładna, ma doświadczenie i dużą wiedzę. W przeciwieństwie do mojego poprzedniego prawnika Pani Kasia skrupulatnie przygotowała się do sprawy. Znowu wierzę,że istnieją sprawiedliwe sądy i rzetelni prawnicy. Polecam w 100%. Joanna z Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna D. dnia: 15.05.2012 19:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, uczciwa, świetnie przygotowana. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 06.04.2012 12:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna,rzetelna i naprawde skuteczna,polecam wszystkim szukajacym dobrego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elzbieta dnia: 17.03.2012 13:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat korzystam z usług pani adwokat. Poświęca dużo czasu na dogłębne rozpoznanie sprawy. Ma duże doświadczenie zawodowe i zawsze można liczyć na jej fachową pomoc. Jednym słowem pani adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna to doskanała profesjonalistka i polecam wszystkim jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 16.12.2011 11:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna, rzetelna i co najważniejsze skuteczna. Polecam wszystkim tym, którzy potrzebują dobrego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 02.11.2011 19:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna, w sądzie walczy jak lew a przy tym - z tego co się zorientowałem - przystępna cenowo; jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 25.02.2011 21:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie, profesjonalnie i skutecznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 24.01.2011 17:53:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją