Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna

Zawód: Adwokat 
Adres: Podlaskie, 15-889 Białystok Brukowa 9/2
Telefon: 857420706 Kom. 605-606-136 Fax: 857420706
Adres e-mail: kzdasiuk(małpa)op.pl
Strona internetowa: https://katarzynazdasiukpiaseczna.com/
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, radca prawny, pisanie pism, prawo cywilne, prawo karne, prawo gospodarcze, prawo pracy, prawo rodzinne

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 10x 10x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 17519
Data utworzenia profilu: 04.03.2010 17:00:35
Data ostatniej aktualizacji: 16.09.2019 10:10:33 

Opinie o adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest naprawdę kochana A przede wszystkim skuteczna. Wygrała wszystkie moje sprawy rodzinne o podwyższenie alimentów od byłego męża. Dystyngowana, spokojna, ale atakuje znienacka i celnie. Ukryty tygrys,przyczajony smok! Merytoryczna,elegancka i stawia na swoim. Polecam i podziwiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Cichosz dnia: 24.06.2020 06:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zacznę od tego, że jestem ojcem trójki dzieci. Moją sprawę rozwodową i sprawę opieki nad dziećmi, prowadziła pani Katarzyna. Przed rozpoczęciem procesu rozwodowego, rozmawiałem z kilkoma adwokatami. Kiedy tylko wspominałem o tym, że chcę żeby dzieci po rozwodzie zamieszkały ze mną, wszyscy adwokaci zdecydowanie twierdzili, że to w Polsce nieosiągalne. Aż trafiłem do p. Katarzyny Zdasiuk-Piasecznej. I co się stało... ???? OKAZAŁO SIĘ, ŻE W POLSCE OJCOWIE TEŻ MOGĄ PO ROZWODZIE WYCHOWYWAĆ DZIECI!!!!!! Wyrokiem sądu (prawomocnym), dzieci mieszkają ze mną. Opinie, które wystawili inne osoby korzystające z usług p. macenas, nie są wyssane z palca. Na sali sądowej p. Katarzyna nie daje się zagonić w kozi róg. Jest spostrzegawcza i czujna. Na cwane techniki pełnomocnika strony przeciwnej, reaguje trafnymi kontrami, a co ciekawe, używając trafionych argumentów i prawdziwych faktów ( a to bardzo ważne, bo sąd po prostu to wyczuwa). Jeżeli zadaje pytanie, to nie odpuści, dopóki nie wyciągnie odpowiedzi zgodnej z prawdą (a świadkowie i strony często kłamią, albo przeinaczają rzeczywistość). W kancelarii podchodzi do sprawy bardzo profesjocnalne i na chłodno (zainteresowani często są pod wpłwem emocji nie zawsze racjonalnie oceniają sytuacje). Może to niektórych zaskakiwać i lekko zniechęcać (niektórzy oczekują od adwokata roli spowiednika i terapeuty). Ale finalnie bardzo się to docenia, bo stawia to człowieka na równe nogi. Jeden minus, to ta powaga p. Katarzyny... Bo jak się już uśmiechnie, to aż człowiekowi serce topnieje......:) Pozdrawiam Pani Kasiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 13.09.2019 21:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z całą odpowiedzialnością polecam usługi adwokackie świadczone przez p.mecenas Katarzynę Zdasiuk-Piaseczną. Jest bardzo profesjonalnym,kompetentnym i życzliwym adwokatem , zawsze perfekcyjnie przygotowana na rozprawę.Pani Kasia prowadziła kilka moich spraw i wszystkie zakończyły się moją wygraną.Jestem bardzo zadowolony i wdzięczny za Jej zaangażowanie w sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 11.06.2019 07:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo pozytywnie zaskoczyla mnie skrupulatnym i fachowym przygotowaniem do kazdej rozprawy,inteligentna i bardzo elokwentna na sali sadowej.Mam porownanie ,poniewaz wczesniej korzystalam z uslug trzech innych mecenasow.Polecam uslugi pani mecenas,moja sprawa wygrana.Zaluje ze wczesniej nie byla moim adwokatem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa dnia: 27.05.2019 15:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Mecenas.Jest rzeczowa, dokładna, słowna. Kiedy trzeba potrafi postawić do pionu i zmotywować do walki. Nigdy się nie poddaje. Profesjonalizm na najwyższym poziomie, a co najważniejsze liczy się dla niej człowiek. Jest nie tylko świetnym adwokatem, ale też często pełni rolę psychologa-terapeuty dla swoich klientek. Moim zdaniem, najlepsza Pani Mecenas w Białymstoku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 19.02.2019 01:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła naszej firmie odzyskać należność od nieuczciwego kontrahenta, którą uważaliśmy już za nieściągalną. Wszelkie ponaglenia nie pomagały. Wystarczyło jedno pismo z Kancelarii i pieniądze wpłynęły na konto. Profesjonalizm i skuteczność godne polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 21.08.2018 12:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas polecę z całą odpowiedzialnością. Konkretna, rzeczowa, słowna, dokładna. Skrupulatnie przygotowuje się do rozprawy. Jest również świetnym terapeutą, umie swojego klienta postawić na nogi, dodać odwagi i zagrzać do walki. Zawsze znajdzie jakieś wyjście z każdej sytuacji (nawet jak wygląda to beznadziejnie). Bardzo mi pomogła i cieszę się, że Opatrzność Boża postawiła Panią Kasię na mojej drodze. Anna z Białegostoku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 09.07.2018 13:29:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas rozpoznaje sprawę rzeczowo przygotowuje się na sali sądowej świeci przykładem i wybitną wiedzą nie boi się wyzwań posiadając odpowiednią wiedzę potrafi zaatakować stronę przeciwną a nawet sąd jeśli chodzi o koszta usługa Pani mecenas jest warta każdych pieniędzy co nie zmienia faktu że nie zostaniecie obdarci ze skóry Gorąco polecam u pani Zdasiuk-Piasecznej macie największe szanse na pozytywne zakończenie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: romel1979 dnia: 03.03.2016 18:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją trudną sprawę w Sądzie Apelacyjnym poprowadził pan Mecenas Mikołaj Zdasiuk z kancelarii pani Mecenas Katarzyny Zdasiuk-Piasecznej,dosłownie zmiażdżył przeciwników na rozprawie swoją niesamowitą wiedzą ,profesjonalizmem ,niezwykle skrupulatną znajomością kodeksu i oczywiście wygrał sprawę.Jestem pod wrażeniem przygotowania do sprawy przez pana Mecenasa i niesamowicie zadowolona z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 18.09.2013 15:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco i z całego serca polecam kancelarie pani mecenas Katarzyna zdasiuk Piaseczna wszystkim osobom w kraju i poza granicami kraju tak profesjonalnego adwokata nie znajdziecie i nawet nie szukajcie wspaniały kontakt chociaż przebywam poza granica kraju wszystko co się dzieje i jak postępuje sprawa informowany byłem na bieżąco wszyscy którzy czytają te opinie i szukają najlepszego adwokata nie muszą wiecej szukać poprostu chwycie za telefon i umowcie się na wizytę To nie jest reklama tej kancelarii to jest najszczersza prawda sami zobaczycie Pani mecenas jest nie tylko adwokatem jest twoim najlepszym przyjacielem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek z Chicago dnia: 04.06.2013 07:34:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczególnie ojcom, których prawa nie są respektowane. Pani Mecenas rzeczowo podchodzi do konfliktu małżonków, chłodno ocenia sytuację i jasno stawia sprawy. Celnością pytań postawionych na sali sądowej jest w stanie rozgromić w pył stronę przeciwną. Egzekwuje prawa klienta z olbrzymią klasą i zaangażowaniem zaś Jej przygotowanie do sprawy sprawia, że nie ma dla Niej zadań przegranych. Polecam szczególnie w sprawach nie do wygrania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 19.05.2013 17:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mec. Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna wygrała moją sprawę rozwodową i o eksmisję w Sądzie Cywilnym, a następnie w Sądzie Apelacyjnym w Białymstoku. Przez wiele lat mówiono mi, że to jest niemożliwe natomiast Pani Adwokat udowodniła, że prawda zwyciężyła. Posiada duże doświadczenie i obszerną wiedzę, rzetelnie przygotowująca się do sprawy. Po raz kolejny zaufałam Pani Mecenas i reprezentuje mnie przy podziale majątku. Polecam Jolanta Ż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Ż. dnia: 06.05.2013 14:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra...polecam :D
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazek dnia: 19.04.2013 13:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat będziemy polecać wszystkim potrzebującym. Młoda, konkretna, przewidująca, obyta w temacie prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: misisinka dnia: 23.03.2013 13:36:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Katarzyna to przykład uczciwości i kompetencji w świecie prawników. Rzeczowa, starannie przygotowująca się do każdej sprawy, z wszechstronną wiedzą prawniczą. Błyskotliwy i analityczny umysł, sprawia ze żadne sytuacje na sali sądowej nie są w stanie jej zaskoczyć.Jest brylantem w palestrze adwokackiej. Jeśli kiedykolwiek jeszcze, miałbym powierzyć reprezentowanie mnie lub moich bliskich na sali sądowej, to tylko Pani adwokat Katarzynie Zdasiuk-Piasecznej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirosław Chełstowski dnia: 31.12.2012 12:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia wygrała mają sprawę rozwodową w Sądzie Apelacyjnym w Białymstoku, podczas gdy inni twierdzili, że to praktycznie niemożliwe lub nie chcieli się wogóle podjąć. Konkretna, rzeczowa, słowna, dokładna, ma doświadczenie i dużą wiedzę. W przeciwieństwie do mojego poprzedniego prawnika Pani Kasia skrupulatnie przygotowała się do sprawy. Znowu wierzę,że istnieją sprawiedliwe sądy i rzetelni prawnicy. Polecam w 100%. Joanna z Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna D. dnia: 15.05.2012 19:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, uczciwa, świetnie przygotowana. Serdecznie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 06.04.2012 12:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna,rzetelna i naprawde skuteczna,polecam wszystkim szukajacym dobrego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elzbieta dnia: 17.03.2012 13:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat korzystam z usług pani adwokat. Poświęca dużo czasu na dogłębne rozpoznanie sprawy. Ma duże doświadczenie zawodowe i zawsze można liczyć na jej fachową pomoc. Jednym słowem pani adwokat Katarzyna Zdasiuk-Piaseczna to doskanała profesjonalistka i polecam wszystkim jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 16.12.2011 11:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna, rzetelna i co najważniejsze skuteczna. Polecam wszystkim tym, którzy potrzebują dobrego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 02.11.2011 19:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna, w sądzie walczy jak lew a przy tym - z tego co się zorientowałem - przystępna cenowo; jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 25.02.2011 21:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie, profesjonalnie i skutecznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 24.01.2011 17:53:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją