Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fachmistrz.pl

Zawód: naprawa urządzeń Ślusarz 
Adres: Mazowieckie, 00-342 Warszawa Topiel 23
Telefon: 525219219 Kom. +48 603 289 363
Adres e-mail: biuro(małpa)fachmistrz.pl
Strona internetowa: http://www.fachmistrz.pl/
NIP:
521-367-27-08
Opis działalności: Fachmistrz.pl to platforma, na której znajdą najlepszą Państwo fachową pomoc w wypadku nagłej awarii. Pracują dla nas najlepsi specjaliści na terenie całego kraju - ślusarze, elektrycy, hydraulicy. Słowa kluczowe: ślusarze Poznań, ślusarze Wrocław, ślusarze Łódź, elektryk Poznań, elektryk Wrocław, elektryk Łódź, ślusarze, elektryk

Ocena: 33% pozytywna 3x 6x

Jakość usług: 37% wysoka 3x 5x
Terminowość: 42% bez zastrzeżeń 3x 4x
Ceny usług: 0% niskie 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3539
Data utworzenia profilu: 11.01.2016 14:35:43
Data ostatniej aktualizacji: 03.09.2019 09:33:48 

Opinie o Fachmistrz.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa zrealizowana następnego dnia po moim telefonie w przyzwoitej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zenek dnia: 25.08.2020 14:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie naprawiona zmywarka. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 27.07.2020 14:12:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, drogo i bez pojęcia. Zniszczyli mi płytki w domu, nie wykonali pracy.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 18.07.2020 22:27:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec przychodził do kuchenki gazowo-elektrycznej 2 miesiące żeby naprawić zegar elektryczny.Trzeba było składać reklamację.Po 2 miesiącach jak przyszedł to naprawił 20 min.Nie polecam tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 28.07.2019 09:09:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kuchenka mikrofalowa która miała byc naprawiona w max 2 tygodnie oddana po ponad 2 miesiącach mimo wielokrotnych kontaktow z tzw. biurem i mało co oparciem sprawy o kancelarie prawną. Brak kontaktu , informacji co dzieje sie ze sprzętem itp.Podejrzewam,że jest to firma szyld ktora poprostu zbiera tylko zamowienia i przekazuje je za prowizją do osob w danym mieście .Poza tym ma klienta w szerokiej pogardzie niby rozważając zgloszona reklamacje bez kontaktu ze strony firmy a tak naprawdę samemu trzeba sie do nich dobijąc co nic nie zmienia . Jak musicie coś naprawiac znajdzie bezpośrednio fachowca bez pośrednictwa wtedy wiecie od kogo i co wymagać
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wrocław/Piotr dnia: 07.12.2018 14:38:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo i brak wiedzy. Dokonali czyszczenia zaworu w zmywarce, taki element się wymienia a nie czyści, następnie wymienili sprawny automat na drugi. Zmywarka nadal nie działała, nie odbierali telefonu, zapłaciłam prawie 400 PLN, i zmywarka nadal nie działała. Nie było z kim rozmawiać. Omijajcie dalekim łukiem tą firmą.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zmywarki
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2018 21:06:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zlecenie 20170712/017 Warszawa piekarnik samsung po pobraniu 150 zaliczki serwisant zrezygnował z naprawy, pisząc sms ,że mam sam sobie kupić części , które przy demontażu zepsuł a nie znalazł zamienników. reklamacja została odrzucona, zaliczka przepadła , sprzęt naprawiałem sam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Artur Hofmann dnia: 22.07.2017 09:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak zastrzeżeń. Przyszedł pan, naprawił, działa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 23.03.2017 11:06:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec Jan Cebulak Naprawa lodówki. Brak kompetencji i wiedzy na temat naprawianego sprzętu. dwa tygodnie czekania, by dowiedzieć się, że lodówka nie zostanie naprawiona z braku części. Odradzam firmę i jej 'fachowców'.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: Rodmir dnia: 12.01.2017 13:10:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją