Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

U Wioli-Barber. Wioletta Falkowska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 07-100 Węgrów kard. Wyszyńskiego 1 /1
Telefon: 257925407 Kom. 506095842
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja brody , strzyżenie, , farbowanie, keratynowe przedłużenie wlosow,keratynowe prostowanie włosów

Ocena: 96% pozytywna 48x 2x

Jakość usług: 97% wysoka 46x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x 1x
Ceny usług: 97% niskie 33x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 50
Ilość odsłon profilu firmy: 8154
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2019-08-14 07:05:02 

Opinie o U Wioli-Barber. Wioletta Falkowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie pelen profesjonalizm ,jakosc usług wysoka , nigdy jeszcze nie wyszlam z tego salonu niezadowolona.Polecam kazdemu na Warszawie.Warto pojechac do miasta Wegrow bo to ciche spokojne miasteczko , a wizyta u pani Wioli w Salonie to wisienka na torcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-09-25 08:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Strzyżenie męskie bez zastrzeżeń, serdecznie polecam dziewczyny z Salonu Urody Wiola.Do której bym nie usiadł jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prezes dnia: 2017-03-05 21:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ombre śliczne dziękuję salon urody wiola jest w farbowaniu idealnym miejscem do polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-09 22:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM MEGA ZADOWOLONA Z ODBARWIANIA WŁOSÓW , SZACUNEK.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-25 14:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od dłuższego czasu chodzę do tego salonu i zawsze jestem zadowlona - zmiana miejsca wyszła na lepsze, jest przytulnie a klimat pozostał. Jednak najważniejsza jest moja fryzjerka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-29 15:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja blond.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-28 15:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SALONU, MIAŁAM OKROPNY BRUDNY BALEJAZ PŁAKAC MI SIĘ CHCIAŁO.zAPROPONOWANO MI SALON URODY WIOLA , WESZŁAM POWIEDZIAŁAM JAKIEGO OCZEKUJE KOLORU I MAM!!!!!!!!!! POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM SALON U WIOLI, DZIEWCZYNY WSZYSTKO ROBIĄ RAZEM KONSULTUJĄ NAJDROBNIEJSZE SZCZEGÓŁY , ZROBIŁY CUDA Z MOICH WŁOSÓW.WYSZŁAM MEGA ZADOWOLONA MAM PERŁOWY BLOND.A CO DO UCZENNIC W SALONIE BYŁY , ZWINNE MIŁE , CWICZYŁY NA GŁÓWKACH.Bzdura ze na klientach.Polecam 1000% salon u Wioli!!!!! pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brygida Dym dnia: 2015-05-13 22:47:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w salonie urody Wiola jest tylko dwie uczennice i nigdy nie pracują na glowach klientow, uczen uczy się personel na bieżąco szkolony, super strzyzenie mam na swojej głowie właśnie dzięki dziewczynom salonu urody wiola polecam..szybko...milo i na dobrych produktach streylnie brzytwa przy kazdym kliencue odkazana..strzyżenie 17-15zl.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-05 23:33:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za fany masaż. Przyszłam tutaj z moim narzeczonym. Zabieg wykonany naprawdę delikatnie. Dla mnie to coś wspaniałego. Już dawno nie czułam się tak zrelaksowana i odprężona. Obsługa jest naprawdę znakomita i serdeczna. Celina
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Celina Kuć dnia: 2015-04-15 10:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas spędzony w salonie to super wypoczynek, bardzo podoba mi się atmosfera panująca w salonie. Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek Kłoś dnia: 2015-03-13 09:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, dziś byłam klientką z polecenia 1 raz w tym salonie.Jestem bardzo , mega zadowolona.Miałam okropnie brzydki żólty blond zrobiony przez moją fryzjerkę w Sokołowie.Poleciła mnie Basia ktora ma u nas sklep odzieżowy do Pani Wioli i bingo!!!! kolor jaki uzyskalam wychodząc z salonu urody Wiola jest rewelacyjnny.Piekny blond beżowy.Robiły mi go dwie siostry Wiola i Marzena.Zgrana załoga.Konsultowały wszystko razem zgodnie , rozrabiały farbe przy mnie na salonie nie gdzies z tyłu na zaplecu jak u większosci. Kawka podana w białych eleganckich filizankach z logo firmy , orzeszki.Czułam się dopieszczona na maxa usługa , zaangażowaniem. Polecam Każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KiNKA dnia: 2015-03-11 22:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam klientką Akademii Urody Do salonu u Wioli trafiłam dzięki mojej teściowej. Fryzurę ślubną wykonała mi p. Wioleta- jestem zachwycona! Profesjonalne podejście do klienta, miła atmosfera, pani fryzjerka sama mi zaproponowała fryzurę, pokazała zdjęcia, doradziła, naprawdę warto:) K- p. Marzena również profesjonalistka, makijaż ślubny, który mi wykonała bardzo trwały, podobał się mi jaki i gościom. Krótko mówiąc bardzo polecam ten salon, również ze względu na niewygórowane ceny wykonywanych usług. Pozdrawiam pracowników salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Ryn dnia: 2015-03-05 19:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone w salonie są na wysokim poziomie.Polecam p Wiole,wystarczy dobrze wysuszyć włosy a same ułożą się a szczegół tkwi w bardzo dobrym strzyzeniu.Salon bardzo schludny, pracownicy dbają o porządek, atmosfera przesympatyczna.Polecam wymagającym Klientom.:-) Małgorzata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Piezech dnia: 2015-02-19 12:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego salonu chodzę od paru lat! Nie wyobrażam obie oddać teraz swoje włosy w inne ręce. Wykonywałam w salonie prawie wszystkie możliwe usługi i nigdy sie nie zawiodłam, wręcz przeciwnie efekty były zapierające dech :). Wszyscy fryzjerzy to profesjonaliści, dobrani wyjątkowo perfekcyjnie, każda z Pań jest mistrzynią w fachu. Szczególnie polecam Panią Wiolę,potrafi dobrać kolor (szczególnie blondy), bardzo dobrze mnie ostrzygła. Włosy świetnie sie układaja i nic prawie nie muszę przy nich robić. Lokalizacja salonu jest wyjątkowo dogodna, a klienci zawsze wychodzą zadowoleni i wracają. Luźna atmosfera powoduje, że bardzo dobrze się tam czuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Majek dnia: 2015-02-10 17:31:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiedzieć, że POLECAM to za mało. Pani Wiola , Ola , Marzena to osoby, które bardzo szanują swoją pracę a co za tym idzie podchodzą do niej z pełnym zaangażowaniem. Wracam do nich z miłą chęcią ze względu na ich precyzję, głowę pełną pomysłów i rzetelne doradztwo. Polecam każdemu i każdej, kto poszukuje "swojego" fryzjera Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Kolak dnia: 2015-02-04 15:47:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo indywidualne podejście do klienta oraz fachowość. Włosy się same układają. Serdecznie polecam, jeszcze nigdy nie wyszłam tak zadowolona od fryzjera jak od Pani Wioli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-31 10:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi świadczone w salonie są na wysokim poziomie.Polecam p Wiolę,wystarczy dobrze wysuszyć włosy a same ułożą się , a szczegół tkwi w bardzo dobrym strzyzeniu , bardzo schludne, pracownicy dbają o porządek, atmosfera przesympatyczna.Polecam wymagającym
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Kuc dnia: 2015-01-30 21:54:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w najwyższej jakości. Dokładne strzyżenie pod preferencje klienta, szybka obsługa. Dla bardziej wymagających klientów również polecam. Nic tylko obcinać włosy u Pani Wioli .Strzyżenie męskie 15zł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cyprian Sklos dnia: 2015-01-29 08:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialabym podziekowac p.Wioli za super fryzurę.Strzyzenie nożem rewelka.Polecam wszystkim którzy lubią trendy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona zalewska dnia: 2015-01-27 16:06:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czesałam się u PanI Wioli na swój ślub. Mimo że przyszłam z takim mixem inspiracji, że ciężko było mi się w nim samej odnaleźć to Pani Wiola wyczytała w moich myślach o jakiej fryzurce marzę i zrobiła to tak jak sobie wyśniłam :) Całość prezentowała się super, wszystko było tak jak chciałam - fryzjer mnie słuchał i jeśli miałam głupie pomysły to racjonalnie mi tłumaczył dlaczego są głupie a nie na siłę wpierał swoje racje :) Wyszłam zadowolona i lada dzień będę dzwonić aby umawiać się na cięcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga Gorska dnia: 2015-01-26 22:41:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec i potrafi słuchać (jeśli proszę, żeby skróciła tylko troszkę, to właśnie tak jest). Świetnie dobrała mi kolor, moje ombre jest nareszcie takie jakie sobie wymarzyłam:)od momentu wejścia do salonu klient czuje, że się o niego dba:) Ceny, jak na wegrow nie są duze skoro zaplaciłam 90zł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Gorska dnia: 2015-01-26 08:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PIERWSZY RAZ KOMUŚ UDAŁO SIĘ ZROBIĆ MI FRYZURKĘ BEZ ZASTRZEŻEŃ PO MYCIU WYSTARCZY ŻE WYSUSZĘ WŁOSY I SUPER SIĘ UKŁADAJĄ SALON URODY WIOLA .USŁYSZAŁAM ŻE PERSONEL SZKOLI SIĘ NA BIERZĄCĄ NAWET NAJBLIZSZY WEEKEND WŁASCICELKA JEDZIE DO POZNANIA NA SZKOLENIE Z UPIĘĆ .POLECAM KAŻDEMU , STRZYŻENIE NOŻEM -W PIERWSZYCH KILKU MINUTACH WYDAWAŁO MI SIĘ JEJUS! CO ONA ZROBI!!! A TU TAKA POZYTYWNA NIESPODZIANKA WLOSY SĄ LEKKIE SAME SIĘ UKLADAJĄ.PO BASENIE ZAJMUJE MI KILKA MINUT STYLIZACJA.CZYŻ NIE TWGO PRAGNIEMY? NIKT NIE CHCE BYĆ NIEWOLNIKIEM WLASNYCH WŁOSOW.CENA UŁUGI BARDZO NISKA ZAPLACILAM ZA CAŁOŚĆ USŁUGI 25ZŁ. DZIEKUJE PANI WIOLU , BEDĘ WRACAĆ DO PANI SYSTEMATYCZNIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja Wrzeszcz dnia: 2015-01-22 14:45:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon, bardzo dobrzy fachowcy ,normalne ceny .Zawsze wychodzę zadowolona FRYZURA idealnie się układa.Przykro mi słuchać jak byli pracownicy , konkurencja po otwierali swoje salony tuż obok i próbują zepsuć opinię osobom u których się tak naprawdę nauczyli .Sama byłam świadkiem takiej rozmowy.Nie tendy droga do sukcesu.Szczególnie polecam właśnie ten salon .Sprawiedliwości niech stanie się zadość.A my nie dajmy się manipulować . Zosia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2015-01-18 07:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani wIOa jest rewelacyjną fryzjerką! ta kobietka ma talent! od dawna szukałam fryzjerki która dobierze mi odpowiedni kolor i znalazłam ją! dostalam polecenie od koleżanki. teraz sama będę ją polecać. wyszedł mi idealny odcień blondu. a jak szlam ostatnio na wesele jako gość też się do niej umówilam żeby sprawdzić jak robi upięcia i jestem pod ogromnym wrażeniem! idealnie trafiła w mój gust. a jestem osobą wymagającą :) Vanessa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-17 14:30:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam m jakość i cena odpowiednia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-07-11 17:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam jestem klientem Salonu Urody Wiola od 3 miesięcy , dobre strzyżenie to sukces .Uzyskałem fryzurkę jaką lubię w kwadrans ale najważniejsza w tych czasach jest higiena.BRZYTWA JEST DEZYNFEKOWANA PRZED KAŻDYM KLIENTEM to zdarza się rzadko jeszcze w innych salonach , a w tym Salonie to codzienność.Polecam Serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kondrad K. dnia: 2014-07-02 08:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać fryzjerkom!!! fajna obsługa, miło i wesoło w salonie. Eleganckie upięcia i trwałe upięcia - jestem bardzo zadowolona bo moja fryzura zrobiła sensacje na imprezie ,poza tym kolor extra zwłaszcza, że blondynkom trudno wyprowadzić włosy na prostą ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OLA dnia: 2014-06-25 11:39:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Brzytwa dezynfekowana przy kliencie.Czysto milo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Daniel
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-15 09:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie.Czesalam swoją córcie w sobotę o god.6.45 na komunnie i siebie.Loczki bardzo lsdne.Trzymały się do wtorku.Zapłaciliśmy razem tylko 90 zł.Szybko i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T Zalewska dnia: 2014-05-19 15:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Salonu Fryzjerskiego "U Wioli" trafiłam przez przypadek. Długo nie strzygłam się w Węgrowie, ale w związku z przeprowadzką na stare rewiry (Wyszynskiego) postanowiłam podsumować zmiany w życiu zmianą na głowie. Długo szukałam wśród znajomych i odwiedzając fora internetowe. Albo przerażała mnie cena, albo nie do końca ufałam w zdolności fryzjerek. Pewnego dnia wracając ze sklepu stwierdziłam, że nie zaszkodzi zajść do salonu, który znajduję się na tyłach Osrodka Kultury, w bloku tuż obok mojego. Jakie było moje zaskoczenie, kiedy zobaczyłam przed sobą mały, ale bardzo elegancko i gustownie urządzony salon. Jeszcze milszym zaskoczeniem były ceny! Za strzyżenie zapłaciłam 20 zł.z myciem wlosow i podmodelowaniem W dodatku po rozmowie z Panią fryzjerką skusiłam się również na coś na co bardzo długo nie miałam odwagi, a było moim marzeniem: powrót do koloru blond. Zabieg ściągania koloru został przeprowadzony profesjonalnie, bez uszczerbku dla moich włosów. Dla bezpieczeństwa (ściągałyśmy kolor czarny) najpierw zeszłyśmy do rudego, a kilka tygodni później jasnego, naturalnego blond. Polecam wszystkim tym, którzy boją się, że fryzjerka potraktuje ich głowę jako miejsce do realizacji własnych fantazji i upodobań!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusia Polawska dnia: 2014-04-28 08:16:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Salon w 100procentach.. Szkoda ze jestem ze SZCZECINA.Czesalam sie w sobotę.Fryzurka super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-27 17:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam w Salonie u Pani Wioli sobie fryzurę ślubną (bez próby), byłam zadowolona. Pewnie zależy na jaką fryzjerkę trafisz.Pani Aneta ma swoje chimery , ale jak zaobserowałam w zależności od dnia. Ale ogólnie bardzo miła atmosfera. Pani Agnieszka bardzo precyzjyjnie z dokładnością wielką strzyże systematycznie mojego męża to bywam często w salonie, polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona-żona Pawła dnia: 2014-04-22 11:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!!!! pracownicy mają wykształcenie! wiedzę zdobywają na bieżąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony Klient dnia: 2014-04-11 11:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowe i pełne uroku miejsce, polecam salon Wiola każdej kobiecie, te dziewczyny wiedzą co robią… To moja czwarta wizyta w salonie, jak zwykle miło i sympatycznie. Personel pełny profesjonalizm. Czas spędzony w salonie to super wypoczynek, bardzo podoba mi się atmosfera panująca w salonie. Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty. Moje wly nigdy nie były tak piękne! Polecam oddać się w ręce personelu Salon Urody Wiola. Ja najbardziej doceniam fachową poradę. ps. salon jest prześliczny atmosfera super! widac że personel szanuje się wzajemnie , pomaga sibie i wymienia wiedzą..wszystko tylko po to by klient był zadowolony..polecam styling firmy Goldell sama robiłam-80zł ..a włosów mega więcej..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza Kryńska dnia: 2014-04-10 19:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon Urody Wiola. Szacunek dla właścicielki jest samotną matką wychowującą 2 dorastających synów a mimo tego potrafi podzielić wszystkie obowiązki i jest na zawołanie Klienta. Nawet po godzinach jak czasami potrzebuję to jestem obsłużona. Nożyczki , szczotka palą jej się w ręku. POLECAM Panią Wiolę!!!! w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-12-01 16:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak to prawda pani Wiola jest niesamowita mnie zmieniła z brzydala na Księżniczkę w 20 min. Nie ma poślizgu nawet 10 min , wszystko jak w zegarku. DOKŁADNIE CZYSTO , WZOROWO. Ona jest naprawdę profesjonalistką w tym co tworzy. Zapłaciłam 60 zł ale wcześniej byłam u innej fryzjerki w Węgrowie i nie dość że tą fryzurkę mi odwaliła byle jak fryzjerka to do tego zapłaciłam 120zł. Polecam z całą pewnością SALON URODY WIOLA.Ja na pewno tam jeszcze będę zaglądać , gdy tylko będę u rodziców w Węgrowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 19:35:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Panią Wiolę jest cudowna ma tyle w sobie wiedzy , fantazji. Moja fryzurka wyszła idealnie , a mało tego Pani Wiola zrobiła mi upięcie w 40 min. Cena mojego cudeńka to 50 zł.
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Panna Młoda dnia: 2013-05-26 15:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: od 20 lat chodzę prawie tylko do Salonu Pani Wioli pomimo, że od dziesięciu mieszkam poza Węgrowem , to warto dojechać. Obsługa: 6.00 Ceny: 6.00 Jakość usług: 6.00 Atmosfera: 6.00
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga Żabol dnia: 2013-04-04 12:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że istnieje takie forum i mogę napisać co myślę o Salonie Urody Wiola. Byłam pierwszy raz w Węgrowie, i nie ostatni, ogromne wrażenie na mnie zrobiło Wasze miasto! Będę z pewnością tu zaglądać, ponieważ mój jedyny Braciszek znalazł u Was swoją drugą Połówkę. Po raz pierwszy od nie pamiętnych czasów byłam w nieznanym mi salonie fryzjerskim. Zazdroszczę Wam! Mieć taki salon w mieście. Cóż za wspaniali, serdeczni ludzie i bez wątpienia fachowcy. Zrobiłam koloryzację, a ponad to fryzurę na ślub .Wojtek dziękuję Ci za to, że wysłałeś mnie do Świat Fryzur. Ten kolor, ten blask!Miałam nałożoną farbę, która jest nowością. Efekt był rewelacyjny.Ombre w wykonaniu Pani Wioli bajka.Równiutko,dokładnie. Farby, którymi pracują w tym salonie, są stworzone po to aby nadać naturalny kolor. No i jeszcze te uczesanie. Fryzjerka Wiola to prawdziwa mistrzyni. Po weselu spałam jak co dzień, włosy trzymały się jeszcze przez dwa dni. A cena? Hmm... Za taką usługę w moim mieście, nawet nie pytajcie. W Waszym salonie Świat Fryzur, cena była bardzo rozsądna. Dziękuję Pani fryzjerce. Dziękuje Pani Wiolu. Jest Pani wyjątkową osobą i co już zdążyłam się zorientować bardzo dobrą szefową. Będę Was polecać. Ocena?! miejsce - doskonałe atmosfera - rewelacyjna usługa - na najwyższym poziomie cena - rozsądna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Siostra Wojtka G. dnia: 2013-03-19 10:53:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja do Pani Wioli chodzę od ok. 6 lat. Salon poleciła mi mama i szczerze mówiąc na początku miałam lekkie opory, bo nie zawsze to co fajne dla mamy jest też fajne dla córki. Zostałam bardzo miło zaskoczona. Pani Wiola moim zdaniem rewelacyjnie obcina włosy. Jest też bardzo dokładna w tym co robi.Ostatnio przez kilka lat miała problemy osobiste w życiu prywatnym ale widać że bolesny rozwód ,nie wpłynął na jej pracę w salonie.Zawsze gdy się umówiłam była na czas , z uśmiechem na ustach i pełnym optymizmem.Cenię jej fachowość i to, że się rozwija zawodowo. Wprawdzie ja jestem Klientką pani Wioli ale muszę napisać, że również rewelacyjnie czesze p.Marzena . Nie raz widziałam uczesane przez nią kobitki. Naprawdę super. Polecam gorąco!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z Warszawy dnia: 2013-03-14 10:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiedzieć, że POLECAM to za mało. Pani Wiola to osoba, która bardzo szanuje swoją pracę a co za tym idzie podchodzi do niej z pełnym zaangażowaniem. Wracam do niej z miłą chęcią ze względu na jej precyzję, głowę pełną pomysłów i rzetelne doradztwo. Polecam każdemu i każdej, kto poszukuje "swojego" fryzjera Kasia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-03-11 11:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon u Wioli.Widac iz pracują tam profesjonalne fryzjerki pod stałą kontrolą p. Wioli .Ceny i ciągle nowe promocje są bardzo atrakcyjne.Z usług salonu korzystam od wielu lat.Panuje tu rodzinna i przyjazna atmosfera. Nie jednokrotnie w salonie widywałem znane osobistości dla miasta.Nie sugerujcie się negatywną opinnią bo są absurdalne i kłamliwe.Myślę iż to konkurencja nie dająca sobie rady na rynku wypisuje takie oszczerstwa. Wystarczy wejść do salonu i samemu się przekonać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stały klient dnia: 2013-03-10 22:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie już nie pracuje tam leniwa fryzjerka ktora robiła łaskę strzygąc, teraz jest nowa załoga w salonie.Miło profesjonalnie i ceny niskie.Widać ze pani Wioli zależy na klientach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-03-10 20:49:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zero profesjonalizmu , Nie miła obsługa ,Brak zrozumienia dla klienta. Po wyjściu z tego salonu Moja fryzura Nadawała się tylko do umycia i końcówki do obcięcia ponieważ były tak spalone i zniszczone, a o cenie już nie wspomnę. Nie polecam wystrzegajcie się tego Salonu omijajcie go z daleka a jeżeli już ktoś tam trafi życzę mu powodzenia. Pozdrawiam Niezadowolona !!:(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sysunia:/ dnia: 2012-11-05 17:56:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak zainteresowania klientem .
Opinia dodana przez: Nika dnia: 2012-10-25 18:09:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomysłowość, znajomość fachu, zrozumienie klienta. Fryzura zachowała kształt całą weselną noc i jeszcze następny dzień. 100% pozytyw-polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2012-09-05 08:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani robiła mi fryzurę na ślub razem z moją rodzoną siostrą fryzura tą co ja chciałam była zrobiona profesjonalnie i byłam zadowolona i wszyscy potem wychwalali i pytali mnie się gdzie te śliczne fryzury zostały zrobione, dobrze były dopasowane do twarzy co inne fryzjerki tak nie potrafią jak pani Wola. serdecznie pozdrawiam ALICJA GEREJ I ANNA NYK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ALICJA GEREJ dnia: 2012-04-17 18:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka Klasa.Polecam serdecznie.Dziewczyny w salonie są genialne..miłe i znają sie na tym co tworza na glowach klientek.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak zastrzezen!
Opinia dodana przez: Kujawiak Kasia dnia: 2011-03-13 21:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie to profesjonalistki.Aż szkoda iż mają salon w Węgrowie a nie u nas w Wawie.Dokladne przemiłe i mają poczucie gustu,takt,fantazje.Metamorfoza to dla nich chleb powszedni.Pracują w domowej atmosferze.Kosmetyki w Tym salonie u Wioli to nie jakieś przelewane płyny farby taniej jakości!!! ALFAPARF używają stylistki tego salonu.Czyż to nie nie najwyższa klasa?Polecam Salon! szybko , dokładnie i na topie tylko u Wioli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka Salonu dnia: 2011-01-19 18:53:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to b wysoko wykwalifikowana grupa profesjonalistów.Polecam kazdemu Salon Urody Wiola w Węgrowie.Stylistki są miłe i mają doświadczenie.Najnowsze techniki cięć upięć ślubnych ,farbowanie włosów zawsze w 100% efekcie pokrycia siwych włosów.Rewelacja.Tylko zazdrosna konkurencja może pisać żle na temat Salonu .Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krasnodębska dnia: 2010-10-23 17:43:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją