Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Agata Koschel-Sturzbecher

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-744 Poznań Solna 9/4
Telefon: Kom. 500 091 8968
Adres e-mail: biuro(małpa)adwokaci-ks.pl
Strona internetowa: www.adwokaci-ks.pl
NIP:
671-17-32-901
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawo cywilne, prawo rodzinne

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1779
Data utworzenia profilu: 06.10.2015 10:59:31
Data ostatniej aktualizacji: 31.07.2019 21:04:31 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Agata Koschel-Sturzbecher

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto było zaufać i oddać swój problem pod opiekę pani mecenas. Jeśli chodzi o koszty, to podobne do innych adwokatów, ale kontakt i responsywność na wiele większym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anonimowo dnia: 04.05.2020 19:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła mi ustalić i wyegzekwować należny mi zachowek. Dobry kontakt przez e-mail i przez telefon. Usługa na odpowiednim poziomie jakości do swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gregory dnia: 14.10.2019 23:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia i zaufania adwokat. Pani Mecenas Agata jest najlepszym adwokatem z którym miałam do czynienia. Sprawa została wygrana po apelacji do której tak bardzo mnie przekonywała. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 24.09.2019 22:04:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Miła osoba. Skuteczna i dobrze wykonana praca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł S. dnia: 21.08.2019 14:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest osobą rzetelną , w pełni oddaną prowadzonej sprawie. Zawsze służyła mi radą i pomocą.Sprawa zakończona pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna r. dnia: 04.08.2019 22:22:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją