Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Rojek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-526 Warszawa Krucza 16/22/5
Telefon: Kom. 604-069-149
Adres e-mail: rojek.adwokat(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.kancelariarojek.pl
NIP:
812-181-49-29
Opis działalności: świadczenie usług prawnych Słowa kluczowe: prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne i opiekuńcze, postępowanie karne, postępowanie cywilne

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2449
Data utworzenia profilu: 06.06.2017 21:27:11
Data ostatniej aktualizacji: 24.07.2019 21:58:11 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Rojek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Karolina Rojek prowadziła moją sprawę o rozwód, moja sytuacja była trudna ze względu na groźby i zastraszanie przez pozwanego. Pani Mecenas wykazała się bardzo dużym profesjonalizmem,ogromną wiedzą oraz odpowiadała w sposób kompleksowy, bardzo szczegółowy i zrozumiały na wszystkie moje wątpliwości i pytania. Dodatkowo, dodała mi bardzo dużo pewności siebie i wiary w to, że wszystko skończy się dobrze i tak też się stało. Sprawa zakończyła się bardzo szybko dzięki wielkiemu zaangażowaniu Pani Mecenas. Świadczone usługi są na najwyższym poziomie a ich jakość zasługuje na wielki szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 23.07.2020 22:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Karolina Rojek po raz kolejny w latach 2017-2019 pomogła mi udowodnić , że moja sąsiadka nie dawała mi żyć , że w swoim postępowaniu posunęła się do znieważania mnie , mojej córki i mojego wnuka i co najgorsze do naruszenia mojej nietykalności cielesnej .Pani Mecenas zawsze była przygotowana do rozprawy , zawsze była gotowa do odpowiedzi na moje wszystkie pytania i zawsze służyła dobrą radą. Na pewno każdemu kto będzie tego potrzebował polecę kancelarię Pani Adwokat Karoliny Rojek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 18.02.2020 18:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Karolina Rojek pomogła mi przejść przez bardzo trudną sprawę o znęcanie. Bardzo profesjonalne podejście,znajomość prawa na bardzo wysokim poziomie i obycie w takich sprawach spowodowało korzystne dla mnie rozwiązanie. Jestem pod wrażeniem podejścia do drugiego człowieka co w mojej sytuacji było bardzo ważne. Z pełnym przekonaniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Czachowska dnia: 06.10.2019 19:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zdecydowanie polecam Panią Karolinę. Bardzo mi pomogła w mojej sprawie ma bardzo duża wiedzę która potrafi wykorzystać w sprawie dzieki czemu sprawa poszła szybko sprawnie i został osiągnięty założony cel.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 06.05.2019 09:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Karolina Rojek bardzo sumiennie wykonuje swoją prace , zawsze przygotowana do rozprawy, poważnie podchodzi do klientów, walczy do samego końca,sprawę doprowadziła do wygranej, nspewno będziemy polecać usługi Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 10.01.2019 09:57:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Rojek prowadzila sprawe odzyskanie oplaty likwidacyjnej od towarzystwa ubezpieczeniowego po aneksie. Sprawa wygrana w pierwszej instancji. Mecenas Rojek prowadzila sprawe profesjonalnie. Przestudiowala wnikliwie wszystkie dokumenty sprawy, korespondencja zarowno z towarzystwem ubezpieczeniowym jak i z sadem bardzo dobrze przygotowana. Ma bardzo dobry kontakt z klientem, wszystko wyjasnia rzeczowo i jezykiem dostepnym dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dariusz Zietek dnia: 06.10.2017 14:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczna , jednocześnie fachowa i rzeczowa obsługa prawna. Na szczególną uwagę zasługuje indywidualne podejście do każdej umowy , terminowość oraz bezproblemowy kontakt. Serdecznie Pozdrawiam Kryspin Kilen
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kryspin dnia: 26.07.2017 14:21:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczność i profesjonalistka. Adwokat na medal!!!! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Kapłan. dnia: 20.06.2017 22:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas doprowadziła do uniewinnienia mnie z oskarżenia z art. 107 kw. Była bardzo profesjonalna , a jednocześnie otwarta i przyjazna. Pani Adwokat Karolina Rojek to nie tylko duża wiedza prawnicza. Jej obecność pomogła mi także znieść masę niesłusznych oskarżeń , które usłyszałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja Cypko dnia: 13.06.2017 11:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjnie poprowadzona sprawa o znieważenie z art. 206 k.k. całkowity sukces a przemowa końcowa idealna.Adwokat Karolina Rojek jest rzetelna, terminowa i baaardzo skuteczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza Kruszewska dnia: 12.06.2017 09:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega zarekomendowal dla mnie Pania Mec.Rojek. Mieszkam na Florydzie a sprawy prawne odbywaly sie w Warszawie. Bez mojej obecnosci w Polsce Mec Rojek zalatwila wszystkie moje sprawy. Wygrala proces. Ja do Polski przylecialem wlasciwie tylko po odbior wygranych pieniedzy. Pani Mec. Rojek jest bardzo dokladna .Profesjonalnosc na bardzo wysokim poziomie.Na wszystkie moje pytania Mec. Rojek zawsze odpowiedziala bardzo szybko I doglebnie. Komunikacja przez tel. oraz e-mail bez zarzutu. Bardzo polecam Mec. Rojek zwlaszcza osoba ktore nie mieszkaja w Polsce. Mozna miec pelne zaufanie do Mec. Rojek I pewnosc ,ze wszystkie sprawy pozalatwia pomyslnie I z pelnym zaangazowaniem.Mozna miec calkowite zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Kuras dnia: 12.06.2017 03:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna i rzeczowa Pani Mecenas a przede wszystkim bardzo kompetentna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 08.06.2017 09:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście, jest prawdziwym fachowcem POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Augustyniak dnia: 07.06.2017 13:08:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją