Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Bartosz Palczewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-014 Katowice Mariacka 4
Telefon: Kom. 519771376
Adres e-mail: bartoszpalczewski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: adwokatkatowice.org.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Sprawa karna, tymczasowe aresztowanie, apelacja, sąd okręgowy, uniewinnienie, sąd apelacyjny, wypadek samochodowy, sprawy karne, Katowice, Warszawa

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 14131
Data utworzenia profilu: 2013-10-09 16:34:45
Data ostatniej aktualizacji: 2019-06-23 11:48:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Bartosz Palczewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan mecenas jest bardzo dobry w swoim fachu.inni adwokaci odmówili prowadzenia mojej sprawy bo powiedzieli że jest za trudna.a on się podjął i wygrał. gdyby nie mecenas to bym siedział.spowodzowalem wypadek drogowy jednak nie była to moja wina. miałem twarde dowody na ten temat. ale to dzięki palczewskiemu nie jestem we więzieniu bo umiał umiejetnie te dowody przedstawic przed sądem.zdziwiło mnie że za swoje usługi nie zażądał wiele.. wcześniej byłem u innego adwokata i on chciał ze mnie zedrzec astronomiczna kwote! dobrze ze nie przestałem na jego propozycje bo bym dzis zbieral butelki po śmietnikach chyba. miałem wielkie szxzescie ze trafiłem na skutecznego palczewskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Rataj dnia: 2019-11-25 21:07:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całe szczęście, że zdecydowałem sie zwrócić o pomoc do pana mecenasa,bo moja sprawa nie wyglądała za ciekawie. Przegrałem w pierwszej instancji i już mi groziła odsiadka, kolega mi polecil tego adwokata nie jestem z Katowic, to nie wiedziałem do kogo się zwrócić. No ale był to strzał w dziesiątkę,napisał mi apelację i potem po uchyleniu poprowadził już do końca. I jaki werdykt, niewinny. Byłem w szoku! Naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Ziembiński dnia: 2019-10-04 11:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona zwróciła się do mec. Palczewskiego o pomoc w mojej sprawie. Udzielił jej precyzyjnych informacji, przedstawił propozycje działań. Żadnego ściemniania, żadnych obietnic bez pokrycia. Konkrety i profesjonalizm, czyli dokładnie to, czego oczekiwaliśmy. Szóstka z plusem. Oby było jak najwięcej tak kompetentnych i sprawnych adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-27 23:18:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Adwokata , Pana Bartosza Palczewskiego. Z prostej , na pozór wydającej się sprawy, zrobił się mały labirynt, z którego Pan Bartosz wzorowo się wydostał. I przytarł nosa osobom , próbującym grać na zwłokę. Jestem w pełni zadowolony z usług Pana Bartosza, z tego jak potoczyła się sprawa, którą sprawnie pokierował aby jak najszybciej wyrwać się z impasu trwającego na sali sądowej. Dodam , że występowałem w roli oskarżonego, a to dzięki pełnemu profesjonalizmowi, zaangażowaniu oraz wiedzy teoretycznej oraz praktycznej Pana Bartosza. Sprawy związane z wypadkami komunikacyjnymi i odszkodowaniami, tylko i wyłącznie Adwokat Bartosz Palczewski. Pełen profesjonalizm i wzorowy kontakt z klientem. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Kurzawa dnia: 2019-09-04 08:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy Profesjonalista i Człowiek godny zaufania. Pan Mecenas Bartosz Palczewski to prawdziwy profesjonalista, świetny adwokat, pasjonat prawa i bardzo dobry człowiek. Jego kultura osobista, takt, zaangażowanie, podejście do klienta, a przede wszystkim profesjonalizm zawsze są na najwyższym poziomie. Jeśli ktoś potrzebuje dobrego,..ba ...świetnego adwokata i prawnika, to gorąco polecam Pana Mecenasa Bartosz Palczewskiego i Jego Kancelarię. Z całego serca dziękuję za pozytywne zakończenie mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil D dnia: 2019-08-21 20:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie podziekowania dla Pana Mecenasa Bartosza Palczewskiego. Mialem duzo problemow z prawem od dawien dawna. 3 Europejskie Nakazy Aresztowania. Myslalem,ze nie ma szans na to, abym mogl normalnie funkcjonowac i zyc. Moje szanse byly nikle na to zeby cofnac nakazy aresztowania a tym bardziej,ze juz mialem wyroki w zawieszeniu z podobnego artykulu i zeby mozna bylo zamienic je na kare grzywne i wyroki w zawieszeniu. Pan Mecenas Palczewski tego dokonal i zrobil tez tak,ze moglem odpowiadac przed Konsulem Konsulatu Generalnego w Niemczech a nie przed Prokuratorem. Dodam jeszcze ze przedtem kontaktowalem sie z innymi obroncami. Po przedstawieniu im mojej sprawy, nie chcieli sie podjac wspolpracy i bronienia mnie, poniewaz sprawa dla nich byla zbyt powazna i ciezka. Pan Mecenas Palczewski po zapoznaniu sie z aktami sprawy, tez powiedzial ze sprawa jest ciezka i ze nie obiecuje,ze uda sie mnie wybronic. Dolozyl wszelkich staran i dokonal tego. Uwazam,ze Pan Bartosz Palczewski jest najlepszym obroncom jakiego mozna miec. Jeszcze raz dziekujemy za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin P dnia: 2019-08-12 07:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na podstawie opinii zamieszczonych w Internecie oraz zawartości strony internetowej trafiłam do kancelarii Bartosza Palczewskiego Kancelaria Adwokacka. Od pierwszego kontaktu czułam, że trafiłam bardzo dobrze. Ciepłe przyjęcie, wysłuchanie i wstępna analiza faktów oraz informacja o tym jak może proces przebiegać i jakie będą koszty, spowodowały, że decyzję o tym, że to ta kancelaria będzie prowadzić moją sprawę podjęłam podczas pierwszej wizyty. Profesjonalnie sporządzony akt oskarżenia tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że jestem w dobrych rękach. Sprawa, która wydawała się być nieskomplikowana, za przyczyną strony przeciwnej trwała prawie 2 lata, ale przez cały ten okres miałam zagwarantowaną bardzo profesjonalną obsługę prawną, w tym również Pana Mecenasa Bartosza Palczewskiego. Pan Mecenas, na podstawie sobie znanej strategii, kontrolował przebieg procesu, a zadając niewygodne dla strony przeciwnej pytania, wnikliwie drążył istotę sprawy. Proces wygrałam (I i II instancja). Miałam szczęście, że mój wybór padł na tę właśnie kancelarię. Czułam, że wszyscy pracownicy Kancelarii są mi życzliwi i opiekują się mną. Polecam usługi Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta K. dnia: 2019-07-01 12:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w trakcie procesu karnego,trudnego procesu.Korzystam z usług Pana Mecenasa Palczewskiego i tak powiem szczerze,że gdyby nie jego fachowość,zaangażowanie w sprawę, olbrzymi profesjonalizm,rzetelność a przy tym ludzka empatia dająca nadzieję to nie wiem czy miałabym siłę wstać rano.Wielka cierpliwość i zrozumienie,absolutnie nie obiecuje rzeczy niemozliwych.Jest to prawnik z powołania.Bez względu na to jak zakończy się moja sprawa jestem i będę zawsze wdzięczna za to co już zrobił dla mnie i mojej rodziny.Polecam z całego serca Mecenasa Bartosza Palczewskiego. Doskonały człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena W dnia: 2019-06-25 15:49:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją