Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Aneta Budzińska-Dostatnia

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Pomorskie, 81-001 Gdynia ul. Wąsowicza 11/3
Telefon: Kom. 535279000
Adres e-mail: anetabudzinska(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.trwalymakijaz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 24x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 876
Data utworzenia profilu: 2015-07-09 09:13:46
Data ostatniej aktualizacji: 2019-06-15 11:44:52 

Opinie o Aneta Budzińska-Dostatnia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam tą panią doskonale. Zdecydowałam sie na makijaż permanentny ust i nie żałuję. Efekt spektakularny. Usta wyglądają pięknie. Są zmysłowe, jakby powiększone, bardzo pociągające, no i każdego dnia wyglądają fantastycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-21 16:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby zwykły makijaż permanentny, a jednak zmienia on całą twarz?? Jestem pozytywnie zaskoczona. Brwi cudownie się prezentują, kształt jest dopasowany do kształtu mojej twarzy O takie coś mi właśnie chodziło. Na pewno wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-09-12 15:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po makijażu permanentnym brwi moja twarz kompletnie się zmieniła. Na lepsze oczywiście ?? Jestem bardzo zadowolona z efektu. Zabieg nie trwał długo, a pani Aneta sprawiła, że zleciał wręcz szybko?? Miło się rozmawiało. Na pewno polecę ten gabinet moim koleżankom. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-25 14:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani Aneta zna się na rzeczy. Jest skoncentrowana na swojej pracy, wykonuje ją starannie i odpowiedzialnie. Podoba mi się też to, jak podchodzi do klienta. Jest sympatyczna , uśmiechnięta i kontaktowa. Klienta traktuje bardzo poważnie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-07-08 17:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To się nazywa profesjonalizm. Pani Aneta jest bardzo dokładna w swojej pracy . Usługę wykonuje wolno, ale za to efekt na koniec robi niesamowite wrażenie. Moje brwi nigdy wcześniej nie były tak piękne i tak dostosowane do mojej twarzy. Serdecznie dziękuję za pomoc. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-15 09:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Dla mnie jest mistrzynią :) Wykonuje swoją pracę naprawdę solidnie,do tego dba by klient czuł się komfortowo i bezpiecznie. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-03 10:18:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza! Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Widać, że pani Anecie zależy na kliencie i wie jak go pozytywnie zaskoczyć. Oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-19 08:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny efekt. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam sie na makijaż permanentny wlaśnie tutaj. Można pani Anecie w pełni zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-28 07:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak brwi, to tylko w wykonaniu pani Anety! Moim zdaniem jest mistrzynią w makijażu permanentnym, ale co się dziwić, skoro tak długo i skrupulatnie uczyła się tego ?:) Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-24 20:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Cieszę się, że na makijaż permanentny brwi umówiłam sie właśnie do pani Anety. Wcześniej robiłam kreski w innym salonie i nie byłam zadowolona. Jednak Pani Aneta okazała się być doświadczoną specjalistką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-24 04:46:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona! Dla mnie pani Aneta, to mistrzyni makijażu permanentnego. Jej wykonanie jest tak dobre, że efekt wychodzi naturalny - taki, że chce się po prostu powiedzieć WoW
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-18 05:20:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny efekt. Cieszę się, że moje brwi zostały wykonane przez panią Anetę. Nie wiedziałam, że jest to osoba tak doświadczona. To koleżanka przekonała mnie, że warto. I faktycznie. Przed zabiegiem dostałam znieczulenie, więc zabieg był praktycznie bezbolesny. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-01-24 07:41:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta jest świetną makijażystką. Jestem bardzo zadowolona z makijażu permanentnego brwi. Moje brwi wyglądają naturalnie, ale za to są równe i pasują do mojego owalu twarzy. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i ceny. Pani Aneta jest godna zaufania. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 09:18:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z makijażu permanentnego brwi. Pani Aneta niesamowicie wykonała cały zabieg dbając przy tym o odpowiednią atmosferę i klimat. Jest sympatyczna, zaangażowana w to co robi i ma duże doświadczenie. Jestem przekonana, że jeszcze nie raz skorzystam z usług tej pani! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-01 05:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na makijaż permanentny. Już od dawna marzyłam o pięknych, naturalnych brwiach. Pani Aneta to marzenie spełniła. Jej umiejętności manualne, doświadczenie i predyspozycje robią wrażenie. Warto jej zaufać, bo ma zmysł artystyczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-06 08:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Idealne podejście do pracy. Pani Aneta rzetelnie wykonuje każdy ruch. Widać, że makijaż permanentny , to jej konik. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu, wiedzy i doświadczenia. Makijaż permanentny ust został wykonany zgodnie z moimi oczekiwaniami. Warto było zasugerować się opiniami w internecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 08:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaskoczenie. Jakość makijażu permanentnego bezapelacyjnie najlepsza! Uważam, że Pani Aneta rzetelnie wykonuje swoją pracę i dba o to, by klient był zadowolony. Skrupulatnie, nawet niedrogo. Można ją polecać dalej, bo jest godna zaufania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-24 10:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona ze swoich brwi jak teraz! Jednak makijaż permanentny wykonany przez profesjonalistę potrafi zdziałać cuda. Jestem zachwycona efektem i tym jak bardzo twarz może się zmienić pod wpływem małych rzeczy. Pani Aneta jest sympatyczną i konkretną kosmetyczką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-13 10:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię profesjonalizm pani Anety. Doceniam kiedy wykonuje swoją pracę powoli , ale za to starannie. To perfekcjonistka. Rzetelnie wykonuje swoją pracę dając wiele radości i przyjemności swoim klientom za sprawą wspaniałego rezultatu. Uważam, że warto tej pani zaufać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-20 12:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy szczegół w makijażu permanentnym doskonale sprecyzowany, oznaczony, tak by klientka była zadowolona. Pani Aneta zna się na rzeczy. To wyczucie piękna i estetyki wyraźne jest w jej umiejętnościach manualnych Cieszę się, że zdecydowałam się na makijaż permanentny właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-15 00:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta zna się na makijażu permanentnym jak mało kto. Nie u jednej "specjalistki" już była, ale Ta pani zrobiła na mnie największe wrażenie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-18 04:21:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem rzetelności i staranności pani Anety. Pierwszy raz spotkałam się z takim profesjonalizmem w tej branży. Widać,że zna się na makijażu permanentnym i że sprawia jej to ogromną frajdę kiedy może zrobić coś dobrego dla swojego klienta, by poczuł się pięknie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-28 04:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam :) Sympatyczna, konkretna, bardzo doświadczona. Świadoma tego co robi. Jestem zadowolona z efektów, jakie przyniósł makijaż permanentny brwi. Ceny przystępne. Można korzystać z usług! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-14 19:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna specjalistka w dziedzinie makijażu permanentnego. Uważam, że wykonuje swoją pracę rzetelnie, że dba o klientkę i zawsze stara się odnieść do jej wytycznych. Ja z wykonanych brwi jestem bardzo zadowolona. Prezentują się znakomicie, nie wyglądają upiornie tak jak większość kosmetyczek robi. Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika W. dnia: 2015-07-24 08:53:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją