Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Przemysław Rosati Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-390 Warszawa Grójecka 194/149
Telefon: Kom. 791770007
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.rosati.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat Warszawa, adwokat w warszawie

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 6262
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2019-06-08 22:10:07 

Opinie o Adwokat Przemysław Rosati Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidny fachowiec , Adwokat/Prawnik z powołania, naprawdę polecam , pełen profesjonalizm , uzasadniam swoją opinie na sobie , prowadził moją sprawę , wyprowadził błędy po poprzednikach i wygrał ciężką sprawę karną .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wawa dnia: 2018-06-20 16:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy!!!Same zalety: terminowy, rzetelny, nieustępliwy, konkretny. Biegle porusza się w kilku dziedzinach prawa. Doprowadza sprawy do końca i prowadzi je osobiście. Potwierdzamy: "Do bólu dokładny". Jesteśmy z pracy oraz zaangażowania Pana mecenasa bardzo zadowoleni.Jeśli ktoś wymaga usług na najwyższym poziomie POLECAMY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzice dnia: 2017-03-14 10:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i pragmatyczny. Skutecznie reprezentował mnie w sądzie, z dużym wyczuciem i pełną skutecznością. Widać, że czuje sale sądową. Sprawę miałem beznadziejną, ale po jego analizie i obraniu taktyki prawomocnie zakończona pełnym sukcesem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: U. dnia: 2015-08-17 22:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Warszawa, na Grójeckiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 23:03:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Konkretny, terminowy i walczy do końca. Biegle porusza się w kilku dziedzinach prawa. Doprowadza sprawy do końca i prowadzi je osobiście. Do bólu dokładny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-14 23:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry mecenas. Mam obecnie porównanie z drugiej strony. Jest to taki adwokat diabła. Jest w stanie zmienić wszystkie słowa na potrzeby klienta. Jeżeli ktoś chce wygrać za wszelką cenę polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Żenczykowski dnia: 2014-06-30 09:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalista. Rzetelny, sumienny, perfekcyjny, bardzo ambitny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna Wójcik dnia: 2013-07-24 22:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Mecenas Rosati w pełni profesjonalista,zna się na rzeczy,konkretny,solidny,terminowy i nie jest drogi.Wygrał moje dwie apelacje w Sadzie Okregowym oraz sprawę o niesłusznie pobierane alimenty.Koleś luzak,posiada w sobie dyskrecje,dworskie maniery.Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: Tyka Leonard dnia: 2013-07-16 15:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, konkretny koleś i bardzo dobrze prowadzi sprawy. Zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-01 22:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-15 20:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma bardzo dobra
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-30 23:04:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją