Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dariusz Jasiński Kancelaria Adwokacka Dariusz Jasiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-389 Warszawa Smulikowskiego 12 /2
Telefon: 502450134
Adres e-mail: kancelaria(małpa)dariuszjasinski.pl
Strona internetowa: www.dariuszjasinski.pl
NIP:
5271711862
Opis działalności: usługi prawnicze Słowa kluczowe: Adwokat

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 33% niskie 2x 14x 4x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 609
Data utworzenia profilu: 28.05.2019 23:10:01
Data ostatniej aktualizacji: 28.05.2019 23:10:01 

Opinie o Dariusz Jasiński Kancelaria Adwokacka Dariusz Jasiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas był moim pełnomocnikiem w mocno skomplikowanej sprawie spadkowej, wywiązał się znakomicie, sprawa została zakończona bardzo szybko, a zapowiadało się, że będzie trwała latami. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jan1967 dnia: 23.09.2020 17:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas bardzo mi pomógł w sprawie o podział majątku po rozwodzie, doprowadził do korzystnego dla mnie podziału. Moja była małżonka przez całe nasze małżeństwo trwające 20 lat nie pracowała, a tylko trwoniła to, co ja zarabiałem, nie zajmowała się domem. Po rozwodzie z wyłącznej jej winy zażądała połowy majątku, uzyskała tylko 20 procent. Polecam mecenasa, bo bardzo przykłada się do każdej sprawy, jest sumienny i posiada wielką wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr Kasprowicz dnia: 02.09.2020 09:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, miałem zastosowany areszt przez 6 miesięcy, a spodziewałem się, że posiedzę do końca procesu, czyli nie wiadomo ile, na szczęście rodzina zatrudniła mecenasa Jasińskiego, jeden wniosek i zażalenie i odpowiadam z wolnej stopy, a mam wiele zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było takiej potrzeby,
Opinia dodana przez: Tom dnia: 09.08.2020 12:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w sprawach karnych, mecenas uzyskał dla mnie warunkowe umorzenie, a byłem pewny wyroku skazującego na karę bezwzględną, tanio może nie jest, ale warto wydać więcej za jakość pracy, za to, że potrafił w środku nocy przyjechać na czynności.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Pablo dnia: 08.08.2020 06:43:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, zajął się bardzo rzetelnie moją sprawą karną, podważył wszystkie dęte dowody prokuratora, praktycznie ośmieszył zeznających na moją niekorzyść świadków, na finalnie uzyskałem uniewinnienie. Uzyskał dla mnie duże odszkodowanie za niesłuszny areszt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 17.07.2020 07:20:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry w sprawach o odszkodowania, miałem poważny wypadek jadąc samochodem z winy innego kierowcy, byłem zaskoczony wysokością uzyskanego odszkodowania, Pan mecenas rzetelnie przykłada się do pracy, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez uwag
Opinia dodana przez: Piotr Jawo dnia: 11.07.2020 07:32:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Jasiński bardzo dobry w sprawach karnych, miałem wniosek o areszt tymczasowy, byłem pewien, że sąd mnie wsadzi na trzy miesiące, ale rodzina załatwiła mi na szczęście świetnego prawnika, który przesiedział ze mną kilka godzin w prokuraturze, wszystko nadzorował, a potem był w sądzie na posiedzeniu aresztowym, super, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 09.07.2020 07:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny w sprawach rodzinnych, o podział majątku, czy opiekę nad dzieckiem. Kilka spraw z byłym mężem miałam, dzięki mecenasowi Jasińskiemu skończyły się z pełnym sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Maria dnia: 28.04.2020 13:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny w sprawach rozwodowych oraz o podział majątku, mecenas rozwiódł mnie z uznaniem męża wyłącznie winnym, następnie była sprawa o podział majątku, zawarliśmy finalnie taką ugodę, że mąż więcej mi zostawił, niż bym mogła uzyskać w wyroku. Polecam wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bardzo rzetelna
Opinia dodana przez: dnia: 31.03.2020 10:00:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik w sprawach rodzinnych i karnych, prowadził mi sprawę o rozwód oraz karną, gdzie żona fałszywie posądziła mnie o stosowanie przemocy, obie zakończyły się po mojej myśli. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 13.01.2020 18:42:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry w sprawach karnych, polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 11.11.2019 22:43:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Dariusza Jasińskiego polecam w sprawach karnych, bardzo skuteczny, rzetelny, nie ściemnia, opisuje rzeczywistość jaką jest. Nie obiecuje gruszek na wierzbie. W mojej sprawie załatwił mi warunkowe umorzenie, na którym mi zależało. Super adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek Janas dnia: 29.10.2019 15:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Jasiński świetny w sprawach karnych. Zostałem fałszywie oskarżony przez byłą żonę. Na rozprawie tak była przesłuchiwana przez mecenasa, że całkiem się jej wcześniejsze zeznania w prokuraturze posypały. Świadków też tak przesłuchał, że wyrok uniewinniający był tylko formalnością. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 18.09.2019 16:05:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas dokonał cudu w mojej sprawie o podział majątku po rozwodzie. Polecam w sprawach rodzinnych. Rewelacja!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Meg dnia: 07.09.2019 20:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, polecam w sprawach karnych. Mecenas poprowadził mi tak sprawę, że z czterech zarzutów w sądzie utrzymał się jeden. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 04.09.2019 22:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, wielka wiedza i zaanfażowanie. Niedawno zapadł wyrok w mojej sprawie karnej, zostałem uniewinniony. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 18.08.2019 10:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelnyv adwokat z wielką wiedzą, prowadził mi sprawę o rozwód z orzekaniem o winie. Dzięki wygranej, nie muszę byłej źonie płacić alimentów, o które wystąpiła na siebie. Sąd nie stwierdził mojej winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Kris dnia: 03.08.2019 02:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli dzielić majątek, to tylko z nim. Może usługi nie są tanie, ale warte każdej złotówki wydanej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 22.07.2019 06:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi sprawę karną, nie wyszła z prokuratury do sądu, postępowanie zostało umorzone. Bardzo skutecznie przekonywał prokuratora, składał mnóstwo wniosków dowodowych, oszczędził mi wiele przykrości i kłopotów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 30.05.2019 06:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dariusz Jasiński nieoceniony był w mojej sprawie o podział majątku po rozwodzie. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Bardzo rzetelna
Opinia dodana przez: Marta dnia: 28.05.2019 23:17:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją