Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dariusz Jasiński Kancelaria Adwokacka Dariusz Jasiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-389 Warszawa Smulikowskiego 12 /2
Telefon: 502450134
Adres e-mail: kancelaria(małpa)dariuszjasinski.pl
Strona internetowa: www.dariuszjasinski.pl
NIP:
5271711862
Opis działalności: usługi prawnicze Słowa kluczowe: Adwokat

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 0% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 126
Data utworzenia profilu: 2019-05-28 23:10:01
Data ostatniej aktualizacji: 2019-05-28 23:10:01 

Opinie o Dariusz Jasiński Kancelaria Adwokacka Dariusz Jasiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas dokonał cudu w mojej sprawie o podział majątku po rozwodzie. Polecam w sprawach rodzinnych. Rewelacja!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Meg dnia: 2019-09-07 20:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, polecam w sprawach karnych. Mecenas poprowadził mi tak sprawę, że z czterech zarzutów w sądzie utrzymał się jeden. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2019-09-04 22:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, wielka wiedza i zaanfażowanie. Niedawno zapadł wyrok w mojej sprawie karnej, zostałem uniewinniony. Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-08-18 10:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelnyv adwokat z wielką wiedzą, prowadził mi sprawę o rozwód z orzekaniem o winie. Dzięki wygranej, nie muszę byłej źonie płacić alimentów, o które wystąpiła na siebie. Sąd nie stwierdził mojej winy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Kris dnia: 2019-08-03 02:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli dzielić majątek, to tylko z nim. Może usługi nie są tanie, ale warte każdej złotówki wydanej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2019-07-22 06:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził mi sprawę karną, nie wyszła z prokuratury do sądu, postępowanie zostało umorzone. Bardzo skutecznie przekonywał prokuratora, składał mnóstwo wniosków dowodowych, oszczędził mi wiele przykrości i kłopotów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2019-05-30 06:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dariusz Jasiński nieoceniony był w mojej sprawie o podział majątku po rozwodzie. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Bardzo rzetelna
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-05-28 23:17:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją