Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DJ Grzegorz Baster

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon:
Adres e-mail: rest.zamkowa(małpa)gmail.com__xts__=
Strona internetowa:
Opis działalności: DJ obsługa wesel i imprez okolicznościowych. Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 529
Data utworzenia profilu: 12.04.2019 10:31:49
Data ostatniej aktualizacji: 12.04.2019 10:31:49 

Opinie o DJ Grzegorz Baster

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam na każdą imprezę muzyczno-rozrywkową. Będziecie się świetnie bawić i nie zapomnicie takiego szaleństwa przez najbliższe lata. Baster górą i to nie jakieś tam gadanie czy lukrowanie a szczera prawda.Dalszych sukcesów i równie zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 17.12.2019 06:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DJ z prawdziwego zdarzenia. Niezależnie od wieku czy upodobań jest w stanie rozbawić każdego, przekonałem się na imprezie plenerowej na którą zaprosili mnie przyjaciele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Tomasik dnia: 21.11.2019 10:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Grzegorza nie tylko na wesela,ale również na inne imprezy okolicznościowe. Moje urodziny były fenomenalne i muszę powiedzieć,że życie rzeczywiście w pełni zaczyna się po 40 -ce. Zobaczcie sami;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina Kłos dnia: 18.10.2019 12:13:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DJ godny polecenia pod każdym względem. Muzyka, prowadzenie zabawy, kultura osobista oraz kontakt z gośćmi. Pan Grzegorz nie ma sobie równych. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 10.09.2019 09:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grzegorz Baster na każdą imprezę. Od kiedy poprowadził nasze wesele polecam znajomym i nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hirek P. dnia: 12.08.2019 12:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam. Odpowiedni dobór muzyki, prowadzenie zarówno wesela jak i poprawin w fajnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 11.07.2019 11:00:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grzegorz Baster to mistrz w swoim fachu. Fantastyczna muzyka i oprawa światłem, bardzo uczciwy i pracujący z zaangażowaniem. Miałam okazję poznać i usłyszeć na weselu mojego najstarszego syna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 27.06.2019 12:36:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona efektami świetlnymi i wizualnymi jakie można osiągnąć mając odpowiedni sprzęt i fajne pomysły. Pan Grzegorz oferuje po prostu przecudne moim zdaniem oświetlenie nie tylko sali weselnej w środku ale też i na zewnątrz obiektów co wraz z efektami dymu na pierwszym tańcu daje możliwość poczucia się na przyjęciu jak w bajce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 20.05.2019 22:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DJ Grzegorz Baster to profesjonalista w każdym calu. Godny polecenia na każdą imprezę. Fajna muzyka, nagłośnienie, oprawa świetlna i konferansjerka. W czasie zabaw daje z siebie 100% zaangażowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta S. dnia: 12.04.2019 10:44:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją