Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat dr Mariusz Olężałek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-212 Łódź ul. Seweryna Sterlinga 27/29/806
Telefon: 533100997 Kom. 533100997
Adres e-mail: mariusz.olezalek(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria świadczy usługi związane z szeroko rozumianym prawem karnym, cywilnym, spadkowym, rodzinnym i opiekuńczym oraz z zakresu prawa autorskiego, prasowego i prawa pracy, Słowa kluczowe: adwokat, prawo karne, postępowanie karne, doktor nauk prawnych, laureat nagrody prawniczej

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 222
Data utworzenia profilu: 2019-04-05 22:26:29
Data ostatniej aktualizacji: 2019-04-05 22:26:29 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat dr Mariusz Olężałek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mariusz Olężałek to dobry adwokat, jest bardzo komunikatywny, ma świetny kontakt z klientem, no i potrafi pomóc w przypadku spraw zdawałoby się beznadziejnych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2019-08-01 14:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wgłębiając się w szczegóły sprawy, zostałem zatrzymany późnym popołudniem w Warszawie. Bez problemu udało się szybko skontaktować z dr Olężałkiem, który niemal błyskawicznie pojawił się na miejscu wypadków. Do dziś jestem bardzo wdzięczny za jego niezawodną pomoc, bo cała sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jantar dnia: 2019-07-24 19:05:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam pod milym wrazeniem kiedy doslownie wieczorem na ostatnia chwile skontaktowalam sie z dr. Olężałkiem i znalazl dla mnie czas. Moja sprawa byla dosc delikatna i problematyczna - jednakze podszedl do niej z duzym profesjonalizmem i zaangazowaniem, co zaowocowalo skutecznym rozwiazaniem problemu. Dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2019-06-28 12:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat. Nie chcę teraz opisywac mojej sprawy, ktora odbywala sie w sądzie - byla dla mnie bardzo nieprzyjemna i przez prawie dwa lata spedzala mi sen z powiek, nie dlatego ze bylem winny ale to wlasnie ja stalem sie ofiara klamstw. Zachecony pozytywnymi opiniami na temat tego adwokata udalo mi sie go wynająć . Na szczescie udalo nam sie dojsc do sprawiedliwosci - serdecznie dziekuje!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonio dnia: 2019-06-15 23:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moj trzeci adwokat z kolei i na szczescie temu udalo sie rozwiklac moj problem. Juz wkoncu moge spac spokojnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pelotka dnia: 2019-05-21 20:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle wykwalifikowany adwokat w sprawach karnych. Doznałem w życiu bardzo nieprzyjemnej sytuacji, ktora zakonczyla się w sądzie, jednak zakończenie to okazało się sprawiedliwe ,wlasnie dzieki pomocy dr Olężałka Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2019-05-14 19:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mnie kompetentny adwokat, zwłaszcza z zakresu prawa karnego i rodzinnego. Z pewnością jeszcze nie raz sięgnę po pomoc dr. Olężałka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gallileo dnia: 2019-04-19 16:10:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją