Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Andrzej Śmigielski

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-316 Łódź Piotrkowska 270/424
Telefon: 42 244 50 25 Kom. 691 391 495 Fax: 42 942 06 26
Adres e-mail: andrzej.smigielski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.adwokatmecenas.pl
Opis działalności: adwokat Słowa kluczowe: adwokat, prawo, odszkodowania, cywilne, handlowe, pracy, zadośćuczynienie, polisy

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 50% niskie 1x 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 7217
Data utworzenia profilu: 2012-04-08 15:25:56
Data ostatniej aktualizacji: 2019-03-14 22:24:10 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Andrzej Śmigielski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista przez duże P w odzyskiwaniu długów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-03 09:17:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest konkretny i skuteczny. Na sali sądowej jasny przekaz i cięta riposta na słowa przeciwnika. Oceniam pozytywnie, też za podejście do klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-01-13 16:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny, skuteczny i konkretny adwokat. Nie spodziewałam się, ze w tak szybkim czasie zostanie załatwiona moja sprawa. Ponadto b.miły człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara Ajnenkiel dnia: 2016-10-26 17:23:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas, od trzech lat prowadzi obsługę mojej firmy. Bez Pana nie dałabym rady. Dziękuję za profesjonalną obsługę. M. A.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. A. dnia: 2016-07-03 09:57:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy adwokat, pomógł przygotować dobre umowy cywilne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2015-10-29 14:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miała dwie sprawy u Pana Mecenasa, przyjął jedną skomplikowaną gospodarczą i wygrał, a drugą budowlaną odradzał. Poszłam ze sprawą budowalną do innego adwokata i niestety zostałam naciągnięta. Mecenas Śmigielski miał rację i szkoda że nie posłuchałam jego rad. Fachowy i rzetelny i bierze pieniądze za wysoką jakość pracy i wiedzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-02-20 21:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybronił mnie w sprawie rozwodowej, a najważniejsze że mogę widzieć się z dziećmi, choć sam straciłem na to nadzieję. Bardzo dziękuję i życzę Pogodnych i Rodzinnych Świąt. Tomasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-12-24 14:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do Pana Adwokata ze skomplikowaną sprawą, Od razu powiedział mi, co zrobimy. Na uznanie zasługuje, to że doradził mi żeby nie występować ze wszystkimi moimi roszczeniami, choć mógł dodatkowo zarobić. Wygrałam to co powiedział. Dziękuję bardzo za pomoc. Anna.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-27 01:41:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas bardzo mi pomógł. Miałam bardzo skomplikowaną sprawę gospodarczą i kilka razy zmieniałam prawników. Żaden nie był w stanie mi pomóc, a Pan Mecenas wygrał dla mnie sprawę. Dziękuję za pomoc. Anna Malinowska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-20 22:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa powierzona Panu Andrzejowi zakończyła się pomyślnie. Wywalczyliśmy korzystną ugodę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona Dwojewska dnia: 2012-11-20 15:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma kompetentna i świadczy wysokiej jakości usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: rzetelna, kompetentna, terminowa obsługa i elastyczne negocjowanie cen. Na wszystkie pytania reakcja natychmiastowa. Dobra współpraca i z pewnością godna polecenia.
Opinia dodana przez: Hanna Mizgajska-Wiktor dnia: 2012-11-18 22:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wie co mówi, bardzo nam pomógł. Wszechstronny i rzeczowy. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-16 00:40:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam za fachowość, rzetelność i ogromną wiedzę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-08 15:27:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją