Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Maciej Migus

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-527 Łódź Wólczańska 124/7
Telefon: Kom. 793141084
Adres e-mail: maciej.migus1(małpa)gmail.com
Strona internetowa: https://adwokat-migus.pl/
NIP:
7712726725
Opis działalności: sprawy rodzinne, sprawy karne, odszkodowania, sprawy cywilne Słowa kluczowe: adwokat łódź

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 305
Data utworzenia profilu: 2019-01-21 12:05:33
Data ostatniej aktualizacji: 2019-01-21 12:05:33 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Maciej Migus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam Pana Mecenasa.Przede wszystkim wie co zrobic i jak zrobic przed sadem, a poza tym ma normalne podejscie do czlowieka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2019-07-24 14:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nienaganna prezencja i czysty profesjonalizm. Takiego Mecenasa szukałam przez długi czas. w samej Łodzi odwiedziłam parę kancelarii, ale żaden adwokat nie był w stanie poradzić co mam w mojej sytuacji zrobić. Na szczęście trafiłam na Pana Migusa i dzięki niemu rozwiązałam swoje problemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2019-04-30 10:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na razie jestem zadowolony ze współpracy z tym adwokatem. Sprawa co prawda jeszcze nie jest zakończona, ale do tej pory idzie tak jak mecenas przewidywał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2019-04-15 14:20:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca bez zarzutu. Plus za dobry kontakt, nawet jak Pan Mecenas nie może odebrać to zawsze oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2019-03-26 11:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest zawsze przygotowany i pełen profesjonalizmu, dzięki czemu udało mi się wygrać walkę o spadek. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2019-03-18 14:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa i ogromna wiedza adwokata poskutkowała wygraną sprawą, także polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2019-02-28 10:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, bardzo wyrozumiały człowiek. Mecenas Migus pomógł mi z bardzo trudną sprawą dotyczącą prawa rodzinnego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2019-02-05 13:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria bardzo polecam tą kancelarię. Adwokat Maciej Migus pomógł mi w niezwykle ważnej sprawie. Pomoc była szybka, fachowa a co najważniejsze trafna. Wyjątkowo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2019-01-26 17:28:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat, warty polecenia. Przykłada się mocno do sprawy, można się z nim szybko i bez problemu skontaktować
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2019-01-21 12:10:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją