Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Rachunkowe Grzegorz Kucharski

Zawód: Księgowy 
Adres: Opolskie, 45-325 Opole Zielonogórska 6
Telefon: Kom. 661199622
Adres e-mail: gkucharski91(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: biuro kucharski, biuro rachunkowe opole, opole księgowy, księgowa opole

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 527
Data utworzenia profilu: 16.01.2019 11:01:42
Data ostatniej aktualizacji: 16.01.2019 11:01:42 

Opinie o Biuro Rachunkowe Grzegorz Kucharski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem Grzegorzem bardzo udana. Cieszę się, że właśnie na niego postawiłam. Jest dokładny i terminowy. Można mu zaufać. Dyskretnie podchodzi do spraw i co najważniejsze - etycznie wykonuje swoją pracę. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.12.2019 16:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze biuro rachunkowe. Cieszę się, że wybrałam właśnie to. Indywidualne podejście pana Grzegorza, bardzo skrupulatne podejście do sprawy. 100% zaangażowania i zrozumienia. Pan Grzegorz ma sporą wiedzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.11.2019 09:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo udana współpraca. Pan Grzegorz pomógł mi utworzyć własną działalność gospodarczą. Wszystko załatwił sam. Ja musiałam tylko podejść do urzędu. Cieszę się, że wybrałam właśnie to biuro rachunkowe Biznes rozwija się :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.10.2019 15:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta i bardzo dobre ceny. Usługi księgowe wykonywane zawsze na czas zgodnie z ustaleniami i oczekiwaniami. Cieszę sie, że zdecydowałam się na współpracę z panem Grzegorzem. Dla mnie jest godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.08.2019 19:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Cieszę się zmieniłam księgowego na pana Grzegorza. Moim zdaniem jest fantastyczny. Wszystko potrafi wyjaśnić, znaleźć odpowiednie rozwiązanie. Jest zaangazowany i widać, że lubi to co robi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.03.2019 10:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dzięki panu Grzegorzowi mam porządek w papierach. To on mnie wyciągnął z zaległości finansowych. Widać, że facet zna się na rzeczy. Nie popełnia błędów i skrupulatnie wykonuje swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.03.2019 10:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z panem Grzegorzem współpracuję już ponad pół roku. W tym czasie mogłam zawsze na nim polegać. Nigdy mnie nie oszukał. Zawsze ma dla mnie czas i z chęcią tłumaczy wszelkie niezrozumiałe kwestie. Właśnie takiego księgowego szukałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.02.2019 09:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo udana współpraca. Już rok współpracujęmy razem z panem Grzegorzem. Powiem szczerze, że na początku nie byłam do końca przekonana jak to będzie i miałam spore wątpliwości, ale teraz wiem, że warto było zaufać. Pan Grzegorz, to księgowy godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.02.2019 11:05:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją