Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Małgorzata Woźniak

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-683 Warszawa Marszałkowska 83/52
Telefon: Kom. 503 662 367
Adres e-mail: kancelaria(małpa)wozniakmalgorzata.pl
Strona internetowa: http://wozniakmalgorzata.pl/
Opis działalności: Kancelaria zapewnia kompleksową pomoc prawną w sprawach karnych, cywilnych, rodzinnych, spadkowych, gospodarczych oraz z zakresu prawa pracy i prawa administracyjnego. Słowa kluczowe: Porady prawne, rozwód, separacja, podział majątku, spadek, zachowek, podział majątku, dział spadku, alimnety umowy developerskie

Ocena: 100% pozytywna 41x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 41x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 38x 2x
Ceny usług: 100% niskie 31x 9x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 19713
Data utworzenia profilu: 2010-11-26 22:39:14
Data ostatniej aktualizacji: 2018-12-11 09:05:23 

Opinie o Adwokat Małgorzata Woźniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER ADWOKAT... SPRAWA O ZACHOWEK SZYBKO ROZSTRZYGNIĘTA... POLECAM...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2019-09-14 19:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani mecenas udało się przebrnąć przez rozwód w sposób o którym nie myślałam, że się da. Będę wdzięczna do końca za tak wspaniale poprowadzoną sprawę pzdr Aneta Koźwiak
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Koźwiak dnia: 2019-09-09 19:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Woźniak prowadziła zespół moich zawiłych spraw ( podział majątku, sprawy gospodarcze, karne) i udało się je dość szybko zakończyć dzięki fachowości i zaangażowaniu. Po moich poprzednich złych doświadczeniach z innym adwokatem współpraca z Panią Woźniak była zupełnie inną jakością: zawsze mogłam liczyć na kontakt z p. Mecenas, czułam jej wsparcie i mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że zakończenie wszystkich moich spraw to jej wielka zasługa. Panią Woźniak wybrałam dzięki pozytywnym opiniom znalezionym w necie i podpisuje się pod nimi dwoma rękoma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aniwo dnia: 2019-06-21 11:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec od zachowku i świetnie negocjuje. Jestem pod wrażeniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LinaN dnia: 2019-03-22 10:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do kancelarii Pani Małgorzaty Woźniak po kilku kosztownych, a mało owocnych konsultacjach z innymi prawnikami. Już w pierwszym mailu przedstawiła mi w sposób jasny i precyzyjny możliwe opcje i opisała działania, które powinnam podjąć. Po pierwszym spotkaniu okazała się osobą szalenie sympatyczną i empatyczną, a przy tym rzeczową i kompetentną. Poprosiłam Ją o pomoc przy dosyć banalnej sprawie o nabycie spadku, a następnie powierzyłam trudne i długotrwałe postępowanie o uzyskanie zachowku. Sprawa ciągnęła się (w wyniku działań strony przeciwnej) niemal cztery lata. Przez ten okres Pani Małgorzata dawała mi ogromne wsparcie, błyskawicznie odpowiadała na moje telefony i maile, tłumaczyła aspekty prawne, poświęcała mi tyle czasu i uwagi, ile potrzebowałam. Na sali sądowej była zaangażowana, energiczna, zdecydowana i błyskotliwa. Dzięki Niej sprawa zakończyła się pozytywnym dla mnie rozwiązaniem. Pragnę wyrazić tą drogą ogromne uznanie i wdzięczność oraz z cała odpowiedzialnością polecić Panią Mecenas wszystkim, którzy potrzebują nie tylko pomocy prawnej, ale także Przewodnika i Przyjaciela na czas postępowania sądowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Młożniak dnia: 2018-07-02 10:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Rozsądne podejście do prowadzonej sprawy i klienta. Na początku ustalona strategia, szybko sporządzony pozew, dobre prowadzenie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JerzyKo dnia: 2018-06-28 12:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Małgorzata Woźniak prowadziła moją sprawę rozwodową. Sprawa zakończyła się orzeczeniem o winie mojego (byłego już) męża a także zasądzeniem alimentów na moją rzecz. Serdecznie polecam Panią Adwokat. Jest wysokiej klasy specjalistą, osobą sumienną, zaangażowaną, zapewniającą ogromne wsparcie i zrozumienie dla swoich klientów. Gdyby nie Pani mecenas to nie wiem jak skończyłaby się dla mnie ta sprawa. Bardzo dziękuję i z czystym sumieniem polecam Adwokat Małgorzatę Woźniak.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela K. dnia: 2017-08-05 18:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem byłym klientem Pani mecenas, nigdy nie pisałem opinii i nie czytałem, ale uważam, że w przypadku Pani mecenas trzeba. NIe chodzi tu o profesjonalizm i wiedzę, bo nie powiem też że sprawę wygraliśmy w 100 %, ale na tyle ile się dało. Jednak, to jak Pani Mecenas podchodzi do Klienta jest nieprzecenione. Widać zaangażowanie, wsparcie, pocieszenie, Pani mecenas to jak prawdziwy psycholog , jak coś nie idzie to powie, ze nie damy rady, ale może spróbujemy inaczej. Piszę tę opinię bo takich ludzi trzeba cenić, wspierać i polecać! Ja szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-27 11:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zna się na spadkach i chyba w tym się dobrze czuje, bo mi profesjonalnie poprowadził sprawę o zachowek. Bardzo dobrze napisany pozew i potem dobra reprezentacja w sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonimis dnia: 2017-05-23 22:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas poprowadziła mi dział spadku. Sprawa z jej udziałem to prawdziwy majstersztyk! Pani Mecenas nie ogranicza się tylko do pobytu na sali sądowej, lecz wyśmienicie kontaktuje się ze stroną przeciwną, negocjując, rozmawiając tak aby zminimalizować proces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-30 23:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, zaangażowanie w sprawę w połączeniu z bardzo przystępną ceną są czynnikami,które zadecydowały o moim wysokim stopniu zadowolenia. Moja sprawa spadkowa zakończyła się wygraną-polecam więc kancelarię Mecenas Małgorzaty Woźniak każdemu, kto również chciałby aby jego sprawy zostały rozwiązane w ten sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-18 11:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuję jako klient z Kancelarią Pani Adwokat Małgorzaty Woźniak od kilku już lat. W tym czasie wspólnie przeszliśmy przez klika spraw, z których wszystkie zakończyły się po naszej myśli. Wiem, że nie byłoby to możliwe gdyby nie pełne zaangażowanie, odpowiednie przygotowanie merytoryczne a także indywidualne podejście Pani Adwokat do każdej rozprawy. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, wiedzy i rzetelności a także tak bardzo potrzebnej w tym zawodzie empatii. Z czystym sumieniem mogę polecić opiekę prawną Kancelarii Adwokackiej Małgorzaty Woźniak, ponieważ naprawdę mało jest w dzisiejszych czasach osób pracujących w tym zawodzie z powołania, jak Pani Adwokat Woźniak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wieloletni klient dnia: 2016-11-07 14:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Woźniak podjęła się mojej sprawy cywilnej, wg mnie skomplikowanej i nietypowej - odszkodowawcza, windykacyjno, uniważniająca akt prawa cywilnego, tak bym to nazwała. Ważne jest to, że z pomocą Mecenas sprawa zakończyła się dla mnie korzystnie. Współpraca z Mecenas była poprawna. Kiedy chciałam się doradzić, to mogłam się spotkać. W sądzie też dobrze. Na sprawach z wyjątkiem jednego razu była osobiście. Cenowo przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-07 17:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Woźniak prowadziła mi dwie sprawy. Znalazłam ją w internecie, a opiekowała się mną tak, jakby moje problemy były jej osobistymi. Jestem przekonana, że nie byłam opłacalnym klientem (umówiłyśmy się na jednorazową opłatę, a sprawa bardzo się ciągnęła), ale nigdy tego nie odczułam. Pani Mecenas jest drobna, niemal krucha. Niech Was to nie zmyli. W sądzie to bezwzględny taran argumentu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-12-10 10:10:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moja sprawę o rozwód i podział majątku. Sprawa zakończyła się dla mnie w miarę ok. Jak się potem okazało mogłam ugrać więcej. Współpraca dobra, chociaż Pani mecenas mogłaby bardziej szanować klienta -jego czas i pieniądze. Jeśli chodzi o jej kompetencje -nie mnie oceniac. Czy polecam - jest mnóstwo adwokatów w Warszawie. Nie ma porównania, bo to była moja jedyna sprawa przed sądem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M dnia: 2015-11-26 14:20:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiedni człowiek na właściwym miejscu, adwokat z powołania, z potrzeby serca. Pomogła mi w sprawie o unieważnienie darowizny, powoli dążyliśmy do celu, który oczywiście ostatecznie udało sie osiągnąć. 5 lat ciężkiej pracy, podczas której widziałem trud jaki Pani mecenas wkłada w moją sprawę. Czasem ciężko było się skontaktować, ale zawsze starła się napisać maila z zapytaniem co sie dzieje. Cenowo ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adrian Sak dnia: 2015-08-11 15:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgosia prowadziała moją sprawę o podział majątku rewelacja wiedziała kiedy i jak uderzyć zgodnie z prawem w drugą stronę zakłamańców. zaginałam druga stronę aż im szczeka opadała. polecam a miałam juz doczynienia z dwiema adwokatkami niestety porażka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-22 11:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona jakością świadczonych usług i jeśli jeszcze kiedykolwiek będę potrzebowała pomocy na pewno będzie to ta sama kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-08 16:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakończyłem sprawę rozwodową. Współpracę z Panią mecenas oceniam na wzorową. Zawsze dostępna, w rzeczowym kontakcie, oddzwania, odpisuje na maile. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-04 22:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam Panią Mecenas zwłaszcza w sprawach o dział spadku. Dobrze prowadzi sprawy, jest solidna i zawsze przygotowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol n. dnia: 2014-01-28 15:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny adwokat. Prowadziła mi sprawę o dział spadku. Wysłuchała wszystkiego co miałem do powiedzenia w spokoju,przedstawiła mi klarowny plan działania i wytłumaczyła w jakim kierunku może rozwinąć się sprawa (zarówno w najlepszym, jak i najgorszym wariancie). Odpisuje na maile, jest dostępna pod telefonem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Piotrek S.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-09 16:28:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeprowadziła moja sprawę o rozwód, a później sprawę o podział majątku. Jest konkretna i przygotowuje się do rozpraw. Generalnie pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: annna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-21 18:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze prowadzi sprawy rozwodowe. Jest szybka i bardzo się przykłada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystyna 59 dnia: 2013-05-14 12:00:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2013-03-07 10:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzeczowa, konkretna Pani adwokat. Dba o opinię, ma bardzo wysoką jakość usług. Naprawdę polecam - zdecydowana i godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-02-07 12:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Małgorzata Woźniak jest najlepszym przykładem kompetencji w świecie prawników. Bardzo, konkretna i stanowcza w relacjach ze stroną przeciwną. Starannie przygotowuje się do każdej rozprawy. Jest osobą z dużą wiedzą prawniczą – nie tylko teoretyczną, ale przede wszystkim praktyczną. Zadaje błyskotliwe pytania i bardzo świetnie reaguje na Sali rozpraw. Dobre przygotowanie merytoryczne sprawia, że żadne nagłe sytuacje na sali sądowej nie są w stanie jej zaskoczyć. Bardzo gorąco ją polecam, wygrała dla mnie trudną sprawę o zachowek, za co będę jej zawsze wdzięczny. Jeszcze raz dziękuję. M.Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m.z. dnia: 2013-02-02 07:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco panią mecenas Woźniak, prowadziła moją sprawę rozwodową. Dzięki niej udało mi się szybko rozwieść i dostałem dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zenek dnia: 2013-01-02 23:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo Pania Małgosie .Jest adwokatem konkretnym i odpowiedzialnym w każdym stopniu. Wspiera duchowo na sprawach ze odczuwa się jej oddanie . Z kontaktem nie ma problemów informuje podpowiada i uspakaja. Cenowo jest tez bardzo ugodowa . Prowadzi moją sprawę rozwodową z orzeczeniem o winie oraz pozbawienie pozbawienie praw rodzicielskich wszystko układa się pomyślnie i oby tak dalej. Bardzo bardzo jej dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KINGA M. dnia: 2012-12-13 14:56:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę rozwodową. Szybko działa i jest skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: karolina
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-19 16:03:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie, rzetelnie, szybko - te słowa najlepiej opisują Panią Małgorzatę, można jeszcze napisać, że to świetny adwokat od trudnych spraw ale nie będę taki i poprzestanę na powyższym. Naprawdę polecam, warto skorzystać z usług kancelarii Pani Woźniak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Deka dnia: 2012-09-26 12:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzili moja sprawę rozwodową i generalnie jestem zadowolony.Działają w miarę szybko. Cenowo też nie jest najgorzej. Fachowiec godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zygmunt dnia: 2012-08-03 14:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię poleciła mi znajoma, która korzysta z niej wcześniej.Osobiście polecam, dostałam rozwód błyskawicznie. Serdecznie dziękuję za pomoc i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza.J. dnia: 2012-07-09 22:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze prowadzi sprawy spadkowe. Reprezentowała mnie w sprawie o dział spadku i jestem zadowolony Do sądu przychodzi zawsze przygotowana. Polecam...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zymoo dnia: 2012-07-02 22:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zwłaszcza w sprawach rozwodowych. Bardzo konkretna i rzeczona. Zawsze przygotowana na sprawę. Ceni czas klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: alf
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-27 16:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1. Korzystałem z usług Pani Mecenas w sprawie rozwodowej. Kontakt otrzymałem od kolegi z pracy. Szybko pomogła mi w mojej sprawie, a najbardziej mi się podobało to, że „nie napuszcza” stron na siebie, jak to robią co poniektórzy. Nawet jak nie mogła odebrać telefonu bo była sądzie, zawsze później odzwaniała i na bieżąco wyjaśniała moje wątpliwości, a w czasie rozwodu jest ich mnóstwo. Adwokat gody polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbigniew 45 dnia: 2012-06-19 14:55:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Małgorzata Woźniak prowadziła moją sprawę o rozwód oraz rok później sprawę karną i muszę przyznać, że się nie zawiodłam. Odpowiadała wyczerpująco na wszystkie pytania, na bieżąco utrzymywała kontakt telefoniczny i mailowy. Nidy nie zdarzyło się żeby przyszła do sądu nieprzygotowana. Najważniejsze jest chyba to, że szanuje czas klientów , a przede wszystkim nie przedłuża postępowania. Ceny w miarę OK. Konkretnie i rzeczowo przedstawiła moją sprawę i nie obiecywała gruszek na wierzbie jak co niektórzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresa51 dnia: 2012-06-17 21:02:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwiodła mnie dość szybko - na ile się dało i bez większego stresu. A sprawa miała sporo komplikacji, dzieci, alimenty, podział majątku i inne kwestie, jak to bywa przy rozwodzie. To był już mój drugi rozwód w rodzinie więc mam porównanie z poprzednim...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam48 dnia: 2012-06-15 22:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Mecenas Woźniak prowadziła moją sprawę karną, jestem zadowolony z jej wyniku. Super kontakt, działają sprawnie, są zaangażowani i zawsze przygotowani. Przedstawiają realną ocenę sytuacji, ceny w miarę przystępne. Kancelaria godna polecenia !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-06-13 00:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła moją sprawę rozwodową i jestem zadowolony. Jest konkretna i zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-06 23:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam beznadziejną sytuację rodzinną mój mąż podczas rozwodu chciał mi zabrać wszystko nawet dzieci. Byłam na skraju załamania nerwowego. Nie wiedziałam co robić. Byłam u wielu adwokatów ale oni albo nie chcieli podjąć się mej sprawy albo kosmiczne chcieli ceny za rozprawę. Szukałam pomocy na prawnych forach i wtedy właśnie natrafiłam na wypowiedzi Pani mecenas. Bardzo rzeczowo pisała postanowiłam odszukać ja w Internecie i zadzwonić. Już na pierwszej rozmowie szybko i zwięźle przedstawiła mi plan jak ona widzi możliwość wygrania. Na sprawie praktycznie wszystkie argumenty adwokata teraz już byłego mojego męża były zbijane. Sprawa się zakończyła sukcesem dla mnie. Dziękuję jej bardzo za to i gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2011-02-10 22:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!! Byłam już u wielu adwokatów ale żaden tak sumiennie nie prowadził mojej sprawy. Wyglądało to tak jak by była przygotowana na każde pytanie strony przeciwnej do świadka i natychmiast reagowała, a i ceny przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania 23 dnia: 2010-12-30 10:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam!! Pani Mecenas dokładnie odpowiedziała na wszystkie moje pytania i napisała odpowiednie pisma. Porada była gratis a cena za pismo była rozsądna. Sprawa potoczyła się tak ja powiedziała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mateusz31 dnia: 2010-11-26 22:46:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją