Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Kleszcz

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, Kety
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1462
Data utworzenia profilu: 08.12.2018 08:28:17
Data ostatniej aktualizacji: 08.12.2018 08:28:17 

Opinie o Łukasz Kleszcz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,jak najbardziej polecam Pana Łukasza.Zrobił nam przepiękna kuchnie,staranie wykona.Z racji tego że moja zona jest bardzo wymagającą osobą sprostał on wymagania.Poleciłem go również moim znajomym którym wykonał schody z których są bardzo zadowoleni. Jeśli ktoś szuka stolarza to z czystym sumieniem mogę go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Józef dnia: 16.04.2020 18:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Korzystałam z usług Pana Łukasza w realizacji mojej nowej kuchni. Fajnie, doradził i rozwiał moje wątpliwości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Kuchnia na wymiar
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 03.09.2019 13:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zostałem poproszony o udzielenie opinii. Pana Łukasza znalazłem na stronie www. Akurat miał promocję na wykonanie schodów. Szukałem długo, konkretnego człowieka, który doradzi mi jeszcze na etapie budowy domu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek z Brzeszcz dnia: 22.08.2019 13:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na zamówienie schodów u Pana Lukasza z polecenia od naszych znajomych. Powiem szczerze że efekt końcowy oraz wykonanie przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania. Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm! Na pewno jeszcze skorzystam z usług stolarskich Pana Ł. Kleszcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek z Bielska dnia: 03.05.2019 20:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, Pan Łukasz dostosował się do naszego terminu. Zamówiliśmy meble do kuchni oraz schody do naszego nowego domu. Super, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ŁUKASZ dnia: 27.03.2019 11:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Słucha uwag, nie narzuca własnego zdania, potrafi doradzić. Można z czystym sumieniem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 20.02.2019 13:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystać z usług Pana Łukasza....Wykonał dla Nas piękne i solidne schody.Polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 17.02.2019 11:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonał Pan Lukasz. Montaż schodow byl sprawny, czysty, bezproblemowy. Pan Lukasz jest konkretny i rzeczowy, niebywale komunikatywny i przede wszystkim dotrzymujący słowa. Panie Lukaszu, jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola G. / Tychy dnia: 17.01.2019 17:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie i estetycznie wykonana praca, super cena. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara T. / Kielce dnia: 17.01.2019 17:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonana kuchnia. Dobry fachowiec - służy pomocą i planuje ciekawe rozwiązania. Nie naciąga na pieniądze. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć solidnie wykonaną i ładną kuchnię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech K. / Wadowice dnia: 15.01.2019 09:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan lukaszu wykonal dla nas meble kuchenne W polsku plus stu drewniany .bylo male opoznienie ale bylo warto pocztekac, meble pieknie polecam aneta waren
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta waren dnia: 14.12.2018 20:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Łukasza polecił nam znajomy,długo z żoną zastanawialiśmy się nad skorzystaniem z jego usług ponieważ słaba strona p.Łukasza to terminowość.Ale za to jakość,dokładność i co najważniejsze materiały jakich używa są bardzo dobrej jakości.Mam nadzieję,że schody i drzwi posłużą nam na długie lata.Jeśli chodzi o ceny to też bardzo konkurencyjne.Mimo czasu opóźnienia warto było czekać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 08.12.2018 09:14:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją