Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Kleszcz

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, Kety
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 772
Data utworzenia profilu: 2018-12-08 08:28:17
Data ostatniej aktualizacji: 2018-12-08 08:28:17 

Opinie o Łukasz Kleszcz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Korzystałam z usług Pana Łukasza w realizacji mojej nowej kuchni. Fajnie, doradził i rozwiał moje wątpliwości. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Kuchnia na wymiar
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2019-09-03 13:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, zostałem poproszony o udzielenie opinii. Pana Łukasza znalazłem na stronie www. Akurat miał promocję na wykonanie schodów. Szukałem długo, konkretnego człowieka, który doradzi mi jeszcze na etapie budowy domu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek z Brzeszcz dnia: 2019-08-22 13:16:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na zamówienie schodów u Pana Lukasza z polecenia od naszych znajomych. Powiem szczerze że efekt końcowy oraz wykonanie przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania. Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm! Na pewno jeszcze skorzystam z usług stolarskich Pana Ł. Kleszcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek z Bielska dnia: 2019-05-03 20:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, Pan Łukasz dostosował się do naszego terminu. Zamówiliśmy meble do kuchni oraz schody do naszego nowego domu. Super, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ŁUKASZ dnia: 2019-03-27 11:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Słucha uwag, nie narzuca własnego zdania, potrafi doradzić. Można z czystym sumieniem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2019-02-20 13:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystać z usług Pana Łukasza....Wykonał dla Nas piękne i solidne schody.Polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-17 11:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonał Pan Lukasz. Montaż schodow byl sprawny, czysty, bezproblemowy. Pan Lukasz jest konkretny i rzeczowy, niebywale komunikatywny i przede wszystkim dotrzymujący słowa. Panie Lukaszu, jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola G. / Tychy dnia: 2019-01-17 17:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie i estetycznie wykonana praca, super cena. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara T. / Kielce dnia: 2019-01-17 17:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonana kuchnia. Dobry fachowiec - służy pomocą i planuje ciekawe rozwiązania. Nie naciąga na pieniądze. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć solidnie wykonaną i ładną kuchnię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech K. / Wadowice dnia: 2019-01-15 09:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan lukaszu wykonal dla nas meble kuchenne W polsku plus stu drewniany .bylo male opoznienie ale bylo warto pocztekac, meble pieknie polecam aneta waren
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta waren dnia: 2018-12-14 20:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Łukasza polecił nam znajomy,długo z żoną zastanawialiśmy się nad skorzystaniem z jego usług ponieważ słaba strona p.Łukasza to terminowość.Ale za to jakość,dokładność i co najważniejsze materiały jakich używa są bardzo dobrej jakości.Mam nadzieję,że schody i drzwi posłużą nam na długie lata.Jeśli chodzi o ceny to też bardzo konkurencyjne.Mimo czasu opóźnienia warto było czekać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2018-12-08 09:14:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją