Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Kleszcz

Zawód: Stolarz 
Adres: Małopolskie, Kety
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 507
Data utworzenia profilu: 2018-12-08 08:28:17
Data ostatniej aktualizacji: 2018-12-08 08:28:17 

Opinie o Łukasz Kleszcz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na zamówienie schodów u Pana Lukasza z polecenia od naszych znajomych. Powiem szczerze że efekt końcowy oraz wykonanie przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania. Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm! Na pewno jeszcze skorzystam z usług stolarskich Pana Ł. Kleszcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek z Bielska dnia: 2019-05-03 20:38:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, Pan Łukasz dostosował się do naszego terminu. Zamówiliśmy meble do kuchni oraz schody do naszego nowego domu. Super, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ŁUKASZ dnia: 2019-03-27 11:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Słucha uwag, nie narzuca własnego zdania, potrafi doradzić. Można z czystym sumieniem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2019-02-20 13:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystać z usług Pana Łukasza....Wykonał dla Nas piękne i solidne schody.Polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-17 11:14:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonał Pan Lukasz. Montaż schodow byl sprawny, czysty, bezproblemowy. Pan Lukasz jest konkretny i rzeczowy, niebywale komunikatywny i przede wszystkim dotrzymujący słowa. Panie Lukaszu, jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola G. / Tychy dnia: 2019-01-17 17:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidnie i estetycznie wykonana praca, super cena. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara T. / Kielce dnia: 2019-01-17 17:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie wykonana kuchnia. Dobry fachowiec - służy pomocą i planuje ciekawe rozwiązania. Nie naciąga na pieniądze. Polecam wszystkim, którzy chcą mieć solidnie wykonaną i ładną kuchnię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech K. / Wadowice dnia: 2019-01-15 09:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan lukaszu wykonal dla nas meble kuchenne W polsku plus stu drewniany .bylo male opoznienie ale bylo warto pocztekac, meble pieknie polecam aneta waren
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta waren dnia: 2018-12-14 20:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Łukasza polecił nam znajomy,długo z żoną zastanawialiśmy się nad skorzystaniem z jego usług ponieważ słaba strona p.Łukasza to terminowość.Ale za to jakość,dokładność i co najważniejsze materiały jakich używa są bardzo dobrej jakości.Mam nadzieję,że schody i drzwi posłużą nam na długie lata.Jeśli chodzi o ceny to też bardzo konkurencyjne.Mimo czasu opóźnienia warto było czekać. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2018-12-08 09:14:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją