Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Paula kosmetologia estetyczna paulina matuszewska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała 43-300 Zielona 6 Zielona 6
Telefon: 604355641 Kom. 604355641
Adres e-mail: recepcja(małpa)studiopaula.pl
Strona internetowa: Zielona 6
Opis działalności: Studio Paula - to nie tylko miejsce relaksu dla kobiet to także atrakcyjna oferta dla mężczyzn , prowadzimy również odsprzedaż profesjonalnych kosmetyków pielęgnacyjnych Słowa kluczowe: kosmetyka,makijaż,pelegnacja twarzy ciała, rak i stop

Ocena: 98% pozytywna 62x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 59x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 44x 17x
Ceny usług: 37% niskie 3x 48x 5x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 6010
Data utworzenia profilu: 2013-02-18 19:11:53
Data ostatniej aktualizacji: 2018-11-18 19:48:59 

Opinie o Studio Paula kosmetologia estetyczna paulina matuszewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z peelingu Dyniowego !!! Moja skóra nigdy jeszcze nie wyglądała tak dobrze jak teraz!!! Polecam studio Paula
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Oza dnia: 2018-12-22 20:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam problem z rozrzedzonym porami skory! Wszystko udało się naprawić!! Dziękuje studio Paula dobrze ze jesteście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-10-25 23:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kolejny raz mogłm przekonać się o jakośći ,profesjonalizmie Studio paula , polecam każdemu kto chce zacząc przygode z kosmetyka !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena niklicja dnia: 2018-05-12 12:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm !! Widać , że jest tam właściciel kosmetolog ! Dopięte wszystko idealnie łącznie w najlepszymi pysznymi herbata,i!!! Pełen odlot Rekaks , zapach uwielbiam !! Wiem , ze to najlepsze studio w jakim byłam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: patrycja durczok dnia: 2018-03-02 20:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość , obsługa klienta, jakość preparatów na Światowym poziomie !!! nie pamietam kiedy ktos by z taka troska o mnie zadbał ! jestem zachwycona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2017-12-01 09:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miejsce na medal!! Polecam Pania Paulinę konsultacje i dobór pielęgnacji na 100 % zadowolenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-10-16 14:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na mezoterapii w tym Studio , jestem bardzo zadowolona podejściem , wywiadem, ceny bardzo ok przy zestawach ,nie miałam zasinień ( jak wcześniej Od lekarza) maja czas dla klienta , jestem zachwycona , piekne miejsce ! Serdeczne Pozdrownienia dla całego zespołu zadowolona Ilona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-25 23:05:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpiękniejsze miejsce w którym byłam w Bielsku ... I herbata z Różą:) pozdrawiam Was dziewczyny !! Paula,Justi,Aga,Samanta,Marii,Madzia ,Ola;))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-25 09:27:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpiękniejsze miejsce w Bielsku - uwielbiam Pania Justynę depilacja pastą cukrowa to istna przyjemnośc:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariola Koloczek dnia: 2017-03-14 08:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce!!!! Pełen profesjonalizm , i wysoki poziom wiedzy , podpisuje sie pod wszystkimi wpisami jestem na TAK!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Malwina ryczko dnia: 2017-02-27 13:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesteśmy zachwyceni, korzystaliśmy z mężem z masazu dla dwojga, przepiękny gabinet,intymność zachowana 100%, było cudownie !!!! Relaks niezapomniany i ceny bardzo przystępne , nie ma w Bielsku - Białej nikt takiego serwisu... Co roku korzystamy i nie spotkaliśmy sie z takim profesjonalizmem !! Dziewczyny trzymajcie poziom!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: super
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-15 23:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duzy plus za kompleksowość usług!! W jednym miejscu wszystko , dla osob ceniących czas Super!! Polecam Pania Paulę i Pania Justynę z reszta załogi nie miałam jeszcze przyjemności ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-26 18:49:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze nie spotkałam sie z tak Dokładnie przeprowadzona depilacja pasta cukrowa !!! Szczerze polecam to studio !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna Zemanek dnia: 2016-09-19 20:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze studio jakie dotycgcgczas odwiedziłam !!! Pani Justyna Masaz genialny !!! Pani Paula niezła laska ale dla mnie była nie dostępna chyba ma sporo pracy musiałabym czekać na wizytę 4 tyg!!! Wiec polecam p Justynę ;) ceny ok jak na jakość Biologique
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Y
Opinia dodana przez: karmela dnia: 2016-07-09 19:05:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja !!! Nikt ze mną dotyczchczas nie przeprowadził tak wnikliwego wywiadu , jestem klientka od 3 miesięcy , na spotkaniu po 40 latach , koleżanki i koledzy tylko komplementowali ;) cudownie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-23 21:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwierzyłam ,że mozna pieknie wygladac :) makijaż przepiekny wszystkim bede polecac!!!! dziekuje PANI PAULO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-05 21:20:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem w trakcie serii zabiegow na brzuch po ciąży , 5 zabieg polecam szczerze .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: majka dnia: 2016-02-07 11:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam zabieg spm moje nogi po 15 zabiegach jak nie moje ;) super jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Pl
Opinia dodana przez: karina dnia: 2016-01-30 22:27:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam z makijazu na sylwestra , był to najpiękniejszy i najtrwalszy Makijaz !!! Odczarowałam sama siebie ;) polecam 100% to studio
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Marianna dnia: 2016-01-23 18:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio paula , skorzystałam z serii zabiegow ( borykałem sie z suchością skory ) po 4 miesiącach systematyki i dobranych kosmetyków , problem zniknął !!! Jestem szczęśliwa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kartuska dnia: 2015-12-25 11:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paula bardzo bardzo dziekuje !!!! Nie zawiodła mnie pani w tak ważnym dla mnie dniu ,mimo to ze była Pani po operacji !!! Jest Pani aniołem życzę wszystkiego co najlepsze !! I wszystkim polecam studio Paula:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: katarzyna niosek dnia: 2015-06-10 21:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tomstudio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2015-05-08 22:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymalem kontakt do studio Paula od mojej Pani Doktor z Cueszyna , nigdy wcześniej nie korzystałem z usług kosmetycznych , jestem bardzo zadowolony i faktycznie skora po kuracji jest o niebo lepsza !!! Pani Paula pomogła tez w diecie , polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamil jezierski dnia: 2015-04-18 12:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje sie pod opiniami o tym gabinecie , wiedza na medal otwierałam usta jak pani Paula uświadamiała mnie co robię nie tak i ci zrobić by było dobrze!!! Juz minol 3 miesiąc moja skóra jest Nie do poznania ! Dziękuje i polecam ,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina krysta dnia: 2015-04-16 23:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja mama umówiła mnie do pani Pauli Matuszewskiej , plecie ja dr.markowski z Krakowa , jestem b.zadowolony !!!! Miałem już prawie depresje mam 22 lata i żaden gabinet nie potrafił mi pomoc dziękuje pani Paulo !!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 21:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam byłam ,korzystała, nie zawiodłam się wręcz przeciwnie byłam naprawdę b.milo zaskoczona nie wspominając o Masazu !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota zareba dnia: 2015-01-18 22:31:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dowiedziałam sie o tym gabinecie oglądając telewizje , był wywiad z właścicielem studia , umówiłam sie z ciekawości na wizytę, na codzień mieszkam w Żywcu mam 52 lata i do tej pory nie udało sie nikomu tak mile mnie zaskoczy ta Pani ma ręce jak anioł!!!!! Warto samemu sie przekonać .
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zachwycona Gosia dnia: 2014-12-25 17:00:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !! sietny gabinet i zabieg
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-12-13 11:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet przepiękny, Pani Paulina ma wiedze niesamowita pomogła mi z moja skora !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krystyna Cwika dnia: 2014-12-11 14:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupowałam dla mojej przyjaciółki vouczer w studiopaula, zapakowany pięknie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 19:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od ponad 2-miesięcy w B-B uporczywie szukałam gabinetu odwiedziłam kilka z lepszym bądz gorszym skutkiem, Dziele się opinią na temat studio paula, Pani Paulina jest niezwykle miłą osobą , pomogła mi uporządkować moje brwi,kosmetyczkę uświadomiła co jeść :) teraz chciałabym zacząć pielęgnację .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-10-22 23:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gabinet !dostałam poradę dot, odzywiania nie wydajac pieniedzy!! nie pomyslalabym ze kosmetyczki maja taka wiedze niedocenione!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina iskierka dnia: 2014-10-06 22:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się na hennę brwi aby przetestować gabinet , polecam szczerze czysto, uśmiechnięta pani, dla mnie 10 pkt. apsolutna alternatywa pomiedzy gabinetami osiedlowymi (gdzie wczesniej zagladałam) a spa gdzie b.drogo . !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna Markowska dnia: 2014-09-23 11:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam studio paula !!! Pani przyjeła mnie po godz swojej pracy, by uratować moją skórę po nieudanym zabiegu opalania natryskowego!!! dziękuje bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta kuska dnia: 2014-09-01 18:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem mega zadowolona , polecam zabieg oczyszczajacy :) nic nie bolało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kajka dnia: 2014-08-26 14:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim którzy maja problem ze skóra i doborem kosmetyków !Pani wie co robi i jest bardzo oddana swojej pracy tak sądzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-01 08:19:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybrałam się na zabieg depilacji polecam zero włosów super sprzęt i jakieś znieczulenie :) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Migdał dnia: 2014-07-17 18:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam to studiopaula , jest nadzieja dla mojej grubej skóry , super dobrane preparaty do domu. I po zabiegu jadniejszs skóra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: marta klonowska dnia: 2014-07-06 20:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skorzystajac z opini,wybrałam sie na zabieg depilacji bikini.... polecam pani delikatna i widac ,ze dobry sprzet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-07-01 20:21:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowalam sie w studiopaula na ślub polecam !! Super kosmetyki i pełne zaangazowanie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: majka powalska dnia: 2014-06-27 10:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pełen profesjonalizm i wiedza mam atopowa skórę i problem ogromny z kosmetykami w studio dobrano mi idealnie krem i podkład nie zaplacilam nic za konsultacje !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maria dnia: 2014-06-16 16:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam byłam 23.04 na zabiegu moge polecic szczerze .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-04-27 00:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , bardzo jestem zadowolona z estetyki i profesjonalizmu studia paula.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krystyna dnia: 2014-04-13 20:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam w tym gabinecie zabieg z zakresu medycyny estetycznej, u dr.piotra szelaga on przyjeżdża z krakowa.Gorąco polecam tego lekarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anka dnia: 2014-03-17 07:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam zadowolona z usług tego studio!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-03-10 21:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowała Nas Pani Paula na Bal!!! nie poznałyśmy się wręcz byłyśmy gwiazdami wieczoru !!!! nikt w życiu nie dobrał nam tak pomadek !!! Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aska &Majka dnia: 2014-03-02 21:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Karolina zrobiła mi tak piękne paznokcie w studiopaula na milusinskich ze tym samym uziemiła mnie na amen! nic nie bede robic tylko patrzec:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kamenicka anna dnia: 2014-02-28 19:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzeszłym tyg byłam na zabiegu lift z Biologiqure recher zabieg nie Tani , ale skóra jest niesamowicie napieta , polecam przed wielkim wyjsciem !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krystyna kubacka dnia: 2014-02-26 19:43:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie często jestem i pisze na forum !!! nie trafiłam jeszcze do tak pozytywnego gabinetu! wygrałam zaproszenie w fit mani i sie udałam na zabieg, jestem zachwycona .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nowicka olga dnia: 2014-02-25 22:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z makijażu karnawałowego istny szał :) Pani Paula poleciła mi osobe która uszyła mi suknie i zrobiła maske !!! jestem mega zadowolona i zaopiekowana polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia Kowalczyk dnia: 2014-02-11 12:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam Studiopaula przypadkiem jak szlam do lekarza,pierwsze wrażenie super !!! Umowilam sie na zabieg za 2 tyg :-) mila pani karolina
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-02-04 14:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam , malowałam sie w studiopaula na sylwestra, makijaz utrzymal sie do białego rana ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna k dnia: 2014-01-07 14:15:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem sie na wizyte poprzedzoną konsultacja, miałęm robiony zabieg sale male marki epionse cos genialnego pory skórne zmniejszyły sie zauważalnie !!! jestem zachwycony kolejny zabieg mam za tydzien dam znac co i jak! trafilem tam przez forum polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kamil kozik dnia: 2013-12-09 11:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po przeczytaniu cennych uwag na wielu forach , wybrałam sie az z wisły :) na konsultacje do STUDIO PAULA na ul.Zielona , konsultacja i wywiad trwały z dobre 20 min , dowiedzialam sie tego samego co u lekarza za 120 zł! po wykonaniu kilku zabiegow i dobraniu specyfikow moj problem atopi zdecydowanie sie poprawil.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariola kunicka dnia: 2013-11-23 19:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiłam się na zabieg oczyszczania, okazało się,że moja skóra potrzebuje dotlenienia a nie oczyszczania jestem w szoku moje problemy ze skórą po 4 zabiegach poszły w zapomnienie !!! dziekuje Pani Paulo !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 20:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam korzystałam serdecznie polecam !!! byłam pozytywnie zaskoczona wiedzą Pani Pauli!!! 100% kompetencji to w tych czasach cenne !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grazyna K dnia: 2013-10-29 23:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do studia paula trafiłam z polecenia pani dermatolog diany gadt-frączek , ponieważ moja skóra potrzebowała opieki i prawidłowej pielęgnacji zabiegowej, Pani dermatolog powiedziała,że w bielsku jest w stanie polecić ten gabinet z uwagi na sterylność i wysoką jakość usług, jestem zachwycona!!!!! moja skóra odzyskała życie :) polecam dziękuje Pani Paulo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Nikiel dnia: 2013-09-26 22:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Paula wykonywała mi makijaż na ślub polecam goraco perfekcyjne preparaty i dobrze dobrane kolory ( nie było tapety) polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Obsługa reklamacji: dostalam w prezencie sliczne mydeło:)
Opinia dodana przez: malwina krupska dnia: 2013-08-31 13:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialam u tej pani praktyki , naprawde wie co robi i potrafi nauczyc mysle ze skore ma w jedynym paluszku az zazdroszcze,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zosia dnia: 2013-07-12 14:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta Pani uratowała moja skórę dermatolodzy zawiedli :( zakarzono mnie gronkowcem prawdopodobne , że w jednym z bielskich salonów kupowałam dość często zabiegi na gruponach uwazajcie na takie promocje!!!!Pani Paulina nie zrobiła mi żadnego zabiegu mówiąc ze nie jest dobrze, na pisała na kartce badania które powinnam wykonać i wysłała mnie do labolatorium, lecze się juz 3 miesiąc u dr gat-fraczek jestem na izotekach , nie wziła o de mnie ani złotowki za konsultacje z czystym sercem jak ktoś ma problemy skorne polecam szczera i uczciwa osoba!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: marzena filipiak dnia: 2013-07-09 15:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napisze bo warto isc poznac i skorzystac z usług tego studia !!!! pani paulina ujeła mnie swoja skromnoscia i wiedza :) jak ktos jest szara myszka i nigdy nie byl u kosmetyczki polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: agata nazimek dnia: 2013-07-01 22:41:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietnie przeprowadzona konsultacja,bardzo dobrze dobrany zabieg ( mam skore nadwrazliwa) pielegnacja domowa bardzo droga!!!!! ale skuteczna naprawde polecam jak ktos juz przeszedl wszystkich mozliwych dermatologow !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-18 11:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre kosmetyki do makijazu !!! makijaz utrzymywal sie długo , niesamowicie sie zmienilam na + moja cera byla rozswietlona , polecam bywalam w wielu salonach na makijazu probnym i przy tym studiu zostalam bylam piekna pania mloda !!!konsultacja byla bezplatna to tez wane aby wiedziec z kim sie rozmawia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Nowicka dnia: 2013-02-18 19:15:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją