Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Pomocy Prawnej

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Narutowicza 22/2
Telefon: 14 657 10 22 Kom. 511 423 472
Adres e-mail: kontakt(małpa)cpptarnow.pl
Strona internetowa: www.cpptarnow.pl
NIP:
873-294-87-83
Opis działalności: kompleksowa obsługa prawna Słowa kluczowe: adwokat, radca prawny, prawnik, spadek, rozwód, porady prawne, windykacja, alimenty, kontakty z dzieckiem, zakładanie spółek, sprawy administracyjne, sprawy pracownicze, sporządzanie umów, dział spadku, podział majątku, zniesienie współwłasności

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 1836
Data utworzenia profilu: 2016-09-27 12:27:24
Data ostatniej aktualizacji: 2018-11-05 09:19:55 

Opinie o Centrum Pomocy Prawnej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, aktualna wiedza i pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2018-11-05 09:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt, ludzkie podejście bez wywyższania się. W końcu czułam, że ktoś naprawdę chce mi pomóc. Porada fachowa i wyczerpująca za przystępną cenę polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2018-06-29 11:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o zasiedzenie dzialek po rodzicach w calosci wygrana mimo komplikacji bardzo dziekuje i polecam kancelarie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2018-05-08 10:55:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uniewinnienie za jazde pod wpływem. Pani mecenas udowodniła że nie poruszałem się po drodzę publicznej i uratowała moje prawo jazdy Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kierowca dnia: 2018-04-19 10:29:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o zaniżone odszkodowanie od ubezpieczyciela, 1,5 roku batalii ale w całości wygrana :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2018-04-06 12:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozwód na pierwszej rozprawie, zaoszczędziłem dużo czasu i nerwów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2018-03-20 09:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa z odwołania od decyzji Zus dotyczyła wcześniejszej emerytury mojego teścia - udało się w sądzie wygrać Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bernadetta dnia: 2018-03-09 09:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczne panie, fachowe tłumaczenie tak aby przeciętny Kowalski wszystko zrozumiał, jasna umowa o wynagrodzenie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda dnia: 2018-03-07 11:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystna ugoda zawarta na rozprawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł P dnia: 2018-02-19 10:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skomplikowana sprawa z niewypłaconym odszkodowaniem przez ubezpieczyciela za rozbity motor załatwiona pozytywnie, bezkonkurencyjnie taniej i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MichałK dnia: 2017-07-06 16:38:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża skuteczność i jasne warunki współpracy bez owijania w bawełnę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-07-06 15:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria zdecydowanie przyjazna klientowi. Uzyskałem fachową pomoc zarówno w sprawie osobistej jak i związanej z prowadzoną działalnością polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-04-14 10:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna komunikacja i rozsądne ceny - stresujący rozwód załatwiłam na 1 rozprawie. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-03-22 09:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zalatwilam stwierdzenie, dział spadku i wpisy do ksiąg wieczystych. Sprawnie i profesjonalnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-21 14:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam prowadzenie rozwodu z orzeczeniem o winie męża. Sprawa się zakończyła pozytywnie i teraz mogę liczyć na wysokie alimenty. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-01-18 14:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przystępnej cenie zdobyłam fachową pomoc w rozwiązaniu trudnego dla mnie problemu prawnego. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-12-09 11:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walczymy z panią mecenas o zachowek, jestem zadowolona, bo widzę, że szanse są duże!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-19 13:19:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dałem znajomemu pożyczkę, której nie tylko nie oddał ale sprzedał wszystko co miał. Już myślałem, ze wszystko przepadło ale prawniczka powiedziała mi co można zrobić, że to jeszcze nie koniec. Teraz pierwszy sąd powiedział, że jego sprzedaż mieszkania była nieważna, ale znajomy nie odpuszcza i jeszcze drugi sąd musi się wypowiedzieć. Ale walczę przynajmniej i mam szansę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2016-10-28 09:34:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw była darmowa porada, rzeczowe i wyczerpujące wyjaśnienia co mogę zrobić a potem zostawiłem im sprawę rozwodową. Na razie kontakt z panią mecenas jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-10-27 11:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cpp prowadziło mi sprawę o obniżenie alimentów, w apelacyji udało się coś ugrać, panie walczą do końca więc jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-19 13:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do centrum poprzez ogłoszenie o darmowych poradach i faktycznie 1 porada była rzetelna, fachowa i co najważniejsze darmowa, okazało się że wciąż mogę odzyskać swoje pieniądze więc nie szukałam już innego prawnika do prowadzenia tej sprawy. Polecam, bo według mnie młodzi starają się bardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda W. dnia: 2016-10-08 10:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa klienta, rzetelne podejście do sprawy, szybki termin realizacji i cena zaskakująco korzystna dla klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-30 09:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Walczę w tej chwili w sądzie o uzyskanie jak najwyższych alimentów na dziecko. Sprawa jeszcze trwa ale dla mnie najważniejsze jest to, że przed każdą rozprawą Pani mecenas ma czas żeby się ze mną spotkać i wszystko przedyskutować, a w razie trudnych nagłych spraw też mogę dzwonić na jej komórkę. Jak się rozwodziłam miałam pana adwokata, który nie odbierał telefonów a na rozprawę wysyłał panią aplikantkę która myliła fakty i wpadała do sądu na minutę przed sprawą. Wszystkie koszty z góry określone w umowie z tą firmą, poprzednio nagle okazywało się że mam jeszcze dopłacić za jakieś inne rzeczy mimo że było wszystko ustalone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-29 13:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam osobiście od kilku lat osoby z Cpp i potwierdzam, iż są to panie bardzo odpowiedzialnie podchodzące do powierzonych spraw, kompetentne i z wieloletnim doświadczeniem w branży prawniczej, dla których na 1 miejscu liczy się korzystne dla klienta zakończenie sprawy a dopiero później wynagrodzenie. Bez zastanowienia powierzyłem im prowadzenie swojej sprawy windykacyjnej i okazały się być skuteczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz J. dnia: 2016-09-29 10:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam poważną sprawę spadkową w toku, mój prawnik ciągle jest niedostępny.. a moja rodzina naciskała na informację, co dalej z naszym spadkiem, poszłam więc do cpp, aby skonsultować moją sprawę z innym fachowcem i muszę przyznać, ze zostałam bardzo profesjonalnie potraktowana - miła atmosfera, chęć pomocy i ku mojemu zaskoczeniu za poradę trwającą ponad godziną zapłaciłam mniej, niż za poradę u mojego prawnika - DZIĘKUJĘ I POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Potępa dnia: 2016-09-28 19:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa się skończyła ugodą bez naciągania na koszty. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-09-27 12:35:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją