Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Jarosław Szkudlarek

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 95-100 Zgierz ul. Struga 23/200
Telefon: Kom. 604296388
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.adwokat-szkudlarek.pl
NIP:
732-134-81-99
Opis działalności: usługi adwokackie spory sądowe Słowa kluczowe: adwokat Zgierz, adwokat Ozorków, adwokat Łódź

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 100% niskie 21x 4x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 1866
Data utworzenia profilu: 2015-09-23 21:32:32
Data ostatniej aktualizacji: 2018-09-29 18:54:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Jarosław Szkudlarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już od pierwszego kontaktu widać, że to perfekcjonista i traktuje swoją pracę bardzo poważnie. Nie owija rzeczy w bawełnę i uczciwie mówi klientom jakie są szanse na pozytywne załatwienie sprawy. Czyni szczegółowe przygotowania przed złożeniem sprawy do sądu i jest bardzo dobrze przygotowany na rozprawy sądowe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2019-11-14 15:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pozytwnie oceniam współpracę z mec Jarosławem Szkudlarkiem w zakresie obsługi mojej firmy transportowej, od momentu współpracy pozbyłem się cieżaru użerania się z dłużnikami. Bardzo skuteczny adwokat polecam Wiesław
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2019-08-23 13:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny adwokat poprowadził mi perfekcyjnie sprawę o zniesienie współwłasności nieruchomości w Sądzie w Zgierzu a potem w Okręgowym w Lodzi na skutek apelacji uczestników oczywiście wszystko wygrane na moją korzyść
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2019-07-02 18:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo dobry od spraw karnych bronił mnie w Sądzie w Zgierzu o czyn z art 177 kk i świetnie się sprawdził polecam do spraw karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-06-10 17:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Jarosław Szkudlarek prowadził moją sprawę o zniesienie współwłasności nieruchomości z rozliczeniem nakładów i mogę go polecić bo świetnie się sprawdził jako adwokat dlatego warto rozważyć z nim współpracę w trudnej sprawie dot. nieruchomości itd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2019-06-07 18:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o adwokacie Jarosławie Szkudlarku bardzo dobry w obronie w sprawach karnych polecam Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J dnia: 2019-06-03 10:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat na którym można polegać. Profesjonale doradztwo i pełne zaangażowanie pozwoliło mi na wygranie sprawy rozwodowej. Łatwo nie było, ale ostatecznie wszystko poszło tak jak powinno. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2019-03-27 13:06:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawe o odszkdowanie w Sądzie w Zgierzu za wypadek i jestem bardzo zadowolana i mogę go polecić jako bardzo dobrego fachowca w tego typu sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-09-29 18:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Jarosława Szkudlarka !!!! Bardzo dobry adwokat specjalizujący się w sprawach rodzinnych mi wygrał rozwód sprawę o alimenty i podział majątku jestem bardzo zadowolona więc nie należy się bać rozwodu trzeba mieć tylko odpowiedniego specjalistę dla mnie najlepszy w Łodzi i okolicach Dziękuję Panie Mecenasie Bożena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-26 11:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie o adwokacie Jarosławie Szkudlarku w moje sprawie o podział majątku wywiązał się wzorcowo i bardzo skutecznie rozliczył wszystkie moje wydatki na dom puszczając moją ex w tzw. skarpetkach. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam G dnia: 2018-02-15 22:11:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam świetny adwokat kultura i wiedza a nie chamstwo i pazerność jak u większości. Pana Szkudlarka poleciła mi koleżanka której wygrał sprawę o rozwód i podział majątku. Mój rozwód także zakończony z sukcesem z winy męża dostałam alimenty na siebie i na dzieci i wreszcie mogę spokojnie żyć, dziękuję Panu Mecenasowi za zaangażowanie i normalne ludzkie podejście Agnieszka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-10-23 21:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o Panu Adwokacie Jarosławie Szkudlarek, bardzo dobry fachowiec, prowadził mi sprawy rodzinne i majątkowe w Kutnie i Łodzi, a z ich rezultatu jestem więcej niż bardzo zadowolony, stąd też taka opinia. Polecam i potwierdzam mecenas bez problemu dojeżdża do Sądów i reprezentuje klientów osobiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-05-24 13:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam Pan mecenas prowadził mi sprawe w Kutnie oraz w Sieradzu praktycznie odległość nie ma znaczenia jestem bardzo zadowolony jest to adwokat uczciwy i wygrywa sprawy dla swoich klientów. Polecam Antoni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-19 18:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat którego warto polecić bo jest skuteczny i posiada dużą wiedzę. Dodatkowo nie jest bardzo drogi. Prowadzi sprawy nie tylko w Łodzi ale także w całej Polsce. Jest mecenasem który dojedzie wszędzie i jest zawsze przygotowany. Polecam tel. 604 296 388.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-11 22:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa w 100% bardzo dobry karnista oraz adwokat rozwodowy. Kancelaria działa na bardzo wysokim poziomie wiedza połączona z profesjonalizmem i wysoką kulturą osobistą Pana Mecenasa mówi sama za siebie Pozdrawiam Jolanta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-04 20:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam rzetelność adwokata Jarosława Szkudlarka, prowadził mi sprawę o podział majątku z ustaleniem nierównych udziałów i rozliczeniem nakładów, a wcześniej o rozdzielność majątkową 4 lata wstecz w Sądzie w Zgierzu, zawsze osobiście i z sukcesem na koniec. Jestem bardzo zadowolona i wdzięczna Panu Menesowi za pomoc. Edyta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2016-10-08 15:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z prawdziwego zdarzenia podchodzi do spraw rzetelnie i jest zawsze pod telefonem informuje klienta na bieżąco i doprowadza problem do rozwiązania z sukcesem mogę spokojnie polecić mecenasa Jarosława Szkudlarka jest to profesjonalista z dużą wiedzą i doświadczeniem warto polecić mu swoją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-27 19:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata bo jest rzetelny i uczciwy bardzo się angażuje w sprawę i ma ogromną wiedzę merytoryczną i doświadczenie potrzebne na sali sądowej ja jestem bardzo zadowolona wygrał mi już dwie poważne sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-23 08:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam tego adwokata, świetnie sobie poradził w mojej sprawie odszkodowawczej za wypadek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-12-02 16:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat w sprawach rodzinnych, ma dużą wiedzę i doświadczenie i to widać w rozmowie i na sali sądowej. Bardzo skuteczny jestem zachwycona po tym jak pomógł mi w mojej sprawie o alimenty dla dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: żadnych problemów
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-11-17 00:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie o adwokacie Jarosławie Szkudlarek, bardzo pomógł mi w sprawie opieki nad córką pozbawiając mojego byłego męża władzy rodzicielskiej i wreszcie mam spokój i swobodę w jej wychowaniu/ Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: pełna profeska
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-11-03 23:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat w sprawach karnych, wyciągnął mojego syna z aresztu za posiadanie narkotyków. Wielkie podziękowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-10-02 22:49:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szkudlarek Jarosław bardzo pomógł mi w sprawie o podział majątku w Sądzie w Zgierzu i apelacji byłego męża przed sądem w Łodzi polecam Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2015-10-01 17:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Jarosław Szkudlarek bardzo mi pomógł w sprawie o podział majątku, wykazał się dużą wiedzą i zaangażowaniem czego nie mogę powiedzieć o jego poprzedniku. Na szczęście w porę zmieniłam adwokata. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 0
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2015-09-24 21:10:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę z czystym sumieniem polecić adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi prowadził mi sprawę o rozwód, rozdzielność majątkową z datą wsteczną i alimenty dla syna, zawsze na czas, osobiście i do przodu czyli rozwód z winy męża, zabezpieczenia alimentów na mnie i syna, w między czasie rozdzielność z datą wsteczną, kilka postępowań karnych i skarg na czynności komornika. Adwokat Jarosław Szkudlarek przyjmuje w Łodzi przy ul. Wólczańskiej 124 lok. 7 tel. 604296388 możliwe jest również umówienia się z mecenasem w Grotnikach koło Zgierza Bardzo sympatyczny i życiowy człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-09-23 21:36:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją