Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokacka Kancelaria Sarnowicz-Gąska Justyna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-602 Katowice Kolejowa 57/202
Telefon: Kom. 501752524
Adres e-mail: justas1(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: porady prawne, reprezentacja i prowadzenie spraw w sądach Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 3x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 7x 2x
Ceny usług: 77% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3568
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2018-09-26 22:13:46 

Opinie o Adwokacka Kancelaria Sarnowicz-Gąska Justyna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Pomogła mi w wydawało się beznadziejnej sprawie, gdzie dwóch innych adwokatów nie poradziło sobie. Empatyczna, zaangażowana, na sali sądowej twarda i błyskotliwa. Aktualnie prowadzi mojej rodzinie już trzecią sprawę, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2019-02-26 21:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas uratowała moją beznadziejną sprawę, która wydawała się być nie do rozwiązania, wcześniej prowadzoną przez niefrasobliwą inną osobą. Zawsze grzeczna, punktualna, aż do bólu rzeczowa. Na sali sądowej "żelazna Dama" z niesamowitą klasą i kulturą. Efekt końcowy fantastyczny. Geniusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-15 20:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec.Justyna Sarnowicz-Gąska jest bardzo kompetentna i profesjonalna. Bardzo szybko i skutecznie pomogła rozwiązać mój problem. Jest również dyskretna, lojalna ale przede wszystkim niesamowicie ciepła i empatyczna. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E.G. dnia: 2018-12-05 23:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat o najwyższej etyce, kompetencjach, terminowości Przewidzi efekt końcowy, nie obiecuje, nie zachwala. Jak mówi tak jest i o to w tym zawodzie chodzi.Specjalista od spraw trudnych, doradzi z usmiechem i tupnie noga jak trzeba.Wiele Jej zawdzięczam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-31 10:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Mecenas jak i Ona sama ma moje najwyższe uznanie.Konkretna, z pomysłem i przepisami w jednym palcu. Otwarta na klienta, z koncepcją, zaangażowaniem. Opinie negatywne w tej kwestii budzą mój największy sprzeciw i zdumienie.Czyżby konkurencja????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Sikora dnia: 2018-03-19 13:44:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawiedziona brakiem jakiegokolwiek zaangażowania w sprawę. Arcytrudne sprawy są dla tej pani za trudne. Najgorsze jest to, że wymówka w stylu " mam urlop w styczniu" , aby się wykręcić od rozprawy jest bardzo nie profesjonalna i nie świadczy zbyt dobrze o podejściu poważnie do klienta. Nie polecam niestety.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2018-01-28 00:17:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety pani mecenas nie zależało na kliencie w efekcie sprawa przegrana. Kontakt ograniczony bardzo. Sugeruję się opinią biegłych ,a nie tym co klient do niej mówi. Słaba waleczność i ograniczone reakcje. Proste sprawy może prowadzic ,ale bardziej skomplikowane i złożone wielowatkowe są dla niej za trudne i się nie nadaje do nich. Ocena mierna. Brak dostatecznych kwalifikacji. Nie słucha co się do niej mówi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-11-26 00:13:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna kobieta, uśmiechnięta, nie tylko świetny prawnik ale też psycholog. Wygrała moje trzy sprawy rodzinne, terminowa, zawsze dostępna. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fiona dnia: 2017-03-28 16:16:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Sarnowicz-Gąska Justyna mnie rozczarowała. Zero pomysłu na prowadzenie sprawy , zero jakiegokolwiek zaangażowania w sprawę i zero współpracy z klientem. Spodziewałam się czegoś więcej od tej pani , a czuję rozczarowanie.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-08 15:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i rzetelnośc a do tego niekwestionowana etyka. Od tej Pani Adwokat inni adwokaci powinni się uczyć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2013-06-24 15:25:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją