Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CHmeble Dariusz Chróścicki

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Mikołaja Kopernika 8/3
Telefon: 22 2450605 Kom. 507960724
Adres e-mail: biuro(małpa)chmeble.pl
Strona internetowa: www.chmeble.pl
NIP:
824-101-24-11
Opis działalności: Specjalizujemy się produkcją mebli kuchennych, mebli na wymiar. Chmeble jest wiodąca firmą w swojej branży. Serdecznie zapraszamy do grona zadowolonych klientów. Słowa kluczowe: Meble na wymiar, Meble kuchenne, Zabudowy, Szafy , Garderoby, Ławy, Stoły, Biurka, Komody

Ocena: 97% pozytywna 35x 2x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 35x 2x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 34x 1x 1x
Ceny usług: 66% niskie 6x 27x 3x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 9438
Data utworzenia profilu: 2012-03-01 15:57:36
Data ostatniej aktualizacji: 2018-07-05 15:05:06 

Opinie o CHmeble Dariusz Chróścicki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W momencie ustalenia szczegółów umowy (koszty, terminy)wszystko zapowiadało się świetnie, meble zostały zamontowane przed czasem niestety nie w ciągu dwóch dni jak było planowane, łącznie montaż trwał około dwóch tygodni. Nie było problemu z kontaktowaniem się z Panem Dariuszem niestety do pewnego momentu,a mianowicie jak okazało się, że meble "świetnej jakości" wcale takie się nie okazały. Pan Dariusz przestał odbierać telefony, nie oddzwania i nie odpisuje na smsy. poprawka jakiejś bzdurnej rzeczy, która zepsuła się po kilku miesiącach użytkowania (prowadnica w szufladzie) trwa już ponad 3 m-ce. Były sytuacje,że Pan Dariusz umówił się na poprawki i nie stawił się w umówionym terminie, oczywiście nie poinformował, że nie niestety się nie pojawi, również nie odbierał telefonu. Serdecznie nie polecam, nijak się ma cena do jakości, obsługa gwarancyjna na poziomie poniżej krytyki....
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2018-10-15 15:36:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowaliśmy wyposażenia do przedpokoju, sypialni i aneksu kuchennego. Dzięki opiniom w sieci znaleźliśmy CHmeble. Po informacji mailowej z wyceną, zdecydowaliśmy się na umówienie spotkania. Krótko mówiąc konkretna wycena, rzeczowe spotkanie z wizualizacją, fachowiec, który odpowiadał na wszystkie pytania, człowiek cierpliwy i znający się na rzeczy. Polecamy, mebelki solidnie wykonane, możliwość wyboru materiałów, a nie zwykła płyta z marketu z najmniejszą gwarancja... Firma z potencjałem, którą warto brać pod uwagę i skorzystać. Poleceamy i pozdrawiamy, Jacek i Ola Żoliborz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-27 12:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawialiśmy w Chmeble pełne wyposażenie meblowe kuchni do nowego mieszkania. Od blatów przez szafki po zabudowę sprzętów kuchennych w poszczególnych elementach umeblowania. Dotychczas (kuchnia ma już prawie rok) wszystko funkcjonuje idealnie. W przeciwieństwie do poprzedniego wykonawcy, chmeble rzeczywiście musi korzystać ze sprawdzonych dostawców materiałów, bo co do obsługi przekonaliśmy się sami i jest na 5+, obecnie zastanawiamy się nad kolejnym zamówieniem, tym razem do pokoju dla maluchów :) jeśli szukacie porządnych mebli z fachową obsługą to polecamy :) J i A Tarchomin.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jarek i Ania dnia: 2017-09-04 17:12:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizacja przebiegła bez problemów, uważam że firma jest profesjonalna. Chętnie polecę ją najblizszym. Alicja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2016-10-19 15:51:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważamy, że ciężko w tych czasach o tak poważne i profesjonalne podejście do pracy jakie mają pracownicy tej firmy. Szybko i bardzo szczegółowo przygotowali nam wstępną wycena i co najciekawsze i bardzo ważne, nie różniła się praktycznie od wyceny ostatecznej, czego nie doświadczyliśmy wcześniej ze strony innych firm prosząc o wycenę. Od samego początku wyglądało następująco; Pan przyjechał na pomiar bardzo dużo rzeczy nam doradził na miejscu,pomierzył i jeszcze tego samego dnia wieczorem mieliśmy na e mailu ofertę z wyceną końcową. Podjęliśmy współpracę i nie żałujemy. Świetnie wykonane meble, zadbane o każdy szczegół, z resztą montażysta również dał z siebie wszystko, po prostu widać doświadczenie ,,gołym okiem,,. Polecamy wszystkim, którzy szukają firmy do wykonania mebli, polecamy bo warto polecać i dawać pracę takim ludziom. Dziękujemy. Wojciech z Patrycją M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech_ 69@vb.pl dnia: 2016-06-22 01:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W wakacje 2015 zmieniliśmy wszystkie zabudowy w naszym mieszkaniu tj. meble kuchenne, szafy, garderoby oraz meble łazienkowe. Zdecydowaliśmy się na współpracę z chmeble - było warto. Bardzo sobie chwalimy każdy z etapów realizacji, od projektowania, wyboru rozwiązań po finalny montaż, który został przeprowadzony w ekspresowym tempie. Ceny i jakość bez zastrzeżeń. I najważniejsze terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila i Mateusz, W-wa, Gen. Zajączka dnia: 2015-10-26 15:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od początku do końca współpraca przebiegała miło i przyjemnie. Wykonawca robił nam meble na wymiar, dokładniej szafy oraz garderoby, wszystko zgodnie z projektem łącznie z terminem realizacji. Uczciwie mogę polecić tego wykonawcę wszystkim zainteresowanym. Polecam. Adam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adaśko dnia: 2015-08-10 13:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w chmeble meble kuchenne na wymiar w stylu nowoczesnym, ponieważ zależało mi na funkcjonalności tego wnętrza. Wybrałam meble fornirowane i lakierowane oraz blat z konglomeratu. Z każdego z tych wyborów jestem zadowolona. Dziękuję przy okazji chmeble.pl za profesjonalne doradztwo - bez ich wsparcia popełniłabym kilka gaf, które trudno byłoby naprawić. Cena całkiem ok, konkurencyjna w porównaniu do innych wykonawców. Termin realizacji zgodny z umową. Serdecznie polecam chmeble.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-19 20:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w chmeble szafy wnękowe do przedpokoju oraz zabudowę garderoby. Meble zostały zamontowane w ciągu niecałych 4 tygodni od dnia podpisania umowy. Super kontakt, profesjonalne doradztwo. Aktualnie czekam na realizację kolejnego zamówienia - mebli łazienkowych. Polecam chmeble z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2015-04-29 11:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w chmeble kuchnię w stylu prowansalskim. Było warto. Wszyscy odwiedzający mnie goście zazdroszczą mi tych mebli. Świetna jakość, wykonanie w ciągu 5 tygodni od dnia podpisania umowy, funkcjonalna i piękna. Cena akceptowalna. Jakość obsługi bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena K. z Chotomowa dnia: 2015-04-14 21:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna robota Pana Dariusza z Chmeble. Polecam tą firmę, ponieważ wyróżnia ją bardzo dobry kontakt w trakcie realizacji, dokładność, terminowość, świetne pomysły co idzie w za tym świetne projekty, a w końcowym efekcie rewelacyjna kuchnia.Tak jak u mnie ;-). Polecam bardzo. Anita Molska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Molek dnia: 2015-01-10 00:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z wykonania mebli w tej firmie.Nie ma się do czego doczepić ogólnie wszystko zgodnie z projektem, czas realizacji dotrzymany, materiały zgodne z umową, miła i dość profesjonalna obsługa.Polecam zainteresowanym wykonania mebli w tej firmie. Grzegorz K.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gregory dnia: 2015-01-07 14:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim zainteresowanym tę firmę,wybrałem firmę Chmeble polegając na opiniach innych zadowolonych klientów i przyznaję, że jestem kolejnym bardzo zadowolonym klientem. Świetnie wykonana robota mówiąc ogólnie, bliżej, terminowi, dokładni, świetny kontakt. Polecam bardzo!!!!!!!!! Andrzej .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-11-25 20:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma chmeble to przede wszystkim ludzie, Pan Dariusz ma bardzo duże doświadczenie jeżeli chodzi o meble szeroko pojęte,,meble,, Poza tym bardzo dobrze zna się na wnętrzach i wie co do danego wnętrza będzie najlepsze.Ja uparłam się nad własnym projektem kolorystyką itd. natomiast Pan Dariusz uporczywie dążył do tego, żeby zrobić projekty w dwóch koncepcjach moją i jego. Jak porównałam;-) to trafił idealnie nic dodać nic ująć, no i od wczoraj cieszę się nową angielską,,przepiękną białą kuchnią. Polecam bo warto!!!! Zofia T.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2014-10-17 21:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma, ich wyroby na prawdę są wysokiej jakości, a pracownicy firmy to porządni i naprawdę znający się na swojej robocie prawdziwi fachowcy, rozumiejący człowieka i jego potrzeby, także polecam Chmeble z czystym sumieniem, każdemu kto szuka prawdziwej i kompetentnej firmy, która nie traktuje klienta jak każda szeregowa szara sieciówka, tylko podchodzi do niego i jego potrzeb indywidualnie,firma godna zaufania szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. F. dnia: 2014-10-15 19:15:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sierpniu wprowadziłam się do nowego mieszkania na Bielanach, do którego wszystkie meble na wymiar zamówiłam w chmeble (kuchnia, meble łazienkowe, 2 szafy wnękowe i garderoba). Jestem bardzo zadowolona z jakości i terminowości realizacji zamówienia. Niesamowite wsparcie przy dokonywaniu wyboru mebli i wykończenia - to coś co bardzo cenię w tej współpracy. Cieszę się, że zdecydowałam się na tą firmę (zgodnie z poleceniami znajomych) – można im zaufać. Moją ogromne doświadczenie, są ekspertami w tej dziedzinie i robią meble z ogromną fantazją i przyjemnością. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia P. z ul. Sokratesa dnia: 2014-10-13 10:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami oraz co najważniejsze w terminie. Marek.D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek.D dnia: 2014-06-26 10:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma. Pracownicy, bez jakichkolwiek zastrzeżeń, mili i znający się na rzeczy. Meble wykonane wręcz idealnie i co wśród innych w tej branży dziś jest tylko pięknym hasłem w tej firmie jest rzeczywistością, chodzi oczywiście o terminowość, a także wysokiej klasy wykonanie z najlepszych materiałów. Polecam, jeśli szukacie dobrych mebli to naprawdę tylko w CHmeblach, jeszcze raz polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz z. dnia: 2014-06-09 12:20:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Meble kuchenne wykonane w terminie, idealnej jakości, a na etapie projektowania - rzetelne i fachowe doradztwo. Kuchnia dzięki zaproponowanym rozwiązaniom jest moim ulubionym miejscem w całym mieszkaniu. Z pewnością najlepsza firma meblowa na Białołęce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania K. z Odkrytej dnia: 2014-02-08 13:15:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam, firma bardzo dokładna i terminowa. Jakość wykonania również na wysokim poziomie, ogólnie firma godna polecenia. M.D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin.D dnia: 2014-01-13 09:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec. Zlecenie zabudowy kuchennej i jego realizacja bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RWSJ dnia: 2013-10-16 15:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niejednokrotnie korzystałem z usług firmy Ch meble i mogę szczerze napisać, że jest to firma terminowa i oferująca meble dobrej jakości. Przekonałem się o tym w 100% wtedy kiedy kolejny raz zamówiłem u Nich meble. W 100% dlatego ponieważ wcześniej często natrafiałem na firmy wykonujące tylko pierwsze zamówienie jak najlepiej jednym słowem na pokaz, a później jakość usług drastycznie spadała. Firma Ch meble podchodzi do każdego zamówienia indywidualnie nie traktując swych klientów powierzchownie, a przy tym jak wspominałem jest terminowa co bardzo mi się podoba. Ja także polecam wszystkim zainteresowanym usługi firmy Ch meble.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz S. dnia: 2013-02-08 12:35:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę solidna firma. Zamawialiśmy ostatnio meble kuchenne na wymiar. Były porządnie i solidnie wykonane, a przy tym oddane w umówionym terminie. Cena też nie była zbyt wygórowana jak na tak dobrze wykonane zamówienie. Polecam Ch meble,warto skorzystać z ich oferty
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.i K. Sadkowscy dnia: 2013-01-31 11:05:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnimi czasy postanowiliśmy odświeżyć nieco wnętrze naszego domu. Chcieliśmy m.in odmalować ściany wymienić meble itp, bardzo zaskoczyła nas jedna rzecz.Po przejrzeniu stron internetowych ,,meble na wymiar'' byliśmy zaskoczeni ogromem firm, ale na szczęście nie przeraziło to nas gdyż znajomi polecili nam wcześniej firmę CH meble, a przejrzenie opinii i profesjonalnie przygotowanej oferty firmy tylko utwierdziło nas w jej wyborze. Polecamy CH meble. To jakość, terminowość, a przy tym przyzwoite ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej i Marta Radzikowscy dnia: 2013-01-23 18:27:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również polecam Firmę chmeble ,wykonaliśmy w studio meble kuchenne na wymiar, szafki oraz biurka dla dzieci do pokoi, co tutaj dużo pisać ?..rewelacyjnie wyglądają, wszystko zgodnie z wizualizacją którą wybraliśmy z wielu przygotowanych, następnym etapem było wykonanie rolet zewnętrznych, również wykonanie bez zastrzeżeń, ceny nie powalają, myślę, że bardzo dobrze trafiliśmy. Polecamy ... Adam i Grażyna Wieczorek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.W dnia: 2013-01-17 23:27:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W przeciągu ostatnich lat miałem okazję wielokrotnie korzystać z usług meblarskich. Było to związane głównie z tym, że urządzałem nowy dom i ... wcale mi się nie śpieszyło-głównie przez wysokie ceny i złą jakość usług innych firm meblarskich. Wreszcie trafiłem na stronę Pana Dariusza i muszę przyznać, że w porównaniu do jakiejkolwiek innej firmy oferującej meble na wymiar jest ona BEZKONKURENCYJNA. Towar zawsze był na czas, a terminy także zawsze były dotrzymywane. Co do ceny to w porównaniu do tak wysokiej jakości była bardzo niska. Polecam Ch meble
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.solski dnia: 2013-01-17 19:04:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, porządna firma,sprawnie,szybko i bez problemów. Meble wyglądają rewelacyjnie, wykonanie solidne, montaż bez zarzutów. Tylko takie firmy powinniśmy znajdować, i takie wybierać. Serdecznie polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Winnicki Mariusz dnia: 2012-12-29 23:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze;firma rzetelna, terminowa oraz bardzo pomocna przy wykończeniach i nie tylko, ponieważ współpracują z innymi firmami. Miałem np.problem ze znalezieniem ekipy do wykończeń i podłóg polecili mi zaufane firmy, dopilnowali wszystkiego, później wstawili mebelki które wybrałem sobie wcześniej i teraz jest wszystko dopięte na przysłowiowy ostatni guzik... Osobiście jestem zadowolony bardzo. Serdecznie polecam wszystkim tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian Brański dnia: 2012-11-29 23:28:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, firma solidna, w dzisiejszych czasach rzadko się spotyka takich ludzi. Wszystko zgodnie z ustaleniami, czego nie można powiedzieć o innych moich wykonawcach;-( Polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin.K dnia: 2012-11-26 15:19:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich , można polecić firmę chmeble z czystym sumieniem, chociażby ze względu na terminowość wykonania zgodnie z ustaleniami, a co za tym idzie porządnym wykonaniem mebli, no i tym co jest rzadko spotykane, to szybki i czysty montaż. Trochę drogo, ale oceniam firmę bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: jeszcze nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Joanna Wierzbicka dnia: 2012-11-02 00:03:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, solidna i co najważniejsze w dzisiejszych czasach to terminowa, jakością nie odbiega od innych firm w których byłam szukając kuchni dla siebie. Na dobrą sprawę po zakończeniu montowania nie było co sprzątać,,rewelacja,, Szybko,dokładnie i czysto. Polecam, Maria W. Piaseczno.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-11 18:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich zainteresowanych tą firmą, z czystym sumieniem polecam, ze względu na dobry kontakt i jakość wykonania, tydzień przed terminem otrzymałem meble. Montaż bardzo dokładny,szybki i czysty. Oby więcej takich firm. Pozdrawiam MAREK W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek.W dnia: 2012-09-25 09:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tej firmy, miła obsługa od początku do końca,wykonali dla nas kuchnię i szafę do przedpokoju, solidne wykonanie i efekt również. Firma pewna i godna polecania dalej. Pozdrawiamy, Adam i Kasia G. Realizacja w Wawrze.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-09 11:39:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich zainteresowanych wykonaniem mebli w tej firmie, jest to napewno firma godna polecenia, dobry kontakt od początku do końca, krótki czas realizacji, ceny również przystępne, czysty i szybki montaż w mieszkaniu.Polecam... Mokotów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan G. dnia: 2012-04-30 15:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: He he , w końcu mam kuchnię, co prawda kilka dni spóżnienia ale efekt cudny, obsługa miła uważam że firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sienna w-wa. dnia: 2012-04-05 18:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich którzy marzą o własnej kuchni,kontakt z firmą rewelacyjny,robią świetne projekty i proponują ciekawe rozwiązania, krótki czas realizacji dla przykładu na drewnianą kuchnię czekałam 6tygodni a sam montaż trwał 2dni poza tym dostałam dwuletnią gwarancję na całą kuchnię,myślę że to był dobry wybór.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: asia76 dnia: 2012-03-26 14:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, ja też jestem zadowolony z usług tej firmy, myślę że to dobry towar za rozsądne pieniądze,zrobiłem tam kuchnię i szafę jak narazie wszystko jest ok. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie wiem ;
Opinia dodana przez: Piotr Bieniek dnia: 2012-03-02 16:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, meble wykonane na czas, wszystko zgodne z umową i rysunkami,krótki czas realizacji w naszym przypadku na kuchnię czekaliśmy 5 tygodni.Ogólnie firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: W umowie 24 miesiące gwarancji, jeszcze nie korzystałam ;-)
Opinia dodana przez: Iwonna dnia: 2012-03-01 16:06:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją