Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Rubach

Zawód: doradztwo prawne Radca prawny 
Adres: Pomorskie, 80-882 Gdańsk Czopowa 14/20
Telefon: Kom. 605032476
Adres e-mail: rubach(małpa)rubach.pl
Strona internetowa: www.rubach.pl
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: prawo rodzinne, prawo cywilne, handlowe, gospodarcze, prawo pracy, szkolenia

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3475
Data utworzenia profilu: 2010-11-06 18:39:56
Data ostatniej aktualizacji: 2018-06-07 13:26:38 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Katarzyna Rubach

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa związana z rejestracją fundacji. Komunikacja i przepływ informacji bez najmniejszych zastrzeżeń i wszystko w terminie. Pani Katarzyna jest bardzo miłą i kontaktową osobą, etyka zawodowa na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam Kancelarie Pani Katarzyny Rubach. Michał - Fundacja Dziki Styl.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-02-19 13:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług Kancelarii. Profesjonalnie i sprawnie załatwili moją sprawę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-09-28 16:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Kancelarii Pani Katarzyny Ruchach udało się rozwiązać, wydawałoby się niemożliwy do rozwiązania, problem z nierzetelną firmą oraz zaoszczędzić sporą kwotę pieniędzy. Gorąco zachęcam do skorzystania z porad prawnych Kancelarii Pani Katarzyny Rubach. Kontakt z Panią Katarzyną jest niezwykle miły i sympatyczny, prowadzenie sprawy przez Panią Katarzynę jest bardzo profesjonalne i jednocześnie zrozumiałe dla osoby nie będącej prawnikiem. Dzięki kontaktowi z Kancelarią zdobyłem doświadczenie, które zaprocentuje w przyszłości i pomoże uniknąć popełniania błędów przy podpisywaniu umów z nieuczciwymi partnerami. Bardzo wysoko oceniam wiedzę merytoryczną Pani Katarzyny Rubach, doskonałą umiejętność analizy akt prowadzonej sprawy oraz skuteczność !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-09-25 17:53:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt. Wzorowa, otwarta i zrozumiała komunikacja. Rzetelna informacja. Polecam bardzo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola T. dnia: 2015-07-03 14:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiałem się co jest największą zaletą Kancelarii i na pierwsze miejsce wysuwa się skuteczność działania, Pani Mecenas jest aktywna podczas rozprawy, potrafi zadawać trudne pytania, ma po prostu pomysł na prowadzenie sprawy i są tego efekty.Myślę, że wpływ na skuteczność ma również to, że Pani Mecenas po prostu lubi to co robi! Widać to w zaangażowaniu w sprawę... Ponadto ogromną zaletą Pani Katarzyny jest bardzo dobry kontakt, dobra komunikacja z klientem, dostałem konkrety ale podane w miły, uprzejmy i cierpliwy sposób (dla laika takiego jak ja nie wszystko było od razu jasne). Ponadto Kancelaria ma rozsądne ceny, co też nie jest bez znaczenia. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-04-29 17:39:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Mecenas Katarzyny Rubach współpracuje z naszą firmą oraz reprezentuje nas przed sądem w sprawach z zakresu prowadzonej przez nas działalności gospodarczej. Mecenas Katarzyna Rubach dała poznać się jako kompetentna i zdyscyplinowana osoba, potrafiąca sobie radzić w każdej sytuacji prawnej. Polecamy z pełną odpowiedzialnością Panią Katarzynę Rubach jako rzetelnego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Firma dnia: 2015-04-15 11:29:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Określam pracę Pani Katarzyny Rubach bardzo pozytywnie ponieważ wysoce angażuje się w wykonywanie jej. Pani Rubach bardzo rzeczowo i Sumiennie przykłada się do sprawy swojego klienta. Stara się zrozumieć istotę problemu i jak najlepiej ją rozwiązać. Jest perfekcyjna w wykonywanym zawodzie!!!! Dowodem na to jest wygranie mojej jakże trudnej sprawy. Wszystkim osobą potrzebującym porady prawnej polecam panią Kasię, miała ona ogromny wpływ na moją obecną sytuacje i Wiem że gdyby nie ona nie miała bym tyle szczęścia co teraz. Nie potrafię ująć w słowach wdzięczności!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-02-16 19:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoba niezwykle kompetentna, rzeczowo podchodząca do rozwiązania przedstawionego problemu oraz posiadająca rozległą wiedzę merytoryczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-02 21:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Rubach pomogła mi w bardzo stresującej i ciężkiej sprawie z prawa rodzinnego. Doradziła jak skutecznie wybrnąć z trudnej sytuacji i pomogła rozwiązać konflikt z drugą stroną. Jestem bardzo zadowolona z jej porad i usług. Poza tym to nie tylko kompetentna profesjonalista, ale również sympatyczna osoba. Polecam wszystkim którzy szukają rzetelnego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MiKa dnia: 2014-06-03 17:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Mecenas, świetny prawnik a poza tym cudowna osoba. Bardzo pomogła mi w negocjacjach i ugodzie, bez jej kompetencji na pewno nie udałoby się wybrnąć z sytuacji kłopotliwej dla 3 stron.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-05-28 16:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to profesjonalistka. Wielkie podziękowania za skuteczne poprowadzenie mojej bardzo skąplikowanej sprawy rozwodowej. Szczerze mogę polecić. Dorota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-05-26 08:17:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, rzetelna i skuteczna. Fantastyczny człowiek !!! Serdecznie polecam. Jerzy.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: na wysokim poziomie
Opinia dodana przez: Mik dnia: 2014-05-24 09:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy bardzo zadowoleni z obsługi Pani Kasi, porada była rzeczowa i bardzo nam pomogła. Jest prawnikiem, który podchodzi do swoich klientów w "ludzki" sposób, nie ma mowy o dystansie utrzymywanym przez większość prawników. Z dużą cierpliwością tłumaczy skomplikowane zagadnienia prawne. Pozdrawiamy i polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowoleni klienci dnia: 2014-05-10 20:40:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Rubach to doskonały fachowiec, dzięki jej wsparciu prawnemu udało mi się przetrwać trudny czas rozwodu i porozumieć z byłą małżonką. Zdecydowanie polecam, to bardzo zaangażowany prawnik, jej kompetencje są zdecydowanie warte polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ThomasThom dnia: 2014-05-07 12:48:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczna, profesjonalna, dbająca o interesy swoich klientów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hanna Żmudzińska dnia: 2014-04-28 18:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Katarzyna Rubach skutecznie pomogła mi w sprawie rozwodowej i o podział majątku. Udzieliła mi wiele cennych wskazówek. Jestem bardzo zadowolona z jej usług prawniczych w zakresie prawa rodzinnego. Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agatita dnia: 2014-04-24 22:26:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją