Opinie o Parkiety parkiety parkiety Kraków

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Parkiety parkiety parkiety

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 1x 2x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1568
Data utworzenia profilu: 2014-07-23 09:06:51
Data ostatniej aktualizacji: 2018-05-23 08:25:25 

Opinie o Parkiety parkiety parkiety

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecilem kompleksową usluge wraz z nowymi listwami, wszystko wyszlo ok, niemam zadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2018-05-16 18:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet wyczyszczony bez zastrzezen, wcześniej wyglądał strasznie, natomiast po czyszczeniu wyszedl jak nowy:) Z czystym sumieniem moge polecic!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2018-05-14 11:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam Renowacje mojego parkietu. Panowie przyszli zgodnie z umówionym terminem, szybko sprawnie i bez pyłowo. Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidzia dnia: 2018-05-05 22:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam moge z cała pewnoscią polecić tą firme, podłoga lsni jak nowa, wszystko szybko i sprawnie oraz bez kurzu!! polecam!1
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-04-19 00:46:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę jest dosyć łatwo znaleźć w internecie, stąd taki wybór. Żałuję, zerowa fachowość, robią a później myślą, a gdy klient jest niezadowolony mówią, że nie da się inaczej i że sam powinien się znać na parkietach. Warunki reklamacji są komiczne (w razie użycia innego środka czyszczącego niż zalecany - traci ważność). Chciałem żeby dokończyli to co zaczęli, ale właściciel odmówił, mówiąc "że nie ma czasu na takie sprawy". STANOWCZO ODRADZAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak możliwości reklamowania
Opinia dodana przez: zawiedziony_klient dnia: 2017-01-18 15:45:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parkiet zaczął się sypać po miesiącu od cyklinowania, od firmy usłyszałem że tak ma być i że nic z tym nie zrobią. Nie polecam nikomu. Jak tylko zejdzie lakier to wymieniam na panele
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak pisałem, "tak ma być" do rozsypującego się parkietu
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-03-30 10:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam Ułożenie parkietu wraz z kompleksową usługą. Zgodnie z umówionym terminem Panowie przyjechali i odrazu wzięli się do roboty. Piękny parkiet bardzo ładnie wykończony, jestem bardzo zadowolona i polecam!:) oby więcej takich fachowców było!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LIdia dnia: 2015-02-16 21:58:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystalam z uslug firmy pana Przybycien do prac przy parkiecie: cyklinowanie, wylozenie nowego parkietu w jednym pomieszczeniu, wymiana wszystkich listw przypodlogowych. Cyklinowanie ok. Nowy parkiet zostal wylozony w jodelke, bez wyrownania do zadnej ze scian (leci pod dziwnym katem przez cale pomieszczenie). Na styku parkietu i plytek zostala zamontowana listwa, czego bardzo chcialam uniknac. Pytalam wielokrotnie o dostepne rozwiazania. Fachowiec powiedzial, ze tylko listwa i nic innego "nie da rady zrobic". Jak sie okazalo, rozwiazania sa (np.korek), ale nic juz zmienic sie "nie dalo". W opinii Pana Przybycien to klient powinien sie orientowac (dodal, ze wylozenie "pod korek" byloby drozsze, a tak wogole to by sie tego nie podjal - oczywiscie wszystko po fakcie). Negatyw za krzywo wylozona jodelke, za to, ze nie zaprezentowal mozliwych rozwiazan mimo moich wielokrotnych pytan. Wisienka na torcie: przyjal kwote zgodna z wczesniejsza wycene, a po 3 minutach wreczyl paragon VAT na kwote o 150zl nizsza.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Drazyk dnia: 2014-07-23 09:18:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją