Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ARBITER S.A.

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-611 Wrocław Strzegomska 3B/3C/91
Telefon: (71) 780 71 00 Kom. 512352344
Adres e-mail: biuro(małpa)arbitersa.pl
Strona internetowa: www.arbitersa.pl
NIP:
897 175 48 00
Opis działalności: Kancelaria Prawna, Projekty Unijne, Kancelaria Odszkodowawcza, Porady Prawne, Odzyskiwanie pieniędzy z polisolokat, Odzyskiwanie pieniędzy z OFE, Dopłata do odszkodowania za samochód z OC sprawcy Słowa kluczowe: polisolokaty, projekty unijne, zwrot opłaty likwidacyjnej, OFE, dopłata do odszkodowania, odszkodowania, wypadek, zadośćuczynienie, szkoda komunikacyjna, błędy medyczne, porady prawne, opinie prawne,

Ocena: 88% pozytywna 30x 4x

Jakość usług: 88% wysoka 30x 4x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 29x 1x 3x
Ceny usług: 89% niskie 25x 6x 3x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 8335
Data utworzenia profilu: 2013-09-12 23:21:54
Data ostatniej aktualizacji: 2018-05-08 12:55:19 

Opinie o ARBITER S.A.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rok temu w listopadzie miałem zerwany dach. Warta wypłaciła nam tylko 12 tysięcy. Dzięki Arbitrowi dopłacili jeszcze 18 tysięcy. Polecam ich usługi bo nie musiałem nic płacić z góry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szubrański Marian dnia: 2018-09-12 18:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Arbiter i Pana Bartosza. Dobrze oszacował nam szkodę, ubezpieczalnia dopłaciła co nam się należało za stodołę i dom. Po interwencji Arbitra dostaliśmy cztery razy więcej. Podziękowania z Wałdowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2018-08-14 15:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za uszkodzenia dachu ARBITER wygrał dla naszego gospodarstwa 20000 i to bez sądu. Bałem się na początku ale warto było zaryzykować. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartłomiej Toboła dnia: 2018-07-19 14:55:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne załatwienie mojej sprawy związanej z odzyskaniem pieniędzy od firmy,która pobrała ode mnie bardzo duże pieniądze związane z wcześniejszym rozwiązaniem umowy.Firma w 100%spełniła moje oczekiwania.Polecam wszystkim, którzy stracili swoje pieniądze.Warto swoje problemy powierzyć firmie Arbiter.Bardzo dziękuję.Pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Sadkowska dnia: 2018-06-20 13:54:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Negatywna opinia bierze sie stad, ze od pazdziernika nie mam z nimi zadnego kontaktu. Sami nie dzwonia, nie pisza i nie odpowiadaja na maile/telefony. Wystarczyloby tylko mi napisac, ze nie poprowadzimy. sprawy bo sie nie oplaca, albo ze czlowiek ktory mnie 'prowadzil' juz nie pracuje. To troche lekcewazenie klienta. Ceny uslug w porownaniu do duzych miast standardowe; dodatkowo w tej cenie miesci sie wszystko, wiec w kwestii "hajsu' jest OK
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bzz dnia: 2018-02-19 16:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam :) Właśnie wygrałam sprawę mojej polisy dzięki Pani Mecenas z Arbitra :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-11-29 09:54:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nastawiona na łatwy zarobek. W trakcie prowadzenia sprawy byłem zdany sam na siebie, Po kilku miesiącach firma wycofała się z prowadzenia sprawy ponieważ dalsze jej prowadzenie nie było ekonomiczne dla nich. Ekonomiczne było jednak przy podpisywaniu umowy. Odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: jaka reklamacja
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2016-09-27 17:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rok temu miałem zalany dom i stodołę w gm. Gołcza. W zeszlym miesiącu dostałem rozliczenie i ku mu mojemu wielkiemu zdziwieniu... wygrali sprawę na 30.000 zł! A ubezpieczyciel proponował tylko 2.800! Ludzie,na prawdę dobra firma. Może trochę drogo biorą ale z jakim skutkiem. Polecam i pozdrawiam. Wyśle im jeszcze list z podziękowaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan O. dnia: 2016-07-20 19:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wypadek na motocyklu. Sprawę na początku prowadziła inna firmą z Legnicy ale robili to strasznie nieudolnie! Przekazałem sprawę Arbitrowi, konkretnie Panu Bartoszowi. Wlaśnie wygraliśmy sprawę w sądzie na ponad 100.000 zł!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek R6 dnia: 2016-06-24 17:21:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnicy Arbitra zajęli się moją sprawą dotyczącą polisolokaty. Wystarczyło że podałam im numer zawartej umowy. Odzyskali dla mnie pieniądze zabrane przez ubezpieczyciela pod pretekstem opłaty likwidacyjnej. Sprawa trwała rok. Cieszę się że już po wszystkim. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Morawiec dnia: 2016-05-10 12:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa.Zadzwoniłem bo miałem szkody w budynkach.Dostałem pełną informację co mam zrobić -infolinia działa bez zarzutów.Z kancelarii przyjechał do mnie Pan Artur-pozdrawiam.Po rozmowie podpisałem umowę a oni poprowadzili moją sprawę.Polecam kancelarie Arbiter jeżeli kiedyś będę potrzebował jeszcze pomocy na pewno skorzystam.Polecam jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2016-01-20 17:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma świetna. Dałam im sprawę o odszkodowanie i dzięki nim dowiedziałam się, że należą mi się pieniądze również z mojej polisolokaty i z OFE po mężu. Nawet nie wiedziałam, że mogę te pieniądze odzyskać. Super. Bardzo się cieszę i będę polecać tę firmę wszystkim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-01-13 11:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc prawną w uzyskaniu pieniążków za mój wypadek. Firma reprezentowała mnie w sądzie, Pani Adwokat bardzo dobrze przygotowała się do sprawy. Jeżeli będę kiedyś jeszcze potrzebowała pomocy to na pewno skorzystam z usług Arbitra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Waligóra dnia: 2015-12-21 17:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo komprmetentna Pani mecenas. Świetny kontakt z infolinią, odpowiadają na wszystkie pytania i szanują klienta. Już na drugi dzień przyjechał do mnie doradca aż z Wrocławia- Pan Bartosz i powiedział co mam robić. Widać profesjonalizm na każdym kroku. Jestem przedsiębiorcą więc szanuję swój czas i na szczęście trafiłem na firmę, która też to szanuję. Wypłata odszkodowania ponad moje oczekiwania. Korzystałem kiedyś z innych firm ale Arbiter pobił wszystkie. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Tarasiński dnia: 2015-11-18 11:57:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem motocyklistą, szukałem firmy która odwoła się nie tylko od mojej szkody osobowej ale i wywalczy pieniądze za moją Hondę. Mają w swoim gronie motocykliste więc znają się na rzeczy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid B. dnia: 2015-10-14 15:06:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przekazałam sprawę Arbitrowi bo inna kancelaria zwlekała prawie rok i nic z tego nie wyszło. Bardzo szybko dostałam pierwsze pieniądze i to nie mało bo 2 tysiące a mówią że będzie więcej. Super, polecam wszystkim :) Ania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Laba dnia: 2015-08-24 21:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super załatwiliście moją sprawę. Co prawda ciągnęła się przez cztery miesiące ale warto było poczekać. Parter wyremontowany. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna Kszak dnia: 2015-06-18 09:10:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny przykład profesjonalnie działającej firmy, pomimo problemów ze strony ubezpieczyciela, odzyskałem znaczną część pieniędzy które mi się po prostu należały. Po sporządzeniu kosztorysu, udało się udowodnić zaniżone koszty odszkodowania, pieniądze tak jak zostało przekazane, były na czas. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2015-04-15 12:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie dostaliśmy odszkodowanie na konto, obiecałem że napiszę opinię po wypłacie więc to robię. Dzięki Wam teraz wystarczy mi na wyremontowanie wszystkich dachów i jeszcze zostanie na święta. Dziękuję w imieniu swoim i rodziny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz z Ubieszyna dnia: 2015-03-19 19:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trzy miesiące temu wygrali moją sprawę z pzu. z 1500 zł zrobili 14000. Mi to wystarczy, żeby polecić. Dziękuję Panie Bartku!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2014-07-02 10:33:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma sama "wwala" się w moją sprawę, mogłem załatwić polubownie sprawę i dostać pieniądze, ale firma zapewniła, że Oni załatwią większe odszkodowanie, a teraz po 2 miesiącach wysyłają rezygnację, bo nie widzą "wygrania sprawy". Nie polecam najgorszemu wrogowi. Pozdrawiam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-27 13:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i wysoka jakość usług za przyzwoitą cenę. Stały kontakt i informacja o sprawie. Jasna informacja o wysokości możliwego do odzyskania odszkodowania - zero ściemy i obietnic bez pokrycia. Poecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz Służałek dnia: 2014-06-02 22:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria odszkodowawcza i profesjonalni prawnicy, o których w dzisiejszych czasach bardzo trudno. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-05-20 08:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opierając się na własnych doświadczeniach polecam Arbitra. To co dla mnie było ważne, to info o mojej sprawie. Nie uzyskałam dużego odszkodowania, ale wiedziałam dlaczego i regularnie miałam telefon od prawnika. Nawet mi prowizję obniżyli. Bardzo fajna Kancelaria.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miśka dnia: 2014-04-07 22:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria super, po wypadku uzyskałem fachową i profesjonalną obsługę i jestem bardzo zadowolony.Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: niko dnia: 2014-03-04 11:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra Kancelaria. Dzięki niej odzyskałam odszkodowanie za szkodę jeszcze z 2010 r. Dla mnie rewelacja :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: eli dnia: 2014-02-26 22:03:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opieszałość i nastawienie na jak największy zysk, procent wzięty z kosmosu. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-15 19:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa i dobrzy prawnicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 20:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za pomoc otrzymaną w kancelarii Arbiter za wygranie beznadziejnie trudnej sprawy której żadna inna kancelaria nie chciała ruszyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2013-10-15 10:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: życzę sobie i innym aby było więcej takich kancelarii jak arbiter. dziękuję pani adwokat, która doprowadziła moją sprawę do szczęśliwego końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2013-10-13 17:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej ocenie bardzo dobra Kancelaria. Otrzymałam odszkodowanie za powódź trzy razy więcej niż dostałam od ubezpieczyciela. Likwidator próbował mnie przekonać że szkody jakie miałam nie są wynikiem powodzi. Dzięki Arbiter okazało się, że dostałam wszystko o co walczyłam. Może trwało to długo, ale warto! Do poszkodowanych - nie bójcie się walczyć o swoje w Sądzie! Wybierzcie tylko dobrego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2013-10-07 10:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa mojego odszkodowania była bardzo nietypowa i dla mnie wstydliwa. Dwie inne firmy zajmujące się odzyskiwaniem odszkodowań, potraktowała mnie niezwykle nieuprzejmie... Tutaj trafiłem na fachową pomoc. Ludzi, którzy są otwarci, dyskretni oraz bardzo profesjonalni. Sprawą zajęli się niezwłocznie po przekazaniu niezbędnych informacji i dokumentów. Odszkodowanie było bardzo zbliżone do tego jak prawnicy przewidzieli. Pozdrawiam Was gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michu dnia: 2013-10-05 22:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi, która była na najwyższym poziomie. Otrzymałam odszkodowanie za wypadek komunikacyjny. Ubezpieczyciel na początku odmówił wypłaty, a po interwencji Arbiter dostałam to co mi się należało. Dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: poszkodowana dnia: 2013-09-15 20:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria odzyskała mi odszkodowanie w sprawie która była ponoć beznadziejna ( tak mówili inni). Nie wiem jak do tego doszli i w sumie nie ma to dla mnie znaczenia. Ważne, że byli skuteczni. Nie zawiodłem się!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 23:24:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją