Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marcin Gałązka

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-601 Lublin Tomasza Zana 1
Telefon: Kom. 721 112 877; 723 751 177
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelaria-galazka.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-galazka.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat lublin, prawnik Lublin, radca prawny Lublin, porady prawne, odszkodowania, rozwody, weksle, spadki

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 15x 4x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 22536
Data utworzenia profilu: 2014-07-20 10:15:11
Data ostatniej aktualizacji: 2018-05-01 11:03:52 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marcin Gałązka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem dość spory problem z moim dłużnikiem. Moje działania nic nie dały, więc trzeba było skorzystać z fachowca. I pan adwokat Gałązka okazał się takim fachowcem, bo załatwił wszystko sprawnie. Trzeba było iść do sądu, ale cała sprawa trwała krótko, zakończyła się pomyślnie dla mnie i odzyskałem należne mi pieniądze. Dlatego jestem zadowolony i przekazuję dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wszystko dobrze, więc reklamacja niepotrzebna
Opinia dodana przez: Radosław z Lublina dnia: 2018-07-04 12:21:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził mi sprawę spadkową, wszystko zakończyło się tak jak chciałem. W związku z tym pozytyw. Poza sprawą też w porządku, mecenas jest człowiekiem traktującym klienta który jest zwykłym człowiekiem uprzejmie i bez wywyższania się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2018-05-16 20:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kontakcie uprzejmy, a w swojej pracy fachowy. Mi pomógł w rozwodzie, więc współpraca nie była pojedyńcza. Wytłumaczył czego można się spodziewać od drugiej strony i sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2018-03-15 18:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę dobry w tym co robi. Bardzo dobrze mi doradzał już nieraz i pomógł w sprawie. Co dla mnie ważne nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko ocenia realnie sytuację. Jest z nim też dobry kontakt. Jak nie może rozmawiać, to zawsze oddzwoni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-01-16 09:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia i podtrzymuję dobrą opinię mojej koleżanki, której też pomógł w niełatwej sprawie. Dla mnie bardzo ważne jest, że dotrzymuje słowa. Nie kręci, nie zmienia ciągle warunków. Kontakt bezproblemowy nie tylko telefoniczny, ale i mailowy a nawet smsowy. Efekty działania bardzo dobre.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-11-21 13:32:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin pomaga mi w razie potrzeby w sprawach mojej działalności gospodarczej już dłuższy czas i nigdy się nie zawiodłem. Można na nim polegać, zawsze wszystko rzetelnie analizuje i ocenia. Przy tym dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANdrzeJ dnia: 2017-09-30 09:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny zaufania adwokat. Mi pomógł w wyprostowaniu spraw spadkowych. Wie co i jak trzeba składać. Nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-09-04 16:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Panu Adwokatowi za pomoc. Pomógł mi w sprawie nieuczciwych osób, które nie chciały mi oddać pieniędzy a które im się nie należały po rozwiązaniu umowy. Pan Mecenas zadziałał, wezwał ich do zwrotu i pieniądze zostały zwrócone. Nie trzeba było nawet iść do sądu. A poza tym jest bardzo uprzejmy i elegancki. Wysoki poziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-05-09 17:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem kontakt do niego od koleżanki. Jej pomógł, a miałem problem majątkowy, więc też szukałem pomocy jakiegoś dobrego adwokata. To co mówiła koleżanka, się potwierdziło. Jest dobry, wie o czym mówi. Jego pomoc była duża, dzięki temu mam teraz wyprostowane moje sprawy z majątkiem. Dziękuję i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. K. dnia: 2017-03-15 15:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry w tym co robi. Pisma bardzo fachowe, terminowość i kontakt bez zarzutu i radzi sobie w sądzie i z przeciwnikami. Widać też, że sędziowie go uważają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lublinianin dnia: 2017-02-21 18:46:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat pomaga mi już ponad 2 lata w różnych sprawach rodzinnych i cywilnych. Jak potrzebuję pomocy prawnika to zawsze się do niego zwracam, bo widać, że się przykłada do tego co robi i nie zdziera jak niektórzy adwokaci. A jak coś poradził czy napisał to mi pomogło już nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2017-01-22 20:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pana Adwokata Gałązki. Zajmował się moimi sprawami rodzinnymi, np. alimentami i wszystko zostało zakończone po mojej myśli. Zawsze też wszystkiego dopilnuje, informuje co i jak, zawsze dla mnie bardzo miły, ale już na rozprawach dla drugiej strony potrafi być ostry jak trzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka K dnia: 2016-11-19 11:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój sąsiad mi go polecił. Świetny fachowiec. Widać że ma zamiłowanie do swojej pracy. Pieniędzy też dużych nie wziął. Dzięki niemu odzyskałem co mi się należało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek, LSM, LUBLIN dnia: 2016-08-31 20:05:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat z tych, z którymi miałem do czynienia. Rzetelny, widać że się angażuje w sprawę. Szuka zawsze najlepszego wyjścia. Grzegorz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-18 15:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata za profesjonalne działanie i przede wszystkim skuteczność. U mnie zajmował się sprawami cywilnymi. Rzeczowy, szuka zawsze najlepszego rozwiązania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-05-02 17:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo Pana Mecenasa. Bardzo mi pomógł w mojej skomplikowanej sprawie majątkowej. Można na nim polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan, Lublin dnia: 2016-01-28 09:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa M. Gałązkę. Wysoka kultura, rzetelny i słowny. Prowadził mi rozwód, a teraz podział majątku i jestem bardzo zadowolony z jego działań. W sądzie waleczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz K. dnia: 2015-11-04 12:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa trafiłam z polecenia znajomych i teraz sama mogę polecić Pana Marcina. Słowny, duża wiedza. Na każdej rozprawie był świetnie przygotowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata, Lublin dnia: 2015-08-27 13:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec: konkretny, solidny i przede wszystkim skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2015-05-03 18:59:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją