Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Anna Rentflejsz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Lubelskie, 20-552 Lublin Rycerska 4/11
Telefon: Kom. 538 837 023
Adres e-mail: biuro(małpa)lublin-radcaprawny.pl
Strona internetowa: http://www.lublin-radcaprawny.pl
NIP:
7123100754
Opis działalności: Radca prawny Anna Rentflejsz oferuje profesjonalną obsługę prawną dla osób fizycznych, przedsiębiorców oraz innych podmiotów, nieprowadzących działalności gospodarczej, w tym stowarzyszeń i fundacji. Słowa kluczowe: radca prawny, radca prawny lublin, porady prawne lublin, pomoc prawna lublin, lublin, kancelaria radcy prawnego lublin

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 852
Data utworzenia profilu: 28.04.2018 08:57:28
Data ostatniej aktualizacji: 28.04.2018 08:57:28 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Anna Rentflejsz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, jest osobą profesjonalną i godną zaufania. Bardzo pomogła mi w mojej sprawie spadkowej. Podczas spotkania wyjaśniła wszystkie problemy z tym związane, poinformowała też o działaniach które należy wykonać w późniejszym czasie. Dodatkowo na moje zapytania telefonicznie potrafiła dokładnie wszystko wyjaśnić. Polecam wszystkim szukającym pomocy prawnej w Lublinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 06.03.2022 15:47:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, fachowa pomoc i doradztwo, elastyczność i szybka realizacja. Szczera chęć pomocy i zaangażowanie w sprawę w trakcie i po. Przemiła osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 11.03.2021 20:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, fachowa pomoc i doradztwo, elastyczność i szybka realizacja. Szczera chęć pomocy i zaangażowanie w sprawę w trakcie i po. Przemiła osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 11.03.2021 20:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo profesjonalna. Sprawnie udziela wszelkich informacji. Wyjaśniła wszystkie kwestie dotyczące mojej sprawy, rozwiała wątpliwości, poinformowała o najkorzystniejszym rozwiązaniu sytuacji, objaśniła przepisy prawne. Odpowiedziała konkretnie na wszelkie zadane pytania. Szczególny plus za możliwości skorzystania ze zdalnej porady. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magdalena Włosek dnia: 11.03.2021 13:23:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam sprawdzoną Radcę Prawną. Jest konkretną i godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.02.2021 16:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest konkretna osoba godna zaufania. Sprawę załatwia rzeczowo a co najważniejsze jest skuteczna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.01.2021 21:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią mecenas potrafi wyjaśnić kruczki prawne w sposób zrozumiały, dużo pyta aby porada była jak najszersza. Otrzymałem pomoc nie tylko z zakresie swoich wątpliwości, ale zostałem poinformowany o działaniach, które powinienem zrobić i w jakim czasie + otrzymałem ulotkę z rozpisanym planem działania. Polecam każdemu w sprawach spadkowych i nie tylko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.01.2021 13:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Radca Prawny bardzo mi pomógł Fachowo i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 16.09.2019 10:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, skuteczny i profesjonalny radca prawny. Pomoc prawna udzielana jest wieloaspektowo, tzn. nie tylko w zakresie zadanego pytania ale i w zakresie potencjalnych problemów/obowiązków prawnych. Pani mecenas jest bardzo sympatyczną osobą, która stara się aby atmosfera podczas spotkania była przyjazna (zero sztywności). Polecam wszystkim szukającym fachowej pomocy prawnej w Lublinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 28.05.2018 11:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i skuteczny radca prawny. Polecam wszystkim, którzy szukają pomocy prawnej w Lublinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 28.04.2018 08:58:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją