Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Eryk Cygan

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz Dworcowa 5/4
Telefon: Kom. 512-771-130
Adres e-mail: eryk.cygan(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: Sprawy cywilne, rodzinne, spadkowe, karne

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3285
Data utworzenia profilu: 23.04.2018 17:23:32
Data ostatniej aktualizacji: 23.04.2018 17:23:32 

Opinie o Adwokat Eryk Cygan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracę z Panem Mecenasem oceniam bardzo wysoko. Dzięki zaproponowanym rozwiązaniom udało się odzyskać pożyczone pieniądze od spadkobierców po śmierci pożyczkobiorcy bez kierowania sprawy do sądu. Jak najbardziej polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 29.07.2020 16:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100%polecam Pana mecenasa Eryka Cygana,rzetelny z ogromną wiedzą.Jestem usatysfakcjonowana profesjonalizmem i sumiennym podejściem do mojej sprawy,która dotyczyła dużej firmy,i po śmierci ojca moich dzieci,po 9 latach wystąpiła o duzy zwrot pieniędzy.Pan mecenas wygrał sprawę za co mu z całego serca dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 04.07.2019 20:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję Adwokata Pana Eryka Cygana jako profesjonalistę w swojej dziedzinie - osobę posiadającą wysoką wiedzę prawniczą, sumienną, o wysokiej kulturze osobistej, zaangażowaną w prowadzenie powierzonych spraw, którego usługi cechują się poziomem zapewniającym najwyższą jakość obsługi prawnej. Pan Mecenas od początku prowadził moją sprawę rozwodową; w trakcie naszej współpracy dał się poznać jako osoba rzetelna i przede wszystkim skuteczna. Bogate doświadczenie, znakomita wiedza ekspercka a do tego umiejętność prawidłowej oceny sytuacji to zdecydowanie najważniejsze atuty przemawiające za współpracą z Panem Mecenasem. Mając powyższe na uwadze z przyjemnością polecam korzystanie z usług Pana Eryka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota Wysocka dnia: 02.04.2019 20:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam P.Eryka.Rodzinna firma z wieloletnią tradycją.Ogromna wiedza i szybka fachowa pomoc.W związku z naszą sprawą liczył się czas.Sprawa dotycząca" Odrzucenia spadku małoletniego dziecka"Okazało się,że nie zmieściliśmy się w terminie o 3 dni,mimo iż wszystko było przeprowadzone i sądownie i notarialnie.P.Eryk bardzo fachowo zajął się sprawą oraz w trybie natychmiastowym podjął działania.Adwokat godny polecenia .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Rebe dnia: 06.01.2019 11:51:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym polecić Adwokata Pana Eryka Cygana z czystym sumieniem. Reprezentował mnie w kwestii rozwodu oraz powierzenie władzy rodzicielskiej, a także alimentów. Bardzo dobrze wszystko wytłumaczył i spokojnie przeprowadził sprawę. Był zawsze w kontakcie telefonicznym oraz meilowym. Wynikiem jego pracy było gdyż rozprawa rozwodowa oraz ustalenie praw rodzicielskich nad dziećmi i ustalenie alimentów odbyło się na jednej rozprawie sądowej. Bardzo dziękuję i polecam Pana Adwokata Eryka jak będę w potrzebie napewno jeszcze raz skorzystam dziękuję pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 23.11.2018 11:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Eryk Cygan zasługuje na polecenie, nie tylko z uwagi na najwyższy poziom profesionalizmu, w poświęconej sprawie dotyczącej przedsądowego rozwiązania sporu o zapłatę kwot za zużycie energii w moim przedsiębiorstwie, ale również dzięki jego zaangażowaniu udało się ustalić stan faktyczny i doprowadzić do ugody, połączonej z przedawnienie roszczeń i uniknięciem na przyszłość podobnych sytuacji. Kontakt z panem Erykiem jest wygodny, co pozwoliło na zwiększony mój komfort. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 21.11.2018 17:48:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam Adwokata p. Eryka Cygana. Reprezentował mnie w dwóch sprawach:o powierzenie władzy rodzicielskiej i kontaktów z dzieckiem oraz o alimenty. Bardzo profesjonalne podejście. Wszystko miałam dokładnie wytłumaczone od razu, a dodatkowe wątpliwości mogłam wyjaśnić mailowo i telefonicznie. Pan Eryk Cygan jest bardzo miłym ale i stanowczym człowiekiem. "Walczy" do końca, dzięki temu poszło lepiej niż zakładałam. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Mecenasem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia Kłosińska dnia: 19.11.2018 22:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym podzielić się moją opinią na temat współpracy z Adwokatem Erykiem Cyganem, przede wszystkim w pełni profesjonalne podejście do tematu, bardzo dobra znajomość prawa z zakresu rozwodu, którą Pan Eryk dla mnie prowadził. Bardzo spokojnie i rzeczowo wszystko (wielokrotnie) tłumaczył co przełożyło się na mój absolutny spokój podczas rozprawy. Najlepszym podsumowaniem współpracy z Panem Erykiem będzie efekt jego pracy: rozprawa rozwodowa zakończona na jednej rozprawie wraz z ustaleniem władzy rodzicielskiej, ustaleniem alimentów na rzecz dziecka, wszystkimi rozliczeniami oraz całkowitym podziałem majątku wspólnego! Jeszcze raz dziękuje i gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 07.11.2018 00:40:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra współpraca z Adwokatem Erykiem Cyganem, terminowość, fachowość oraz szeroka wiedza prawnicza to atuty tej osoby. Kompleksowe załatwienie sprawy rozwodowej, rozliczenia i podział majątku wspólnego oraz czynności związanych z darowizną nieruchomości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 13.06.2018 12:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Adwokat Erykiem Cygan. Zawsze przygotowany merytorycznie do sprawy, tłumaczył cierpliwie i wyczerpująco wszystkie zawiłości prawne. Informacje o postępach w mojej sprawie uzyskiwalem bezzwłocznie. Wszystkie dodatkowe pytania czy wyjaśnienia mogłem rozwiązywać telefoniczne oraz mailowo, ponieważ nie było żadnych problemów z kontaktem. Bez zastrzeżeń mogę polecić Pana Adwokat Eryka Cygan. Dzięki niemu sprawę wygrałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Kilanowski dnia: 02.05.2018 20:08:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym za pośrednictwem serwisu gorąco polecić usługi Pana Adwokata Eryka Cygan. Moja "walka" z byłą żoną o kontakty z synem rozpoczęła się w lipcu 2017 r. i po kilku rozprawach zakończyła sukcesem w kwietniu 2018 r. Na każdej rozprawie Pan Adwokat reprezentował mnie w sposób profesjonalny, wyjaśniał wszystkie niejasności i problemy, podpowiadał korzystne rozwiązania. Bardzo duża wiedza prawnicza i sumienność w prowadzeniu sprawy. Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Eryka. Koszty usługi myślę, że adekwatne do prowadzonej sprawy (jednorazowa opłata ustalona na samym początku), a jestem przekonany, że nie jeden prawnik zażądałby dodatkowych opłat gdyby musiał kilkakrotnie, w jednej sprawie, stawiać się na sali rozpraw. I za to również bardzo dziękuję. Gorąco polecam Pana Adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Borkowski dnia: 24.04.2018 20:05:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją