Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

umeblowani Rafał Roguski

Zawód: Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 05-250 radzymin Radzymin Ceglana 2
Telefon: 796 820 814 Kom. 796 820 814
Adres e-mail: umeblowani(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.umeblowanirafalroguski.com.pl
NIP:
1251152771
Opis działalności: meble na wymiar . szkło lacobel, kuchnie, szafy, garderoby, meble łazienkowe, biurowe, zabudowynietypowe Słowa kluczowe: meble na wymiar, szafy, garderoby radzymin warszawa szkło label lakierowane lustro, meble biurowe, meble łazienkowe, meble kuchenne Warszawa, meble kuchenne radzymin i okolice

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 10x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 4514
Data utworzenia profilu: 2014-05-18 12:47:54
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-19 21:39:48 

Opinie o umeblowani Rafał Roguski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień Dobry. Polecam usługi P. Rafała mieszkanie umeblowane według ustaleń przed terminem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-11-14 07:59:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Czas na moją opinię. Długo się wachałam ale padło jednak na stolarza z polecenia. Polecam Pana Rafała, kuchnia i meble łazienkowe wykonane bez zastrzeżeń i cztery dni przed terminem który miałam na umowie.Dobry kontakt z Panem Rafałem.W czerwcu zrobimy dwie szafy i pewnie też u tego Pana. POLECAM:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B. Lis dnia: 2018-04-19 21:28:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólna opinia na tym portalu jest mocno przesadzona. Panowie prezentują słabą jakość montażu i, co gorsze, nie przejawiają tendencji do myślenia zgodnego ze standardami sztuki stolarskiej. Nie dbają o piony, poziomy i symetrię montowanych mebli. Nawet moje uwagi nie działały motywująco. Do dzisiaj patrzę na witającą mnie krzywą półkę w korytarzu. Dużo błędów i pomyłek wynikających z niedbałego wymiarowania: szafa o 1 cm zbyt płytka względem wnęki, fronty na wysokość kondygnacji okazały się za krótkie (wymienione na etapie montażu). Brak dbałości w wykończeniu detalu. Półki montowane na wkręty GK, a główki maskowane tandetną naklejką (i to na powierzchniach widocznych). We wnętrzach szafek widoczne dziury po błędnych nawierceniach, mocowania zawiasów rozwiercone, przez co same się luzowały i wymagały ciągłego dokręcania. Do szafy 60-tki fachowcy zamontowali 7 szuflad z prowadnicami 45 cm. Z pewnością dlatego, że były tańsze. Można mnożyć grzechy. Radzę GONIĆ!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacje co do jakości wykonania zgłaszane w już trakcje realizacji. Zaproponowali nawet rozwiązanie, że rzucą robotę w połowie i zadowolą się jedynie pierwszą ratą wynagrodzenia (sic!).
Opinia dodana przez: Ark dnia: 2016-11-03 13:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.Garderoba wykonana w terminie,jakość bez zastrzeżeń ceny przeciętne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-20 20:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Rafała kuchnia i szafa wszystko według ustaleń. Meble zrobione tydzień przed terminem. Właściciel osobiście montował i nadzorował montaż.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta Waś dnia: 2015-02-22 17:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę również. Ocena w skali 1 do 10 daję 8.Ujmując 2 za cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rofert . S dnia: 2015-01-28 20:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Polecam firmę "Umeblowani"Rafał Roguski.Meble łazienkowe i szafa zrobiona przed terminem, dobry kontakt z p . Rafałem, cena i wykonanie również. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna 12 dnia: 2015-01-25 18:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich.Mogę polecić Pana Rafała.Robił zrobił mi kuchnię.Ceny niewygórowana,jakość ok co najważniejsze.Ale cieszę się że nie zostałam oszukana jak większość moich znajomych.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Szczęsna dnia: 2014-11-03 21:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam polecam Pana Rafała z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-09-13 09:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam firmę UMEBLOWANI Pana Rafała Roguskiego poleciła mi znajoma. Meble do łazienki wykonali w przystępnej cenie,i przed terminem realizacji.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BARTEK dnia: 2014-09-10 13:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Polecam firmę z Radzymina UMEBLOWANI.Wybierając firmę sugerowałam się opiniami na tym portalu,wybór padł na tą firmę.Nie żałuję ekipa ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta21 dnia: 2014-09-04 09:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble do łazienki (3 sztuki, lustro, obudowa wanny) wykonane w terminie (3 tygodnie), zgodnie z projektem i ustaleniami. Całość prezentuje się bardzo ładnie. Bardzo dobry kontakt z p. Rafałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-09-03 08:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić tego Pana poprawiał nam meble po pseudo stolarzach z firmy "szafland" którzy wyciągnęli od nas zaliczkę i kontakt się urwał.Polecam z czystym sumieniem firmę Pana Rafała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiola dnia: 2014-07-28 22:34:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem.Dziś dokończyli kuchnię, bez zastrzeżeń jest ok.Dobry kontakt,meble wykonane w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2014-05-26 12:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie Pan Rafał robił szafę zaskoczył mnie pozytywnie na samym początku.Termin na wykonanie był14 dni już po czterech dniach dostałam informację od firmy że szafa jest gotowa do montażu.Montaż przebiegł sprawnie bez żadnych komplikacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Czarnecka dnia: 2014-05-19 15:25:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane według umowy jeszcze przed terminem dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seba dnia: 2014-05-18 12:55:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją