Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Detektywistyczne OKULUS

Zawód: Detektyw 
Adres: Śląskie, 40-321 Katowice gen. Józefa Hallera 18
Telefon: Kom. 732702112
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Pełen zakres usług detektywistycznych Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 592
Data utworzenia profilu: 2017-11-20 13:16:21
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-07 17:22:23 

Opinie o Biuro Detektywistyczne OKULUS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana bardzo dobrze, ustalenia i materiały zebrane w trakcie zlecenia nie pozostawiły złudzeń, sprawa w Sądzie wygrana. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2019-05-22 13:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam, materiały jakie zdobyli detektywi pozwoliły w 100% wygrać sprawę w sądzie. Współpraca na wysokim poziomie, pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2019-03-25 12:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Detektywa poleciła mi znajoma i nie zawiodłam się. Dowody zostały zebrane sprawnie i same w sobie nie pozostawiały żadnych wątpliwości. Jeszcze w trakcie prowadzonych działań detektyw skontaktował mnie z adwokatem który napisał pozew zanim jeszcze działania zostały całkowicie zakończone. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: trc010@interia.pl
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2018-05-14 15:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za fachowo wykonaną robotę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2018-02-09 11:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc oraz uzyskanie dowodów, dzięki działaniom Pana Piotra mogę spać spokojnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2018-01-25 16:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłam zebranie dowodów do sprawy rozwodowej i jestem więcej niż zadowolona. Działania przeprowadzone zostały sprawnie i dyskretnie na czym bardzo mi zależało. Bardzo dobry kontakt z detektywem w czasie wykonywania zlecenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-11-30 15:11:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją