Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Małgorzata Wielgus

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Chopina 12/2
Telefon: Kom. 691395793
Adres e-mail: wielgus.m(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://adwokat-wielgus.pl/
Opis działalności: Małgorzata Wielgus specjalizuje się w sprawach związanych z prawem cywilnym, karnym oraz administracyjnym. Zajmuje się również stałą obsługą prawną firm. Pani Adwokat służy pomocą także w sprawach rozwodowych i o odszkodowanie. Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria adwokacka, kancelaria prawna, rozwody, odszkodowania

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2834
Data utworzenia profilu: 2014-01-29 12:34:07
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-05 11:30:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Małgorzata Wielgus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i skuteczny adwokat.Dzięki niej dostałem zaległe pobory od firmy Hiszpańskiej, a było tego sporo. Sprawny i konkretny adwokat- zna się na swojej robocie jak nikt inny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PILOT dnia: 2018-01-24 15:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat!Wygraliśmy dzięki niej sprawę z GDDKiA i Starostwem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-12-09 09:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, Poszedłem do P.mecenas z trudną sprawą rodzinną. Jest świetnym adwokatem, konkretnym, profesjonalnym oraz posiada ogromną wiedzę. Ponadto jest też człowiekiem umiejącym okazać ludzkie współczucie. Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia sprawy i wyniku sądowego. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: RG dnia: 2016-10-29 14:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, poprowadziła mi sprawę rozwodową- skutek- mąż jest winny rozwodu, a i alimenty mam wysokie na dzieci. Bardzo rzeczowa, dostępna, a zażyczyła sobie na prawdę małe wynagrodzenie w porównaniu z innymi którzy chcieli jakieś kosmiczne sumy za rozwód. Koleżanka z problemami w egzekucji mi ją poleciła i sprawdziła się. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-30 20:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Małgorzata Wielgus to adwokat najwyższej klasy ,zawsze dostępna ,profesjonalna ,z ogromną wiedzą wykraczającą poza temat sprawy ,z wielkim zaangażowaniem poprowadziła moją sprawę,doradziła ,dokąd się udać z chorym i trudnym dzieckiem ,/podała kontakty ,telefony /,jest wspaniałym psychologiem.Polecam z całą odpowiedzialnością Panią mecenas.H.Gajownik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina Gajownik dnia: 2016-01-19 13:03:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to świetna kobieta i bardzo dobry adwokat!! Profesjonalistka z bardzo dobrym podejściem do człowieka Do każdej sprawy podchodzi indywidualnie, doskonały kontakt. Bardzo angażuje się w sprawę! Moja sprawa z początku beznadziejna (byłem u dwóch adwokatów) zakończyła pozytywnie. Polecam Panią Mecenas Małgorzatę Wielgus wszyskim. EKSPERT od spraw beznadziejnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2015-08-17 12:32:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, rzetelna, zawsze dostępna, rzeczowa. Wszystkie 3 sprawy poprowadzone super. Nie nastawiona na zysk tylko na pomoc ludziom. Bardzo dobry adwokat którego polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-01-29 12:36:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją