Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Bartłomiej Matyja

Zawód: Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Kilińskiego 16/5
Telefon: Kom. 793 716 265
Adres e-mail: bmatyja(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokat-matyja.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: rozwody, separacja, alimenty, prawo rodzinne, władza rodzicielska,sprawy cywilne, zasiedzenie, sprawy spadkowe, karne, gospodarcze, podział majątku, widnykacja, obsługa prawna, upadłość konsumencka

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 45x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 19x 14x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 14177
Data utworzenia profilu: 01.10.2013 20:04:06
Data ostatniej aktualizacji: 20.02.2018 15:57:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Bartłomiej Matyja

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Matyja prowadził moją sprawę o rozwód. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Zawsze przygotowany do rozprawy, bardzo dobry kontakt. Polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 11.12.2019 18:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada prawna na wysokim poziomie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 26.06.2019 21:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek, świetnie poprowadził sprawę o rozwód za rozsądną cene był zawsze w kontakcie zawsze przygotowany, kopetentny, prawdziwy fachowiec!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.02.2019 15:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej Matyja prowadził moją sprawę o podział majątku po rozwodzie. Adwokat bardzo wnikliwy i pomysłowy. Przygotowanie całej sprawy profesjonalne i terminowe. Na sprawach w sądzie zawsze przygotowany, nic nie było dla niego zaskoczeniem. Cena bardzo rozsądna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 07.01.2019 17:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Przygotowanie do sprawy bardzo rzetelne, dużo poświęca czasu klientowi. Zawiłości prawne umie wytłumaczyć w sposób prosty. Dzięki Panu Mecenasowi wygrałam sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 31.10.2018 14:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Bartłomiejem układała się bardzo pozytywnie. Od przyjęcia sprawy do jej szczęśliwego zakończenia. Pan Mecenas zawsze znalazł czas na spotkanie czy rozmowę. Honorarium za przyjętą sprawę bardzo rozsądne. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria M. dnia: 19.06.2018 13:14:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o rozwód została poprowadzona rzetelnie i sprawnie. Widać zaangażowanie w prowadzoną sprawę, dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klient dnia: 10.05.2018 13:36:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Matyja to adwokat, który nie obiecuje ale działa. Jest konkretny, rzeczowy i słowny. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 20.03.2018 17:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Matyja prowadził moją sprawę rodzinną.Poświęcił mi dużo czasu, spotkania odbywały się przed każdą rozprawą, wszystko dokładnie omawialiśmy dzięki czemu na sprawie nie było żadnych zaskoczeń. Pytania do świadków w punkt. Wynagrodzenie przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2018 12:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem kancelarii Pana Matyi przeprowadzenie skomplikowanej sprawy spadkowej. Pan Bartłomiej wzorowo wywiązał się ze swoich obowiązków. Punktualny, sumienny i uczciwy adwokat. Dobry kontakt, a co najważniejsze jasny sposób rozliczenia z klientem, bez narażania na dodatkowe i zbędne koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 27.02.2018 15:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo Pana mecenasa Bartłomieja Matyję i jego kancelarię. Jest to prawnik, który dba o interes klienta, żywo zaangażowany w prowadzoną sprawę. Bardzo kulturalny, rzetelny i profesjonalny adwokat. Serdecznie dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 20.02.2018 16:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i kompetentny prawnik, dzięki któremu odzyskałem swoje pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 07.02.2018 17:29:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej skutecznie poprowadził moją sprawę o ogłoszenie upadłości konsumenckiej. Bardzo dobry prawnik, uczciwy i rzetelny w wykonywaniu swojej pracy. Bez jego pomocy bym sobie nie poradził. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie dzięki doświadczeniu Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 23.01.2018 17:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejście do klienta i jego problemów. Świetny kontakt,a co najważniejsze skuteczność w podejmowanych sprawach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Damian dnia: 16.01.2018 12:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził moją sprawę o rozwód. Poświecił mi dużo czasu i wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości, przedstawiając najkorzystniejsze dla mnie rozwiązanie. Zawsze znalazł czas na rozmowę telefoniczną czy spotkanie w kancelarii. Na wszystkich rozprawach był osobiście. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 10.01.2018 20:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony że trafiłem do tak dobrego specjalisty,który doprowadził moją sprawę do szczęśliwego finału. Będę polecał Pana Mecenasa znajomym. Serdeczne pozdrowienia dla Pana i Pańskiej Małżonki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.Brzozowski dnia: 30.12.2017 15:36:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Matyja prowadził moją sprawę rozwodową , szybko ,skutecznie i bez problemu. Polecam wszystkim Kancelarie . Fachowa obsługa i super kontakt z klientem. MEGA PROFESJONALNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 18.10.2017 14:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie adwokata Bartłomieja Matyja, moja sprawa była dosyć trudna dzięki zaangażowaniu i profesjonalizmie mecenasa.Pan Matyja sobie z nią poradził znakomicie w przeciwieństwie do jego poprzednika, jestem zadowolony z zakończenia sprawy i z podejścia do klienta. W 100% polecam tą Kancelarie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mar dnia: 05.09.2017 09:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie adwokata Bartłomieja Matyja. Moja sprawa dotyczyła jazdy po alkoholu bez uprawnień . Pan adwokat bardzo mi pomógł i wynegocjował bardzo korzystny wyrok dla mnie . Kara za taki czy musi być . Wszystkie sprawy załatwił bardzo szybko i super fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 31.08.2017 11:02:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Matyja prowadził moją sprawę rozwodową. Jest najlepszym adwokatem pod słońcem. Sprawa wygrana, przeprowadzona super rzetelnie cały czas byłam informowana o postępach w sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.08.2017 12:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartek jest osobą która zna się znakomicie na tym co robi A najlepsze jest to że moja była małżonka w trakcie procesu zrezygnowała ze swojego mecenasa, twierdzac że jej nie jest w niczym pomocny, a to co ja z Panem Batkiem chcieliśmy dostać w Sądzie to dostaliśmy I tu same +++ dla Pana Bartłomieja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vulkan dnia: 17.08.2017 21:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód odbył się szybko i sprawnie. Zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 10.07.2017 15:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa załatwiona szybko i skutecznie. Rzetelny, sumienny i godny polecenia adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 08.07.2017 13:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej reprezentował mnie w sprawach spadkowych. Angażuje się w prowadzone sprawy, dba o interes klienta zawsze znajdzie czas na spotkanie czy rozmowę telefoniczną. W sądzie zawsze przygotowany. Mówi szczerze i otwarcie o sytuacji klienta i informuje o wszystkich możliwych rozwiązaniach w sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 16.05.2017 21:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Bartłomieja mogę polecić z calego serca!!!Jego zaangazowanie, stanowczości profesjonalizm są poparte ogromną wiedzą wiec ja nie znam lepszego mecenasa!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 28.04.2017 20:26:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana adwokata Bartłomieja Matyja mogę z czystym sumieniem polecić każdemu. W mojej sprawie wykazał się ogromną fachową wiedzą, profesjonalizmem oraz rzetelnością co doprowadziło do pozytywnego zakończenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 03.04.2017 13:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej Matyja jest solidnym i rzetelnym adwokatem.Wykazuje pełen profesjonalizm oraz bardzo duże zaangażowanie w sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Irena dnia: 02.04.2017 19:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pana Bartłomieja trafiłem z polecenia kolegi i nie żałuje tej decyzji. Sprawa poprowadzona z dużym zaangażowaniem i zakończona sukcesem. Dobry kontakt, przystępne ceny a co najważniejsze profesjonalna obsługa na każdym etapie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 08.03.2017 14:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, rzetelnie, profesjonalnie. Rozwód uzyskałem po jednej rozprawie. Polecam w stu procentach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 30.01.2017 15:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę powiedzieć,ze Pan Mecenas jest "naszym adwokatem rodzinnym".Prezentował nas w wielu sprawach z tym samym zaangazowaniem,profesjonalizmem i realnym podejsciem do spraw.Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 02.01.2017 19:38:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super podejście do klienta szczerze i otwarcie po prostu pełen profesjonalizm.Ceny przystępne dla każdego nic zdzierania prosto i uczciwie a to w tym fachu chyba najlepsza cecha:)Podkreślam raz jeszcze pełen profesjonalizm dzięki któremu odzyskałem pieniążki Ocena najwyższa z możliwych. Gorąco polecam każdemu korzystanie z usług Pana Mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arkadiusz Kotowski dnia: 09.11.2016 19:16:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z porady prawnej w sprawie majątkowej. Adwokat udzielił mi fachowej pomocy, wszystko wytłumaczył i realnie ocenił moją sytuację prawną. W mojej ocenie jest osobą o dużej wiedzy i potrafi ją przekazać w sposób przystępny dla laika. Teraz wiem na czym stoję i jeśli nie załatwię sprawy polubownie to na pewno zlecę jej prowadzenie w sądzie Panu Bartłomiejowi.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni L. dnia: 12.10.2016 13:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej reprezentował mnie w sprawie rozwodowej. Dzięki jego pomocy udało mi się uzyskać korzystne dla siebie rozstrzygnięcie w sprawie. Bardzo zaangażowany w sprawę, dobry kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 16.08.2016 12:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat konkretny, rzeczowy, z dużą wiedzą. Potrafi wszystko zrozumiale wytłumaczyć, a przede wszystkim stawia sprawę jasno. Na sali sądowej pewny siebie i bardzo zaangażowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 30.03.2016 19:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca na wysokim poziomie. Informuje na bieżąco o przebiegu sprawy i podejmuje trafne decyzje. Bardzo dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przedsiębiorca dnia: 02.02.2016 12:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas reprezentował mnie w sprawach rodzinnych. Z jego pomocą udało mi się wywalczyć to to chciałam. Jest solidnym i rzetelnym adwokatem, angażuje się w sprawy swoich klientów, zawsze jest przygotowany do rozpraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 12.10.2015 12:57:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pelen profesjonalizm i b.duze zaangazowanie sie w sprawe.Jesli zalezy Ci na wygranej sprawie goraco polecam kancelarie Pana B.Matyja
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: D.R dnia: 08.03.2015 18:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa poprowadzona rzetelnie i z oczekiwanym efektem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 20.01.2015 18:48:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Bartłomiej Matyja prowadził moją sprawę apelacyjną. W mojej ocenie jest osobą profesjonalną o doskonałej znajomości przepisów prawa, rzetelny z przyjaznym podejściem do problemów klienta, miły w rozmowie i co najważniejsze skuteczny w działaniu. Człowiek z dużą klasą, inteligentny, kompetentny na właściwym miejscu. Godny zaufania, a honorarium za podjętą sprawę nie było wygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 24.11.2014 10:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Matyaj pomógł mi w negocjacjach z wierzycielem, dzięki jego pomocy i sprawnym negocjacjom udało mi się zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy. Jest zaangażowany interesuje się sprawą z czystym sumieniem mogę go polecić w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 29.07.2014 13:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam mecenasa Matyję. Profesjonalne podejście do klienta. Rzetelne oraz terminowe załatwienie sprawy. Jest to adwokat którego interesuje sprawa co dziś niestety należy do rzadkości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 29.07.2014 12:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Matyja pomógł mi w przeprowadzeniu trudnej sprawy spadkowej. Z jego pomocą wszystko przebiegło bez żadnych problemów. Jest konkretny, rzeczowy, potrafi wszystko zrozumiale wytłumaczyć. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 05.03.2014 13:08:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Bartłomiej Matyja prowadził moją sprawę rozwodową. Dzięki pomocy mecenasa wszystko ułożyło się po mojej myśli. Zna się na tym co robi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 22.01.2014 19:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny ,Energiczny ,rzeczowy ,potrafiący ocenić sprawę merytorycznie pod kątem dobra klienta a nie własnego interesu . Gorąco Polecam -U mnie mediator załatwił Sprawę :P
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 04.11.2013 12:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody adwokat z konkretnym podejściem do sprawy, bardzo rzeczowy, ambitny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 01.10.2013 20:06:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją