Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Damianus Damian Świerczewski

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 08-110 Siedlce Siedlce
Telefon: Kom. 505932624
Adres e-mail: damianus(małpa)damianus-dach.pl
Strona internetowa: www.damianus-dach.pl
Opis działalności: Usługi dekarskie,remonty,więźba dachowa. Słowa kluczowe: dekarz,krycie,usługi,remonty,więźba dachowa,montaż okien dachowych.

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x 2x
Ceny usług: 100% niskie 19x 3x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 3557
Data utworzenia profilu: 2013-02-20 13:47:34
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-09 13:14:35 

Opinie o Damianus Damian Świerczewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością wystawiam Pozytywny komentarz dla Firmy ”DAMIANUS” Pana Damiana . Wykonywał u mnie dach który miał czystej połaci 650m2. Szukałem ekipy która podjęła by się wykonania mojego dachu ponieważ najdłuższa prosta strona miała 8m a reszta to lukarny i koperty. Przed Firma DAMIANUS było u mnie 6 firm nie zrobiły na mnie dobrego wrażenia ponieważ nie wiedziały do końca jak odpowiadać na moje pytania. Firmy przyjechały oglądały miały zrobić wycenę i na tym się kończyło nie odbierali tel lub tez nie odzywali się już więcej. Pan Damian przyjechał sprawdził wymiary czy zgadzają się z projektem ,po czym zrobił wycenę. Miałem naprawdę Pozytywne myśli na temat Pana Damiana po rozmowie i wizycie u mnie. Po akceptacji przez mnie przyjechał podpisał umowę na wykonanie dachu. Uzgodnił termin i co najważniejsze przyjechali w dniu który był uzgodniony. Wykonali dach w ciągu 16-17 dni . Co najważniejsze Pan Damian cały czas był na placu budowy nawet na dzień nie zostawił samych pracowników sam wykonywał wszystkie skomplikowane prace i siedział na dachu od początku do końca. A dodam że było co robić bo sprowadzenie wody z dwóch lukarn obok siebie to popis swojej fachowości i praktyki. Dużo było poprawek po cieśli który zrobił kilka fuszerek na dachu i trzeba było je przy kryciu poprawić. Widać ze Pan Damian ma fach w ręku i co najważniejsze jest na bieżąco z materiałami bo widać ze wie co z nimi robić. Zaplecze narzędziowe jakie ma tez pokazuje fachowość tej firmy. Na koniec wszystkich prac zarządził sprzątanie jak również ekipa sprzątała na koniec prac każdego dnia co mnie milo zdziwiło. Polecam w 100% z czystym sercem i wiem ze klient będzie na pewno zadowolony tak jak ja jestem .Dodam iż materiał który został po wykonaniu dachu to ścinki i to nie było ich dużo bo część została wyrobiona i jeden arkusz 2 metrowy który został oraz pół arkusza płaskiej blachy. A było ich około 70 sztuk i ponad 800 m2 blacho dachówki. Jeszcze raz POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5Lat
Opinia dodana przez: Mieczysław Rojek dnia: 2018-02-08 17:41:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napisze krótko i na temat mogę polecić firmę "DAMIANUS" Wszystkie normy zachowane i co najważniejsze Gwarancja i estetyka wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5LAt
Opinia dodana przez: Ada Gołąbek dnia: 2018-01-25 18:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna Polecam z czystym Sumieniem.Od pierwszego telefonu miła rozmowa ,na spotkaniu wszystko wytłumaczone co i jak trzeba zrobić .Po wycenie akceptacja i czas na wykonanie.Firma przyjechała ze sprzętem widać że solidnym i znanych marek.Robili co do nich należy i Szef na placu boju nie opuszczał pracowników nawet na chwilę.Nie jeden sąsiad już brał numer do tej firmy dla tego taka firmę warto POLECAĆ.Bo długo szukałam odpowiedniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5Lat
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 2017-05-07 17:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki PLUS dla firmy "DAMIANUS" doradztwo na wysokim poziomie wszystko tłumaczy o co się zapyta szefa na pierwszym spotkaniu.Wycena po zapoznaniu się z wykonaniem usługi.Wszystko na czas i zgodnie z ustalaniami. Mały poślizg w dacie wykonania usługi(pogoda).Ogólnie jestem zadowolony z usługi co najważniejsze szef na placu budowy i siedzi na dachu, po wszystkim plac sprzątany i co dzień pod fajrant.Maszyny Perfekcyjne i przy połączeniu z tą firmą robota płynie.Polecam.POZDRAWIAM M.O.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3Lata
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-02-27 18:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni zasłużony komentarz.Firma która podjęła się zdjęcia źle zrobionego dachu przez inna ekipę.Na nowo został zrobiony tak jak powinno być i w pełni profesjonalnie.Wycena szczegółowa wszystko wypisane w punktach.Sąsiedzi w tym roku robili też dachy i dziwili się jak Firma wszystko zaplanowała i wykonała a dodam że miałem poddasze w pełni wykończone.POLECAM Firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 4Lata
Opinia dodana przez: Michał.J dnia: 2016-12-23 18:25:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, nie będę się rozpisywała.Od początku do końca wszystko tak jak należy.Dach wykonany estetycznie i profesjonalnie.Wycena po 2 dniach korzystna dla klienta.Polecam firmę DAMIANUS. Konkretny wykonawca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3Lata
Opinia dodana przez: Monika. dnia: 2016-12-20 17:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początek chciałam powiedzieć że firma konkretna. Przyjechał pan Damian wycenił,co najważniejsze niczego nie zabrakło i nie było kosztów ukrytych w całym wykonaniu dachu.Pan inspektor nie miał nawet jednej uwagi do wykonania.Wręcz same plusy chociażby za to że folia jest ładnie naciągnięta i w koszach wyścielona.Nie mam żadnych uwag i polecam Firmę do wykonania prac związanych z Dachem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5LAt Pisemnej.
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-12-01 15:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% Polecam .Przyjechał ,wycenił,wykonał w wielkim stylu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 6Lat
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2016-11-14 17:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę szybko,dokładnie,estetycznie.Pan Damian robi to co do niego należy przy czym,widać się lubi to co robi i przykłada się do tego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 Lat
Opinia dodana przez: Grzegorz.O dnia: 2016-09-12 15:13:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Damiana.Ś,zajmowała się u mnie wymianą więźby+pokrycie dachu. Wywiązała się w 100% z umowy a co najważniejsze doradza i na bieżąco jest z klientem mimo tego że nie było mnie na budowie .Polecam bo firma Damiana wie co robi i jak doradzić.Wywiązuje się z umowy i za nim wybrałem firmę był u mnie 3 razy bo tyle miałem pytań i było dużo zmian w projekcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 10 Lat
Opinia dodana przez: Waldek.S. dnia: 2016-04-06 20:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerzę mogę polecić firmę pana Damiana. Doradzi,sam załatwia materiały a co najważniejsze jest dokładny i wszystko odbywa się tak jak zostanie wcześniej ustalone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 5Lat na wykonanie pokrycia.
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-01-15 20:30:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początek mogę napisać o firmę Damianus jedną rzecz jak umówiłem się z panem Damianem.Ś na oglądanie budynku byłem w szoku że młody chłopak.Ale po wykonaniu usługi nie mogę powiedzieć złego słowa wręcz same pozytywy a dodam ze dach był skomplikowany i dwóch fachowców podało się na nim.Sam pan Damian siedział na dachu i wykonywał skomplikowane rzeczy.Doradził w kwestii wykonania i poprawek to jest duży plus dla fachowca. Powiem jedno fachowiec najwyższej rangi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 10Lat pisemna gwarancja.
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2015-06-10 18:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma DAMIANUS zajmowała się u mnie zmianą pokrycia,murowaniem kominów,podbitka,wymiana więźby dachowej.Zadowolona jestem z wyboru firmy a powiem szczerze że zanim podjęłam decyzje z mężem było kilku fachowców .Tylko mało jest tak doświadczonych ludzi w tej branży jak Pan Damian.Na każde nasze pytanie odpowiedział doradził.I co najważniejsze wykonał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 Lat
Opinia dodana przez: Jadwiga .J. dnia: 2015-03-02 20:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zaufania, i polecenia. Wszystko zgodnie z ustaleniami od początku do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5 Lat na wykonanie usługi.
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2015-02-17 09:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3Lata.
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-01-08 16:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny jak widać po niżej plus.Człowiek przyjechał zrobił obmiary.Wycena była konkretna od początku do końca suma nie zmieniła się nawet o 1zł wzwyż.Ekipa przyjechała w umówionym terminie zrobiła co do nich należy .Co najważniejsze sam szef pracuje i wykonuje najważniejsze rzeczy.Polecam pana Damiana.Ś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 8Lat.
Opinia dodana przez: Piotr.B dnia: 2014-09-29 18:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 6 lat
Opinia dodana przez: Bigdan dnia: 2014-04-10 11:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego pana jako wykonawce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 3lata
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-02 14:34:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Firmę Pana Damiana zajmował on się u mnie wymianą pokrycia oraz montażem nowych szczytów na domu drewnianym.Wszystko przebiegło tak jak było ustalane .Materiały przyjechały w ustalonym terminie.A co najważniejsze kwota jaka została ustalona na początku nie zmieniła się pry rozliczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 5Lat na robociznę
Opinia dodana przez: Maria S. dnia: 2014-02-28 12:12:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam nic dodać nic ująć doradztwo wycena Gratis. A podejście do klienta i wykonanie usługi na wielki plus. Człowiek młody lecz widać że wykonuje to z wielką precyzją i to jest jego pasja a nie tylko praca zarobkowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 10Lat
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2013-11-25 14:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek godny za ufania i godny polecenia ,Zna się na robocie i na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 10Lat
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-28 19:57:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Młody szef lecz bardzo doświdczony ,wykonanie usługi od początku do końca bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Okres gwarancyjny 10lat.Wszystko na papierze.
Opinia dodana przez: Sterdyń dnia: 2013-02-20 13:49:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją