Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adw. dr Piotr Rodziewicz

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-118 Wrocław Więzienna 21/31
Telefon: 71 722 42 10
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria adwokacka dr Piotr Rodziewicz Słowa kluczowe: adwokat, rozwód,separacja, apelacja,alimenty, opinia prawna, kredyty frankowe, prawo bankowe,zażalenie, odwołanie od decyzji,prawo karne, spadki, prawo międzynarodowe, spółki, prawo pracy, zaległe wynagrodzenie, nieruchomości

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 5x 23x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 4527
Data utworzenia profilu: 2015-01-12 14:01:27
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-18 19:39:27 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adw. dr Piotr Rodziewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie chciałbym go mieć po przeciwnej stronie. Bardzo skuteczny adwokat, dobry praktyk, doświadczona osoba. Załatwił moją sprawę idealnie. Wart każdych pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pixel005 dnia: 2018-07-01 21:34:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do mec. Rodziewicza z polecenia mojego dobrego znajomego i okazał się to strzał w 10-tkę! Bardzo kulturalny i profesjonalny adwokat.Widać, że ma dużą praktykę. Teraz sama mogę go polecić innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pani_Prezes dnia: 2018-06-18 23:41:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście miałem styczność z wieloma adwokatami, ale tylko pan mecenas Piotr Rodziewicz okazał się prawnikiem, do którego mam zaufanie. Bardzo mi pomógł. Będę do niego wracał. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2018-05-30 02:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec. Piotra Rodziewicza. Jest bardzo dobrym praktykiem, znajdzie rozwiązanie dla każdej sprawy. Moja sprawa była skomplikowana, a Pan Rodziewicz doprowadził ją do końca i wygraliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Sz. dnia: 2018-04-25 00:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny facet. Wybronił mnie przed paskudną sprawą no i wszystko git. Jakby był następny raz, też do niego pójde.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PieknyRoman dnia: 2018-03-08 19:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzę działalność gospodarczą, pan Mecenas P.Rodziewicz jest niezastąpionym specjalistą i mam do niego duże zaufanie. Nigdy mnie nie zawiódł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gamtun dnia: 2018-01-16 19:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bardzo dobrze pokierował moimi sprawami i dzięki temu uniknęłam stresu i nieprzyjemności.Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2017-12-13 20:29:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p. Rodziewicza. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych adwokatów we Wrocławiu. Skuteczny, profesjonalny, z dużą wiedzą i nieustępliwy. Pomógł nam, gdy mój syn miał problemy i wszystko skończyło się dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna50_wroclaw dnia: 2017-10-06 15:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry jest. Też go polecam! Pomagał mi kiedyś i było dobrze wszystko. Taki spoko gość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łysy dnia: 2017-08-11 19:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Pan mecenas doradzał mi w sprawie moich nieruchomości i w sporze z bankiem. Jestem bardzo zadowolona z jego pomocy. Ma dużą wiedzę i jest przy tym bardzo miłym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna B-ak dnia: 2017-06-30 00:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rodziewicz pomagał mi w poważnym sporze gospodarczym i zakładaniu nowych spółek. Bardzo dobry prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 1234W dnia: 2017-04-11 23:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa!! W każdej sprawie!!Mi pomógł w sprawie rodzinnej i spadkowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz U. dnia: 2017-03-30 18:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec. Rodziewicza!! Bardzo mi pomógł w sporze z pracodawcą oraz po nieudanej operacji ręki.Jeśli kiedyś będę mieć jeszcze jakiś problem pójdę tylko do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: On85 dnia: 2017-02-21 21:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas pomógł mi w zmianie formy dzialności gospodarczej z jednoosobowej na spółkę z o.o. Wszystko zrobione sprawnie i profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Budowlaniec_wroc dnia: 2017-01-05 00:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Zaangażowanie i profesjonalizm. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient1234 dnia: 2017-01-02 17:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością mogę rekomendować Pana dr Rodziewicza jako profesjonalnego pełnomocnika. Doradzał mi w sprawach z branży nieruchomości oraz prowadził moją sprawę rozwodową, która zakończyła się w pełni korzystnie dla mnie. Duża wiedza prawnicza,dobry kontakt z klientem,wysoka kultura osobista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna F dnia: 2016-09-27 18:50:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas poradził mi odnośnie mojego problemu z prawem i wszystko zakończyło się dobrze. Dobry prawnik, szybki kontakt, nawet przez mejla. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2016-09-22 22:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Prowadzę działalność gospodarczą i Pan Mecenas od dawna udziela mi porad prawnych. Nigdy się nie zawiodłem. Prawnik godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Spedytor dnia: 2016-08-05 00:11:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Mecenasowi za pomoc w uzyskaniu opieki nad synem.Jestem Panu bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz G. dnia: 2016-07-27 16:56:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam działalność Pana dr Rodziewicza. Jest osobą wysoce kompetentną oraz profesjonalną. Podczas prowadzenia naszej sprawy mieliśmy z nim stały kontakt. Poświęcił nam dużo czasu. Sprawa została zakończona z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Choszczewscy dnia: 2016-07-26 00:54:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co mogę napisać...same pozytywy ?? Dobry prawnik, wygrał moje sprawy i jestem zadowolony z jego usług. Wszystko jest po mojej myśli. Dobry kontakt i fachowa pomoc. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław_ dnia: 2016-06-07 15:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Rodziewicza. Pomógł mi przejść przez sprawę rozwodową. Profesjonalny, kontaktowy, miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aldona47 dnia: 2016-06-06 22:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry praktyk. Doradzał mi w sprawie gospodarczej, sprawa zakończona z sukcesem! Polecam Pana Mecenasa Rodziewicza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Olek55 dnia: 2016-03-20 23:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas od jakiegoś czasu skutecznie doradza mi w prowadzeniu działalności gospodarczej i zawsze jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M dnia: 2015-08-09 23:44:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to jest najlepszy adwokat we Wrocławiu. Nie raz korzystałem z jego pomocy i nigdy mnie nie zawiódł. Zawsze miał dla mnie czas i informował mnie o postępach w sprawie.Pan mecenas jest godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ja64 dnia: 2015-02-18 00:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest bardzo dobry prawnik. Myślałem, że w mojej sprawie nie można już nic zrobić, ale Pan Mecenas pomógł mi rozwiązać moje problemy. Jestem mu bardzo wdzięczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdziszewski_62 dnia: 2015-02-04 20:04:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Rodziewicza do rozwodu i alimentów. Bardzo korzystnie załatwił mój rozwód i znalazł czas żeby mnie wysłuchać, tak po ludzku.Gdybym miała w przyszłości inne sprawy to też skorzystam z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-01-21 00:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to najlepszy adwokat z jakim miałem do czynienia. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy, duża wiedza i skrupulatność. Polecam Pana Mecenasa każdemu, kto chce wygrać sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A_Michalski dnia: 2015-01-12 14:04:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją